STREET BILL® Anmeldelser

1.534

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 239 anmeldelser, havde anmelderne en fantastisk oplevelse med dette firma og den service, der bliver leveret. Forbrugerne fremhæver ofte den hurtige levering og det spændende udvalg af kvalitetsprodukter, som gør det sjovt at handle her. Mange fortæller, at personalet er utrolig venligt og hjælpsomt, og at processen omkring ombytning af varer fungerer helt suverænt. Nogle anmeldere var ikke glade for de lange leveringstider, som desværre forekom ved visse bestillinger af varer. Flere forbrugere nævnte også problemer med langsomme svartider på henvendelser samt ordrer, der blev annulleret i sidste øjeblik uden kompensation. Til trods for disse ulemper er den generelle tilfredshed stor blandt de handlende.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produkt, da oplevelserne med varen varierer meget. Mens nogle... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservice tvetydig, idet meningerne om leveringstiderne er meget delte. Mens nogle... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om ordre, hvor nogle oplever langsom levering, forsinkelser og manglende... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med service, idet forbrugere ofte fremhæver en meget venlig ejer og... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med svartid, hvor nogle oplever hurtig respons og venlig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte for 3500,- (et par sko og en zip hoodie) og blev annulleret efter 3 uger fordi der var gået noget galt hos leverandøren ift stock. Jeg er derefter blevet taget fat i af Thomas CEO, hvor vi... Se mere

Det starte ikke godt. Efter jeg havde bestilt, gik der lang tid hvor jeg derefter kontakt jeg jer på mail 2 gange uden svar. Fandt til sidst telefon nr og da de opdagede at der var sket fejl gik det m... Se mere

Jeg kunne bestille en limited vare jeg ellers ikke kunne få, den var lidt længe om at komme, men ikke længere tid en lovet og fik fine opdateringer på vejen.

Udvalget af produkter er helt i top, men leveringstiderne er alt ALT for lange. Kundeservice er venlig og responstiden kort.

1. nr. 15 af de 15 bedste virksomheder i Streetwearbutik

Siden 2020 har vi været en dedikeret aktør i sneakerbranchen med en klar vision: at tilbyde vores kunder autentiske produkter, førsteklasses service og en sikker shoppingoplevelse. Med en nordisk base og et stærkt fokus på kvalitet og pålidelighed er vi i dag stolte af at være blandt de mest betroede navne i vores kategori.

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(1.534)

266 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God kundeservice…

God kundeservice og løbende information igennem tiden fra bestilling til levering af et produkt der skulle bestilles hjem fra udlandet. Betryggende og professionelt.👍🏻

15. februar 2026

Kære Ann,

Tak for den flotte anmeldelse - det glæder os, du har haft en tryg oplevelse - det er lige præcis det, vi stræber efter.

Thomas // SB

jeg købte et par sko for 40 dage siden…

jeg købte et par sko for 40 dage siden og har stadig ikke modtaget noget, når jeg skriver om jeg bare kan få penge tilbage, kopierer de bare deres gamle besked om at de er virkelig kede af det, og at de er fuld igang med levering, de svarer ikke engang på det jeg skriver. sindssyg dårlig service

19. marts 2026

Hej Oscar,

Ved nærmere undersøgelse, kan jeg se, at du har ventet alt for længe på din ordre. Det er bestemt ikke i orden.

Jeg kan se, at vi har forsøgt at opdatere dig under forløbet og beklager naturligvis, hvis ikke du føler, at vi har været grundige nok.

Som du er bekendt med, fik vi tilsendt en forkert vare, hvortil vi skulle bestille den rigtige vare på ny - alt i alt en ærgerlig situation. Vi beklager for ulejligheden, situationen måtte have medført.

Ventetid på over 40 dage uden at få mine sko

Jeg er ærligt talt i chok over, hvor elendig kundeservice jeg har oplevet her. Efter over 40 dages ventetid – og først efter at jeg selv havde rykket flere gange via e-mail – får jeg endelig et svar. Og hvad er forklaringen? At mine sko er blevet væk… to gange. Og nu kan de ovenikøbet ikke engang skaffes i min størrelse.
Alligevel har I frækheden til at kalde det en “hurtig løsning”. Undskyld, men hvordan i alverden er 40+ dages stilhed og gentagne fejl en hurtig løsning? Det er jo direkte absurd.
Jeg har spildt over en måned af mit liv på at vente, uden nogen form for opdatering eller ansvarlighed fra jeres side – og som prikken over i’et bliver der ikke engang tilbudt nogen form for kompensation.
Det her er uden tvivl den værste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet. Hvis det her er jeres standard, så bør I virkelig genoverveje, hvordan I behandler jeres kunder.

4. februar 2026

Hej Julius,

Jeg har nærstuderet din situation internt og kan vurdere, at vi bestemt ikke har handlet godt nok. Det hersker der ingen tvivl om.

Vi vil gerne undskylde for den oplevelse, du har haft - det er bestemt ikke den, vi stræber ikke at give vores kunder.

Kort fortalt så har der været en række problemer med din ordre, som følge af, at ikke bare en, men flere forskellige leverandører skulle have haft varen, men den røg i restordre flere gange.

Vores sortiment er så begrænset til tider, og du ramte desværre lige præcis en model, som var høj i kurs, som kun få leverandører havde mulighed for at fremskaffe. Og eftersom de solgte dem, før vi fik en handel på plads, endte vi desværre ud i situation, hvor vi ikke længere var i stand til at skaffe varen.

Vi beklager enormt meget for besværet og oplevelsen.

Du skal være velkommen til at fange mig på thomas@street-bill.dk, så vil jeg forsøge at imødekomme dig med en form kompensation.

Street Bill👍

Jeg har købt en del på Street Bill, noget af det bedste de giver deres kunder er en chance for at følge med i processen. Det med at man kan se hvor langt ens ordre er, fra udlandet og til butik.

20. februar 2026

Hej Anas,

Tak for den pæne anmeldelse.

Det glæder os, at du sætter pris på de løbende opdateringer, som vi sender ud.

Indtil næste gang - god weekend!

24 dages levering 🥱 Jeg er med på

24 dages levering 🥱 Jeg er med på, at bestillingsvarer kan have op til 21 dage. Dog er varen fin og nåede frem inden jeg skal bruge den.

10. marts 2026

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at skrive den.

Jeg har kigget nærmere ind i din konkrete situation, og jeg kan konstatere, at det er ærgerligt, at du ikke føler, vi har leveret en bedre service.

Jeg kan se, at du har bestilt en bestillingsvarer, hvorved den. forventede leveringstid er 6-15 HVERDAGE.

Derudover kan jeg se, at vi har givet dig en række informationer via email fra start til slut under hele processen - helt fra ordrebekræftelse, til levering hos os samt levering til dig.

Vi har leveret din ordre efter 15 hverdage, hvorfor vi desværre også må meddele, at når vi skriver, at vi skal bruge et forventet tidsinterval på 6-1 5 hverdage på at levere en bestillingsvarer, skal vi også have lov til at have denne mængde tid at kunne levere indenfor.

Vi oplyser dette tidsinterval, fordi det er nødvendigt, når man skal have fingrene i de must efterspurgte varer på kloden. Det er derfor ikke bare et tilfældigt antal dage, vi oplyser. Det håber og tror jeg, at du godt kan forstå.

Men vi ærgrer os naturligvis stadig over, vi ikke fortjener en bedre rating - vi vil meget gerne blive klogere på, hvad vi kunne have gjort anderledes?

Men tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse.

God weekend

Hurtig og nem service.

1. februar 2026

Kære Afshin,

Det glæder os, du har haft en god oplevelse hos os.

Køb fra en anden butik

Dårlig levering og dyrt bestilte et par Jordans som kostede 200 kr mindre i andre butikker og så blev de bare forsinket igen forsinket igen og forsinket igen og så var de lige pludselig steget op i pris og så måtte jeg sku ikke få dem mere så fik jeg bare mine penge tilbage og jeg havde ventede i to måneder to måneder!!!! Og så må jeg bare ikke få dem mere fordi de er dyrere en der jeg købte dem det er sku lidt problematisk den eneste måde de holder sig kørende på er at have en YouTube kanal

IKKE KØB FRA STREET BILL!!!

26. februar 2026

Hej Karsten K,

Jeg vil rigtig gerne kigge ind i din konkrete situation, men jeg har intet ordrer koblet op på dit nav, derfor har vi anmodet om flere informationer.

Du må meget gerne komme med disse informationer, så jeg kan undersøge situationen nærmere for dig 😊

------------------

Seneste nyt:

Eftersom der ikke er blevet indsendt oplysninger, kan vi ikke validere, at din oplevelse hos os, er baseret på en reel oplevelse.

Derfor er vi nødt til at antage, at din oplevelse ikke baseret på et køb hos os.

Skulle du, mod forventning, kunne fremvise dokumentation for dit køb, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere.

Vild service

Vi havde bestilt en bluse der ikke var på lager. Blev ringet op og fandt en løsning meget hurtigt og vejledning omkring størrelse så drn passede perfekt da den kom hjem

2. februar 2026

Hej Gitte,

Dejligt I har haft en god oplevelse hos os - det glæder os at høre.

Vi ser frem til at servicere jer igen i fremtiden.

Thomas // SB

Hurtig levering af en fed t-shirt

Hurtig levering af en fed t-shirt. Ikke sidste gang vi handler der.

27. januar 2026

Kære Tina,

Det glæder os, du/I har haft en god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at servicere jer igen i fremtiden.

Thomas // SB

Sur oplevelse bestilte en hue den…

Sur oplevelse bestilte en hue den 16/1-26 og da den ikke var leveret pr den 3/2 skriver jeg at de godt må returnere resterende beløb.
De lover den 8/2-26 at returnere beløbet, efter en masse besvær med at komme i kontakt. I dag den 13/2 har jeg endnu ingen penge modtaget og de svare ikke på mine mails.
Streetbill se at få returneret mine penge, er de returneret ind den 18/2 fjerner jeg min anmeldelse da jeg trods alt har modtaget en fin jakke fra jer.
Men ellers bliver den stående og jeg kontakter bank så må det køres baglæns igennem.

16. januar 2026

Kære Tommy,

Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse.

Jeg har undersøgt din situation nærmere, og jeg forstår din frustation.

Det er gået en anelse stærkt for vores kundeservice ifm., at få kørt refunderingen igennem - til trods for, at jeg er sikker på, at de har haft de bedste intentioner.

I hvert fald fik de kørt refunderingen igennem i vores ERP-system d.8/2/26, men ændringen blev ikke automatisk synkroniseret til vores hjemmeside, som følge af, at vi allerede havde afsendt jakken tilhørende din ordre. Ergo, denne del så kundeservice desværre ikke, og derfor har du måtte vente længere på din refusion.

Vi beklager mange gange for ulejligheden, men vil forsikre dig om, at der var tale om et særtilfælde.

Trygt, godt og nemt

På trods af lang leveringstid gik alt nemt og godt!

19. januar 2026

Hej Rie,

Det glæder os, at du har haft en dejlig oplevelse hos os.

Super

Købte og modtog som forventet.

5. januar 2026

Hej Christian,

Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse.

Det glæder os, du har haft et forløb hos os.

Fuldstændig forfærdeligt

Fuldstændig forfærdeligt. De sagde leveringstid på 1-2 hverdage og jeg endte med at få mine sko efter 1 måned. Kun for at sende dem tilbage fordi deres størrelsesguide ikke virker. Forfærdeligt sted at købe noget som helst.

4. februar 2026

Hej Lasse,

Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse.

Jeg har kigget lidt ind i din konkrete situation og kan se, at du har bestilt en bestillingsvare, som ikke har været på lager, hvorfor der ved bestilling har fremgået en forventet leveringstid på 6-15 hverdage. Vi adviserer kun med 1-2 hverdages leveringstid på lagervarer.

Vi beklager, at vi ikke har leveret indenfor oplyst tid, dog kan jeg se, at vores kundeservice har gjort dig opmærksom på, at din ordre ville blive en anelse forsinket.

Ift. vores størrelsesguides er disse generiske, som det også fremgår, det er altså de officielle mål og informationer, som kommer direkte fra de respektive brands. Der vil altid være stor forskel inden for samme brand, da diverse modeller kan have forskellige mål og pasform, hvorfor en størrelsesguide ikke passer til alle skomodeller hos det enkelte brand.

Derudover har vi alle vidt forskellige fødder, hvilket kun besværliggør det at vælge sin rigtige skostørrelse online.

Vi tager din kritik til os og arbejder kontinuerligt på, at gøre det nemmere at finde sin størrelse ved bestilling over nettet.

Såfremt du har mulighed for det, vil vi altid anbefale, at du kommer forbi vores butik, hvor du kan prøve diverse modeller, så du kan føle dig det mere sikker, før du lægger en ordre hos os.

Thomas // SB

Mega god service og fede varer:)…

Mega god service og fede varer:) personalet var behjælpelige med at finde den rigtige str og vise de andre modeller. Det var til en gave og jeg fik købt en lækker tote bag til at have den i. Min fætter var mega glad:) jeg skal helt sikkert købe gave til ham ved street bill i fremtiden (og nok en masse seje ting til mig selv)

16. januar 2026

Jeg bestilte en trøje fra Street Bill…

Jeg bestilte en trøje fra Street Bill den 10/1 og fik en besked om at der vil være 6-10 dages levering.

I dag er det den 31/1 og jeg har stadig ikke hørt noget omkring min ordre, udover at deres leverandør har haft et problem dengang. Jeg har skrevet til dem og bedt om en opdatering, men har desværre ikke hørt fra dem…

10. januar 2026

Hej Mathias,

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi adviserer aldrig med 6-10 dages levering. Vi arbejder med hhv. 1-2 og 6-15 hverdages forventet leveringstid.

Jeg har undersøgt din situation nærmere og kan se, at du har bestilt noget, som er røget i restordre, hvorfor vi på nuværende tidspunkt ikke kan fremskaffe netop denne vare længere.

Vores kundeservice, som du har været i dialog med, har gjort dig opmærksom på dette, og jeg kan se, at der er fundet et alternativ.

Vi beklager rigtig mange gange ulejligheden, det er aldrig i vores interesse, at du ikke får den vare, du har bestilt. Vores sortiment er blot ekstremt sjældent, hvorfor det mindste udsving hos leverandøren, desværre kan forårsage en situation som nu.

Vi arbejder altid på at forbedre tilgængeligheden samt andre dele at vores værdikæde, så vi minimerer mængden af fejl som denne.