Vi har haft vores stork barnevogn nu siden december 2019 og den virker upåklageligt!. Den er virkelig langt bedre end alle de andre vi kiggede på dengang. Den ældre emmaljunga vi bruger i dagpleje e... Se mere

Mest elendige L O R T til dato! Lynlås går i stykker hjullene flækker , stellet og kalechen knirker som bare pokker! Hvordan kan i være jer selv bekendt også tage så mange penge for reservedele. Be... Se mere

De varmeste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Barnevogn med god komfort, stabil at gå med, stel nemt at slå sammen og kan være i selv små biler. Punkterfri hjul perfekt til gåtur i byen eller i skoven. V... Se mere

Har haft en stork barnevogn siden 2015, hvor de første gang udkom. Den har klaret 4 børn, med få reperationer og et par service ved forhandler. Lækker vogn, fylder lidt og er nem at håndtere.... Se mere

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

STORK er svaret på én af børnefamiliens største udfordringer: transporten. Uden at gå på kompromis med kvaliteten, komforten eller sikkerheden har vi gentænkt barnevognen, så den er blevet super kompakt og rummer det bedste fra både den traditionelle og den moderne verden.

3,3

Middel

Lækkert design og nem at klappe sammen…

Lækkert design og nem at klappe sammen MEN utrolig dårlig affjedring for de små, selvom den er justeret i affjedringen i ønskebørn ser det meget voldsomt ud når vi køre i skoven på grus og babys hovede flyver op og ned :-/ knirkede allerede ved hjulet efter 1,5 mdr og hænger allerede kassen...
Ville ønske vi havde købt en anden, til den pris havde vi dælme forventet en bedre vogn!

21. december 2020

God, men knirker!!

Det har for os været en rigtig god vogn!
Den er uroligt nem at klappe sammen og ud igen!
MEN.... man skal være forberedt på at skulle vedligeholde dæk med olie ca. hver 14 dag.
Da de begynder at knirke :-(
Og dette har vi været virkeligt trætte af!
Da vi købte vognen fik vi vejledning om at selve hjulet (ikke dæk) skulle smøres med et halvt års mellemrum.
Men vi hørte intet om at dæk skulle smøres hver 14 dag. Det er vandvittigt irriterende! For vi får det ikke gjort så ofte, og så ender det altid med vi går med en knirkende vogn.

19. februar 2020

Falmer hurtigt, dårlig service hos forhandler

Min barnevogn er under et år gammel da forlæderet går i stykker. Det venter vi 4-6 uger på bliver lavet. Da det kommer retur har man glemt at sy det efter udskiftning af lynlås, så det skal tilbage til skrædderen og vi venter et par måneder igen. Toprammen har dybe ridser efter kassen bare ved alm. brug. Bremsen er svær at sætte i "hak" og det er svært at se om den er låst eller ej. Vi har en antracit-grå barnevogn som efter et års brug nu er mere lilla og ligner den er mange år gammel, trods den altid står inde og står i skyggen ude - da vi påpeger dette i butikken får vi at vide at vi har valgt den "dummeste" farve i forhold til at falme, den info var der ingen der gav os da vi købte vognen.
Elendig service i Storkforhandleren i Ønskebørn Tilst.

2. februar 2020

Varm anbefaling herfra

Vi har aldrig oplevet problemer med vognen og den har virkelig fået prøvet sig i all muligt terræn! På et tidspunkt knirkede hjulene lidt og det ordnede de uden problem inde i Ønskebørn så super god service der også. Til gengæld synes jeg størrelsen generer mig lidt i by og bus, men det vil nok altid være en afvejning af om man ønsker en stor eller lille vogn. Savner en rygstøtte til når baby bliver større! Men jeg købte den ved siden af til billig penge. Men det burde være bygget ind i vognen. Måske er det fordi vognen skal kunne slåes så meget sammen fordi den kan virkelig fylde lidt i bilen størrelsen taget i betragtning!

11. december 2019

ØV...

ØV!
Der gives point for designet, nemt system for at klappe op og ned og kører komforten. Helt i top!!
MEN til den pris??? Den falmer, knirker, bliver let misfarvet (og det kan ikke vaskes af), fælgene på hjulet er alt for skrøbelig og bremsen bliver let hård (og ja vi smurt den, flere gange)
Vores vogn er fra 2016 og jeg kan nærmest ikke få mig selv til at sælge den videre.

Øv...

14. september 2019

Tåler nærmest ikke sol

Jeg har en antricit farvet vogn - på et år er stoffet falmet helt vildt, trods den har været i skyggen så meget som muligt. Det er virkelig skuffende. Udover det er inderstoffet blevet gulligt, af solen?! Sådan meget gulligt. Og det er ikke møg!
Vores støtteben på vognen går ikke helt ned til jorden, hvilken gør den "ikke bremsende" hvis den ikke står på en fuldstændig jævn overflade.
Utrolig skuffende for en så dyr vogn.

Garantien dækker ikke falmede vogne - hvilket er smart for stork, eftersom den falmer så hurtigt.

25. juni 2019

Den fedeste vogn!

Forstår ikke folks frustration. Vi har haft vores siden 2016 og barn nr. 2 har nu meget glæde af den. Eneste at sætte en finger på er at dækkene knirker efter lidt tid. Men et lille skud WD40 og lidt massage så er det ovre på 5 minutter, og heller gøre det end at stå med en punktering. Vores bliver brugt flittigt og endda med en ture ned af en trappe. Ingen problemer! Tror folk glemmer at vedligeholde den.
+ Den fylder intet i bilen
+ let at slå sammen
+ flotteste barnevogns design
+ Kan nemt bruges til barn nr 2

- lidt knirkende dæk, men er ovre på 5 minutter.

Vi elsker den!

22. juni 2019

Kort levetid!!

Vores Stork barnevogn er fra juni 2016.
Vi har egentlig været glade for den, men efter ca. 2 år begyndte ting at gå i stykker.

Begge fjedre har været sprunget, lyn låsen i forlædret er ny kaput, den 'hænger' i stellet. Alt dette ved helt almindeligt brug vel og mærke! Endvidere bliver stoffet indvendigt, særligt ved barnest hoved, meget hurtigt misfarvet.

Tænker man at bruge samme vogn til flere børn, er Stork IKKE at anbefale! (Hvilket jeg ellers mener, er fair at forvente af en vogn til den pris!)

17. juni 2019

Den burde have 0 stjerner

Den burde have 0 stjerner!
Jeg har haft vognen i 6 uger, købt den 12 april, og har været til reparation med den 5 gange, det vil sige, min dreng har nået at bruge den 3 gange. Stel og hjul knirkede, fra første tur, og barnevogn kassen sad ‘løs’ oven på stellet, så det larmede helt vildt, det blev løst med klister dutter over hele bunden, på min helt nye vogn!
Jeg holdte meget fast på min ret til at leverer den retur og få pengene tilbage, hvilket jeg nu har fået! Konklusionen må være, at den på ingen måde er pengene værd, og kvalitet og pris slet ikke hænger sammen.

9. juni 2019

Fantastisk skøn vogn!

I forbindelse med, at Ønskebørn Odense skulle flytte i nye lokalet, købte vi en udstillingsmodel med 20%. Min svigerinde havde anbefalet en stork, og jeg må altså indrømme, at det er skisme en lækker vogn! Den er så skøn at kører med, uanset om det er på terræn i skoven, eller på fortorv. Baby ligger ikke og hopper rundt. Dejlig nem at dreje med og VIRKELIG nem at slå sammen. Den kan uden problemer være i min peugeot 108👌🏻
Vi kommer fra jylland, og kører altid i ønskebørn odense 👏🏻👌🏻

2. april 2019

Rigtig dårlig kvalitet

Rigtig dårlig kvalitet! Vi købte vognen juni 2017. Tog den i brug i november 2018, og på 1. Tur gik bremsen i stykker. Den kunne ikke låses op. Super godt første indtryk!
Efterfølgende har vi fået skiftet kurven under 2 gange, fået skiftet lynlåsen i overlædderet, fået fixet knappen i overlædderet 2 gange, fået nyt beslag på kalechen 3 gange (og denne gang en grå knap? - fedt når resten er sort....)
Stiverne i kalechen stak også pludselig ud, så dette er også blevet lavet.
I sidste uge opdagede vi at skruen i højre side af kalechen var væk, og jeg håber virkelig at møtrikken ikke er endt i min datters mave....
Pt er stellet også til reperation.

Det eneste positive er at medarbejderne i ønskebørn er super søde til at hjælpe.

Jeg kommer aldrig til at anbefale barnevognen til andre. Den er simpelthen ikke alle pengene værd

9. marts 2019

Kære Anne-Sophie,
Vi er kede af at du har haft dårlige oplevelser med vognen, og samtidig glade for at du er blevet mødt med hjælpsomhed i vores butik. Vi forsøger hele tiden at optimere vognen, og i den forbindelse er overlæderets lynlås blevet opgraderet. Årsagen til at kaleche knappen er blevet farvet grå, er for at vise visuelt at den skal trykkes ind før man kører kalechen op eller ned, da vi oplever at man glemmer dette på trods af vejledning, hvilket resulterer i at kalechebeslaget bliver ødelagt og må udskiftes. Vi håber du bliver tilfreds med dit opgraderet stel og vogn når du får den igen.
God dag

Fantastisk barnevogn

Nu har vi haft vores Stork Barnevogn i 2,5 år, og vi er virkelig glade for den!
Der har aldrig været problemer med den, og servicen i butikkerne har altid været i top.
Derudover er det en utrolig funktionel og smart vogn, som er nem at klappe sammen og have med i bilen.
Og så er det en virkelig flot vogn.
Den kan virkelig anbefales!

31. januar 2019

Hej Nathasja,
Dejligt at du er glad for din barnevogn :). Tak for den fine anmeldelse.

Den smukkeste vogn - og at den kan være i en lille bil!

Det er hvad denne barnevogn kan prale af!
Jeg har en lille Hyundai i10, og der kan hele vognen være i bagagerummet, det er skønt, når man også skal have plads til 2 unger i bilen.
MEN det er virkelig en dårlig vogn, har fået udskiftet noget i understellet 2 gange, da det, hvad jeg kunne forstå på personalet, knækker ved alle vogne - og derfor er lavet om på de nye modeller.
Hjulene knirker efter kort tid pga olie,
Har fået udskiftet hele overdelen, da lynlåsen gik i stykker, og de ville give mig et nyt overlæder, men kunne så se, at vognen var falmet så meget, til trods for min vogn altid står inde - og sommeren sidste år stod mest på regn.. Og fik ikke udskiftet kassen under til trods for, at denne også synligt er falmet..
Hele barnevognen vælter nem, hvis ikke vognen er bremset, så barnet kan vælte i vognen, hvis det kravler ned i fodenden trods sele på.
Knappen til vippefunktion er på kort tid knækket 2 gange.
Det værste ved alt ovenstående er, at personalet i butikken ikke virker overrasket over, når man ringer ind med fejlene, nærmere tværtimod, så færdiggør de oftest sætningen for en.. så de ved, at det er problemer der åbenbart er med vognen.
Udover dette, så synes jeg, at den største mangel på denne vogn, er den manglende vippefunktion, så barnet kan sidde op - det kan tilkøbes, bevares - og så savner jeg, at overlæderet er nem at tage af og på, så det ikke skal hænge ud over siden, da den også nemt får et synligt knæk, hvis den ligger sammenfoldet under vognen..
Så alt i alt, så vil jeg ikke anbefale denne vogn til nogen...

6. december 2018

Hej Jane,
Vi er da kede af at du har været så meget igennem med din vogn, men der udvikles løbende på vognen, så næsten alle af ovensåtende punkter er blevet videreudviklet.
Alle barnevogne kan tippe, hvis et barn kravler ned i fodenden og hænger ud over kanten, men dette må slet ikke være en mulighed for barnet, da selen ikke må være så løs.
Der er altid mulighed for at tilkøbe ny overdel eller underdel hvis du er uden for garantien.
Vi håber det bedste for dig.
Rigtig god dag..
Med venlig hilsen STORK

Hvis du kan lide at klage så købt denne…

Hvis du kan lide at klage så købt denne vogn :(

Vi har haft denne vogn i halv andet år nu. Vi har næsten ikke lavet andet ind at køre frem og tilbage til butikken med vognen. Vi er virkelig kede af at have købt den. Vi har sendt hjulene til reparation 4 gange fordi de begynder at knirke helt vildt. Vi har fået en hel ny overdel fordi sygninger er dårlige og går i stykker når ja og falmer vildt hurtigt. Har fået rep stellet 2 gange. Skiftet overlæderet 2 gange.
Det skal lige siges at vi passer rigtig godt på vognen og det er ikke for sjovt vi har brugt de ekstra penge på en dyr vogn. Men jeg tror desværre en til 3500 kr ville være meget bedre!

Den faldmer vildt hurtigt i farven. Der er sådan nogen små pinde som knækker i stellet (gør de vist på de fleste). Hjulene begynder at knirke vildt meget og hurtigt. Den går hurtigt op i syningerne. Dette har vi allerede set fra fabrikken.

Det skal lige siges at der ikke har været problemer med at få den fikset. Ud over vi har ventet over halvanden måned flere gange.
Den har et lækker design og nem og bruge ud over den bare går i stykker hele tiden.

14. oktober 2018

Kære Martin.
Vi er rigtig kede af jeres oplevelse med STORK barnevognen. Vi håber I har fået den hjælp I har haft brug for i vores butikker. Da den selvfølgelig skal fungerer optimal. Vi kan desværre ikke undersøge sagen nærmere, da vi kun kan se at der har været oprettet en reklamation en gang. En anden gang er du velkommen til at kontakte din lokale ØnskeBørn butik hvis reklamationen tager for lang tid.

Rigtig god dag.

Med venlig hilsen ØnskeBørn

Vi købte Stork til min søn og vi ELSKER…

Vi købte Stork til min søn og vi ELSKER den.
Langt liggemål og lækkert design. Den er nem at holde ren og super lækker at kører med.
Den er nem at pakke ind og ud af bilen alene, så den lille skrigende baby ikke skal vente længe. Og vi er vilde med at den kører lige godt på asfalt som på grus og græs.

27. februar 2018

Fantastisk dårlig vogn!

Det er simpelthen den ringeste barnevogn vi har haft!
Den er SÅ hård for de små og der er alt for ringe fjedre!
Forlæderet var gået i stykker og blev sendt til reparation. Det tog 4 mdr!!!! Før det kom tilbage! Nu er stellet på vognen knækket. Ja knækket, midt over!

Og desuden kan den meget nemt vælte når barnet er deri hvis den ikke er låst!

Vi har en anden barnevogn til 1000kr i MEGET bedre kvalitet!

Ganske enkelt en forfærdelig dårlig vogn!

20. januar 2018

Jeg er så ked af at have brugt så mange …

Jeg er så ked af at have brugt så mange penge på den. Vores topramme er blevet skiftet en gang, den virkede ikke fra start. Vi valgte STORK fordi vi ville kunne få den repareret i butikken men nu er vores forlæder sendt til Polen for at blive lavet :( Det anede vi ikke, vi havde aldrig købt den hvis vi vidste de ikke støtter dansk arbejdsmarked, samt at det vil tage op til 4 uger :( !!

Nå men så har vi fået et låne forlæder, som er i en væsentlig bedre og tykkere kvalitet end vores eget. Hvilket giver god mening for den barnevogn vi har fået er slet ikke den samme som den vi valgte. Kvaliteten er væsentlig dårligere og man kan mistænke modellen i butikken er en bedre model end den man reel køber. Vores har metalstykker/bøjle baby kan slå hovedet ned i (i vognen, der er stof over men ikke andet) i butikken siger de at der ikke noget at gøre.
Stoffet er tyndt ift den model der vises i butik. Og virker "billigt" det altså ikke den kraftige kvalitet der var på den vi så og valgte ud fra.

Butikken har lavet det de skulle men virkelig dårlig kundeservice.
Vores var i stykker fra starten af, så det er et trist køb. Vi ringede da vi tog barnevognen i brug og fandt ud af at affjedring ikke var normal. De blev ved med i telefonen og sige at det var bare fordi baby var lille osv.. efter 4 mdr sagde vi at vi stadig ikke kunne bruge den, de skiftede toprammen men mente stadig ikke der var nogen forskel selvom der bestemt var forskel. Nu virker affjedring da, så næste problem.

Overvejer du en stork så overvej nøje hvad du forventer. Jeg har dårlig ryg så den nemme klapsammen funktion er fin, det er det eneste plus. Og kunne jeg fortryde havde jeg valgt en anden vogn.

5. december 2017