Strego Juwelier Anmeldelser 117

TrustScore 3 ud af 5

3,0

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had een horloge langs gebracht omdat de batterij aan vervanging was, dacht ik. Het bleek echter iets anders te zijn en de reparatie kostte € 190. Ik ben ergens anders heen gegaan en was € 35 kwijt... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisch geholpen door de medewerkster. Mijn moeder had van Blush een prachtige hartjes oorbellen cadeau gedaan, dag later koop ik voor haar de bijpassende Blush ring. De medewerkster had me herken... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Collier besteld, komt aan, ketting in de knoop. Klantenservice bericht, geen reactie. Retour gestuurd 15 februari, nog steeds niks gehoord. Heel erg jammer dit, baal als een stekker. Was een ver... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De horloge band van mn man's Gucci horloge was stuk. Niet meer te repareren. Her horloge was destijds niet eens bij Strego gekocht. De verkoper van Strego Nieuwegein bood aan een nieuwe band te beste... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Guldsmed

Skrevet af virksomheden

Al jaren de expert op het gebied van horloges. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. Wij zijn al ruim 75 jaar de expert op het gebied van sieraden en horloges. Drie generaties zijn in onze winkel aan de slag geweest en daar zijn wij trots op. Dag in dag uit maken wij veel klanten blij. Geef al uw eisen en wensen aan ons door en wij gaan samen met u op zoek naar een prachtige ring, ketting, armband of horloge waar u nog jaren van zult genieten! Dameshorloges en herenhorloges: Strego juwelier heeft horloges voor iedereen! Voor de mooiste horloges kunt u terecht bij Strego Juwelier. Zowel voor dames als voor heren hebben wij prachtige horloges. Kom eens langs in één van onze filialen voor advies over onze dameshorloges en onze herenhorloges. Wij hebben een ruim aanbod horloges van verschillende merken en we adviseren u hier graag over in één van onze Strego winkels.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Herstellen sieraad

Vorige maand een gouden ketting laten maken bij het filiaal in Amstelveen, na 2,5 week alweer kapot bij hetzelfde schakeltje. Toen ik terug ging naar de winkel zeiden ze dat het ook een dunne ketting is en werd me verweten dat ik hem omhield bij het slapen dus dat hij daarom kapot is gegaan want dan slijt het sneller. Niet dat hij overigens tijdens het slapen kapot is gegaan. Ze wilden hem wel weer maken, maar dan moest ik er gewoon weer voor betalen. Ik heb liever in het vervolg dat ze bij voorbaat zeggen dat het herstellen van zo’n sieraad niet zinvol is in plaats van klanten laten betalen voor iets wat binnen de kortste keren weer kapot is. En al helemaal niet proberen je weer opnieuw te laten betalen voor een reparatie die ze blijkbaar niet goed kunnen doen.

26. marts 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb op 6 december Swarovski…

Ik heb op 6 december Swarovski oorbellen besteld bij dit bedrijf. Op 15 december nog niets ontvangen en een mail gestuurd. Strego zegt dat DHL het pakketje is kwijt geraakt en dat ze mijn geld terugstorten. Nu 28 december nog geen geld terug gekregen ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben!!

5. december 2022

Bestelde horloges niet leverbaar

Op 25 november gebruik gemaakt van een tweetal black friday aanbiedingen. Een aantal dagen later kreeg ik een bericht. Er was iets fout gegaan in het systeem. De bestelde en betaalde horloges waren niet op voorraad en niet leverbaar. De betaalde bedragen zouden teruggestort worden. Kan gebeuren, maar ik had dan wel een gebaar verwacht in de vorm van een korting op een ander horloge. Dat heb ik ook gevraagd, maar geen reactie. Vervolgens werd van slechts 1 van de horloges het aankoopbedrag teruggestort. Hier naar gevraagd en opnieuw gevraagd naar een alternatieve aanbieding. Weer geen reactie. Op 6 december weer gemaild. Het geld is teruggestort, maar weer geen reactie. Een fout maken is niet erg, maar geen alternatief bieden én niet reageren is ver onder de maat.

Een ander horloge dat ik besteld heb is overigens keurig geleverd.

24. november 2022

Webshop is erg magertjes

Webshop is erg magertjes, zeker voor mannen. Bestelling geplaatst en vervolgens zelf moeten navragen bij Strego hoe het zat met de uiteindelijke levering. Daarna pas de Track and Trace codes ontvangen. Communicatie voelde niet heel hartelijk via de chat.

1. april 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Casio GWG-2000

Uitstekend in meedenken, service en personeel. Vandaag na diverse overwegingen, het bestuderen van de reviews de Casio GWG-2000 in Zand kleur mogen bezichtigen, was meteen verkocht. Niet even een uitgave die je dagelijks doet, goed gevoel het bij een lokale Casio Dealer (die ik al kende) in een supertoffe afhandeling toch te kunnen doen.

26. marts 2022

Onduidelijkheid

Het duur al een tijd voordat mijn budha to budha ring binnen is gekomen, ik heb geen informatie over wanneer de binnen zou moeten komen, ik zou bijna denken dat ik mijn geld gewoon kwijt ben

15. marts 2022

Incomplete website

Incomplete website, geen beschrijving bij welk artikel dan ook, duurder als gemiddeld. Op de bon na aankoop ontvangen staat alleen merk horloge, geen type vh horloge, geen certificaat van echtheid.. Service in de winkel wel goed.

10. marts 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Schande, niets hier kopen!

Schande. Ik zal in geen winkel meer stappen van strego! Zowel medewerksters in de winkel wimpelen je af met smoesjes. Zelfs als er aangegeven is al 3 keer gemaild te hebben en dat het telefoonnummer van de site niet bestaat!

Ik word inmiddels meer dan een maand genegeerd!

Stort onderhand mijn geld maar terug en gaan jullie ALLEN aub verder in het verkoop 2e hands vuilniszakken.

10. marts 2022

Collier besteld

Collier besteld, komt aan, ketting in de knoop.
Klantenservice bericht, geen reactie.
Retour gestuurd 15 februari, nog steeds niks gehoord.
Heel erg jammer dit, baal als een stekker.
Was een verjaardags cadeau van de kinderen.
UPDATE: Contact opgenomen met de winkel in Almere, die heeft ons uiteindelijk verder geholpen. Top van hun, jammer van de klantenservice

25. februar 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ga hier niet met plezier (online)shoppen!

Update:
Na een week geen woord over mijn bestelling, zijn al mijn producten kennelijk niet meer leverbaar. Of ze nog moeten kijken of ze nog moeite moeten doen om de leverancier na te vragen…

Kom op!!

Natuurlijk verwacht ik de extra effort, juist nu ik totaal geen vertrouwen meer heb in de diensten van strego. Op mijn reactie dat ik de producten verwacht die zij aanbieden op de site, hoor ik wederom niets.

Helaas blijkt de service net zo slecht online als de service in de winkel zelf.

Goedkoop is hier duurkoop! Liever een betrouwbare winkel dan een hoofdpijn dossier als strego.

Eens kijken wanneer ik weer wat hoor…

Al 5 dagen ‘in behandeling’ en geen communicatie over wanneer er geleverd gaat worden. Ik had betere service verwacht, zeker bij een eerste bestelling. De sales prijzen waren het enige positieve aan de site.

17. februar 2022

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.