Stokværk Anmeldelser 1.900

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 67 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser den hurtige levering og den fremragende service, der ofte inkluderer smuk gaveindpakning og personlige hilsner, hvilket gør oplevelsen særligt positiv. Mange fremhæver også kvaliteten af varerne og det store udvalg, både online og i den fysiske butik, samt den brugervenlige hjemmeside, der gør det nemt at handle. Personalet beskrives som venligt, imødekommende og hjælpsomt, hvilket bidrager til en god samlet oplevelse for forbrugerne. Dog oplevede nogle kunder at modtage en udstillingsvare, som var upassende at give som gave, og en anden fik tilsendt en forkert vare med en forventning om videresendelse.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet, hvor mange forbrugere roser den hurtige levering og... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservicen, især den hurtige levering, hvor mange... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den hurtige og effektive betjening samt... Se mere

Website

Kunder deler positive meninger om websitet og fremhæver, at det er nemt at bestille, med gode beskrivelser og... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, og mange roser den venlige og hjælpsomme betjening. Kunderne... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har handlet hos Stokværk nu 3 gange efter vi fandt butikken på hjemmesiden. Vi har også været i den fysiske butik. Forbilledlig service… og venlig betjening. Jeg havde nogle udfordringer me... Se mere

Jeg modtog pakken dagen efter bestilling. Super god service, at der tilbydes gratis gaveindpakning. Jeg har fået pakket gave ind i det fineste papir. Tak for den søde, personlige hilsen. Alt i alt... Se mere

Super service ifm en reklamationssag. Det var egentligt producentens ansvar, men de ville ikke hjælpe. Men så trådte Stokværk til og refunderede mig beløbet for mit køb uden problemer. 1000 tak for go... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. Butik med modetilbehør
  3. Møbelforretning
  4. Indretningsarkitekt
  5. Lædervarebutik
  6. Lampeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

STOKVÆRK ER ET OPLEVELSESHUS PÅ 300 KVM, MED FOKUS PÅ BOLIG, ACCESSORIES, DEKORATIVE ELEMENTER, DELIKATESSER, WELLNESSPRODUKTER SAMT MODE OG SMYKKER. ALLE PRODUKTER BLIVER NØJE VALGT UD OG VI LÆGGER VÆGT PÅ AT ALLE SKAL KUNNE BLIVE INSPIRERET, OG AT DER SKAL VÆRE NOGET TIL ENHVER PENGEPUNG.

4,9

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Yndlings butik

Yndlings butik.
God service minded personale.
Elegant produkter.
Hurtigt service ved bestilling online.

5. august 2025

Kære Ellen,
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!
Det betyder meget for os at blive kaldt din yndlingsbutik, og vi er glade for, at du oplever god service, elegante produkter og hurtig online levering hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Super hurtig levering

Super hurtig levering - dejligt tøj . så fint pakket ind. glad for mine bukser

31. juli 2025

Kære Eva,
Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse.
Det glæder os meget, at du er glad for dine bukser, og at du synes om både den hurtige levering og indpakningen. Vi håber, tøjet vil bringe dig masser af glæde!

Du er altid velkommen hos os igen.

Philina Sandbjerg Bennekov // Stokværk

Super hurtig levering og kvalitets…

Super hurtig levering og kvalitets varer og ok priser. Det var første gang jeg prøvede deres onlineshop ellers er jeg ret glad for at komme i butikken i Espergærde hvor der er mange dejlige varet at vælge. Kan klart anbefales.

30. juli 2025

Hej!
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med vores onlineshop – og hvor er det dejligt at høre, at du også nyder at besøge butikken i Espergærde. Vi sætter stor pris på din støtte, både fysisk og online 🙏

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og tak for anbefalingen! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Lynhurtig levering

Bestilte den 10 Juli, den 11 juli lå pakken på mit dørtrin. 🎉 Hurtig levering, og flotte varer

10. juli 2025

Hej Jill,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner! 🎉
Hvor er det skønt at høre, at pakken landede så hurtigt – og at du er glad for varerne. Det er præcis sådan en oplevelse, vi stræber efter at give hver gang.

Vi håber, du får masser af glæde af dit køb – og du er altid velkommen tilbage!

Philina Sandbjerg Bennekov // Stokværk

Fantastisk butik med skønt udvalg

Fantastisk butik med skønt udvalg.
Flot indpakning og hurtig levering.

3. juli 2025

Kære Anne,
Tusind tak for dine fine ord og de 5 stjerner!
Vi bliver så glade for at høre, at du synes godt om vores udvalg, indpakning og levering – det er præcis den oplevelse, vi håber at give hver gang.

Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen snart!🌸

Virkelig god kundeservice

Jeg bestilte et par shangies og modtog dem inden for 24 timer, sammen med det fineste lille håndskrevne kort og lækre lakridser ♥️

18. juni 2025

Kære Amalie,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner! ❤️
Det betyder virkelig meget for os, at du sætter pris på både hurtig levering, den lille personlige hilsen og de søde detaljer – vi elsker at gøre lidt ekstra for vores kunder.

Vi håber, du bliver glad for dine Shangies – og du er altid mere end velkommen hos os igen 🌟

Fino

Fino. God service 😁

19. juni 2025

Hej Dennis,
Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! 😊

Vi er glade for, at du er tilfreds – og vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen en anden gang.

Alt til 5 stjerner

Fik min bestilling leveret efter 2 dage og fint indpakket. Alt i fineste orden.

13. juni 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse - og med 5 stjerner. Tak. Dejligt at høre du synes vores varer lever op til din forventning, og du var tilfreds med vores levering. Vi håber at se dig online igen.

Personlig indpakning

Hurtig ekspedition, varen levede op til mit krav, var pakket fint og personligt ind i silkepapir med logo og 2 vingummier, jeg blev glad, god oplevelse 😊👍

9. juni 2025

Kære Majbritt,

Tusind tak for din anmeldelse - og med 5 stjerner. Tak. Dejligt at høre du var tilfreds og havde en god oplevelse, det er vi glade for.

Philina Sandbjerg Bennekov // Stokværk

Et helt igennem ordentligt firma

Et helt igennem ordentligt firma - fantastisk i disse tider, at man kan stole på kvalitet - og hurtig ekspedition - hver gang!!!

4. juni 2025

Kære Bente,

Tusind tak for din anmeldelse - og med 5 stjerner. Tak. Dejligt at høre du var tilfreds. Vi håber at se dig online igen.

Alt var lige som det skulle

Alt var lige som det skulle

30. maj 2025

Kære Kimmie,

Tusind tak for din anmeldelse - og med 5 stjerner. Tak. Dejligt at høre du synes alt var lige som du forventede.

Kæmpe anbefaling herfra!!♥️

Jeg handle online på stokværks hjemmeside, og det er en kæmpe anbefaling herfra. Levering gik hurtigt og jeg var meget tilfreds da jeg modtog min pakke. Jeg fik ikke kun en note med mit håndskrevet navn og slik, men begge mine pakker var pakket super fint ind uden at det kostede mig ekstra.
100% jeg køber herfra igen♥️

20. maj 2025

Kære Johanne,

Tusind tak for din anmeldelse - og med 5 stjerner. Tak. Dejligt at høre du synes vores varer lever op til din forventning, og at du var tilfreds med vores gaveindpakning.
Vi ser frem til at se dig som kunden online igen.

Philina Sandbjerg Bennekov // Stokværk

Hurtig ekspedition og afsendelse af min…

Hurtig ekspedition og afsendelse af min ordre. Sødt brev vedlagt.

14. maj 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse - og med 5 stjerner. Tak. Dejligt at høre du var tilfreds med vores ekspedition og afsendelse af din ordre.

Velfortjent 5 stjerner

Velfortjent 5 stjerner. Servicemindede og info hele vejen i et langt forløb, da bog var midlertidig udsolgt fra forlag. Tilbud om at annullere eller beholde ordren hos Stokværk. Valgte det sidste og fik info i hele forløbet. Bogen er nu endelig landet.
Tillid og tålmodighed både fra forlaget og jeg (køber). Tak.

9. maj 2025

Besvarelse fra Stokværk

Tusind tak for din anmeldelse - og med 5 stjerner. Tak. Vi beklager den lange leveringstid, men er glade for at du er tilfreds med vores måde at håndtere det på. Det betyder meget for os.

Philina Sandbjerg Bennekov // Stokværk

Jeg kontaktede dem for en bestemt taske som var udsolgt - de ringede tilbage og var meget serviceminded

2. maj 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse - og med 5 stjerner. Tak. Dejligt at høre du var tilfreds med vores kundeservice - det varmer.

Velfortjent 5 stjerner

Velfortjent 5 stjerner! Nemt at bestille, hurtigt afsendt. Ingen problemer.

29. april 2025

Kære Tomasz,

Fint produkt

Fint produkt, hurtig levering, kan varmt anbefale denne virksomhed

4. april 2025

Kære Birte,

Kan klart anbefales

Lækre varer, hurtig levering, kan varmt anbefale at handle her.

1. april 2025

Philina Sandbjerg Bennekov // Stokværk

Super hurtig levering og kvalitet af…

Super hurtig levering og kvalitet af leggins som forventet. Rigtig god. 👍🏻

1. april 2025

Kære Elsebeth,

Tusind tak for din anmeldelse - og med 5 stjerner. Tak. Dejligt at høre du synes vores varer lever op til din forventning.

Du ønskes en skøn påske.

Super dejlig butik

Super dejlig butik - både fysisk og på nettet :-) Meget hurtig levering. Kan varmt anbefales!

28. marts 2025

Kære Majbritt,

Tusind tak for din anmeldelse - og med 5 stjerner. Tak. Vi er glade for, du er vild med vores butik og vil anbefale os til andre.

Du ønskes en skøn påske.