Kan niks anders zeggen dan een fantastische top service! Dikke complimenten! Er was iets niet helemaal goed gegaan met de levering, wat overigens de schuld was van dpd zelf en niet de webwinkel. En er... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Gutes Painting, schnelle Lieferung, Leider Acrylsteine die oft kleiner sind als andere um milimeter, das Raster daher nicht immer Maßgetreu für die Steine die da sind. Besonder DMC 3865 ist kleiner al... Se mere
Goede en betrouwbare winkel. De paintings waren goed verpakt en zonder kreukels aangekomen. De steentjes zijn van goede kwaliteit met weinig afval. De print en symbolen zijn erg duidelijk. Leuk cade... Se mere
Netjes verpakt. Mooie painting en een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Heel tevreden. Ga nog vaker bestellen.
Virksomhedsoplysninger
Om Steen voor Steen Diamond Painting
Skrevet af virksomheden
Steen voor Steen DP is een jonge Nederlandse hobbywinkel/webshop gespecialiseerd in de meest ontspannende hobby: Diamond Painting.
We hebben eigen voorraad en levering duurt daarom maar 1 - 2 werkdagen. In Nederland is verzenden bij ons helemaal GRATIS en voor onze klanten in België en Duitsland slechts €4,95! Andere landen ook mogelijk in overleg.
Kontaktoplysninger
Tjalk 23-16, 8232 LR, Lelystad, Holland
- 06-30240422
- steenvoorsteen@dutsj.nl
- steenvoorsteendp.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Leuke spullen en uitstekende service
Erg blij met mijn bestelling. Ze hebben leuke spullen en uitstekende service. Was snel verzonden. Er zat ook een leuk handgeschreven kaartje bij.

Super zufrieden
Ich habe jetzt schon mehrfach bei Steenvoorsteen bestellt und bin immer sehr zufrieden. Super Qualität, tolle Kommunikation, top Produkte, fairer Preis, zügige Lieferung. Und immer noch ein tolles Geschenk mit persönlicher Note obendrauf. Topp :)

Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung, super verpackte Ware und einfach alles perfekt! Gerne wieder ☺️

Anfangs Top, dann Flop
Bilder kamen gut Verpackt in Stuttgart an. Steine sehen gut aus, was man so erkennen kann, ebenso die Leinwand und das Motiv. War bestimmt nicht letzte Bestellung.
17.08.25
Leider muss ich meine Bewertung revidieren. Es macht überhaupt keinen Spaß das Bild zu painten. Die eckigen Steine sind viel zu klein, als die Felder vorgegeben. Dadurch entstehen Lücken die mich massiv stören und maßlos ärgern. Zumal die Bilder auch nicht Preiswert sind. Bin sehr enttäuscht und empfehle leider keinen Kauf.

Großartiger Lieferservice
Meine Bestellung war sehr gut verpackt, das Bild war weder zerdrückt noch beschädigt. Da ich im Moment sehr viel Pech mit den Produkten aus den verschiedenen Ländern hatte, habe ich mich riesig gefreut dass die Lieferung so gut geklappt hat. Ein großes Dankeschön an die Firma Steen voor Steen Diamond Painting. Werde gerne wieder bestellen. Liebe Grüße Martina 🌞

Besvarelse fra Steen voor Steen Diamond Painting
Sehr zufrieden mit der Lieferung und…
Sehr zufrieden mit der Lieferung und dem Diamond Painting Bild. Tolle Qualität. Gerne wieder.

Tolles Diamond Painting Bild
Alles Super. Schnelle Lieferung, tolle Leinwand und Steine. Bild sieht super aus und werde wieder dort bestellen

Besvarelse fra Steen voor Steen Diamond Painting
What a difference communication makes
Wat een goede communicatie, service … ik had hier in Spanje een Nederlandse leverancier , maar was niet meer tevreden. En het gaat niet over 5 euro en dus moet ik een goede communatieve leverancier hebben . En voila … super tevreden …. Over
Rodney en zijn vrouwtje . Top 10/10

Snel geleverd en super blij ermee
Snel geleverd en super blij ermee
Ik gebruik het erg veel.met Diamant painting

mooie kralentray
IK zocht al jaren naar een mooie display tray voor mijn kraaltjes. Deze zijn precies wat ik zocht en zijn mooi stevig. Dat je ook nog verschillende modellen kunt kopen is helemaal mooi.

Super schnelle Lieferung
Super schnelle Lieferung. Alles bestens. Ich bestelle gerne wieder 😊

Besvarelse fra Steen voor Steen Diamond Painting
Ze hebben rekening gehouden met de…
Ze hebben rekening gehouden met de vraag die ik gesteld had over het versturen van het pakket. Dat was voor mij belangrijk. Dankjewel naar het luisteren van mijn vragen.

Super goed
Super goed en verzorgd aangekomen en ook zijn de steentjes mooi afgewerkt en de tekeningen komen zeker mooi uit

Uitstekende webwinkel!
De eerste bestelling, snel klaar voor verzending, ben ik op gaan halen bij het huisadres van de eigenaren van de webwinkel. Het lag netjes klaar om mee te nemen. Thuis gekomen alles uitgepakt, prima in orde volgens bestelling en als extraatje een klein presentje erbij. De tweede bestelling heb ik thuis laten bezorgen, ook weer helemaal prima in orde. Een uitstekende webwinkel, een aanrader!

Geweldige afdekvellen
Snelle levering. Leuk dat er een persoonlijk berichtje bij zat en een klein cadeautje. Echt Top. Bij vragen via de mail, snel antwoord. Heel fijn. De vellen om diamond painting af te dekken in plaats van de beschermfolie die standaard op de diamond painting zit, werkt echtgeweldig!

Besvarelse fra Steen voor Steen Diamond Painting
Læs mere om andre typer anmeldelser.