Snelle levering, goede vierkante steentjes zonder veel "haakjes". Ook het canvas is fijn om op te werken. Enige negatieve (als je het negatief wil noemen) zijn al die vele kleine zakjes waarin de stee... Se mere
Heb al eerder een foto gestuurd om te painten en die is zo mooi geworden! Mijn schoonouders hebben hun hondjes nu in diamond painting en is ook prachtig aan het worden. Ikzelf ben nu mijn kat Rocky aa... Se mere
Een groot compliment is op zijn plaats. 6 augustus mijn 1ste DP op deze site besteld. De volgende dag al, keurig verpakt, ontvangen. Op een vraag van mijn kant per mail werd supersnel gereage... Se mere
Goede kwaliteit Diamond Painting, netjes verzorgd en heel goed verpakt. De painting is zonder kreukels of vouwen afgeleverd, dus alles tiptop in orde. Snelle levering, en betrouwbaar bedrijf.
Vandaag besteld voor 16.00 uur( op voorraad); morgen in huis!
Montfort 39, 7608 NV, Almelo, Holland
Veel goedkoper dan andere diamond paintings winkles. Ik ben heel blij met de paintings.
Netjes verpakt ,optijd de levering,zeer te vreden
Na de bestelling hebben we geen bevestigingsmail ontvangen, daarom wisten we niet of en wanneer het artikel geleverd zou worden.
Ook de foto's van de artikel weken behoorlijk af.
Goedkoop en een goed product.Snelle levering.Zou er volgende keer weer iets kopen
Bestelling makkelijk te plaatsen. Kon snel afhalen op een voor mij geschikte tijd. Prima!
Snelle levering, en betrouwbaar bedrijf.
Mooie Daimondpaings met mooie kwaliteit steentjes en redelijk snelle levering
Product in goede staat ontvangen, behoorlijk snelle levering. Mag wel een leverings indicatie mail versturen. Ik ben tevreden.
Een diamond painting pen met lampje gekocht.
Helaas deed deze het niet.
Contact gezocht en kon dezelfde dag nog de pen omruilen voor één die het wel deed.