Vi har haft vores stork barnevogn nu siden december 2019 og den virker upåklageligt!. Den er virkelig langt bedre end alle de andre vi kiggede på dengang. Den ældre emmaljunga vi bruger i dagpleje e... Se mere
Mest elendige L O R T til dato! Lynlås går i stykker hjullene flækker , stellet og kalechen knirker som bare pokker! Hvordan kan i være jer selv bekendt også tage så mange penge for reservedele. Be... Se mere
Har haft en stork barnevogn siden 2015, hvor de første gang udkom. Den har klaret 4 børn, med få reperationer og et par service ved forhandler. Lækker vogn, fylder lidt og er nem at håndtere.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
STORK er svaret på én af børnefamiliens største udfordringer: transporten. Uden at gå på kompromis med kvaliteten, komforten eller sikkerheden har vi gentænkt barnevognen, så den er blevet super kompakt og rummer det bedste fra både den traditionelle og den moderne verden.
Uraniavej 15, 8700, Horsens, Danmark
- 75 62 07 44
- info@onskeborn.dk
- storkbarnevogn.dk
Uforstående overfor de mange dårlige anmeldelser.
Den ældre emmaljunga vi bruger i dagpleje er jo en ranglende bunke skrotjern til sammenligning. Til de som skal købe ny, tag ud i butikken og gør jeres egne indtryk.. der bliver solgt MANGE barnevogne og lidt over 40 anmeldelser må I ikke lade jer skræmme af!.
Regnslag der ikke holder tæt og dårlig service
Vores datter sover ude i hendes Stork barnevogn i regnvejr, da hun vågner 1,5 efter er der kommet en pytte oven på regnslaget. Da jeg tager regnslaget af er pytten trængt ind i gennem og helt ned til hendes dyne som os er våd.
Jeg ringer til Ønskebørn Aalborg, hvor jeg får den mest dårlige service. Forklare dem hele oplevelsen og ikke andet end belæring omkring hvordan jeg skal sætte det ordentlig på barnevognen. Samt hvordan jeg skal tørre den våde barnevogn og dyne….
Så dårlig service. Kunne jeg ændre mit barnevogns køb havde jeg gjort det og købt en Emmaljunga i stedet!!
Dyr vogn at holde kørende
Har kun dårlige oplevelser med storken
Alle plastisk dele knækker, især kaleche beslagene. Et enkelt puf til kalechen så knækker de, egerne brækker ud fra hjulene, hjulene larmer som sindsyg, stoffet falmer og lynlåsene går så nemt i stykker
SUPER FLOT VOGN AT SE PÅ!
SUPER FLOT VOGN AT SE PÅ!
Men når det så er sagt! Fraråder jeg alle der har store tunger babyer om at holde sig væk fra denne vogn.. det Max på 15 kg i kassen og allerede ved 10 kg kniber affjedringen og hamre tit i bund.. og min baby er kun 5 mdr .. så 3 års brug af denne.. næppe.. der er desuden et 5 kilo Max i kurven og ingen ryglæn i selve kassen..
ellers er den upåklagelig...
Jeg har både en stork og en basson grande soft .. ville ønske jeg havde valgt en ny basson.. den kan mere i mine øjne.. eneste minus den har er den ik kan foldes ligeså meget som stork
Disse ting jeg nævner ved stork fik jeg IKKE afvide ved køb... dsv.. ellers havde jeg ikek købt den

Besvarelse fra Storkbarnevogn
Virkelig flot design - elendig service
Virkelig flot design - bare ærgerligt at Ønskebørn leverer så dårlig service, hvilket er grunden til de 2 stjerner.
Det kan ikke være rigtigt, at en så dyr barnevogn ikke skal kunne holde til ét barns barnevognstid - dvs. lidt mere end to år. Der er absolut ingen hjælp at hente hos ønskebørn efter de to år, hvilket er for dårligt med en vogn til 10.000+
Alt går i stykker
-Stellet er knækket
-Hjulene knirker - gjorde de allerede efter et par uger, blev limet, og nu knirker de igen
-Eger i den ene hjul er knækket i den ene halvdel, venter bare på at resten knækker så vi ikke kan bruge den længere.
-Håndtaget er så løst at det er besværligt at dreje barnevognen fordi man skal trykke så langt ned for at løfte hjulene.
Vores barnevogn har altid stået inde når den ikke blev brugt. Jeg er så skuffet over barnevognen og ked af at jeg har købt så dyr en vogn som jeg nu ikke kan sælge videre brugt selvom jeg har passet godt på den. Jeg fik endda skiftet alt betrækket efter 2 år. Det nye betræk (hvor man ikke kan lyne hele vejen rundt) er elendigt. Det falder af nede i bunden, altså kan ikke sidde fast på kassen når det er åbnet i begge sider. Min søster havde også en stork og den holdt kun til 1 barn og så rustede den og dene hjul blev ved med at falde af.
Køb ikke en stork, hverken ny eller brugt - fejlene skal nok vise sig.
Vildt dårlig kundeservice og mange småfejl på barnevognen
Havde vi kendt til Storks mange småfejl og Ønskebørns dårlige kundeservice havde vi aldrig købt vognen.
Barnevognen har været i brug i under et år da der måtte nye hjul på fordi de kørte meget skævt.
Her starter den dårlige service i Ønskebørn Herning:
De skriver pr. Mail at det tager et øjeblik at lave og vi bare kan komme forbi - vi kører så 1 time hver vej, for at få det lavet.
Da vi ankommer skal de beholde vognen og kan ikke sige hvor lang tid der går. Øhh vi kan sku da ikke undvære en barnevogne som bruges i mange timer hver dag!
Herefter beskyldes vi for selv at have ødelagt hjule ved ikke at passe på dem når de tages af og på. Vi har aldrig hjulene taget af = det kan ikke være årsagen. Så var det nok fordi vi lukkede vores bagklap på bilen ned i hjulene. Det er heller aldrig sket. Så var det nok fordi vi var kørt imod kantsten. Vognen har ikke kørt andre steder end den burde kunne holde til.
De havde ALDRIG set fejlen før - præcis en uge forinden var min veninde i Herning med deres Stork vogn med nøjagtig samme problem og hun fik samme beskyldninger fra personalet.
Langt om længe indvilliger de i at lave det med det samme og vi venter i ca. 30 min. Altså 30 min!! Hvorfor så ikke bare gøre det fra start og lade kunderne gå tilfredse derfra når det er så hurtigt at løse…
Nu efter ca. 14 måneders brug er stængerne på kalechen gået igennem stoffet og her starter den enormt dårlige kundeservice forfra igen.
Det flotte design kan ikke vinde over dårlig kvalitet og kundeservice(eller mangel på samme).
Jeg anbefaler ikke vognen til andre og jeg handler generelt heller ikke hos ønskebørn længere.
Alt går i stykker efter relativ kort tid
Vi købte alle vores store indkøb (sidebed, sebra seng, puslebord, leander puslepude, leander vugge, etc) hos ønskebørn i Vejle da vi ventede os vores første barn, her iblandt en STORK barnevogn - som på det tidspunkt var relativ ny på markedet.
Vi blev dog fortalt at den skulle være mindst ligeså god og holdbarn som andre vogne på markedet i samme prisklasse (+10.000kr).
Desværre har vognen - eller kundeservicen hos ønskebørn efter købene - levet op til det.
Vognes inderstof er gået op i lommen, kalechen har fået skiftet knap, lynlåsen på kalechen er gået i stykker, afstiveren er gået ud af stoffet i kalechen og senest er det ene hjul faldet af vognen imens den var i brug.
Vi har af flere omgange været i dialog med ønskebørn omkring ovenstående ting - som har undskyldt med at vognen var meget ny da vi købte den og derfor havde nogle "børnesygdomme".
Senest er hjulet knækkede rundt i alle irene og faldt af imens vi gik med barnevognen - en virkelig farlig situation, da barnevognen derefter var ved at vælte / tippe grundet det manglende hjul.
Jeg tager idag ind til ønskebørn i Horsens for at reklamere over hjulet, men bliver mødt af den mest arrogante mand som mener at det er fordi hjulet er kørt ind i en kantsten eller kørt med i frostvejr og derfor kan gå i stykker(hvilket den ikke er). Han anerkender at han har set "fejlen" flere gange tidligere - men at det ikke er en reklamations sag da vognen er over 2 år gammel.
Han fortæller ydeligere at det er hvad man kan forvente da vognens hjul er lavet af plastik.
Jeg synes det er under al kritik - da vi har smidt virkelig mange penge hos ønskebørn og investeret i en barnevogn i den dyreste prisklasse og så står tilbage med SÅ mange fejl.
Besøget idag i Horsens var under al kritik og jeg vil aldrig købe noget i ønskebørn igen efter den service - eller mangel på samme - jeg oplevede i butikken idag.
Barnevognen har altid stået opbevaret i en opvarmet garage med gulvvarme og kun været brugt fra vores børn har været 6-7 måneder frem til ca. 2,5 år. Vognen har været brugt til 1 barn og nu til vores yngste.
Jeg måtte selv købe et nyt hjul til vognen - havde jeg kunne give 0 stjerne havde jeg gjort det.
Trustpilot er dedikeret til at skabe øget åbenhed.
Læs hvordanSplash background
Klik på "Ja, opdatér mig", hvis du gerne vil modtage e-mails fra Trustpilot om dine anmeldelser, inspiration og tips om virksomheder og produkter samt oplysninger om Trustpilot og nye funktioner. Du kan til enhver tid fravælge det.
Stork barnevognen er skrøbelig og går i stykker med det ene eller andet
Stork barnevognen kan ikke anbefales.
Trods en af de dyreste vogne på markedet, så er vognen skrøbelig og ikke pengene værd :(
Hvad har vi oplevet af fejl?
1. Falmer - solen får al farve til at falme, og det på trods af, at vognen altid står i skygge eller indenfor.
Svar fra Ønskebørn, da vognen var ca. 9 måneder gammel: det må I forvente, og det dækkes ikke af garanti eller reklamationsret.
2. Stel knækket - stellet knækkede efter ca. 2½ år. Svar fra Ønskebørn: Reklamationsretten er udløbet
3. Låsearm vil ikke løfte sig helt - efter ca. 3 år. Svar fra Ønskebørn: Reklamationsretten er udløbet.
4.Lynlåsen til overlæderet går løs - efter ca. 3½ år. Svar fra Ønskebørn: Den fixer vi lige :) Fedt, men det sker jo igen og igen, så det har vi lært selv at fixe.
5. Listen er længere.
Samlede ekstraudgifter løber op i ca. kr. 7.000 for at holde barnevognen kørende, og der er endnu ca. 9-10 måneder før nr. 2 ikke længere skal sove lur i barnevognen.
Havde vi kendt det samlede regnestykke for en barnevogn til to børn, så havde vi valgt en anden vogn.
Havde vi kendt de efterfølgende udgifter efter 1. reparation, så havde vi købt en anden barnevogn.
Havde vi kendt til Ønskebørns svar på vore henvendelser, så havde vi handlet et andet sted.
Alt går i stykker.
Vi købte stork barnevogn i oktober/november 2018
Først gik låsefunktionen i stykker på et hjul så det faldte af. Dette skete efter en måned
Så blev kassen lilla i stedet for grå efter ganske få måneder
Så knækkede en stang i kassen til at slå den op med
Så knækkede stellet nede i låsefunktionen
I går knækkede en af de dimser man bruger til at slå stellet sammen med.
Og det nye er så at de to firkanter som holder kassen på er helt skæve . Og det kan åbenbart kun ske ved at man løfter hele barnevognen op i selve kassen... Det kan jeg bestemt ikke og ingen har nogensinde løftet vores barnevogn på den måde.
Vi har passet så godt på den. Vognen bliver tjekket 2-3 gange om året med olie, løse skruer osv osv. Den står i en opvarmet garage osv.
Jeg har nu været inde til reparation med den to (!) gange inden for 5 måneder. En merbetaling på 900 kroner oveni en af de dyreste barnevogne på markedet.
Hver gang får jeg at vide, det er yderst sjældent de oplever en vogn med så mange ting som går i stykker....
Jeg tror min liste over ting som er gået i stykker siger alt.. Den har ikke en gang fortjent den ene stjerne jeg er nød til at vælge.
Dejlig og holdbar vogn med lækkert stel.
Jeg føler simpelthen at jeg bliver nødt til at lave en anmeldelse efter at have læst alle de negative anmeldelser på denne skønne vogn.
Jeg ved ikke hvor dette “velkendte” problem med de knirkende hjul og stel stammer fra, men jeg kan se mange har problemer med det.
Min vogn er købt tilbage i ‘15 gennem ønskebørn i Køge. Den bliver lige nu brugt til barn nr. 2. Den er sort med brunt læder, sort stel og punktérfrie hjul, har ligeledes matchende lift + luksusmadrasser.
Jeg har ALDRIG oplevet knirkende hjul og stellet fungerer helt perfekt. Det er et stift og lidt “hårdt” stel hvor man godt kan føle baby hopper lidt rundt nede i vognen når man kører på brosten osv. det har ikke været et problem for mig, da jeg så bare har gået lidt forsigtigt med vognen hvis baby sov. Stellet har til gengæld den fordel at det holder rigtig godt og har et fast greb om kassen da det monteres hele vejen rundt, dvs. kassen bliver ikke skæv ved brug af evt. søskendesæde og tipper heller ikke. (Vores store søn er 4,5 år, vejer 17,5Kg og kan sidde der uden problemer) endvidere “reagerer” stellet hurtigt på at man tager fat i styret, hvis man f.eks. Skal op på fortovet af en kantsten og trækker ned i styret, også selvom der er godt med læs på) virkelig holdbart stel 🙌🏼. Man skal gøre op med sig selv hvilken type stel man bedst kan lide og hvad man ønsker. Dette stel “hopper” op og ned ligesom Odders aluminium stel, hvor andre stel såsom emaljunga “vipper” frem og tilbage på en mere blød måde. Det er smag og behag, men en vigtig beslutning inden køb for at vognen på bedst mulig måde matcher jeres ønsker.
Jeg har vedligeholdt den ved at vaske betrækket, det har sågar været i vaskemaskinen flere gange uden problemer, jeg oplever ikke at den er falmet helt vildt som andre skriver.. på trods af at den er sort. Den matcher fint liften fortsat. Den er begyndt at falme en smule, men det synes jeg er forventeligt efter så mange års heftigt brug.
Jeg har selv haft skilt kalechen ad for at skifte “trykknappen”, den fik vi selv ødelagt, pointen er dog at det er nemt at få reservedele. Jeg ringede blot til ønskebørn i Køge som var så søde at sende delene til mig og forklare hvordan det skulle monteres. Det har virket upåklageligt siden. Jeg har endvidere haft skilt varekurven ad for at vaske den. Det gik fint, man skal blot huske hvordan man gjorde 😅👍🏼.
Jeg er fortsat rigtig glad for min vogn, alle komplimenterer den altid og jeg er særdeles glad for sød og positiv kundeoplevelse i Ønskebørn, Køge. Måske har jeg bare været heldig, who knows, det er ihvertfald min/vores personlige oplevelse ☺️
Super glade for stork free kører…
Super glade for stork free kører rigtigt godt, elsker den har drejehjul.
Køb ikke gennem ønskebørn
Køb ikke gennem ønskebørn.
Jeg er lidt træt af at vi ikke læste nedenstående inden vi købte en stork barnevogn. Men jeg må håbe det bedste.
Men den service som i andre beskriver har vi allerede oplevet ved Ønskebørn. De havde bestilt den forkerte barnevogn hjem og da vi sagde at det ikke var den rigtige, så blev vi flabet spurgt om vi nu kunne huske det - det var jo længe siden (heldigvis havde jeg et billede). Desuden tog vi dem i at tale usandt og ikke levere en dyne som vi havde aftalt. Så mit råd er. Hvis i skal have en barnevogn, så find en anden forhandler
En dyr barnevogn at holde kørende
Fra ny en rigtig god barnevogn. Let at folde sammen, hurtig ind og ud af bilen. Generalt et godt design.
Købte den fra ny med henblik på at den kunne bruges af flere børn.
Efter 2,5 år er barnevognen udenfor reklamationsrets perioden og problemerne begynder for alvor at opstå.
- Knækket hængsel i stel.
- Syning i lynlås til forlæder.
- Hængsel til kaleche.
- Stoffet er falmet så en sort barnevogn fremstår efter 2,5 år grå.
- Bremse nærmest ubruglig på trods af den smørres jævnligt.
- Hjul knirker
- Indstilles fjedre ikke minimum hvert kvartal kører vognen skævt.
Det er en dyr barnevogn at holde kørende, forvent problemer.
En elendig vogn
Køb aldrig en Stork!
Vi lod os lokke af design og hvor praktisk den var ift. at have i bagagerum. Men den har ikke engang holdt til et barn.
Hjulene knager konstant til for smøring. Det er et velkendt Stork problem. Derudover har forlæderet været ødelagt i lynlåsen. Hele kassen har været nødsaget til at blive udskiftet grundet alvorlige misfarvninger. Systemet når den klappes sammen har været defekt, og nu er hjulegeret knækket to steder på det ene hjul.
Vi har virkelig plejet og passet vognen, men den ligner og kører som noget der har været i krig.
Ønskebørn praler vældig med vognen, men deres service ift. en dårlig vogn er ikke til stede, og vognen er bare virkelig ringe, når man tænker på den høje pris. Køb aldrig en Stork barnevogn!
De varmeste anbefalinger herfra…
De varmeste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Barnevogn med god komfort, stabil at gå med, stel nemt at slå sammen og kan være i selv små biler. Punkterfri hjul perfekt til gåtur i byen eller i skoven. Vi elsker, at der ingen trykknapper er og den lynes i siden. Generelt flot vogn og god kvalitet med affjedring.
Jeg ville gerne anbefale vognen, men...
Vi har overordnet set være rigtigt glade for vores STORK barnevogn, som nu benyttes til barn nummer to.
Vi har haft enkelte problemer undervejs, blandt andet knirkende hjul (et problem I med sikkerhed har hørt om før) og så var vi så uheldige, at et af hjulene knækkede af på en ellers ganske rolige køretur. Sidstnævnte fik vi dog fikset i vores lokale Ønskebørn-butik, så alt var godt!
For nyligt endte vi dog med en knækket skrue på den øverste del af understellet. Som jeres procedure forskriver, var vi nede med den i butikken, hvor jeg fik at vide, at skaden var selvforskyldt. Problemet var tilsyneladende, at vi selv havde drejet på håndtagene til affjedringen, hvilket man, kan jeg forstå, bestemt IKKE må gøre.
Mit problem er, at jeg jeg simpelthen ikke følte mig tilstrækkeligt informeret om, at vognen kunne gå i stykker, hvis jeg drejede på de to håndtag. I butikken blev jeg gjort opmærksom på, at det fremgår af manualen, og det må jeg erkende, at det rigtigt nok gør. Jeg må dog også indrømme, at jeg ikke læste denne igennem inden jeg tog vognen i brug - en adfærd som jeg tænker, at jeg ikke er alene om.
Det er fair nok, at der er ting, som man ikke skal pille ved - så langt er jeg enig! Hvis jeg åbner min PlayStation op og roder med indmaden frafalder garantien på vognen ganske forståeligt, men her er der tale om to håndtag - som endda er markeret med tekst, som fortæller håndtagenes formål - som er frit tilgængelige og nemme at komme til, men som man altså ikke må justere på, selvom de i min optik indbyder til det.
Hvis det er så kritisk at justere på affjedringen på vognen, at man under ingen omstændigheder selv må gøre det, synes jeg det havde været rigtig fint, hvis dette fremgik tydeligt - eller i det hele taget fremgik andre steder end i manuel. I mine øjne svarer det lidt til at have en knap på instrumentbrættet i bilen, som de kun må trykke på på værkstedet - det er fair, men så skal det, hvis det stod til mig, være tydeligt markeret.
Nu kostede det mig 1.100 kroner at få vognen fikset, og det er jeg ærligt talt lidt træt af, da jeg ellers har været rigtig tilfreds med barnevognen som helhed.
STORK er stadig favoritten
Vi har haft vores STORK siden foråret 2016 og den er blevet brugt nonstop siden til vores to børn. Nu venter vi nummer 3 og den kan snildt tage et barn mere.
Vi er stadig super glade for vognen, den er nem at pakke sammen, den er gennemtænkt ift. detaljer - lommer mv.
Vi oplevede at den knirkede i hjulene i starten, men det fik vi fikset ved butikken uden problemer.
Jeg ville uden tvivl købe en stork igen hvis jeg skulle have ny nu :-)
Det er SÅ læker en vogn
Det er SÅ læker en vogn, prøv den i butikken og se de andre modeller, så er du ikke itvivl om det er kvalitet.
At andre skriver den knirker er, hjelene der skal limes, det fik vi gjort og den er lydløs.
Varekurven har et max, og følger man ikke den anvisningen, ja så går den i stykker.
Vores søn brugte den i 2½ år og elskede den, han var helt ked af, han skulle sove til middag i weekend seng i stedet. Så nu er det lillesøsters tur. Den har fået en makeover (nyt inderfoer, ny kaleche og overlæder) Så det føles som en ny vogn.
Behandler man en barnevogn i den prisklasse med respekt, så kunne den snilt gå til nr. 3 også.
Den står inde/i skur når den ikke er i brug med madressen løftet, så der kan komme luft til bunden, det er generelt for alle barnevogne, ellers kan fugten ikke komme hurtigt væk, der er myggenet over, så ingen dyr kan komme ind
Vi har på intet tidspunkt fortrudt købet og husk nu diverse services, så vognen indstilles efter barnets vægt/alder.
ALDRIG KØB DENNE VOGN...
Hvis jeg kunne give den nul stjerner havde jeg gjord det!
Så dårlig kvalitet i forhold til prisen!
Vi har før haft Odder, men ville prøve noget nyt og syntes stork havde et lækkert design.
DET SKULLE VI ALDRIG HAVET GJORD!
Efter få måneder knirker/skramler den.
Lige under 1 år efter vi får den, går kurven under vognen i stykker...
Den prøver de forgæves at lave hos forhandleren... og de ville prøve at bestille en ny kurv og montere... men hørte ikke fra dem.. trods jeg ringede og rykkede flere gange..
Få måneder efter lægger jeg mærke til at den er blevet ualmindelig MISFARVET...
Der må vi ned igen, og vi fik så dog en ny kasse, og det var egentlig fint..
De spørger om vi ikke vil have skiftet kurven for den har de fået, vi havde dog desværre ikke lige 4 timer som vi skulle sætte af til det og formentlig dagen efter...
ærgerligt... og det har vi så faktisk slet ikke fået fikset...
Låsen kan til tider være dårlig.... både at få op og ned.
Senere er det nye forløser så gået i stykker... nu er den 2 år gammel snart så tror ikke vi kan gå ind med den... men syningen er gået op omkring lynlåsen...
2 år gammel og ligner noget som har været en krigstid igennem.....
Aldrig køb denne vogn!!!!
Spild af penge!