Stempel Bar & Kitchen Anmeldelser 122

3,7

Det er noget værre svineri, at der i al hemmelighed bliver lagt 4 kroner oveni regningen. De kalder det “service” ! Vi købte bare to kopper kaffe. Tvivler på, det overhovedet er lovligt at “stjæle... Se mere

Mega fed oplevelse på Stempel idag til weekendbrunch. Vi elskede kunderservicen fra Daniel, den var altså topdollar!👌🏻 Dejligt med en stor varietet af retter☺️ Det eneste der kan kritiseres herfra e... Se mere

Uden tvivl DET BEDSTE sted i Cph🌟Service helt i top, venlige, smilende, imødekommende tjenere🌟 Stempel har uden desuden den bedste barchef i byen 🌟, der laver drinks i absolut topklasse. Maden er v... Se mere

Besøgte Stempel Bar med familien her i weekenden og det skulle vise sig at være en særdeles god oplevelse. Brunchbuffeten var fuld af lækre anretninger og så varieret, at både børn og bedstemor ble... Se mere

3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Det er noget værre svineri

Vi købte bare to kopper kaffe.
Tvivler på, det overhovedet er lovligt at “stjæle” penge fra kunderne på den måde.

7. maj 2026

Opkræver skjult “service”-gebyr

Var derinde med to venner - vi fik to glas iskaffe og en kop te.
Egentligt en meget hyggelig café, og betjeningen virkede også flink. Jeg skulle selv gå op i baren og betale. Tjeneren spørger om det passer at jeg skal betale for 2xiskaffe og 1xte, jeg bekræfter og betaler med dankort, beløbet på terminalen er cirka som forventet.
Beder selv om at få kvitteringen og kan se der er pålagt et “service” gebyr på 4kr. Jeg spørger tjeneren hvad det er for noget, og får oplyst at det kommer automatisk på alle regninger men at hun ikke ved præcist hvad det er, da hun er ny. Jeg spørger om jeg kan tale med en der kan forklare mig gebyret, men dette er ikke muligt.

Jeg ved godt at det er 4 kroner - men for mig er det princippet i at opkræve skjulte gebyrer, der vejer tungest. Det blev ikke oplyst på forhånd, og det er uklart, hvad det er et gebyr for, da man fx skulle op i baren og betale.
Jeg følte mig snydt, og på grund af det kommer jeg ikke igen.

29. marts 2026

Fantastisk oplevelse at være gæst på Stempel Bar & Kitchen🌟

Familien var i dag samlet til fødselsdag til brunch/frokost på Stempel Bar & Kitchen.
Super hyggeligt sted med sin egen charme, helt fantastisk overdådig buffet ,med super lækker mad ,som alle mine gæster spiste med velbehag , så venlige tjenere , ikke mindst chefen , som kom med gaver/tegne artikler til børnebørnene.
Mine bedste anbefalinger til en hyggelig oplevelse med skøn mad , ikke mindst der var go tid til både at nyde stedet og den skønne buffet 🌟🌟🌟🌟🌟

1. marts 2026

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Meget engagerede og behagelige tjenere, fantastisk kaffe og en en de bedste BLTA sandwich, vi nogensinde har smagt.
Masser af plads så man ikke sad presset sammen.
Kan kun anbefale Stempel.

21. februar 2026

Nytårsaften på Stempel Bar &…

Vi fejrede nytårsaften på Stempel Bar & Kitchen, hvilket på alle måder var en positiv oplevelse. Flot pyntning og atmosfære, lækker sammensat menu, og en rigtig god service.
Rammen for en rigtig hyggelig aften blev skabt, og stedet kan varmt anbefales.

31. december 2025

Vi havde en rigtig dejlig julefrokost…

Vi havde en rigtig dejlig julefrokost hos Stempel Kitchen. Maden var velsmagende og flot anrettet, og der var tydeligt lagt kærlighed i detaljerne. Stemningen var helt i top – hyggelig, afslappet og med en rigtig god julestemning, som gjorde aftenen ekstra vellykket. Personalet var venligt og imødekommende og sørgede for, at alt fungerede perfekt. Alt i alt en virkelig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale til julefrokost og andre arrangementer.

Julefrokost på Stempel

Var til julefrokost på Stempel og maden var, som den skulle være, og så flot oppyntning, som bidrog til en fantastisk stemning.
Det var også skønt at der var fri ‘blød’ bar til kl. 22:00 og derefter fri cocktails.
DJ’en manglede lidt og formåede desværre ikke at fastholde de glade gæster på dansegulvet særlig længe ad gangen, men alt i alt en rigtig fin og sjov aften.

12. december 2025

Dobbelt afregning af sodavand.

Jeg vil kalde det noget svindel. dobbelt afregning til kunder.
Jeg var til julefrokost med gratis øl, sodavand og vin.
Så bestilte jeg en spiritus med sodavand til maden og der tog de 25 kroner ekstra for sodavand som skulle være gratis og yderligere 4 kr "service" gebyr.
Man skal åbenbart betale for at blive snydt.
Yderligere holdt manden, som tog mod betalingen, dankort automaten med skærmen lidt væk fra en, så man ikke kunne se beløbet ordenligt. Man kunne kun lige se det var 2 cifre.

Super oplevelse😋

Besøgte Stempel Bar & Kitchen idag og fik deres Jack D burger med tilbehør. Må sige der var value for pengene🤩
Lækker mad, og store portioner. Frisk og veltillavet og rigtig god smag.
Kan varmt anbefales😊
Derudover sød og venlig betjening af Liva😃

13. juni 2025

Vi ventede 45 min på at få vores kaffe…

Vi ventede 45 min på at få vores kaffe fordi de prioriterede dem som havde bestilt øl og vin først.
De andre ved bordet som havde bestilt vin, fik deres 35 min før kaffen. Da kaffe endelig kom var 3 bestillinger forkert. De havde lavet alm. mælk i kaffe på trods af bestilling på havremælk. Samt kaffen var halv kold.

21. marts 2025

Skøn brunch

Skøn mad, sød og opmærksom betjening, hyggelig atmosfære. Rigtig godt udvalg af mad for både børn og voksne. Maden var frisk, velsmagende og også godt udvalg af drikkevarer. Kan varmt anbefale dette sted

22. marts 2025

Ubehagelig ejer/manager

Spiste der idag hvor en ung pige kom ind med en ansøgning. Manageren eller ejeren sendte hende om bag disken for at lave en kaffe, som han ikke var tilfreds med(hun var måske uerfaren?). Han overfusede hende og sagde at han ikke kunne bruge hende til noget og hun bare skulle smide ansøgningen ud! Hvem taler sådan til folk?!? Stakkel unge kvinde! Kommer aldrig igen med sådan en arrogant ansat!

7. marts 2025

Pris

Leif Skinnerup
lige nu
Ny
Vi kom fra Greve med vores svenske venner og havde booket bord på forhånd. Havde aldrig set eller hørt om Stempel. Vi blev særdeles positivt overrasket over stemningen, personalet og især maden. Er man til autentisk oplevelse og stemning, så er Stempel stedet. Masser af gæster. Vi nød det. Mange tak til personalet og deres venlighed. …Mere

Jens Rasmussen
Local Guide·79 anmeldelser·2 billeder
for 4 dage siden
Ny
Pas på - prisen du ser på kortet svarer ikke til det du ender med at betale!
Købte noget at drikke, afregnede da vi gik; der var lagt fire kroner oveni som 'servicegebyr' - slet ikke i orden i forhold til dansk lovgivning: …Mere

Jesper Hansen
Local Guide·114 anmeldelser·360 billeder
for én uge siden
Ny
Af udsende Umiddelbart en fin Burger med håndskårne pomfritter, men hård, tør og “brændt” bolle og de fleste pomfritter var små mørke kedelige fritter der bestemt ikke burde være serveret. Burgeren manglede ligeledes smag. Bestilte hvad der …Mere

Stempel - Bar & Kitchen (ejer)
for én uge siden
Kære Jesper,

Tak for feedback og dit besøg - Det ærger os at vi kunne have givet en bedre madoplevelse, og næste gang må du endelig sige til mens du er der, så gør vi vores bedste for at fixe eventuelle fejl med det samme :-)

Tej Hira
Local Guide·39 anmeldelser·121 billeder
for 10 måneder siden
100-200 kr.
Måtte desværre sige, at jeg har været til bedre steder.
Jeg har ikke spist her, men pris på deres drikkevarer er dyrere end andre mange caféer i omegn. F.eks. 1664 blanc her koster 75 kr, hvorimod andre steder sælger de samme mængde øl på 60/65 kr. …Mere
Billedet 1 er ved at blive gennemgået af Tej Hira
Billedet 2 er ved at blive gennemgået af Tej Hira
Billedet 3 er ved at blive gennemgået af Tej Hira
Billedet 4 er ved at blive gennemgået af Tej Hira+4
Leif Skinnerup
lige nu

18. januar 2025

Sjælden ubehagelig betjening

Jeg skulle have en kop kaffe med en kollega i dag. Stempel var lige åbnet og vi ventede pænt på at blive betjent ved et bord nær kaffen. Da betjeningen så kom, hvilket virkede som den daglige leder, havde han en aggressiv attitude. Vi var midt i en samtale som han afbrød to gange og sagde at han havde bedre ting at give sig til og nu skulle vi altså bestille. Jeg har ikke oplevet noget lignende og kommer aldrig til at sætte mine fødder på Stempel igen.

9. januar 2025

Kære Kristoffer,

Vi er kede af at dét var din oplevelse. Vi har talt om episoden, og beklager misforståelsen - Du skal bare vide, at du er velkommen igen, skulle du alligevel få lyst.

Stempel Cph.

Vi spiste brunch på Stempel i går for første gang. Udvalget er enormt i buffeten og der bliver fyldt løbende op. Det eneste minus til buffeten er at brødet er virkelig ringe - Her burde man levere friskbagt brød eller som minimum en lidt højere kvalitet af brødet.

Det ville være skønt med mere lys ved buffeten, så man kan se alle lækkerierne ordentligt.

Vi sad sådan cirka midt i lokalet ved vinduerne og det trak voldsomt koldt fra døren. Jeg gik op og bad en tjener om at lukke døren, som stod åben i hak med et jern sving håndtag. Svaret var at vi kunne meget gerne få et tæppe som flere andre gæster havde fået omkring sig, hvilket var venligt. Men det er ikke kun os der blev godt kolde, det gjorde vores kaffe, æg, pølser osv. også. Forklaringen til at døren ikke var helt lukket, var at den ved luk skaber et vakuum som gør at nogle gæster så ikke er i stand til at åbne den, altså en kendt fejl, med en nødløsning. Det burde ejer el. leder få fikset i en fart - Ingen betalende gæster med varm mad og drikke skal sidde i koldt træk i december.
Stempel er så fint julepyntet og burde være dejlig varm at sidde og nyde sit besøg i.

Toiletterne er ulækre, de trænger til en dybdegående rengøring - tjek lige alene wc-lågene ned i hjørnerne, de er møg beskidte. Og det var svært at få toiletpapiret til at rulle ud for brug. Der kunne også trænge til lidt mere lys på toiletterne.

Stempel ligger rigtig godt på Enghave Plads og er rigtig hyggelig med meget høflige unge tjenere, men der er plads til forbedering på nogle punkter, som aldrig burde været et problem i første omgang.

Men tak for brunch og fin julepynt :)

15. december 2024

Kære Bentzen,

Vi siger tak for feedback og besøget - Vi tager noter og håber at se jer igen :-)

Christian

Havde bestilt bord til brunch for 15…

Havde bestilt bord til brunch for 15 personer og alt var så godt,fik stor ros fra alle mine gæster over maden, stedet og ikke mindst det søde personale der var på arbejde den søndag 🙏🙏🤗🤗
Kommer helt sikkert igen.

13. oktober 2024

Kære Peter,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse - Det gør os glade! Vi glæder os til at se jer igen :-)