Stokværk Anmeldelser 1.900

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 67 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser den hurtige levering og den fremragende service, der ofte inkluderer smuk gaveindpakning og personlige hilsner, hvilket gør oplevelsen særligt positiv. Mange fremhæver også kvaliteten af varerne og det store udvalg, både online og i den fysiske butik, samt den brugervenlige hjemmeside, der gør det nemt at handle. Personalet beskrives som venligt, imødekommende og hjælpsomt, hvilket bidrager til en god samlet oplevelse for forbrugerne. Dog oplevede nogle kunder at modtage en udstillingsvare, som var upassende at give som gave, og en anden fik tilsendt en forkert vare med en forventning om videresendelse.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet, hvor mange forbrugere roser den hurtige levering og... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservicen, især den hurtige levering, hvor mange... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den hurtige og effektive betjening samt... Se mere

Website

Kunder deler positive meninger om websitet og fremhæver, at det er nemt at bestille, med gode beskrivelser og... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, og mange roser den venlige og hjælpsomme betjening. Kunderne... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har handlet hos Stokværk nu 3 gange efter vi fandt butikken på hjemmesiden. Vi har også været i den fysiske butik. Forbilledlig service… og venlig betjening. Jeg havde nogle udfordringer me... Se mere

Super hurtig levering og kvalitets varer og ok priser. Det var første gang jeg prøvede deres onlineshop ellers er jeg ret glad for at komme i butikken i Espergærde hvor der er mange dejlige varet at v... Se mere

Jeg modtog pakken dagen efter bestilling. Super god service, at der tilbydes gratis gaveindpakning. Jeg har fået pakket gave ind i det fineste papir. Tak for den søde, personlige hilsen. Alt i alt... Se mere

Super service ifm en reklamationssag. Det var egentligt producentens ansvar, men de ville ikke hjælpe. Men så trådte Stokværk til og refunderede mig beløbet for mit køb uden problemer. 1000 tak for go... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. Butik med modetilbehør
  3. Møbelforretning
  4. Indretningsarkitekt
  5. Lædervarebutik
  6. Lampeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

STOKVÆRK ER ET OPLEVELSESHUS PÅ 300 KVM, MED FOKUS PÅ BOLIG, ACCESSORIES, DEKORATIVE ELEMENTER, DELIKATESSER, WELLNESSPRODUKTER SAMT MODE OG SMYKKER. ALLE PRODUKTER BLIVER NØJE VALGT UD OG VI LÆGGER VÆGT PÅ AT ALLE SKAL KUNNE BLIVE INSPIRERET, OG AT DER SKAL VÆRE NOGET TIL ENHVER PENGEPUNG.

4,9

Altid hurtig og fin service

9. februar 2026

Kære Gitte,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os virkelig at høre, at du altid oplever hurtig og fin service hos os — det betyder meget for hele teamet.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Fint sortiment og ok brand. Kan sagtens anbefale

30. januar 2026

Kære Casper,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner! 🌸
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og sortiment, og at du kan anbefale os. Vi arbejder altid på at gøre oplevelsen endnu bedre.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. 💕

Meget god betjening

Utroligt, sødt og venligt personale.
Meget hurtig levering.
Venligst Jane

19. januar 2026

Kære Jane,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede vores personale som søde og venlige, og at leveringen var hurtig — det betyder meget for os.

Godt udvalg🤩Meget hurtig levering🙏🤩

2. januar 2026

Kære Malene,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både vores udvalg og den hurtige levering 🤩🙏 — det betyder meget for os.

God og hurtig levering

God og hurtig levering

1. januar 2026

Kære Birgit,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds med både leveringens hastighed og servicen.

Nikoline Daugaard // Stokværk

Hurtig levering og meget venlig…

Hurtig levering og meget venlig betjening ved afhentning.

29. december 2025

Kære Pia,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os virkelig, at du oplevede både hurtig levering og venlig betjening ved afhentning — det betyder meget for hele teamet.

Nikoline Daugaard // Stokværk

Super flotte varer og hurtig levering…

Super flotte varer og hurtig levering med GLS.

30. december 2025

Kære Maluu,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både varerne og den hurtige levering med GLS — det betyder rigtig meget for os.

Flot service..

Forbilledlig service… og venlig betjening.
Jeg havde nogle udfordringer med en vare men blev modtaget med en imødekommenhed jeg aldrig har oplevet før.
Så 5 stjerne det var blevet 10 hvis jeg kunne det…

19. december 2025

Kære Elin,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det gør os utrolig glade at høre, at I både har haft gode oplevelser online og i vores fysiske butik. Særligt jeres ord om vores service og imødekommenhed betyder meget for os — det er noget, vi sætter en stor ære i.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med udfordringen omkring varen, og at I følte jer godt taget imod. 10 stjerner fra jer varmer virkelig! 💕

Vi håber at se jer igen, både online og i butikken.

Philina Sandbjerg Bennekov // Stokværk

Altid nye lækre varer og god service.

13. december 2025

Kære Vivi,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever både lækre nyheder og god service hos os — det er præcis det, vi stræber efter.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, nem hjemmeside og så tilfreds med det jeg købte. Her handler jeg igen

4. december 2025

Kære Cindy,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering, vores hjemmeside og dit køb. Det betyder virkelig meget for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. 💕

Ualmindelig serviceminded

30. november 2025

Kære Anette,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os virkelig, at du oplever os som ualmindeligt servicemindede — det betyder meget for hele teamet.

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

27. november 2025

Kære Lonni,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os rigtig meget, at du har været tilfreds med både vores service og den hurtige levering.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart. 💕

Forkert vare modtaget

Fik tilsendt en forkert vare og forventningen var at jeg skulle sende den videre til rette kunde.
Simpelthen ikke i orden.

26. november 2025

Kære Rosa,
Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse — og jeg er oprigtigt ked af at høre om din oplevelse. Dette er naturligvis ikke i orden, og det lever på ingen måde op til den standard, vi ønsker for vores kunder. 🌸

At du har modtaget en forkert vare, og at du følte, der blev forventet noget af dig i håndteringen, er vi virkelig kede af, det er ikke vores hensigt.

Jeg vil meget gerne sørge for, at vi får rettet op på fejlen med det samme. Du er hjertelig velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde den bedste løsning.

Endnu en gang undskyld for den uheldige oplevelse 💕

Rikke Posner // Stokværk

Hurtig og nem handel.

Hurtig og nem handel.
Købte sandaler. Tilfreds

23. november 2025

Kære Sas,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os at høre, at handlen var hurtig og nem — og at du er tilfreds med dine nye sandaler.

Vi håber at se dig igen hos os. 💕

Philina Sandbjerg Bennekov // Stokværk

God og sød kundeservice da jeg ringede…

God og sød kundeservice da jeg ringede vedr en farve. Fluks sende de et billede. Dejlig trøje. Handler gerne hos Jer igen😊😊

26. november 2025

Kære Gitte,
Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os så meget at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice — og hvor dejligt, at billedet var en hjælp, og at du er glad for trøjen. 😊

Vi vil elske at byde dig velkommen igen. 💕

Philina Sandbjerg Bennekov // Stokværk

Godt udvalg og god service

Godt udvalg, god kundeservice og i det hele taget en ordentlig butik og webshop 😊

25. november 2025

Hej,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds med både udvalget, kundeservicen og din samlede oplevelse hos os. 😊

Vi håber at få lov at byde dig velkommen igen snart. 💕

Philina Sandbjerg Bennekov // Stokværk

Super fin service og hurtig levering 👍

21. november 2025

Kære Hanne,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os meget, at du har været tilfreds med både vores service og den hurtige levering. 👍

Vi ser frem til at hjælpe dig igen. 💕

Philina Sandbjerg Bennekov // Stokværk

Hurtig levering, super fint pakket ind og fine produkter. Det var desuden også det billigste sted jeg fandt med gratis fragt. 5/5 herfra.

12. november 2025

Kære Sofie,
Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering, den fine indpakning og vores produkter — og dejligt at du også fandt den bedste pris hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 💕

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Bestilte en skjorte om fredagen, havde den næste dag. Hurtigere kan det ikke gøres.

8. november 2025

Kære Inge,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Hvor er det fantastisk at høre, at din skjorte nåede frem så hurtigt — vi gør vores bedste for at sikre en hurtig og problemfri levering, så det glæder os virkelig, at du oplevede netop dét.

Vi håber at få lov at byde dig velkommen igen snart. 💕

Fin service- mvh Eva Amstrup

31. oktober 2025

Kære Eva,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸
Det glæder os rigtig meget, at du har haft en fin oplevelse med vores service.