Stralendnl Anmeldelser 13

1,9

1,9

Under middel

Oplichters, scam!

Oplichters! Gelukkig via Klarna iets besteld, daardoor kon ik de betaling op hold zetten. Nadat dat gebeurd was kreeg ik na maanden toch de pleisters (die niet werken). Grote scam! Nooit iets bestellen!

18. februar 2026

Jullie zijn gewoon oplichters toch

Jullie zijn gewoon oplichters toch? Ik ga aangifte doen bij de politie en verder ga ik op al jullie pagina's en op internet schrijf je dat met jullie geen zaken moet doen. Ik heb geld betaald jullie zeggen dat ik het gekregen heb. Ik moet een afbeelding sturen van het product wat ik heb gekregen. Vervolgens word ik daarna door. Amazon weet ik veel wie gecontracteerd dat het geleverd wordt op zondag. Dat kan helemaal niet, want het wordt op het gemeentehuis geleverd, dan blijkt het afgegeven te zijn aan de receptioniste. Op zondag is er geen gemeentehuis open en ook geen receptioniste dat betekent dus dat jullie gewoon frauderen. Ik kan er niets anders van zeggen. Ik heb 31 en zoveel geld betaald. Jullie storten dat terug, maar even goed ga ik aangifte doen. Het is hier een heel klein dorp waar ik ben Iedereen kent iedereen en als hij een Amazon of een UPS of weet ik veel wie door het dorp zou rijden zou iedereen dat zien, dus het is gewoon niet gebeurd. Ik heb niets ontvangen.

17. februar 2026

Heb afslank pleisters besteld en ik…

Heb afslank pleisters besteld en ik dacht dat dit van Nederland ging komen ,
Uiteindelijk dat ik dacht het nooit ging toekomen zat het na een paar maanden in mijn brievenbus en stond er in de plaats een Nederlandse vlag een vlag van usa.. toch geprobeerd en werkt voor geen meter en dat aan de prijs van 70€
E-Mails gestuurd en nooit een antwoord gekregen .. heel teleurstellend en schandalig

28. januar 2026

Pleisters besteld niets ontvangen

Pleisters besteld niets ontvangen, herinner me ook dat ik een jaar geleden een glucose meter had besteld en ook nooit ontvangen. Deze webwinkel moet uit de lucht schandalig dat ze door kunnen blijven gaan

2. februar 2026

Grote scam

Grote scam, je betaald en ze blijven mail sturen dat je nog moet betalen. Heb aangifte gedaan van oplichting. Dus TRAP ER NIET IN!!!!!

24. januar 2026

Verkeerd produkt ontvangen

Produkt besteld, totaal ander product gekregen, gereclameerd wordt heel erg moeilijk over gedaan, aanbod is om 30% te vergoeden, ben ik het niet mee eens wil het volledige bedrag terug, . Nog geen resultaat. Malafide firma!

24. januar 2026

Bestelling komt maar niet

Eind 2025 bestelling geplaatst en betaald. Krijg ook meteen te horen dat deze verzonden gaat worden......dus niet na ruim 4 weken niets meer gehoord. Enige wat ik krijg zijn mailtjes dat er een bestelling in de winkel staat en of ik korting wil. Al paar hierop geantwoord dat ik al bevestiging van de verzending heb gehad en ook betaald......niks dus...

30. december 2025

Er dette din virksomhed?