Stripperbestellen.nl verliep allemaal heel goed. Ben super snel en vriendelijk geholpen. Goede,mooie foto's gekregen om een keuze te maken, en die keuze was snel gemaakt voor Mr Tattoo. Allemaal... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Stripperbestellen.nl is van alle markten thuis en ik ben zelden zo klantvriendelijk geholpen. Ik vroeg relatief laat om hun services en werd meteen geholpen. Ze denken met je mee, regelen het en zette... Se mere
Stipperbestellen.nl is een zeer profesioneel bedrijf om een leuke en goede striptease te boeken. Angel boek ik al meerdere jaren voor diverse gelegenheden, ook andere stripsters zijn al hier in onze r... Se mere
Wat een geweldige leuke act heeft Celine aan onze 18 jarige zoon gegeven ... Wat een top show. Ze is lief en super professioneel !!!!!!! Alles was echt goed geregeld. Echt een aanrader..
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Erotisch entertainment
Kontaktoplysninger
Respectvolle man Nick en fijne show
Respectvolle man Nick en fijne show
We booked Angel for a striptease and…
We booked Angel for a striptease and she delivered an incredible show. Very professional, beautiful, and such a kind person. Highly recommended!
Fijne communicatie
Fijne communicatie, word met je mee gedacht.. groot assortiment waar je uit kan kiezen..
Onze stripper moet nog komen,
Zal er zeker een review over schrijven als deze geweest is
Eerlijke goede klantenservice service
Eerlijke goede klantenservice service! Staan je graag te hulp
Supersnelle service!!
Supersnelle service!!
Helemaal benieuwd naar de act!
Goeie partij
Goeie partij, reageert snel en denkt met je mee. Al met al een goeie service
Snelle communicatie!
Snelle communicatie!
Veel keuze, wat altijd leuk is want iedereen heeft een andere voorkeur.
Wij hebben er alvast zin in!
Absolute aanrader!
Super act van Céline. Een absolute aanrader voor ieder vrijgezellenfeest!
Fijne en snelle service
Fijne en snelle service. Al mijn vragen netjes beantwoord binnen enkele minuten. Kijken nu al uit naar het bezoek!
Angel gaf echt een geweldige show zeker…
Angel gaf echt een geweldige show zeker een aanrader
Super service
Angelina maakte ons vrijgezellenfeest helemaal af met haar leuke politie act! Absolute aanrader! Goede service en prettig contact in alle afstemming vooraf.
We hadden stripper Lion ingehuurd voor…
We hadden stripper Lion ingehuurd voor het vrijgezellenfeest van mijn vriendin. Wat een show heeft hij gemaakt, niet normaal! Beter dan verwacht! We zijn nog aan het nagenieten! En hij is super vriendelijk en zorgzaam! Complimenten!
Nick heeft onze 21 jarige vriendin…
Nick heeft onze 21 jarige vriendin vergezeld met een leuke stripact. Heel respectvol, maar toch sexy.
Het was een hele leuke en gave act!
Het was een hele leuke en gave act!
Een lieve en mooie meid die op een professionele manier van jouw feestje een top feestje maakt!!
Snelle reactie tijdens het boeken
Snelle reactie tijdens het boeken, goeie mannelijke strippers en studentenkorting! Aardige gasten!
Perfect
Een striptease klinkt natuurlijk vooral geil maar dit was ook echt leuk. Veel gelachen, kortom een hele leuke ervaring. Angel weet er echt een show van te maken
Ruig, Verrassend en Onvergetelijk
Gisteren hadden mijn vrienden iets bijzonders voor mijn verjaardag geregeld, en het was echt een geweldige ervaring. Wat het extra speciaal maakte, was dat ook een paar andere vrienden erbij betrokken werden. Ik vond het erg attent dat ze regelmatig vroegen of alles goed met me ging.
Als je van een beetje avontuur houdt, kan ik het absoluut aanraden.
Stripper Angel
Surprise voor mijn man zijn verjaardag. Hij was aangenaam verrast.
Angel maakte er een leuke show van.
Erg vermakelijk.
Doet wat het beloofd!
Angel deed het geweldig!
Wat een geweldige ervaring hadden wij gisteren met Angel! Iedereen heeft genoten van de striptease! Ze wist precies hoe ze iedereen meekreeg waardoor het een fantastische ervaring was voor mijn man! Wat een mooie vrouw was ze! Topper!!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.