Stokværk Anmeldelser 1.900

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 67 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser den hurtige levering og den fremragende service, der ofte inkluderer smuk gaveindpakning og personlige hilsner, hvilket gør oplevelsen særligt positiv. Mange fremhæver også kvaliteten af varerne og det store udvalg, både online og i den fysiske butik, samt den brugervenlige hjemmeside, der gør det nemt at handle. Personalet beskrives som venligt, imødekommende og hjælpsomt, hvilket bidrager til en god samlet oplevelse for forbrugerne. Dog oplevede nogle kunder at modtage en udstillingsvare, som var upassende at give som gave, og en anden fik tilsendt en forkert vare med en forventning om videresendelse.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet, hvor mange forbrugere roser den hurtige levering og... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservicen, især den hurtige levering, hvor mange... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den hurtige og effektive betjening samt... Se mere

Website

Kunder deler positive meninger om websitet og fremhæver, at det er nemt at bestille, med gode beskrivelser og... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, og mange roser den venlige og hjælpsomme betjening. Kunderne... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har handlet hos Stokværk nu 3 gange efter vi fandt butikken på hjemmesiden. Vi har også været i den fysiske butik. Forbilledlig service… og venlig betjening. Jeg havde nogle udfordringer me... Se mere

Super hurtig levering og kvalitets varer og ok priser. Det var første gang jeg prøvede deres onlineshop ellers er jeg ret glad for at komme i butikken i Espergærde hvor der er mange dejlige varet at v... Se mere

Jeg modtog pakken dagen efter bestilling. Super god service, at der tilbydes gratis gaveindpakning. Jeg har fået pakket gave ind i det fineste papir. Tak for den søde, personlige hilsen. Alt i alt... Se mere

Super service ifm en reklamationssag. Det var egentligt producentens ansvar, men de ville ikke hjælpe. Men så trådte Stokværk til og refunderede mig beløbet for mit køb uden problemer. 1000 tak for go... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. Butik med modetilbehør
  3. Møbelforretning
  4. Indretningsarkitekt
  5. Lædervarebutik
  6. Lampeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

STOKVÆRK ER ET OPLEVELSESHUS PÅ 300 KVM, MED FOKUS PÅ BOLIG, ACCESSORIES, DEKORATIVE ELEMENTER, DELIKATESSER, WELLNESSPRODUKTER SAMT MODE OG SMYKKER. ALLE PRODUKTER BLIVER NØJE VALGT UD OG VI LÆGGER VÆGT PÅ AT ALLE SKAL KUNNE BLIVE INSPIRERET, OG AT DER SKAL VÆRE NOGET TIL ENHVER PENGEPUNG.

4,9

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Top service og kvalitets produkter

Top service og kvalitets produkter

9. november 2024

Hej Anette
Top tak for din anmeldelse. Det er vi mega glade for. Og så 5 stjerner oveni. What's not to like?

Super god service

Super god service, hurtig levering, og alt i alt en super fin og nem køreoplevelse

7. november 2024

Hej Carl Emil
tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er vi super glade for. Dejligt, at du er tilfreds med service, levering og at du har haft en god købsoplevelse.

Lækre bluser

Lækre bluser, til en god pris Fin og hurtig levering.

5. november 2024

Hej Jane
Dejligt at høre, at du er glad for din vare - og vores leveringstid. Det betyder meget for os. Tak for det.

Virkelig god service

Tusind tak for en virkelig god og fin service. I var hurtige til at sende pakken og svare på min e-mail og jeg fik den bedste behandling og en sød hilsen i pakken. Godt gået synes jeg.

5. november 2024

Hej Joan
Mange tak for dine søde ord og din anerkendelse. Det betyder rigtig meget for os. Tak

Hurtig levering 👍🏼

31. oktober 2024

Hej Malene
5 stjerner og en thumbs up - hvad mere kan man ønske sig? Tusind tak

Charlotte Wedel-Heinen/Stokværk

I har så mange skønne ting

I har så mange skønne ting. Man kan altid finde en gave hos jer, eller noget til sig selv. Denne gang en skøn ulden cardigan til min datter 👍. Fin service 👍. 🥰

31. oktober 2024

Hej Connie
1000 tak for 5 stjerner og en sød anmeldelse. Dejligt, at du altid kan finde noget hos os. Glæder os til at se dig igen:)

Charlotte Wedel-Heinen/Stokværk

Lækker butik, hurtig levering. Bedste anbefalinger herfra

24. oktober 2024

Hej Brian
Mange tak for både 5 stjerner og anbefaling. Det betyder rigtig meget for os. Tak.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, fint produkt som levede fuldt op til min forventning!

24. oktober 2024

Hej M. Winther
Tusind tak for din positive anmeldelse - flankeret af 5 stjerner. Det er vi bare utroligt taknemmelige for. Tak

Dejligt sted at handle.

5. oktober 2024

Hej Liselotte
Tusind tak for din gode anmeldelse. Og 5 stjerner. SÅ værdsat
Charlotte Wedel-Heinen/Stokværk

På mail modtaget for 3 dage siden…

På mail modtaget for 3 dage siden skriver virksomheden fri fragt over kr 299. Nu laver jeg en ordre og der skriver de så kr 399 fri fragt. Ved kontakt til firmaet får jeg blot den besked at der er en fejl i mailen jeg har modtaget og de på ingen måde kan gøre noget.
God service havde været at give mig fri fragt når nu de indrømmer det er en fejl fra deres side at de har “glemt “ at tilrette deres mail efter GLS har hævet prisen. Damen jeg talte med var på ingen måde imødekommen.

21. oktober 2024

Hej Susanne.
Tusind tak for din anmeldelse/feedback.

Jeg beklager, at du har fået den besked. Jeg kan forstå på vedkommende, du har talt med, at hun har forsøgt at få lidt detaljer fra dig, for at kunne vurdere denne sag mere dybdegående, men at dette ikke var muligt. Det kan selvfølgelig have været en misforståelse - i så fald beklager jeg.

Du får selvfølgelig fri fragt, hvis du køber for 299 eller mere (på denne ene/første ordre - og til GLS pakkeshop), hvis det har stået i din velkomstmail.

Vi har netop hævet priserne på fragt, så der kan desværre være et par mails derude med 'gammel' pris/sats.

Når du lægger ordren bedes du blot skrive i kommentarfeltet, at du har lavet denne aftale med mig. Så fratrækker vi fragten manuelt på din ordre.

Du ønskes en dejlig dag :)

Charlotte Wedel-Heinen/Stokværk

Godt udvalg og rigtig hurtig levering…

Godt udvalg og rigtig hurtig levering af flot indpakket gave 🎁🎁🎁

20. september 2024

Hej Louise
Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot - og 5 flotte stjerner. Dejligt.
Det er altid dejligt at få feedback på vores service, da det er noget, vi sætter meget højt.
Du ønskes en skøn dag,

Minus 5 stjerner.

Minus 5 stjerner.
Jeg besøgte for nylig stokværk’s hjemmeside, og jeg må sige, at det gjorde mig skidt tilpas. Det er forrøgt og total absurt at anbefale at bruge deres vaser som akvarier.
Først og fremmest er det en skændsel at anbefale, at man putter levende fisk i en vase! Det er ikke blot uetisk, men det er også direkte skadeligt for dyrene. En vase er ikke designet til at give fiskene et passende miljø; der er ingen filtrering, ingen ordentlig plads, og slet ikke den nødvendige ilt. At sælge en vase og sige, at den også kan fungere som et akvarium er simpelthen et forbandet svineri.
Det er trist at se, at nogle butikker prioriterer profit over dyrevelfærd. Jeg håber, at kunderne vil tænke sig om, før de lader sig lokke af denne absurde idé. Hvis du værner om dyrenes velbefindende, så hold dig langt væk fra stokværk. Her er det ikke kun vaserne, der mangler omtanke – det er også deres generelle mangel på etik og moral. FØJ 😡😡😡

18. september 2024

Hej Chille
Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Og det er så fint med 1 stjerne (eller minus 5, som du beskriver).
Kun med konstruktiv kritik kan vi blive bedre.

Jeg har besvaret en lignende anmeldelse i går, som så er blevet fjernet af brugeren, men jeg vil egentlig svare - mere eller mindre - det samme til dig.
Stokværk går helt sikkert ikke ind for dyremishandling, og har ikke haft til hensigt at foretage os noget uetisk eller dyreskadeligt.

Du nævner til sidst, at vi har en generel mangel på etik og moral. Dette vil jeg se frem til at tage en hel særskilt dialog omkring -evt. på mail: info@stokvaerk.dk.

Vi har - det seneste døgn - svaret på rigtig mange opkald på telefonen, flere e-mails og nu også to anmeldelser på Trustpilot fra flere forskellige personer vedr. denne sag, så jeg håber, at den kan lægges ned nu. Ellers tager vi den gerne på e-mail: info@stokvaerk.dk eller ved et mobilopkald til 30369977

Du ønskes en dejlig fredag - og en skøn weekend :)

Perfekt

Har handlet mange gange hos Stokværk . De har de fineste varer , virkelig god service og så synes jeg det er dejligt at de har fri fragt over 299 kr og ikke som mange andre væsentligt højere . Sender hurtigt og jeg har kun haft gode oplevelser .

3. september 2024

Besvarelse fra Stokværk

Hej Lotte. Tusind tusind tak for din anmeldelse og 5 flotte (synes vi) stjerner.
Vi er glade for, at du kun har haft gode oplevelser med os - og vi glæder os naturligvis til at 'se' dig igen meget snart:
Du ønskes en skøn torsdag
Charlotte Wedel-Heinen/Stokværk

Hurtig levering, det samme gælder returnering. Alt i alt en forretning der virkelig kan anbefales. Vender selv tilbage gang på gang.

11. september 2024

Hej Pia
Tusind tak for din søde anmeldelse ;) Og 5 stjerner.
Dejligt, at du er en stamkunde - det kan vi rigtig godt lide
Vi glæder os til at 'se' dig igen
Du ønskes en dejlig mandag - og en god uge

God hjemmeside

God hjemmeside, sød og venlig service, og pakken - den modtog jeg dagen efter :-)

2. september 2024

Hej Jytte
Tusind tak for din søde anmeldelse ;)
Det sætter vi meget stor pris på. Og dejligt, at du kan lide vores hjemmeside.
Du ønskes en dejlig mandag - og en god uge

Hurtig levering og fin vare

Hurtig levering og fin vare
God kommunikation

2. september 2024

Hej Rikke
Tusind tak for din gode anmeldelse - og 5 stjerner - her på Trustpilot.
Det er dejlig at høre, at du er glad for både leveringstid, varen samt kommunikationen.
Du ønskes en dejlig tirsdag
Charlotte Wedel-Heinen // Stokværk

Nemt at handle på hjemmesiden og hurtig…

Nemt at handle på hjemmesiden og hurtig levering og uden porto🙏Kan kun anbefales👍🏻

22. august 2024

Hej Ulla
Tusind tak for din gode anmeldelse her på Trustpilot. Dejligt at høre, at du finder det nemt at handle på vores hjemmeside og sætter pris på, at vi leverer uden porto (i hvert tilfælde, hvis man køber for 299 kr. eller mere)
tak for din anbefaling - og 5 stjerner.
Du ønskes en dejlig tirsdag

Fantastisk service

Jeg har handlet ved Stokværk flere gange og har hver gang oplevet god service og hurtig levering - dagen efter bestilling online.
Deres kundeservice er nem at komme i kontakt med og meget hjælpsom og imødekommende. Tak til Stokværk.

17. august 2024

Hej Rikke
Det er virkelig dejligt at høre, at du har handlet hos os flere gange - først og fremmest tak for det.
Og så selvfølgelig også et kæmpe tak for din lange og gode anmeldelse. For slet ikke at glemme 5 stjerner. Juhuuu ;)

God service - hurtig levering

God service, hurtig levering.
Hyggeligt med hilsnen på det lille kort 🌸

14. august 2024

Hej Pernille
Mange tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse her på Trustpilot - og oven i købet kvitteret med 5 stjerner. Dejligt.
Ja, vi synes også selv at den lille, personlige hilsen er et ekstra touch :)

Super fin service

Havde bestilt 3 produkter. Der var en smule forsinkelse på det ene produkt, hvilket jeg straks blev gjort opmærksom på i en sms. Desværre fik jeg endnu en sms at varen var lidt mere forsinket, men det drejede sig vitterligt kun om få dage, og det er jo hvad der kan ske. Jeg synes det var meget fin service, at jeg hele tiden blev informeret løbende om, hvad status var. Og som sagt var det altså kun få dage, jeg måtte vente ekstra. Og fik endda en lille bonusgave for min ventetid 😌
Så jeg er meget imponeret over den fine og personlige service man får hos Stokværk.

16. august 2024

Hej Mette
Tusind tak for din udførlige anmeldelse - og 5 stjerner. Skønt.
Og endnu en gang vil jeg beklager den forlængede leveringstid. Det er meget sjældent at vi oplever det, men nogle gange sker der jo desværre fejl. Godt at du har taget det positivt .. og ja, kommunikation er altid vejen frem