Oplichters! Dropshipping! Een jaar geleden toch besloten voor 50,- het pakket met lampen retour te zenden naar CHINA. Een jaar later nog geen cent ontvangen. Iemand ervaring dat het wel gelukt is h... Se mere
Virksomheden har svaret
NIET KOPEN! Dropshipping vanuit China, zelf pakket moeten retourneren. Geen veiligheidscertificatie op de verlichting. Ik durf het niet eens op te hangen. Kijk AUB uit met producten opzoeken op... Se mere
Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hele mooie plafoniere voor een goede prijs.
Kregen het als bouwpakket binnen, koste een paar uurtjes, we krijgen veel complimenten over deze lamp.

Besvarelse fra Stralendthuis
Iemand ervaring dat het wel gelukt is het volledige bedrag te ontvangen?

Besvarelse fra Stralendthuis
Bedriegers!! Nep webshop nep producten. Retour zenden naar China!!
Dit kostte me €36 voor een lamp van €75
Nooit meer!

NIET KOPEN!
Kijk AUB uit met producten opzoeken op Google, want dit soort website adverteert heel agressief en komt dus altijd in de zoekresultaten terecht. Altijd verifiëren alvorens te kopen!!

Besvarelse fra Stralendthuis
Misleidende website. Doet zich voor als Nederlands (“Amsterdam”), maar blijkt een dropshipper. Plastic lamp van €160 komt uit China en moet bij retour op eigen kosten naar China worden teruggestuurd — dit wordt niet duidelijk vermeld bij aankoop. Oplichterij dus.

Besvarelse fra Stralendthuis
Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit. De site oogt netjes en betrouwbaar. Grote fout gemaakt door niet eerst hier te kijken.
Lampen besteld van €500 Dezelfde avond geannuleerd per mail na het lezen van de reviews op trustpilot. Ik ontvang een mail met hey bericht dat alles al verstuurd is…. Lekker snel wel. Misschien te snel. Bijna onmogelijk. Een dag later pas een bevestiging en een tracking code. 2dagen later heeft DPD het pakket pas binnen. In China…. China ja. Enkel Aliexpres troep dus op deze site na wat verder onderzoek. Ze luisteren niet naar je klacht en praten eromheen. Ik zou zelfs durven te beweren dat ik met een chatbot mail. Er is al 10 dagen geen update op de DPD tracking. Pakket ligt nog altijd in China. Niemand reageert inhoudelijk. Groot drama. Als je geen toegevoegde waarde hebt of niet eerlijk kan ondernemen, doe het dan niet…

Besvarelse fra Stralendthuis
Vind de website en de naam van het bedrijf misleidend. Ze heten Stralend thuis Amsterdam, maar bij een retourzending bleek dat mijn pakket naar Shanghai gestuurd moest worden. Als ik dat had geweten had ik er nooit besteld. De kosten voor de zending waren 50,-. Verzendbewijs van Post.nl toegestuurd, maar dat was niet voldoende. Track en trace geeft aan dat het pakket in China is, maar Stralend Thuis, zegt dat het pakket nog niet retour is bij hen. Na veel heen en weer mailen zou ik een deel van het bedrag als coulance vast ontvangen en de rest als de lampen weer retour waren. Maar ook dat kleine bedrag is tot heden niet overgemaakt!

Besvarelse fra Stralendthuis
Zeer slecht bedrijf. Heb hier een lamp besteld die 2 weken onderweg is geweest uit China. Het is goedkope plastic troep. Om de lamp te retourneren heb ik de stappen gevolgd die op de website aangegeven worden maar er kwam geen enkele reactie. Telefoonnummer blijkt niet in gebruik te zijn. Uiteindelijk, na een contactformulier ingevuld te hebben, reageert ene Sofia (chatbot) van Misterlamp. Is blijkbaar hetzelfde bedrijf. Sofia zegt me even soepel door alle stappen heen te leiden. Om mijn geld terug te krijgen moet ik de lamp opsturen en ze geeft me een adres in China…..Doe het wel met track en trace raadt Sofia aan. Dat zou me dus maar liefst 35 euro gaan kosten. Op de site van stralendthuis staat vermeld dat de kosten voor het retourneren van een artikel € 8,95 euro zijn. Jammer genoeg heb ik te laat op Trustpilot gekeken en mijn vermoeden werd bevestigd: het is een malifide bedrijf dat van misleiding aan elkaar hangt. Dat blijkt wel uit de vele reacties op Trustpilot.
Stralendthuis mag het bedrag van de lamp op mijn rekening terug storten. Dan stuur ik de lamp naar Amsterdam waar het bedrijf zegt gevestigd te zijn. Scheelt een hoop gedoe toch Stralendthuis?
Ordernummer: #17689

Besvarelse fra Stralendthuis
Do not order here. My order number is #14310. I have been trying to cancel my order and get a refund, but so far the “bot” is saying it’s impossible to do so. We can change the order tho, but cancelling is impossible.
In other words: do not order here, cause you’ll end up talking to a bot and there’s no way to get your money back.
Once I’ll get the products that I don’t want, I’ll update how bad the quality is. Judging on all the other reviews the products are even dangerous so do not order here!
To add information: google Witteveen commerce. There’s a topic on Reddit. it’s in Dutch. They operate under multiple different names.
Also you can google: “In de stroom van Chinese webwinkelpakketjes glipt nepdesign er zo doorheen”. You’ll see a news article from NRC explaining their business model and how they scam you out of money. I can’t stress this enough: do not order here cause their products are not safe. Tons of their products have fire safety problems.
Edit: after tons of messages trying to cancel the order they kept saying the package was already processed and on its way. Turned out to be a lie: I just received a notification that they sent the package. It’s lie after lie after lie.

Besvarelse fra Stralendthuis
Op de website stond dat de lamp dim verlichting had, dat bleek niet zo te zijn. Verlichting is dusdanig fel dat je het niet aanzet, daarnaast lamp beschadigd. Nieuwe opgestuurd gekregen, zelfde geval. Lamp moest terug opgestuurd worden, is nooit in China aangekomen natuurlijk… ze weigeren het geld terug over te maken. Uiteindelijk tegoed gekregen om een nieuwe lamp te bestellen (wat wij absoluut niet wilde) buitenlampen besteld wederom incompleet. Oplichters zijn het!!! bestelling 17734

Besvarelse fra Stralendthuis
Goedkope, Chinese kwaliteit. Na weken levertijd en ruim 120 euro betaald te hebben voor een 'aanbieding' (de lamp staat voor maar liefst 310 euro op de website), een lamp ontvangen waarvan geen enkel onderdeel op elkaar paste en bovendien een onderdeel miste waardoor we de lamp ook niet hebben kunnen ophangen. Misleidende verkoper die stunt met prijzen (die eerst zwaar verhoogd zijn) en voordoet in Amsterdam of Londen te zijn gevestigd, maar in werkelijkheid is een teleurstelling het enige dat je krijgt geleverd.

Besvarelse fra Stralendthuis
Koop hier niet - nog niet eens 1 ster waard.
Even geleden hier lampen gekocht, bij het monteren bleken beide lampen scheef te hangen. De glazen kappen waren simpelweg niet in balans. Het lijkt erop dat het bedrijf met dropshipping werkt, gezien de lange levertijd en het retouradres is in China.
Meerdere malen contact op proberen te nemen met het bedrijf. Telefonisch zijn zij niet te bereiken, per mail krijg je elke keer een automatisch gegeneerd ai-bericht.
In het bericht stond dat ik de producten op eigen kosten kon retourneren naar China. Dit was wel op eigen risico. Echter heb jij als (Nederlandse) klant recht op gratis retourneren bij een ondeugdelijk product en mag je simpelweg je geld terugvragen. Dit heb ik dan ook meerdere malen gedaan, maar hier zijn zij nooit op ingegaan.
Gelukkig had ik de lampen gekocht met de creditcard en op deze manier heb ik, met de creditcard verzekering, mijn geld terug gekregen. Anders was dit denk ik nooit gelukt.
De eigenaren (volgens mij vader en zoon) achter dit 'bedrijf' hebben ook al in het buitenland (o.a. Australië) gedupeerde klanten. Ze hebben meerdere webshops .. Wees gewaarschuwd.

Besvarelse fra Stralendthuis
Zeer slechte website. Oogt professioneel met mooie producten. Echter pas op: sprake van dropshipping! Producten komen rechtstreeks uit China. In Nederland bestaat het bedrijf niet en zijn ze dus ook niet bereikbaar. Producten mogen retour (op eigen kosten) naar China. Koop hier NIKS.

Besvarelse fra Stralendthuis
Bestelling kwam 2 weken na bestellen aan. Ik wilde de lampen retourneren omdat de kleur toch ander uitviel dan op de foto's. Communicatie via de mail was in het Engels. En retouropties maken het zodanig moeilijk te retourneren (terug naar een adres in China, met retourkosten van €20..) dat ik dat niet vertrouwde. Ze boden een eenmalig aanbod aan om 15% van het aankoopbedrag te vergoeden, en dat ik de producten mocht houden. Hier uiteindelijk gebruik van gemaakt, maar na 2,5 week ontdekte ik dat ze het bedrag nog niet hadden overgemaakt. Na een mailtje hierover, reageerde ze en stond de 15% vergoeding na 5-7 werkdagen op mijn rekening. Ik heb hier van geleerd en zou het afraden om producten te kopen bij dit bedrijf; waarvan ik mij sterk afvraag of het in Nederland zit. Retouren verwerken ze mij inziens niet duurzaam.

Besvarelse fra Stralendthuis
Dropshipper, alleen een ai klantenservice en enorm veel spam. Koop hier niet!

Besvarelse fra Stralendthuis
Communicatie over verzending kan beter. Ik had geen idee wanneer de lamp geleverd zou worden.
Het zou fijn zijn als er een bericht bij aankoop bijgevoegd zou kunnen worden. On mijn geval was het een kado. Vandaar de ergernis over de levering. Duurde erg lang! Ook de website was vaag over de leveringstijd.
Het lampje zelf viel erg in de smaak.

Besvarelse fra Stralendthuis
Eigenlijk een echt boeven bedrijf, je kunt je waardeloze product (die absoluut niet voldoet aan je verwachting)niet terugsturen, met veel gezeur eindelijk adres in Hongkong, krijgt dan 15% terug van je aankoopbedrag. Koop hier echt helemaal niks!! Een grote desillusie!!

Besvarelse fra Stralendthuis
UPDATE - after below response from the company i have provided them with my order# and sent them an email as they request. They are still just running in circles doing nothing to support. I just spoke to UPS and they once again confirmed that they spoke to the receiver (number given by customer service) and they were asked to abandon the package. So don't be fooled by their response below - IT IS A SCAM!
This is a scam disguised as a local business but actually operating out of China. They lure you in with promises of quality and good service, but here’s the reality:
• 🚚 Extremely long delivery times
• 📉 Poor product quality
• 🔄 Returns must be shipped back to China at your expense
• 📦 They even denied the return delivery itself
Customer service (under the name Misterlamp) will tell you they’re “doing everything they can to support you,” but in truth, they’re taking your money and giving nothing in return.
This feels deceptive and unethical—hard to believe it’s even legal?

Besvarelse fra Stralendthuis
Op de website staat het volgende: 30 DAGEN GELD TERUG GARANTIE. In werkelijkheid is dit niet zo. De lamp die ik heb besteld klopt niet zoals beschreven, het is geen houten lamp, maar ander goedkoop materiaal.. Ik heb hier over gemaild, waarbij ik onderstaande reactie daar op kreeg:
Gewoonlijk ligt de verantwoordelijkheid voor de retourverzendkosten bij de klant, aangezien dit afhangt van de koeriersdienst die u kiest. We raden aan om bij uw voorkeursverzendprovider te informeren naar de meest economische opties die beschikbaar zijn.
Winkeltegoed optie: Als alternatief voor het retourneren van de lamp, bieden we u graag een volledig winkeltegoed voor uw aankoop aan. Dit tegoed kan worden gebruikt voor toekomstige bestellingen bij Misterlamp, en u kunt een nieuwe lamp zonder kosten krijgen.
Deeltijd terugbetalingsoptie: Als u dat liever heeft, kunnen we ook een terugbetaling van 20% van uw aankoopbedrag aanbieden in plaats van een volledige retour.
Conclusie: je bent gewoon je geld kwijt het is niet slim om het product te retourneren want dan ben je helemaal zuur.
Dit alles heb ik gemeld bij de Consumentenbond. In alle reviews zie je dezelfde reactie van deze oplichters terug. Goed om te weten: KVK is uit de UK/ bedrijf zit in China.

Besvarelse fra Stralendthuis
Læs mere om andre typer anmeldelser.