Stenovnen Pizzeria Helsingør Anmeldelser 32

3,7

Lækre pizzaer, lidt små til en voksen mand. Er meget nysgerrig på jeres historie bag navnet på pizzaen M3 bianca, håber på svar tak for dejlig pizza

Super lækre pizzaer fra Stenovnen. Det er nu 3. gang jeg bestiller derfra, og de lever virkelig op til forventningerne + det ekstra. God kundeservice, og de er ikke bange for at anbefale de bedste pi... Se mere

Virkelig god oplevelse!! Vi bestilte pizzaer hos Stenovnen og der gik ikke længe, før det ringede det på døren. Varme pizzaer frisk ud af ovnen og man kan virkelig smage at de er bagt i stenovn!... Se mere

Det var desværre forventeligt når der ikke er sjæl i butikken, kun en forretning. Ringe kvalitet af råvarer, tør, praktisk talt ingen ost på en pizza med kun 3 ingredienser. Betjeningen er dog god.

1. Restaurant

Stenovnen Pizzeria handler om at sprede kærligheden til god mad til alle vores kunder.

3,7

Middel

Fejllevering og mangel på service

Bestilte en pizza via deres app med levering og betalte ekstra for noget topping.
Da pizzaen kom var der topping der var glemt, og det topping jeg betalte ekstra for var heller ikke på.
Vi spiste da vi ikke gad vente på en ny. Skrev herefter en mail for at oplyse om manglerne, og blev tilbudt en ny til næste gang jeg skulle bestille.
Noget tid efter bestiller jeg en ny via appen med levering.
Her får jeg en opringning om at de ikke kunne levere den, da det ikke var en del af aftalen og jeg skulle selv hente den hvis jeg ville have den.
Svarer ham herefter at det var jeg ikke blevet oplyst om, men at de havde skrevet de ville skylde mig en ny pizza til næste gang.
Han svarer mig herefter at jeg da selv måtte kunne regne ud at de ikke kunne kører ud med en pizza til mig når det var jeg ikke betalte, og at hjemmesiden tog 20%.

Jeg syntes det er enormt dårlig service de ikke matcher min forrige bestilling og at jeg selv skal kører efter noget som de har fejlleveret.
Det kan heller ikke være rigtigt at de antager jeg som kunde ved hvor meget/lidt de tjener og derfor selv kan regne ud hvordan deres forretning hænger sammen.
Jeg mener bestemt, hvis man har lavet en fejl i en ordrer, bør man rette op på det og ikke kræve ekstra fra kunden.

30. oktober 2021

Super gode pizzaer 🙌 Men men!

Super gode pizzaer 🙌
Men men... enten så levere man, eller også gør man ikke.
Bestilte for noget tid siden en del pizzaer, ikke noget problem. Men i dag, kunne det ikke lade sig gøre at leverer 1 pizza. Jeg bor i Horserød. 30 kr. Var ikke nok for leveringen! Blev ringet op, at de havde annulleret min ordre. Havde gerne betalt 50 kr. for leveringen. Men benytter mig fremover, af de pizzariaer, jeg endnu ikke har haft problemer med. Pengene er i øvrigt trukket fra min konto. Ser frem til at få dem retur.

3. juli 2021
Stenovnen Pizzeria Helsingør-logo

Besvarelse fra Stenovnen Pizzeria Helsingør

Hej Katja

Beklager for den oplevelse du har fået.

MEEEN... Vi har også et men!

Vi kører kun “Helsingør og Snekkersten” alt andet er efter aftale.

Det har ikke noget med hvor meget levering koster, men om der er chauffør til at kunne køre så langt.

Derfor blev din ordrer annulleret.

Du får dine penge retur naturligvis.

Mvh.
Stenovnen

Perfektion

Pizzaerne er sindssygt gode, de bedste jeg har smagt meget længe!
De gange jeg har bestilt udbringning er maden altid ankommet hurtigt og er rygende varm, så jeg kan absolut anbefale dem

27. oktober 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (32 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto