Heel tevreden. Had smiddags zakken besteld en kreeg paar uur later al bericht van de pist.nl dat ze de volgende dag al kwamen. En niet duur en geen verzendkosten en achteraf betalen. Nou helemaal sup... Se mere
Virksomheden har svaret
Heel vreemd om niet online te hoeven betalen. Wat zou de strategie hier achter zijn. Ik lees al over aanmaningen, dubbele betalingen. Ik heb besteld en betaald via een link in de mail. En ja geen re... Se mere
Virksomheden har svaret
Slang van mn stofzuiger was al een tijdje stuk. Bij stofzuigerzak kon ik een eigenmerk slang kopen. De uitkomst want mn stofzuiger is al wat jaartjes oud, nog wel heel goed, maar geen onderdelen meer... Se mere
Maar waarom zet u geen bankrekeningnummer op uw factuur? Dat is toch uiterst onhandig en vraag je om problemen. Ik heb zakken besteld en gekregen. Op de factuur stond geen bankrekening nummer. Ik... Se mere
Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland. Gratis bezorgd en Gratis retour
Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb stofzuigerzakken besteld en nooit op het adres aangekregen. Klacht gemaakt en het zou op mijn huisadres worden geleverd omdat het in de brievenbus zou passen, ik weet niet welke brievenbus??? maar niet die van mij. Echt zo teleurgesteld in dit bedrijf en mijn geld kwijt en geen stofzuigerzakken.

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Erg duidelijke service afdeling. Zelf een verkeerd Hepa-filter besteld. Gebeld, snel een oplossing gevonden. Retour gestuurd en binnen enkele dagen het juiste artikel ontvangen.
Complimenten voor de service. Na een maand ging mijn gekochte stang van de stofzuiger al kapot. Ik kreeg direct (zonder keuzemenu en wachttijd) een hulpvaardige medeweker aan de telefoon. Na het sturen van een mail en foto, ontving ik na 5 minuten al een reactie terug en was een nieuwe levering al geregeld. Binnen 24 uur had ik een nieuwe stang van mijn stofzuiger. Super netjes, snel en makkelijk.
Voor het eerst stofzuigerzakken besteld. Best laat op de dag en toch al de volgende dag in huis. Mooi en degelijk verpakt. Wat ik zelf ook fijn vind is dat je pas hoeft te betalen als je het product ontvangen hebt. Je krijgt netjes een mail met een link om te betalen. Topservice op alle fronten. Volgende bestelling zal zeker weer via stofzuigerzakken.nl gaan.

Besvarelse fra Stofzuigerzak
De volgende dag al in huis! Alles paste perfect (we hadden verschillende onderdelen van onze stofzuiger besteld) ! Gewoon top.

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Vandaag een parketborstel binnen gekregen, meteen teruggestuurd ( nog geen 2 uur na ontvangst) en moest €7,95 betalen. Er staat duidelijk gratis retour. Je moet een barcode hebben en die heb ik niet gekregen.
Toch jammer.
Super netjes opgelost, daarvoor mijn dank, mijn fout, wist niet dat je moest aanmelden voor de retour zending en dan een barcode zou ontvangen, daarvoor mijn welgemeende excuus!!!

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Zeer goede service..Mijn bestelling was niet door post bezorgt en meteen nieuwe zakken gehad .Terwijl ik ze nog niet betaalt had .. Kan deze winkel zeker aan raden ..

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Uitstekende service en zeer goede en vlotte communicatie. Komen hun afspraken na.
Dit bedrijf is zeker de 5 sterren waard.
TOP

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Super reliable company. I received the bags at home within 24 hours! You pay only after you received the goods. The bags are very good quality and have good price. I am very satisfied with this company 👍
de 1e bestelling werd door PostNL om onverklaarbare reden retour gestuurd. Dus nooit aangekomen. Daaropvolgend gecommuniceerd met stofzuigerzak.nl hetgeen op een bijzondere prettige wijze verliep. Op iedere mail krijg je direct een prettig antwoord.

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Voor het eerst hier stofzuigerzakken besteld. Omdat ik een vrije kleine brievenbus heb, vroeg ik of de briefpost omgezet kon worden naar pakketpost. Ik kreeg vlot reactie en de kosten voor het pakket werd door Stofzuigerzak voor rekening genomen. Snel en heel netjes geholpen, top!

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Geweldige service, goed product. In eerste instantie had ik de verkeerde maat besteld en direct werd mij de juiste maat toegestuurd. Juiste product binnen nog voordat dat foute retour was. Bedrijf reageert ook heel erg snel en klantvriendelijk op mailtjes. Top

Besvarelse fra Stofzuigerzak
September 2022 was de pistoolgreep van mijn stofzuiger kapot. Een nieuwe besteld bij Stofzuigerzak en die paste perfect. Het luchtschuifje zat vrij los en viel er soms af. Ik dacht dat het zo hoorde, het was immers een imitatie pistoolgreep. Gisteren was het schuifje spoorloos verdwenen en vroeg ik Stofzuigerzak of ik die los kon bestellen. Dat kon helaas niet maar men zei me dat het vanaf het begin al niet voor had mogen komen. Vandaag een nieuwe pistoolgreep ontvangen! Complimenten voor deze service!
Makkelijk besteld. Geen verzendkosten. Achteraf betalen via link in de mail. Zaterdag besteld woensdag geleverd (voor mij prima). Na betaling meteen mail voor korting op de volgende bestelling.