Stilrenaklockor.se Anmeldelser

3,8

Inga konstigheter alls Klockan kom inom lovad tid Enda bakslaget var att den fina lådan klockan kom i hade fått sig en rejäl smäll i leveransen, ingen servicemind alls när jag skickar bilder och på... Se mere

Jag är nöjd med klockan när jag nu använder den. Dock var det några mindre incidenter på vägen. Först fick jag skicka meddelande och fråga var den blev av och fick då svar att den var slut på "lager"... Se mere

Det mejl som skickades i samband med leverans av klockan fick mig att tro att jag var lurad, Det var roligt skrivet och med mycket ironoi, men eftersom klockan var till en 78 årig man så var mejlet li... Se mere

Klockan levererades enligt angiven leveranstid så det var bra. Klockan var fin också. Jag hade en fråga medan jag väntade och mailade er kundtjänst men fick inget svar. Hade varit trevligt (och trygga... Se mere

1. Urforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Köp din klocka tryggt från en auktoriserad återförsäljare. 100% äkta märkesklockor med tillverkargaranti. Snabb leverans, alltid fri frakt. Michael Kors, Skagen, Fossil Hugo Boss, Morris, Lambretta, Nick Cabana m.fl.

God

3,8

Snabb service men fick tillbaka min…

Snabb service men fick tillbaka min klocka dåligare än när jag skickade på reparation, tyvärr. 😔

1. november 2019
Stilrenaklockor.se-logo

Besvarelse fra Stilrenaklockor.se

Hej
Tack för ditt omdöme, alltid bra att veta om något gått snett. Din klocka skickades in på Garantiservice hos leverantören Fossil group scandinavia.
Vi är auktoriserade återförsäljare och kan låta leverantörens service center ta hand om reparationen, vi reparerar själva inga klockor.

Är du inte nöjd med reparationen eller något annat under garantiprocessen så måste vi få veta det och kontakta leverantören för åtgärd.
Återkom gärna med information om vad det är du är missnöjd med, då har vi en möjlighet att åtgärda problemet.

Köpet fungerade som man kan förvänta…

Köpet fungerade som man kan förvänta sig. Leveransbeskedet var helt underbart, det gjorde min fredag. I det stod det att leveransen skulle ta 1-2 dagar, det tog 4, så det tog lite udden av det trevliga.

12. oktober 2019

Beställde en klocka för en vecka sedan…

Beställde en klocka för en vecka sedan och leverans stod då som 1-2 vardagar. Jag skickar mail till dem 5dagar senare och frågar om min klocka är på väg varpå jag två dagar senare får ett svar om att klockan utgått och beställningen annulleras. Inget ursäkt eller annat endast ursäkt för sent svar! Urdåligt handlar definitivt inte från denna sida igen!

10. september 2019
Stilrenaklockor.se-logo

Besvarelse fra Stilrenaklockor.se

Hej

Tack för ditt omdöme. Vi behöver veta om både ris och ros. Jag förstår att du är besviken, det blev jag också när jag fick beskedet från Leverantören så sent. Vi justerar och ändrar i våra rutiner hela tiden.
Denna händelse som du drabbats av och beskriver här är en pusselbit i detta arbete , så tack för din ärliga bedömning.
Jag vill dock gå emot dig vad gäller uteblivna ursäkten.. Det stämmer att jag bad om ursäkt i början på mailet till dig, för att beskedet om varan kom så sent. Jag bad även om ursäkt för ditt besvär i slutet på mailet för att jag uppriktigt menar det. Det är i slutet på mailet och lätt att missa, så jag förstår, men detta omdöme är offentligt så lika bra att nämna det.

Mvh Sveto

Perfekt produkt

Perfekt produkt, behandling av order, leverans och uppskattade Mail med en gnutta humor. Finess till max!

18. juli 2019

Inga konstigheter alls, förutom dålig service mind

Inga konstigheter alls
Klockan kom inom lovad tid
Enda bakslaget var att den fina lådan klockan kom i hade fått sig en rejäl smäll i leveransen, ingen servicemind alls när jag skickar bilder och påtalar ful buckla. Enda svaret var ”too bad, finns inga andra”
Detta är ingen deal breaker som sådan kanske men valet butik online blir kanske annorlunda nästa gång

7. juli 2019

Toppen!:)

Mkt nöjd med både produkt, pris och leveranstiden!:) fick även mkt snabbt svar när jag ställde fråga om min order :)

5. juli 2019

Kanoners!!

Kommer med säkerhet köpa mer klockor via er sida! Ni är kanon och supertrevliga!

17. juni 2019

Jätte nöjd!

Blev lite längre leveranstid än väntat pga slut hos återförsäljaren men annars jätte nöjd! Rekommenderar!

3. juni 2019