STREET BILL® Anmeldelser

1.534

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 239 anmeldelser, havde anmelderne en fantastisk oplevelse med dette firma og den service, der bliver leveret. Forbrugerne fremhæver ofte den hurtige levering og det spændende udvalg af kvalitetsprodukter, som gør det sjovt at handle her. Mange fortæller, at personalet er utrolig venligt og hjælpsomt, og at processen omkring ombytning af varer fungerer helt suverænt. Nogle anmeldere var ikke glade for de lange leveringstider, som desværre forekom ved visse bestillinger af varer. Flere forbrugere nævnte også problemer med langsomme svartider på henvendelser samt ordrer, der blev annulleret i sidste øjeblik uden kompensation. Til trods for disse ulemper er den generelle tilfredshed stor blandt de handlende.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produkt, da oplevelserne med varen varierer meget. Mens nogle... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservice tvetydig, idet meningerne om leveringstiderne er meget delte. Mens nogle... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om ordre, hvor nogle oplever langsom levering, forsinkelser og manglende... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med service, idet forbrugere ofte fremhæver en meget venlig ejer og... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med svartid, hvor nogle oplever hurtig respons og venlig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte for 3500,- (et par sko og en zip hoodie) og blev annulleret efter 3 uger fordi der var gået noget galt hos leverandøren ift stock. Jeg er derefter blevet taget fat i af Thomas CEO, hvor vi... Se mere

Det starte ikke godt. Efter jeg havde bestilt, gik der lang tid hvor jeg derefter kontakt jeg jer på mail 2 gange uden svar. Fandt til sidst telefon nr og da de opdagede at der var sket fejl gik det m... Se mere

Jeg kunne bestille en limited vare jeg ellers ikke kunne få, den var lidt længe om at komme, men ikke længere tid en lovet og fik fine opdateringer på vejen.

Udvalget af produkter er helt i top, men leveringstiderne er alt ALT for lange. Kundeservice er venlig og responstiden kort.

1. nr. 15 af de 15 bedste virksomheder i Streetwearbutik

Siden 2020 har vi været en dedikeret aktør i sneakerbranchen med en klar vision: at tilbyde vores kunder autentiske produkter, førsteklasses service og en sikker shoppingoplevelse. Med en nordisk base og et stærkt fokus på kvalitet og pålidelighed er vi i dag stolte af at være blandt de mest betroede navne i vores kategori.

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(1.534)

Returordre

Jeg købte et par Birkenstock Bostons, men som desværre ikke passede og skulle derfor sendes retur. Jeg havde en rigtig god oplevelse og alt gik uden problemer

4. januar 2026

Kæmpe forsinkelse af ordre

En kæmpe forsinkelse af min ordre, de siger at den ikke var på lager selvom der ikke stod noget om udsolgt på hjemmesiden.
Tilgængelig er der god kontakt, de svare ret hurtigt og professionelt.

15. januar 2026

Købte et par Air Force 1 som slet ikke…

Købte et par Air Force 1 som slet ikke var på lager alligevel. En ærgerlig fejl som jo kan ske, og selvom jeg modtog en beklagelse, så koster det altså en stjerne. En måned senere modtager jeg så endelig min vare, men denne gang i en forkert størrelse. Det koster endnu en stjerne.
Jeg bestilte mine sko d. 29 Nov 2025 og modtog dem d. 12 Jan 2026.
Processen er alt for langsommelig når det desværre engang imellem går galt. Dette kunne sagtens gøres hurtigere hvis man så ellers kunne ringe til virksomheden. Dette koster den tredje stjerne.
Jeg giver alligevel 2 stjerner fordi jeg er i godt humør i dag. Det havde trods alt pyntet lidt på oplevelsen hvis man havde medsendt en lille symbolsk ting. Det kunne f.eks. være skopleje af en slags.
Nu må tiden vise om jeg vender tilbage.

12. januar 2026

Hej Lars,

Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse.

Jeg har dykket nærmere ned i din konkrete situation, og der hersker ingen tvivl om, at vi har fejlet - ikke bare en gang, men to gange.

Vores lagersystem fejlede ved bestillingstidspunktet, hvorfor en vare stod på lager, selvom den ikke var det. Det er en ærgerlig fejl, som vi kun kan beklage for.

Du accepterer ventetiden for, at vi skal bestille varen hjem - cadeau til dig. Til trods for det og midt i alt travlheden, formår vi at sende en forkert størrelse til dig.

Der har været run på, hvilket resulterede i, at 2 pakker blev byttet rundt. Det er bestemt ikke godt nok, og vi kan ikke andet end at beklage for denne oplevelse.

Det har været en uheldig oplevelse, og jeg kan love dig for, vi kan gøre det langt bedre end det - såfremt du giver os et skud i fremtiden igen.

Vi forstår udemærket, at en lille ting, kunne fungere som plaster på såret, og det sker også, at vi tilbyder kompensation i form af mindre accessories - vi kan igen kun beklage for, at du ikke fik det tilbudt.

Du må meget gerne skrive til mig på thomas@street-bill.dk, hvor jeg vil se på, hvad jeg kan tilbyde dig for den uheldige oplevelse.

Vi håber, at du trods alt er klar for skoene og den forsinkede julegave til dig selv.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, hurtig levering og kvalitets varer, kan kun anbefale det 😃👍

8. januar 2026

Hej Kevin,

Fornemt at høre, du har haft en god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at servicere dig igen!

Super hurtig levering

Super hurtig levering, handler helt sikkert der igen.

7. januar 2026

Kære Sanne,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os, at du vil handle hos os igen.

God information

God information, hurtig levering.

4. december 2025

Kære Marianne,

Tak for den pæne anmeldelse.

Det glæder os, du har haft en god oplevelse hos os.

Thomas // SB

Uheldige oplevelser i forbindelse med reklamation og køb ved Street Bill

Vil gerne dele en meget dårlig købsoplevelse vi havde hos Street Bill i foråret 2025.
Til vores søns konfirmation købte vi et par Nike Air Max 1 X Patta "Waves Noise Aqua" til en pris på 3.599,95 DKK. Da Street Bill har prisgaranti, holdt vi øje med priserne og fandt dem 400 DKK billigere end det vi havde givet, og kontaktede derfor Street Bill med et ønske om at få skoene til en lavere pris. Vi blev mødt af en venlig kundeservice der forsikrede os om at når skoene blev leveret ville vi kun blive opkrævet den reducerede pris på skoene. Det skete så desværre ikke, så vi kontaktede dem igen for at få dette bragt i orden. Efter flere henvendelser og vedholdenhed fra vores side, endte de 400 kroner på vores konto! Så langt, så godt.
Efter at vores søn havde brugt skoene ÈN gang til selve konfirmationen, opdagede vi at der var krakeleringer i materialet på skoene, og lavede derfor en reklamation. Vi blev igen mødt af en venlig kundeservice, der hurtigt sendte os en gratis returlabel, så vi kunne sende skoene tilbage. Det gjorde vi og hørte i lang tid ikke noget til skoene. Vi kontaktede derfor Street Bill og fik en undskyldning(læs: dårlig) omkring at der var ferietid osv., så derfor havde det taget så lang tid! Men skoene var nu repareret og alt var i skønneste orden. Så langt så godt! Vi modtog skoene, og da vi pakkede dem ud kunne vi overhovedet ikke se en ændring på det vi havde reklameret over! Vi kontaktede derfor igen Street Bill og havde mange korrespondancer frem og tilbage, hvor Street Bill blandt andet hævder at krakeleringerne skyldes forkert opbevaring af skoene. Vi spørger derfor ind til om Street Bill kan fremsende dokumentation omkring hvordan Nike foreskriver at skoene skal opbevares. Det kan de ikke, men fastholder at skoene ikke er opbevaret korrekt! Igennem hele forløbet sidder vi med en fornemmelse af at svarene fra Street Bill nærmest af AI generede, da beskederne fra dem siger det samme hver gang bare med en anden ordlyd.
Vi er vedholdende, da vi stadig mener at skoene ikke lever op til vores forventninger om hvordan de skal se ud efter én gangs brug til en konfirmation!
Jannik, en partner i Street Bill går ind i sagen, og vi har en behagelig dialog i telefonen, som dog stadig ender med at Street Bill fastholder at deres vare er i orden, og at vi har opbevaret dem forkert! Vi foreslår at vi kan aflevere skoene tilbage og annullere handlen, men det afviser Street Bill, da skoene jo nu er brugte og at varen var i orden da de leverede skoene. Vi bliver tilbudt en kompensation på 500kr, som vi afviser, da vi ikke synes det kompenserer for skoenes udseende.
Jannik fra Street Bill foreslår at vi finder en Skomager der kan vurdere skoene. Han vil også gerne betale omkostningerne til dette. Vi finder en skomager i Aarhus, der gerne vil vurdere skoene og giver os medhold i at et par sko ikke bør se sådan ud efter kun én gangs brug. Han kan dog ikke lave noget på skrift, da han ikke ved hvordan skoene har været opbevaret! Så ja, det er åbenbart ikke nemt at være køber af dyre Nike sko😊 Han foreslår at jeg prøver at slå halv skade med Street Bill, så vi får halvdelen af pengene tilbage og beholder skoene. Jeg mødes efterfølgende fysisk med Jannik, der har et par nye sko af samme type med. Vi laver en sammenligning og det er tydeligt at skoene har fået MEGET patina efter kun én gangs brug. Han bekræfter også rigtigheden i at skoene kun har været brugt meget lidt, da der stadig er knopper på sålen, som normalt bliver slidt væk efter kort tids brug. Men han siger at det ikke kun er hans beslutning om hvilken kompensation vi eventuelt kan få! Vi ender med at få en kompensation på 1.100 DKK – og gæt engang – det skulle vi også rykke flere gange for😊Det endte med at Jannik lavede en straks-overførsel, mens jeg havde ham i røret!
Så status er at hele sagen har kørt fra den 17.3.2025 klokken 09.53 til den 8.10.2025 klokken 13.34. Jeg har 25 mails i min indbakke omhandlende dette! Vi sidder med en følelse af at være en smule til grin og at retfærdigheden kun delvist er sket fyldest fordi vi har været mere vedholdende end de fleste!
Så ja, vi kan desværre ikke anbefale at handle hos Street Bill. Tak fordi du læste med og god dag herfra😊

8. oktober 2025

Hej Rasmus,

Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse.

Vi vælger udelukkende at kommentere kort og præcist på dit forløb hos os, samt holder vores svar overskueligt, så læsere ikke bliver forvirret.

Det er korrekt, du har foretaget et køb hos os, hvortil du/I efterfølgende gør brug af vores prisgaranti, til trods for alle betingelser faktisk ikke var opfyldt, men vi valgte alligevel at udøve god service ved at imødekomme jeres ønske.

Fordi jeres ordre var lavet i butikken, og vores ansatte på lageret oplevede travlhed, formåede de ikke at se, at jeres ordre var lavet i butikken, så selvom de refunderede 400 kr., gik refunderingen ikke igennem. Vi skal enten have konto og reg nr. og/eller have fysisk fremmøde i vores butik, for at kunne refundere beløb, enten helt eller delvist på butiksordre.

Det var en åbenlys fejl fra vores side, som følge af travlhed. Beklager for det.

Dertil kan vi bekræfte, at du/I reklamerer over skoene, hvortil vi får dem i vores varetægt og tager dem til en skomager.

Vores skomager siger stædigt, at det der er hændt med skoene kun kan se, såfremt skoene først er blevet båret i kolde omgivelser og derfra opbevaret i ekstremt varme. Det vil altså resultere i at materialet trækker sig sammen, og i det her tilfælde i sådan en grad, at det begynder at krakelere.

Når vi behandler reklamationer, bruger vi altid en tredjepart, fordi de typisk ved bedst og forholder sig komplet objektivt.

Derfor har vi holdt fast i denne udtalelse under forløbet, hvilket vi kun forestiller os, du kan forstå.

Til trods for, at en tredjepart fastholder skaden er selvforskyldt, valgte vi at give et stort afslag i prisen.

Afslutningsvist, vil jeg gøre opmærksom på følgende:

1. Vi anvender ikke AI i vores kundeservice.
2. Diverse brands heriblandt Nike laver sjældent guides m.m. til, hvordan sko skal opbevares, så vi kan ikke foreligge dokumentation for, hvordan Nike mener, sko skal opbevares.

Det er dog almindeligt pli, at man passer på sine sko og de opbevares under forhold, der ikke giver dem skade - med det sagt, siger vi ikke, at det nødvendigvis er tilfældet her. Vi forholder os udelukkende til sagkyndiges udtale (skomager).

Alt i alt vil vi gerne beklage forløbet, der har været tale om enkelte fejl fra vores side ifm. refundering, det er ikke godt nok. Ikke desto mindre håber vi, at I trods alt er tilfredse med den kompensering, vi kom frem til.

Thomas // SB

Det kom hurtigt og rigtige vare .jeg…

Det kom hurtigt og rigtige vare .jeg handler her igen

20. december 2025

Hej Mary-Lou,

Tak for den pæne anmeldelse.

Det glæder os, du har haft en god oplevelse hos os, samt at vi kan forvente at se mere til dig i fremtiden - tak for det.

God weekend

Manglende levering af ordre

Jeg har bestilt et par Birkenstock den 1 december 2025 det var en julegave- jeg har i dag den 6 januar 2026 ikke modtaget andet end et hav af mails hvor de gang på gang skriver at de ikke har modtaget skoene fra leverandør-det kan jeg ikke bruge til noget så nu vil jeg annullere min ordre og kan ikke anbefale andre at købe bestillings varer hos det firma

6. januar 2026

Kære Dorthe,

Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse.

Jeg har undersøgt din situation nærmere og kan se, at der beklageligvis har været udfordringer fra start til slut med din ordre.

Helt konkret har dialogen mellem vores indkøb og leverandør ikke været optimal, hvilket har resulterede i længere leveringstid end forventet. Dertil havde leverandøren sendt en forkert størrelse, som vi også har oplyst dig omkring. Der er blevet leveret en str. 43 til os frem for en str. 42.

Efter aftale med dig, har vi nu bestilt den rigtige størrelse hos en anden leverandør, hvor vi kører det hele på express, så du kan forvente levering i løbet af næste uge.

Som vi også har skrevet, lægger vi os fladt ned i denne situation, da det på ingen måde er godt nok. Det er på ingen måde det forløb, som du skal opleve som kunde.

Vi er dog kun mennesker, og derfor begår både vi og vores leverandører fejl fra tid til anden. Ikke at det skal være en undskyldning, men snarere en forklaring på den konkrete situation.

Vi håber, at du bliver glade for din ordre, når den ankommer i næste uge.

Dårlig service

Hej. Det er virkelig ikke med min gode vilje at jeg laver en dårlig anmeldelse af nogen. Men i dette tilfælde har jeg ikke modtaget varen og mine mail besvares ikke. Udover et retursvar, hvor der blot er svaret, at er aktiv, men intet om forventet levering. Der er nu gået 3 uger fra bestilling. Der er intet telefonnummer så jeg kan komme i kontakt med firmaet. Jeg ønsker et svar på levering eller mine penge refunderet

6. januar 2026

Kære Jannie,

Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse.

Jeg har kigget ind i din konkrete situation og kan se, at du har en igangværende ordre kørende.

Dertil kan jeg se, at du har fået en mail omkring, at der har været komplikationer hos vores leverandør, men at disse ikke har været udpenslet nok. Helt konkret har vores indledende leverandør haft et forkert varenummer på de sko, du har bestilt, hvorfor vi har måtte dy til en anden leverandør for at få bestilt skoene hjem.

Som vores kundeservice har meddelt dig i dag, er der nu styr på situationen, og skoene bliver afsendt i morgen (til os). Du kan derfor forvente levering inden længe (vi estimerer at levere til slut på ugen/eller starten af næste uge).

Ræk endelig ud til os igen, hvis du ikke længere ønsker din ordre.

Otto’s nye sko.

Helt igennem en positiv oplevelse. Havde fået bestilt et par i forkert størrelse men fik rigtig god hjælp fra kundeservice til returnering og ombytning.
Kan varmt anbefales.

18. december 2025

Hej Jean,

Tak for din anmeldelse - den er vi glade for.

Det glæder os, du har haft en god oplevelse hos os.

Thomas // SB

Kan ikke svare under den sidste anmeldelse 🥴

Hey nu skriver jeg igen en anmeldelse da jeg ikke kan svare under den samme anmeldelse.
Her er lige et kort skriv fra jeres besked til mig på mail.

“Vi har desværre måtte er erfare, at der har været en række problemer med din ordre mellem vores leverandør og indkøbsafdeling, som vi gerne vil beklage stort for.

Helt konkret har vi sat din bestilling i gang og alt var bekræftet og aftalt hos leverandøren - desværre erfarede vi, at leverandøren trak forsendelse i langdrag, hvorfor vi har måtte rive i ham flere gange. Endegyldigt står vi nu her, og har været nødt til at stoppe samarbejdet med denne leverandør, da vi ikke Her gik der beklageligvis en masse spildtid, hvilket vi tager fuldt ansvar for og må meddele ikke er godt nok.

Det betyder desværre, at vi ikke længere har mulighed for at tilbyde jakken i størrelse M, fordi den leverandør, som havde disse tilgængelig ikke længere er en samarbejdspartner hos os, grundet alt denne tidsspild og manglende professionalisme.”

Og i jeres svar fra min anmeldelse skriver I at I ikke har stoppet samarbejdet med jeres leverandør. Men så skal i da ikke sidde og skrive til mig I har. Har ventet over en månede på svar fra jer angående min jakke. Så det er jo på ingen måde heller ikke kort efter den er meldt udsolgt. Og den var jo hellere ikke udsolgt kan jeg forstå på den mail I har skrevet til mig🥴
Er rigtig ked af denne oplevelse da jeg har været glad og haft gode oplevelse med streetbill førhen..

Jeg har forresten også prøvet at kontakte angående det gavekort i vil give ellers så har jeg ihvertfald ikke fået nogle besked med det🫣🥰

5. januar 2026

Hej Josephine,

Det er nu din 3 anmeldelse omkring dit ene forløb hos os - vi vil klart anbefale, at du redigerer din første anmeldelse, så læsere kan få et retvisende billede af dit forløb hos os.

Vi ser os ekstremt uforstående overfor det, du skriver. Som vores svar til dig både på mail og her på Trustpilot indikerer, er samarbejdet med den pågældende leverandør stoppet.

På intet tidspunkt skriver vi, at dette ikke er tilfældet.

Dit gavekort blev sendt til din mail d.11 december, hvorfor du har modtaget det, men alligevel fastholder det ikke er tilfældet, til trods for vores log indikerer, at den er kommet frem til din indbakke. Som nævnt pr. mail vil vi gerne assistere dig yderligere, hvorfor vi har gensendt gavekortet. Du bedes række ud igen, såfremt du ikke har modtaget det.

Thomas // SB

Det var meget længe undervejs

22. december 2025

Hej Niels,

Jeg kan se, at vi har leveret din ordre den 15 hverdag efter bestillingstidspunktet dvs. indenfor det oplyste tidsinterval på 6-15 hverdage.

Vi beklager meget, at det blev i den sene ende af det oplyste tidsinterval - det arbejder vi altid på at forbedre.