Jeg er meget overrasket over den så fantastisk gode service jeg har fået. Mit Galaxy Watch 6 ur havde dårligt batteri og jeg sendte det til Stayonline for reparation da garantien netop var udløbet. St... Se mere
StayOnline A/S
Elendig service. Havde booket tid til reparation og havde taget fri fra arbejde for at aflevere en defekt Apple produkt. Da jeg dukkede op var der ingen og butikken var lukket. Ingen information til k... Se mere
Fem stjerner for god, venlig, hurtig og professionel kundebetjening! Har fået meget kompetent hjælp af Thomas gennem adskillige år. Tidligere i Hørsholm, og nu i Hillerød. Han er meget vidende og... Se mere
Gutterne i StayOnline Århus kan virkelig hjælpe en i nød ! Havde problemer med at min iPhone tit og ofte mistede Wifi/mobilnetværk hvilket var et kæmpe problem i forhold til mit arbejde. Aftalte en... Se mere
- Elektronikværksted
- Computerværksted
- Elektroværksted
- Reparation af mobiltelefoner
- Reparation af telefoner
StayOnline er IT Service Center & Autoriseret Apple Service Provider. Vi håndtere garanti & reklamationsretten uanset hvor dit Apple produkt er købt og har du tilkøbt AppleCare+, håndtere vi selvfølgelig også dette. Vi ved, hvor afhængig du er af din smartphone og computer. Derfor sætter vi en ære i at fejlfinde og reparere dit produkt så hurtigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores teknikere er certificerede og gennemgår løbende træning. Vi benytter udelukkende originale reservedele, samt håndtere hårde hvidevare service, Onsite service på Apple og skadesbehandler for forsikringsselskaber. Vi er desuden Danmarks eneste certificerede TechSave Partner, som væskerenser elektronik.
Gefionsvej 6C, 3400, Hillerød, Danmark
- info@stayonline.dk
- stayonline.dk
Hjælp med genstarte en Mac Book
Hjælp med genstarte en Mac Book. Super service, meget flinke og hjælpsomme.
5 stjerner!!
Den rareste betjening og dygtigste service. Kan helt klart anbefale! De fiksede min computer på 10 minutter og forklarede mig endda, hvor fejlen var.
5 stjerner :)
Super hurtig, og yderst kompetent service
Jeg kontaktede butikken telefonisk, og oplyste at jeg havde en iPhone 13 som ikke kunne registrere at der blev sat noget ind i Lightning stikket, teknikeren jeg snakkede med oplyste mig hvordan jeg skulle sikre at der blev taget backup af telefonen, samt hvad der skulle medbringes af oplysninger.
Jeg kom efterfølgende ned i butikken, hvor en teknikker med det samme kiggede på telefonen under et mikroskop, og kunne konstaterer at der var noget støv / lommefnulder der havde samlet sig i stikket, teknikeren brugte dernæst 5 minutter på at fjerne dette meget skånsomt, og efterfølgende fungerede stikket problemfrit igen.
Da jeg ville betale for det udførte arbejde afslog teknikeren dette, og sagde blot ”Det er service”, og det må jeg medgive… det er sgu god service, 5 fuldt ud fortjente stjerne herfra !
Min datters telefon blev ramt af en…
Min datters telefon blev ramt af en fodbold og gik i stykker. Jeg lagde vejen forbi Humac og indleverede den til service. Herefter fik jeg en sms fra deres værksted, StayOnline, med beskeden om, at telefonen ikke kan repareres.
De tilbyder at ombytte den til en ny, men til en pris, der er markant højere, end hvad man kan købe nøjagtigt samme telefon til i flere netbutikker. Alternativt kræver StayOnline 400 kroner for at levere den retur.
Det er bondefangeri af værste skuffe, at jeg nu skal betale en dummebøde for at få udleveret min datters telefon, hvis jeg ikke vil betale overpris for en ny.
Humac havde på ingen måde oplyst mig om de vilkår; altså at StayOnline vil have penge for at undersøge telefonen.
Jeg fik en seddel udleveret og beskeden, at jeg blot skulle kvittere for at have indleveret telefonen. Nu har jeg så efterfølgende set, at det med gebyret er anført med helt vildt små typer i bunden af kvitteringen, jeg skulle underskrive.
Hold jer langt væk fra StayOnline og Humac
Super god service
Jeg var blevet anbefalet StayOnline, da min iPhone var gået i udu.
Jeg oplevede en fantastisk tålmodig service medarbejder, der virkede, som om han havde alt den tid, jeg havde brug for til, at få min tlf. til at virke og så var det gratis. Jeg kommer helt sikkert igen og vil helt sikkert anbefale StayOnline til andre.
Super venlig betjening
Super venlig betjening. Meget faglig dygtig personale. Hurtig betjening. Godt informeret om processen undervejs.
Super god oplevelse i Stay Online…
Super god oplevelse i Stay Online Aalborg! Jeg kom ind med min MacBook Air, som havde nogle knirkelyde, idet jeg åbnede skærmen. Jeg fik hjælp med det samme, og knirkelydende var væk efter 2-3 minutter. Kan klart anbefales 😎
Super venlig og imødekommende personale
Jeg har nyligt haft den bedste oplevelse med StayOnline A/S i Aalborg! Personalet var utroligt venligt og hjælpsomt i alle aspekter af min oplevelse med dem. Deres dedikation til at levere fremragende kundeservice var tydelig fra start til slut. Jeg følte mig virkelig velkommen og set som en værdifuld kunde. Deres faglige kompetencer og viden om deres produkter var imponerende, og de gik ud over deres opgaver for at sikre, at jeg fik det, jeg havde brug for. Jeg vil varmt anbefale StayOnline A/S til enhver, der søger en fremragende oplevelse med en virksomhed, der er både venlig og hjælpsom.
Virkelig god service!
Virkelig god service, med tydelig og effektiv kommunikation!
Jeg havde indsendt et par AirPods Pro, da de var ramt af de lydproblemer AirPods fra før 10/2020 havde. Først fik jeg en mail hvor de afslog ombytning/reperation, da de ikke kunne opdatere firmware'en på højre AirPod, grundet en lille fysisk skade på den. Jeg svarede uforstående og småirriteret tilbage, da jeg aldrig har haft forbindelsesproblemer med dem før.
De kontaktede derefter selv Apple, og fik lov at foretage ombytningen alligevel (eftersom de bongede helt ud på selve lydtesten), selvom nyeste firmware ikke var installeret.
Et enormt stort tak for at tage sagen skridtet videre til Apple, eftersom I bare kunne havde fulgt jeres procedure og givet mig et afslag.
Efter besked om at Airpods'ne var færdige hos StayOnline, kunne jeg allerede afhente dem hos Humac samme dag.
Helt vildt god service
Helt vildt god service. Højtaleren på min iPhone 14 pro Max var gået i stykker så jeg indleverede den tirsdag og fik den tilbage fredag hvor der var en ny højtaler som garantien betalte. Jeg kan kun anbefale Stayonline i Aalborg
Hurtig, effektiv og god kommunikation
Nye AirPods. Hurtig og effektiv eksekvering, hvor jeg blev holdt opdateret løbende med SMSer.
Macbook Air 2 knapper på tastatur…
Macbook Air 2 knapper på tastatur virker ikke / holdt op med at reagere / knapper er "træge".
Macbooken er under apples tasteturserviceprogram, men stayonline her mener ikke den dækker her, knapper har "lidt fysisk overlast" er deres diagnose - og ja vi har trykket mange gange på knapperne, da de ikke reagerer/ er træge.
Hvis vi så skal have de to knapper skiftet vil det koste 4300kr.
Og 400 for en hurtig fejlsøgning - det er dyrt for en hurtig omgang.
Kundemodtagelse i butikken trækker heller ikke op.
Vanvittig god service
I går stod jeg med en kaffe tørstig computer, som var på vej mod døden. Efter 15 min. ved Stayonline var alt det vigtige som jeg ikke kan leve uden reddet ud af computer. Så taknemmlig for jeres hjælp og høje service
Det ubetinget bedste serviceværksted
Det ubetinget bedste serviceværksted. Det er nu anden gang jeg har brugt StayOnline og servicen er helt i top, medarbejderne er flink, kompetente og imødekommende, kommunikationen er helt i top og sidst men ikke mindst var behandlingstiden (igen) super hurtig, så jeg kun skulle undvære mit produkt i meget kort tid.
Fantastisk service og rigtig flinkt…
Fantastisk service og rigtig flinkt personale :)
Fantastisk service!
Jeg har efterhånden fået hjælp af StayOnline i Aalborg butikken mange gange. Fantastisk service de har! Jeg kommer glad igen også selvom det er for at få skiftet panserglas. Bedste og mest ærlige elektronik reparatør i byen!
Kæmpe anbefaling.
Kæmpe anbefaling.
Jeg havde en MacBook, hvor der var problemer med tastaturet. En fejl, som Apple dækker, da det er en fabriksfejl. Jeg afleverede min MacBook hos StayOnline i København K (Fiolstræde 28) til reparation en tidlig torsdag, hvor jeg fik en hæderlig behandling af “jova”, som kiggede den i igennem og fortalte, der højst sandsynligt ville gå 2-4 hverdage, men jeg kunne være heldig, at den var færdig dagen efter. Fredag eftermiddag fik jeg en besked, om at den var klar til afhentning, og at der var udskiftet diverse nødvendige dele.
Jeg kan derfor helt klart stå inde for StayOnline.
Excellent service fra StayOnline…
Excellent service fra StayOnline Fiolstræde! Hjalp mig med at sætte computer op efter reparation af væskeskade.
Helt perfekt service
Helt perfekt service, jeg besøgte Aalborg afdelingen og snakkede med Rasmus. Jeg fik løst problemet med min MacBook Pro - lynhurtigt. Virkelig god service.
Takker mange gange herfra.
Elendig telefon service
Elendig telefon service. Min telefons bagkamera var gået i stykker, eftersom den blev kørt over af en bil om fredagen. Jeg kontakter så HUMAC som viderestiller mig til STAY ONLINE's telefonnummer, som skulle være deres eneste samarbejdspartner ang. repration. Da jeg kommer igennem i røret, bliver jeg fejlinformeret en masse. Jeg fik bekræftet at de kunne reparere min telefon samme dag og under en time, hvorefter vi aftale at jeg kom forbi Fiolstræde om mandagen weekenden efter, og inden klokken 18 hvor de ellers lukkede. weekenden over overlevede jeg så en ødelagt mobil og riger så til dem for en god ordens skyld mens jeg sidder i toget på vej til dem - her fik jeg helt andre oplysninger fortalt. Min telefon skulle indleveres i 2 dages tid, og de lukkede 17 - så jeg nåede det akkurat 3 min. inden lukketid. Desuden havde ham jeg snakkede med gennem røret fredagen forinden sagt, at de godt kunne skifte bagkameraet bare, og det ville være bestilt hjem til mandagen efter, så jeg højst skulle vente en time før jeg havde telefonen i hånden igen. Dog viste det sig, mens jeg snakkede med dem i butikken. at hele bagskærmen, inkl. kameraet og batteriet skulle udskiftes, som blev langt dyrer end jeg havde forventet. Der slugte jeg det i mig, selvom det nærmest bedre kunne betale sig at købe en ny telefon - på trods af at min telefon er få måneder gammel, og er en 12 Pro. Jeg sluger så prisen i mig og tøvende indleverer min telefon. Grunden til jeg ikke fik lavet den et billigere og "ikke-orginalt" sted, var at de andre steder ikke kunne hæfte for skader der kunne forkomme under operationen. Den risiko ville jeg ikke løbe, og værste tilfæde stå med en helt udulig mobil efter. Tiden gik og det blev endelig onsdag, hvor jeg kunne hente min mobil direkte efter arbejdet, dog kørte togene meget elendigt, fordi der var sket tekniske problemer. Jeg ringer så ind til dem og spørger pænt om de havde noget imod at vente 10. min længere maks, som de desværre ikke kunne tilbyde. Jeg aflyser derfor mine vigtige planer torsdag, dagen efter, for at kunne hente den, og der bliver jeg IGEN mødt af en grim oplevelse. En Mathias, som arbejder der, kommer til at ridse min telefon i siden, hvilket jeg i første omgang ikke valgte at kommentere på, efterfølgende sætter vi min telefon op vha. deres netforbindelse, og der ser jeg at der er et "sandkorn" som de kaldte det, inde i telefonens bagkamera. Endnu engang bliver jeg dybt skuffet og irriteret, fordi at der nu ikke bare er en ridse i telefonen, men også et forsat udeligt kamera. Man ser altså en sort plet når jeg åbner kameraet inde på selve telefonen. DERUDOVER så havde jeg et pænt og dyrt panserglas på, som de havde taget af uden overhovedet at informere mig eller kommentere det. I den situation kunne jeg have tænkt mig at de på forhånd havde informeret kunden om det, som de fik en feedback på. Dels at man kunne tage det i regnskaberne og sætte tid af til at få sat et nyt panserglas på inden man evt. ville tabe telefonen. Og især som et travlt mennekse. Derudover havde de ikke engang et panserglas i butikken der matchede min Iphone 12 pro. Efter jeg opdager sandkornet, bakker jeg så på døren ind til kontoret, og kommentere og konfronterere jeg den elendig dårlig service. Da jeg så fortælle at han lavede en ridse i den, starter han med at benægte det, hvor jeg så viser ham hvor det er, dernæst siger han i munden på mig at jeg ligeså godt selv kunne have lavet den mens han var inde på sit kontor, altså mens jeg stod alene i butikken for at sætte telefonen op. Og der brød min vrede ud, for vi så begge at han havde lavet den tidligere, mens vi stod overfor hinanden, og igen svarede jeg ham at han var mere end velkommen til at kigge på kameraovervågningerne!! Det er totalt misvisende og modbydelig service at blive beskyldt for sådan noget grimt. Han tager det så i sig og tilbyder at jeg ENDNU engang kan få den sendt ind og vente to hverdage yderligere, hvorfor jeg går vredt ud af butikken grundet hans uvenlige opførelsel, og jeg samtidig skulle nå et vigtigt tog til en rejse. På vejen ud bekræfter han mig i, at jeg kan komme tilbage og få den lavet på et senere tidspunkt, om hans ord holder som alt det andet han har bildt mig ind, ved jeg endnu ikke. Jeg har efterfølgende kontaktet HUMAC ang. en klage til deres partner STAY ONLINE på Fiolstræde. Men indirkte sagde HUMAC medarbejderen at jeg ikke kunne give det til dem men i stedet skulle sende klagen til Fiolstræde, der ellers styres af 3 medarbejdere. Så om det overhovedet bliver taget til sig, er et mysterium, jeg skriver derfor herpå for at advare andre om elendige medarbejdere på Fiolstræde, og et endnu ubrugeligt kamera, samt en ridse og mangle panserglas, UDOVER at blive totalt misinformeret over telefonen og blive beskyldt for selv at have lavet en ridse i telefonen. Jeg håber de har grim smag i munden.