Stripperbestellen.nl verliep allemaal heel goed. Ben super snel en vriendelijk geholpen. Goede,mooie foto's gekregen om een keuze te maken, en die keuze was snel gemaakt voor Mr Tattoo. Allemaal... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Stripperbestellen.nl is van alle markten thuis en ik ben zelden zo klantvriendelijk geholpen. Ik vroeg relatief laat om hun services en werd meteen geholpen. Ze denken met je mee, regelen het en zette... Se mere
Stipperbestellen.nl is een zeer profesioneel bedrijf om een leuke en goede striptease te boeken. Angel boek ik al meerdere jaren voor diverse gelegenheden, ook andere stripsters zijn al hier in onze r... Se mere
Wat een geweldige leuke act heeft Celine aan onze 18 jarige zoon gegeven ... Wat een top show. Ze is lief en super professioneel !!!!!!! Alles was echt goed geregeld. Echt een aanrader..
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Erotisch entertainment
Kontaktoplysninger
Last minute impulse gone great!!!
The service was great, the company was very responsive in providing alternative's spite the short notice of our request, and the place we were. The stripper Denzel was very sexy, charming, fun and skillful…
Céline wat een mooie jonge dame
Céline wat een mooie jonge dame. Super show neergezet interactie met het publiek ook fantastisch. Bedankt tot de volgende keer.
Hele leuke show
Gabriel heeft een hele leuke show neergezet, humor en toch stout!
Zeker een aanrader.
Super goed met de gasten en goede…
Super goed met de gasten en goede communicatie vooraf de show

Besvarelse fra Stripperbestellen
Alle afspraken nagekomen en keurig…
Alle afspraken nagekomen en keurig netjes optijd!

Pracht show
Stripper angel was super ze wist wat ze…
Stripper angel was super ze wist wat ze moest doen om iedereen mee in het spel te krijgen super bedankt

Gewoon super

Zeker een aanrader
Zeker een aanrader, Celine heeft een top show gegeven mooie vrouw nam echt haar tijd. Heel tevreden toppertje

100 punten
100 punten.
De stripster Angel geboekt voor onze werkgever en dat is een ervaring geweest die we niet hadden willen missen.
Zou bijna een privé show boeken 😄
Bedankt voor de onvergetelijke avond Angel!!! Topper

Surprise party Gert
Wij hadden Angel geboekt dit was zeker de leukste stripper die ik mee gemaakt heb als je verzekerd wil zijn van een leuke gezellig avond zet een mooi showtje neer waarvan je nog lang kan nagenieten ps je moet wel tegen een stootje kunnen 😅

Aanvulling op feestje
Last minute kunnen boeken. Super toevoeging aan de avond!!!
We kregen Celine en ze heeft een fantastische show neer gezet. Iedereen keek er met volle vreugd naar.

Besvarelse fra Stripperbestellen
Voor een weekend met vriendinnen last…
Voor een weekend met vriendinnen last minute een stripper geboekt via deze website. De communicatie verliep vlot en soepel. Afspraken zijn nagekomen en de act was goed en professioneel!
We hebben met de meiden een leuke avond gehad waarbij dit de kers op de taart was! :)
Wij raden dit bureau aan.

Scam
A.u.b. boek hier niet , deze bedrijf is een grote scam . Ze gebruiken foto’s van dames die niet voor hun werken .

Besvarelse fra Stripperbestellen
Houden zich niet aan de afspraak.
Wat een aanfluiting dit bedrijf
Wat een aanfluiting dit bedrijf. Ze zijn niet transparant over eventuele verhinderingen van de uitgekozen stripper. Wij hadden voor Brian gekozen. Dit heb ik geboekt op 10mei voor 8juni(gister), 11 mei werd ik geappt door "brian" dat hij een uurtje later zou komen, omdat hij het anders niet ging redden. Naja dat kan, dus geen
probleem. Gister was het dan de avond dat hij zou komen voor mijn vriendin haar vrijgezellenfeest. Ik ontving hem netjes beneden en zag ik dus dat het niet Brian was, maar iemand anders. Ik was daar natuurlijk niet over te spreken, maar de vervangende persoon wist nergens van. Hij benoemde zelf ook dat we een maand geleden app contact gehad hebben. Waarop ik zei dat klopt, maar dat had dus Brian moeten zijn.
Nou goed hij ging optreden, naar mijn weten geen 20min maargoed. Hij deed het goed en was respectvol. Op hem zelf niks aan te merken.
Het zat mij niet lekker hoe dit is gegaan. En dus besloot ik vandaag het desbetreffende bedrijf stripperbestellen.nl even te appen om verhaal te halen. Er werd gezegd dat de gekozen persoon verhinderd was door een overlijden in de familie. Ze zeiden dat zij geen tijd hadden om dat last minute alle mensen te laten weten. Nou kan het natuurlijk dat er zoiets ergs gebeurd, alleen heeft de "vervangende" persoon mij een maand geleden zelf al gesproken via WhatsApp. Dit is dus met voorbedachte raden gedaan. Toen in het bedrijf ze daarop aansprak, kreeg ik geen gericht antwoord maar alleen 'we hebben last minute netjes een vervanger geregeld'. Maar het is niet last minute, zei ik want ik heb de vervangende persoon een maand al gesproken op whatsapp, dus dat lijkt mij sterk. Daarop werd niet echt gereageerd en ze vonden mij natuurlijk te moeilijk doen. Toen ben ik geblokkeerd.
Zo te lezen is dit niet alleen bij ons gebeurd. Ik vind het dan ook een zeer onprofessioneel bedrijf een raad het NIET aan.
Veel te duur voor de service. Ik noem dit oplichting.
Op de reactie: het zijn geen onwaarheden. Er staat duidelijk in mijn review dat ik niks op de stripper had aan te merken, daarover hebben jullie mij niet gehoord. Het gaat over de manier van handelen. Ook is er door mij niet gescholden, behalve dat ik het "last minute" verhaal gelul vind. Daarbij heb ik nergens gesproken over geld terug (heb zelf ook natuurlijk nog het hele gesprek). Het enige wat ik wilde is een erkenning vanuit jullie dat er matig is gehandeld en dat het klopt dat er fouten zijn gemaakt. Het is natuurlijk makkelijk om te zeggen 'je kon de stripper ook weigeren' dat doet natuurlijk bijna niemand, omdat je een vrijgezellenfeest niet nog een keer meemaakt hé. Dus lekker met je rug tegen de muur worden gezet. De stripper heeft zelf ook gezegd, dat ik jullie hierover moest berichten aangezien het niet netjes is.

Besvarelse fra Stripperbestellen
Ik had bij dit bedrijf een stripper…
Ik had bij dit bedrijf een stripper gehuurd voor mijn dochter d'r verjaardag.
Het was een geslaagde avond.
Echt top!!
De stripper heeft een goede show neergezet.
Een zeer professioneel bedrijf, ik zal hier vaker boeken.

Oplichters
Trap niet in deze website.
Het zijn oplichters die zich niet aan de afspraken houden. Wij hadden stripper Justin gevraagd en een aanbetaling van 50 euro gedaan. Vervolgens op de avond zelf komt er heel iemand anders dan op de foto stond en deze heeft een striptease gegeven van 9 min. Ipv 15 min. En die 9 minuten waren nog van een heel slecht niveau ook. Daarna moesten wij de stripper nog 140 euro betalen voor zijn bewezen diensten. Dat was het totaal niet waard. Alleen die 50 euro aanbetaling had voldoende geweest. De dag erna hebben wij onze klachten ook kenbaar gemaakt via de mail naar hun toe. Daar werd biet op gereageerd. Daarna via whatsapp onze klachten aangegeven. Daar werd in eerste instantie snel op gereageerd. Maar toen ik aangaf dat de aangeboden oplossing meer in hun voordeel is en niet een tegemoetkoming naar mij is. Lieten ze niks meer van zich horen.
Als je het kvk nummer opzoekt dan kom je ook uit bij "Angel's Boekingsservice" hier is ook verder geen websire van of iets van terug te vinden op internet.
Mensen wees gewaarschuwd. Ik zou ergens anders je steipper/stripster huren met goede reviews!!

Besvarelse fra Stripperbestellen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.