Hurtig levering. Dog fandt jeg det lidt besynderligt at ens forsendelse vil blive sendt retur blot fordi man ikke er hjemme i det øjeblik ens forsendelse ankommer til ens dør. Der burde være en anden... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Staypro har hjulpet kunder på den nordiske marked siden 2007. I vores hurtige og nemt navigerbare webshop finder du alt til huset, haven og garagen. God service og hurtige leverancer er vores ting - velkommen til at handle hos os! Staypro - alt til dine hjemmeprojekter
Box 44024, 10073, Stockholm, Sverige
- info@staypro.dk
- staypro.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Taber virksomhed
Taber virksomhed! De skriver ikke tydeligt når en ordre er på fjernlager så endte med at vente næsten en måned på at min ordre blev sendt afsted. Når den så endelig lander så blir pakken sendt retur til deres lager før jeg når at modtage det. Intet mail eller sms. Opdager det først når jeg selv tager kontakt til dem. Nu har jeg så lagt nøjagtig samme ordre ind og kan se der går næsten 3 uger før jeg modtager. Man skulle nu når de have fået skidtet tilbage til egen lager at det tog lidt kortere tid. Så næsten 2 mdr ventetid på et par dimsedutter til haven. Man tror fanme det løgn. Hold jer væk fra det her!

Alt som skal det være
Uendelig leveringstid
Jeg lavede en bestilling fra Staypro. Der var 1 uges ventetid på, at varen blev sendt. Nu har de så rykket det 3 gange, så der er bare uendelig ventetid.

Besvarelse fra Staypro.dk
God pris samt hurtig leverin
StayPro havde den bedste pris på nettet, og varen blev leveret dagen efter bestillingen. Super service.
Super nemt.
Har forsøgt at handle der to gange
Har forsøgt at handle der to gange. første gang havde de alligevel ikke varen hjemme, og ved den anden vare ændrede de leveringstidspunktet med over en uge. useriøst.

Deres vare er billige
Deres vare er billige, og de er søde inde hos deres kundeservice. Det er faktisk det eneste gode jeg har at sige om dem, deres leveringstid passer ikke, der stod 'afsendes inden for 24 timer' på varen jeg bestilte, så lavede de det om efter 2 dage til afsendelse d 29. så lavede de det om igen til d.28 og modtog først mine vare igår d. 29. Jeg bestilte d. 23! Det er problematisk når man står og skal bruge tingene.

Besvarelse fra Staypro.dk
Jeg har ikke fået den bestilte vare
Nu har jeg med stor forsinkelse fået min vare. Der har været god service fra Staypro, men levering med PostNord har været ekstrem dårlig.

Hurtigt og nemt
Første og sidste gang
Jeg bestilte på denne hjemmeside fordi leveringen kunne nå frem, inden min rejse (rygsæk). Men tasken blev afsendt en dag senere end lovet, derfor kom rygsækken først dagen efter jeg var rejst. Så jeg måtte ud at låne én.
Der har åbenbart været sygdom på lageret, men det er irrelevant for mig som kunden at vide. Jeg blev lovet min vare til en specifik dag, og det blev ikke overholdt.
Jeg hentede pakken i dag, og det er da et under at rygsækken ikke var skadet - kassen den er sendt i var lukket sammen med ét stykke tape og var derfor også flækket i det hjørne.
Jeg handler andre steder fremover.

God pris hurtigt levering 👍
Gode og fair priser
Gode og fair priser. Hurtig levering og rettidige leveringsopdateringer.
Det var let at finde varen et klik og…
Det var let at finde varen et klik og varen er på post afhentnings boksen
Hurtig levering og god pris
Varen var pakket ind i papir.