Heel tevreden. Had smiddags zakken besteld en kreeg paar uur later al bericht van de pist.nl dat ze de volgende dag al kwamen. En niet duur en geen verzendkosten en achteraf betalen. Nou helemaal sup... Se mere
Virksomheden har svaret
Slang van mn stofzuiger was al een tijdje stuk. Bij stofzuigerzak kon ik een eigenmerk slang kopen. De uitkomst want mn stofzuiger is al wat jaartjes oud, nog wel heel goed, maar geen onderdelen meer... Se mere
Maar waarom zet u geen bankrekeningnummer op uw factuur? Dat is toch uiterst onhandig en vraag je om problemen. Ik heb zakken besteld en gekregen. Op de factuur stond geen bankrekening nummer. Ik... Se mere
Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland. Gratis bezorgd en Gratis retour
Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel vreemd om niet online te hoeven betalen. Wat zou de strategie hier achter zijn. Ik lees al over aanmaningen, dubbele betalingen. Ik heb besteld en betaald via een link in de mail. En ja geen rekeningnummer op de factuur.
Edit: Erg leuk dit passief agressieve standaard gaslight antwoord van de social media medewerker van een stofzuigerzakkenboer. Zakken wel ontvangen dus wat sterren erbij, zo ben ik dan ook wel.

Besvarelse fra Stofzuigerzak
stofzuigerzakken werden niet geleverd op de dag dat post.nl aangaf het in mijn brievenbus gedaan te hebben. Mail gestuurd naar stofzuigerzak.nl deze mail werd direct beantwoord en dat op zaterdagavond. Wat ze aangaven klopte inderdaad dat het niet altijd juist is wat post.nl doorgeef en de vraag nog even paar dagen te wachten. Inderdaad werd de dinsdag erop de zakken alsnog geleverd.

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Stofzuigerzakken nodig, maar helaas is de Blokker er niet meer. Maar googlen dan. Voordat ik bestelde eerst de reviews bekeken op Trustpilot voor betrouwbaarheid.
19-01-2025 besteld, 21-01-2025 geleverd en je mag achteraf betalen.
Ik heb mijn nieuwe stofzuigerzak adresje gevonden.

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Fijn,een bedrijf wat doet wat het beloofd.
Stofzuigerzakken besteld en volgende dag in huis en altijd achteraf betalen vis de link in die in de mail krijgt.
Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Heb stofzuigerzakken besteld en helaas niet ontvangen. Even een mailtje gestuurd en kreeg binnen 30 min antwoord dat ze nogmaals verstuurd zijn.
Dat vind ik nou top.

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Ik heb geen bevestigingsemail en weet nu niet waar ik het bedrag naartoe moet overmaken. Er staat nergens een Iban. Ook geen reactie op mijn e-mail. Wat is het iban nr?

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Ik heb zakken besteld en gekregen. Op de factuur stond geen bankrekening nummer. Ik heb de ING bankrekening nummer van de website gehaald en betaald. Daarna kreeg ik aanmaningen dat ik niet betaald had. Vervolgens moest ik op een Rabo bankrekening betalen. Heb ik gedaan maar nog steeds mijn eerste betaling op de ING rekening niet terug gehad!! Geen reactie. Zeer slecht.

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Telefonisch bereikbaar. Goed en vriendelijk geholpen. Betaalbare onderdelen. Kreeg netjes nieuw onderdeel onder garantie toegestuurd.
Bestellen heel simpel,achteraf betalen,snelle verzending

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Zoekende naar betaalbare/goedkope stofzuigerzakken uitgekomen bij deze site.
Na invullen van type stofzuiger bijbehorende stofzuigerzakken gevonden en meteen besteld. Na twee dagen ontvangen (lag aan post want komen niet elke dag meer), geprobeerd en passen perfect.
5 sterren, want ze doen wat ze beloven + snelle, goede service. En achteraf betalen (na ontvangst ook meteen gedaan). Lof alom!

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Had wat besteld, goeie prijs en kon achteraf betalen maar liever meteen dus had ik dat gedaan. Duurde me iets te lang, toch even mailen. Kreeg een hele duidelijke en nette mail terug van klantenservice en goed geinformeerd over wanneer ze verstuurd waren en wanneer ik ze kon verwachten. Inmiddels heb ik ze uiteraard binnen, zeer tevreden.

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Mijn oude zakken via een andere site eens besteld maar nu via stofzuigerzak.nl.
Zeer snel geleverd en de zuigkracht van mijn stofzuiger lijkt wel verdubbeld.
Misschien dat de andere niet goed waren of deze beter maar ze werken ieder geval top.
Groeten Menno
besteld en volgende dag al binnen! keurig verpakt ! was achteraf betalen, dus toen ook meteen gedaan
Philips cats and dogs stofzuiger. Als je een half uur wilt bezig zijn om een stofzuigerzak te verwisselen en de stofzuiger krijg je daarna niet meer dicht moet je dit type stofzuiger kopen. Ook goed voor je relatie. Ik heb mijn Nilfisk uit 1992 weer van zolder gehaald.

Besvarelse fra Stofzuigerzak
's Avonds stofzuigerzakken besteld, volgende dag verstuurd. De ochtend daarop binnen. Normaal? Nou, ik keek er van op dat ik pas achteraf hoefde te betalen. De zakken waren niet duur en geen verzendkosten. En als het niet goed zou zijn zou ik ze ook nog gratis kunnen retourneren. (maar dat was niet nodig) Waar vind je dit nog?! Ik lees hier ook nette reacties op 'klachten'. Die 1-ster-reviews zeggen meer over de klagers dan over het bedrijf volgens mij, ongelooflijk. Beste mensen van stofzuigerzak, ga zo door, wat een klantenservice!

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Complimenten, wat een snelle service. Dankzij duidelijke en heldere omschrijving de juiste stofzuigerslang kunnen bestellen. Want op onze stofzuiger zelf was het serienummer echt niet meer te lezen.
Gistermiddag besteld en vandaag al bezorgd!
Artikel besteld en geretourneerd, toch moest ik betalen, want deze was nooit ontvangen.
Enkele weken later bleek er iets niet goed gegaan, hebben ze de fout erkend en meteen netjes afgehandeld.

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Dit bedrijf is niet eens een review waard bah wat een smeerlappen maar jullie kunnen niks meer hoor zaak is afgerond bah bah een bedrijf runnen op deze ken ik er meer van
Ok nou dat is helemaal makkelijk he dan hoef ik niks meer te doen echt zo dom

Besvarelse fra Stofzuigerzak
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.