1 stjerne fordi jeg skal :-( Kæft det Google Nest er dårligt. Har kamera, dørklokkekamera OG tegnet abonnement så det burde være bedre, og med flere muligheder, men det kører dælme dårligt, gemmer i... Se mere

Fitbit er elendig. Har konstant problemer med at vise den rigtige dato og tid, hvilket burde være simpelt. Viser kun tider i hele minutter, hvilket er tåbeligt når man løber. Deres kundeservice er des... Se mere

Købte et fitbit sense i august 2023. Siden den gang har jeg været nødt til at købe nyt opladningskabel 2 gange - har egentlig brug for at købe et tredie snart hvis det ikke var fordi at uret har ligg... Se mere

Fitbit Charge 6 Mangler højdemåler = kan ikke tælle trapper Skridttæller tæller forkert Den har 37 forskellige exercises men hvad hjælper det, når det meste ikke virker. Min Charge 3 virkede meget... Se mere

1. Computer- og tilbehørsbutik
  2. Butik med mobiltilbehør
  3. Mobiltelefonbutik
  4. Computerbutik
  5. Elektronikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Google Online Store

1,3

Dårlig

10 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Skal du have et Charge 5

Skal du have et Charge 5 - så vent med at købe. De har problemer med at batteriet ikke holder særlig lang tid - ca 1-2 dage. Fitbit siger de er igang med at finde en løsning - men kan ikke give en tidslinje.

3. maj 2022

Aldrig mere Fitbit

Min fitbit på tilbud til 1700kr holdt i 2 år og 4 mdr. Lige da garantien udløb.
Mens jeg havde den, frøs den rigtig mange gange. Min veninde har de samme problemer med hendes.
Køb en anden mærke.

28. april 2022

CHARGE 6

CHARGE 6 - review

Det gode:
- æstetisk flot ur, med flere rem muligheder
- kan indstilles efter den sport som du dyrker. Løb, cykling, fitness med mere
- du kan personliggøre displayet på uret. (det er dog meget begrænset udvalg)
- fungere godt sammen med app'en
- der er en app

Det dårlige
- uret fryser til tider
- gps mister forbindelse eller kan slet ikke finde den (du kan derfor ikke altid stole på dine tider)
- du kan ikke få "træningsprogrammer på uret" i hvert fald ikke som standard, måske hvis du betaler for deres premium kan du.
- du skal betale for premium for at kunne benytte alle funktioner... Det her med at få et halvt produkt er jeg bestemt ikke fan af.
- Fitbit pay virker ikke (på min)
- app'en er lidt uoverskuelig.
- det virker ikke til at de har gjort noget for tracke dine personlige rekorder. personligt løber jeg meget og jeg vil gerne vide hvornår jeg slår mine egne tider og hastigheder

12. april 2022

Syndes det er for dårligt

Syndes det er for dårligt

Man køber et ur og forventer en app der til med alle de ting man bliver lovet ved køb desværre skal man dog lige betale i appen for at få gavn af alle funktioner som efter køb af et produkt bør være en del af hvad man køber og betaler for

13. marts 2022

Virkeligt dårlig “kundeservice

Virkeligt dårlig “kundeservice”. Produkterne, jeg har prøvet, er okay, men deres kundeservice er så elendig, jeg gider næsten ikke beskrive den. Kort sagt bestilte jeg i går (søndag) den dyreste tracker, de har, fordi jeg i weekenden mistede min tidligere FitBit. De lovede samme dags ekspedition , men intet er tilsyneladende sket i dag (mandag). Nu siger de pludselig 5-7 dages ekspedition, selv om min ordrebekræftelse siger 2 dage. Og jeg kan ikke annullere ordren. Jeg har chattet med deres “ kundesupport”. Det tog 45 minutter. For de er ikke responsive. Og så har jeg talt med en på deres “kundesupportnummer”. Stadig intet de kan gøre. For “ordren er på vej til lageret”. Altså ikke ankommet. Men de beder mig om at vente en god uge og så modtage pakken, og sende den tilbage med en kundeklage. Hvor er det bare useriøst og virkelig ikke bæredygtigt! Føj for en elendig service, og så har jeg endda sparet jer for en masse detaljer.

7. marts 2022

Mage til billigt lor(t) skal man lede…

Mage til billigt lor(t) skal man lede længe efter.

Fitbit IONIC - stoppede med at virke og supporten er elendig og minder mest om auto svar, og med alle deres “prøv dit dut og dat”
Jeg kaster OP!

Så køber man så deres FITBIT SENSE, og når man så skal træne, så hvis man får bukket håndleddet lidt for meget, så stopper den din workout - dette prøvede jeg at fortælle til support, som råder mig til nærmest at sidde den op ved albuen!!!!!!

Jeg skal ALDRIG eje det billige lor(t) og ærgrer mig over jeg ikke købte et GARMIN i stedet…

Føj!

26. januar 2022

Den bedste kundeservice, jeg har oplevet noget sted

Fik en tracker i gave, men kom ikke i gang med at brug det før efter et par år. Kunne så ikke få det til at virke. Deres support måtte også give op. Men så tilbød de, at jeg enten kunne få tilsendt en ny eller vælge en anden til halv pris. Selvom jeg hverken kendte købssted, købstidspunkt eller havde en kvittering. Nu er der så knækket noget i remmen efter 8 måneders brug. Det har jeg skrevet til deres kundeservice. 17 minutter senere ligger den en besked om, at der er en ny rem vej.

2. januar 2022

Snydt af supporten

Mit charge4 fungerer fint, men bed til at du ikke får brug for support. Jeg blev sendt videre via link til Justanswer. Fik at vide at prisen var 5kr, som ville blive refunderet. Inden jeg fik set mig om, var der trukket 306 +5kr uden forudgående varsel. Jeg fik aldrig noget svar fra justanswer. Vendte tilbage til support, hvor min klage blev ignoreret. Fik dog hjælp til mit primært problem med premiumappen.

2. januar 2022

Købte et inspire 2 til min datter men…

Købte et inspire 2 til min datter men det viste sig at man skal være 16 år for at oprette en fitbit bruger. Ikke noget de skriver nogen steder. Man kan oprette en børne profil men så kan man ikke bruge inspire 2 - kun deres grimme børneure. Mås Fitbit lade være at gemme så meget data på deres brugere at de ikke må benyttes af børn.

28. december 2021

Seriøst google ?

Jeg har nu ventet ca. 3 uger på en vare, hvor man løbende får besked om at den er på vej. Men altså ikke via mail, hvor ingen update følger. Det er via login.

Utroligt at et så stort firma kan tillade sig selv, at opføre sig så uprofessionelt.

22. oktober 2021

Hold dig væk !

Hold dig væk !

Jeg handler ofte på nettet og har aldrig mødt en dårligere netbutik. Jeg bestilte tre kabler hvor to var på 10m og et var på 5m. De sendte kun eet af hvert i kassen og klagesagens forløb føltes som det tætteste på et internet scam jeg nogensinde har været.

De skal lave en "investigation" og jeg skal give adgang til mit data, så skal jeg sende billede af boksens indhold, så skal jeg oversætte min ordre til engelsk, sende min ordrebekræftelse til dem (den burde jo selv have, da jeg har oplyst ordrenummer som de bekræftede da de bad mig oversætte den).

Der sker stadig ikke noget og jeg rykker og rykker for en dato og en plan. Jeg bliver bedt om at vente og vente. Først efter jeg truer med at påråbe mig cashback ifht paragraf 112 går de med til en refundering (men tilbyder ikke noget kabel).

og så refunderer de desværre det forkerte og billigere kabel.

Det er ukompetent, kundefjendsk, ekstremt langsommeligt at håndtere en support sag hos Google Store, så vil anbefale at købe Google produkter andre steder.

2. oktober 2021

Fitbit Charge 4 modtager ikke notifikationer

Jeg har haft Fitbit ure i mange år - forskellige modeller og har fået dem udskiftet flere gange fordi de pludselig ikke virkede. Har nu en Fitbit Charge 4, som ikke har fungeret efter hensigten på noget tidspunkt. Fik den i marts 2021. Jeg får ikke notifikationer fra min IPhone og skal hele tiden restarte Charge 4 og telefon. Hidtil har det lykkedes at få det til at virke, men nu virker hellerikke dette ur. Jeg er så træt af at bruge så meget energi på noget, som bare skulle fungere.
Er det fordi Fitbit kun er udviklet til Android ? Det ville være rart at vide.

17. juli 2021

Det er altid så meget bøvl med min…

Det er altid så meget bøvl med min Fitbit charge 3. Det er hele tiden besværligt at få den til at synce med telefonen. Indstillingerne er ikke intuitive, så jeg skal hele tide bruge google for at finde ud af hvordan jeg ændrer på indstillinger. Plastic remmene som følger med holder ikke, første gang den blev ødelagt efter få måneder så sendte Fitbit mig en ny. Men den nye remmen holdt også bare kort tid, så jeg endte med at købt ny rem fra en anden virksomhed. Efter at have brugt Fitbit charge 3 i et års tid er jeg blevet så træt af alt besværet, og alle frustrationene fordi den aldrig fungerer som den skal, så nu har jeg skiftet til Huawei pro band 4. Den fungerer uden problemer og uden besvær. Jeg kan ikke forstå at et stort selskab som Fitbit ikke kan finde ut af at gøre det bedre og nemmere, når selv et billigt kinesisk produkt kan finde ud af det.

13. juli 2021

Jeg har haft mit fitbit versa i 2-3 år…

Jeg har haft mit fitbit versa i 2-3 år nu. Jeg har brugt alt for mange timer på at få produktet til at virke ordentligt. Synkronisering med min smartphone har sjældent fungeret særlig godt, og oplever stadig at synkroniseringen tager lang tid. Dette har været min største udfordring med mit fitbit.

Én anden problematik er deres betalingsmodel. Dette er et puls ur, men de lader mig ikke se min puls om natten, medmindre jeg betaler for et abonnement! Come on! Jeg valgte fitbit det da har en god software til analyse af søvnrytme mm., men at de vælger at "låse" nogle helt essentielle information bag en betaling, er efter min mening usmagelig.

11. juli 2021

Dårlig oplevelse med Fitbit OG Elgiganten!

OPDATERING. Fitbit er uden skyld, det er udelukkende elgigantens personale der har fejlbehandlet min reklamation. Fik en fin dialog med varehuschefen, som har fremsendt en ubetydelig kompensation, men som dog dækkede udgiften til den rem jeg til sidst var nødt til at købe. Fitbit kontakten har også fremsendt en. Men elgiganten har mistet en kunde (hvilket nok ikke ses på deres årsregnskab 🤗) Jeg fik et Charce 3 i julegave i 2020. Fik det ombyttet på reklamation 7 mdr senere. Nu er remmen gået i stykker, den er sendt ind via Elgiganten - som absolut heller ikke skal ha ros for deres kundeservice - og har netop fået af vide af elgiganten, da jeg selv rykkede, at der kunne gå op til 30 dage, før jeg hørte nyt. Noget som elgigantens medarbejder syntes var helt ok.
Jeg er berettiget til en ny rem, eller bånd som det åbenbart hedder nu om dage, men den skal komme fra fitbit og ikke fra elgigantens hylde. Meget utilfredsstillende at ha et ur der ikke kan bruges!

Så hold jer væk fra dette brand, pris og kvalitet hænger sammen.

26. april 2021

To en halv måned og pludselig stoppede…

To en halv måned og pludselig stoppede uret med at virke også skal man vente yderligere 3 uger på en erstatning næste gang jeg skal ha et fitness ur så bliver det ikke Fitbit de har mistet endnu en loyal kunde og de er ret ligeglade med deres service oveni og deres kunder.

De tænker kun på at tjene penge

16. april 2021

Latterligt..

Latterligt..
Bestiller 3 x home nest, da de er på tilbud til 225 kr/stk. Efter nogen tid får jeg en mail om de har sendt pakken, men da jeg modtager den, opdager jeg at der kun er 2 x nest mini i pakken. Jeg tager fat i chat med det samme, der lover at kigge ind i det, men der sker ikke mere. Ringer så nogle dage efter, og får mail om de vil have adgang til mit netværk og konto i "en begrænset periode" Det får de så, men altså jeg vil da ikke snyde for 225 kr, og synes det er helt hen i vejret at de nu vil se billeder af kassen de blev leveret i. (hvilket de også har fået)
Man må da give kunden tvivlen til gode i en sådan sag. Efter yderligere 1 uge, får jeg endnu en mail at de undersøger med fragtfirmaet.... For pokker det er bare ringe af sådan en stor virksomhed. Det komiske var jo at der var gratis fragt, selvom jeg kun bestilte 1 nest mini. Er egentlig lidt ligeglad, for det er bare 225 kr, men principielt er det bare ikke i orden, så derfor følger jeg denne til dørs.

Edit 02 Feb 2021:
Så kom der klarhed fra Google store i en mail. De erkender at pakken ikke kom frem, men kan "desværre" ikke sende den igen. Jeg får nu refunderet prisen på 225 kr og kan så få lov at købe den igen til dobbelt pris !! Amen altså

28. januar 2021