Har bestilt for nu 12 dage siden og stadig intet er sket. De har trukket pengene på mit kort, hvilket de ellers først må når varen er afsendt. Jeg har kontaktet dem både på mail, via deres chat fun... Se mere
Bestilte for præcis 14 dage siden og har endnu ikke modtaget mit produkt. Kontaktede kundeservice for at finde ud af hvordan og hvorledes. De skal have ros for at være ret hurtige til at udrede hvorfo... Se mere
Troede det var et dansk firma, men skoene kom fra Kina😡. Der er ikke den støtte i skoene som de skriver
Bestilte d. 6/5 og nu er der gået 21 dage og varen er forsat ikke leveret. Ringe service, der ikke kan give en nøjagtig afsendelsesdato eller informerer kunderne rettidigt omkring levering. Giver fork... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi er din leverandør af det bedste træningsudstyr til hjemmetræning. Gode resultater kommer ikke kun med det rigtige udstyr, men ligesåvel med god vejledning. Derfor giver vi dig vejledning fra en håndfuld personlige trænere, der har denne samme vision som Stayinghome.dk om aldrig at gå ned på og udstyr
Valby Vej 15, 2500, Valby, Danmark
- Stayinghome@info.dk
- stayinghome.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Troede det var et dansk firma
Fusk og snyd
Jeg har kontaktet dem både på mail, via deres chat funktion, fundet et telefonnummer via CVR registret og ringet, uden at opnå nogen form for kontakt.
Hurtig service .
Hurtig service .
Hurtig svar på mail, og hurtig løsning
Fik varen hurtigt
Fik varen hurtigt, men det gik ligeså hurtigt i stykker,har malet dem, men intet svar. Kan IKKE anbefales.
God pris og hurtig levering.
God pris og hurtig levering.
Produktet var som forventet.
Træningsprogrammet til bryst virker…
Træningsprogrammet til bryst virker ikke.. ihverfald ikke for mig. Jeg har trænet i fitness center før, men øvelsen med elastikken har næsten ingen effekt...
Igen virkelig super servicesuper service
Igen virkelig super service, fik et defekt produkt, skrev til dem og fik et nyt tilsendt med det samme.
Super hurtig levering 👍🏽😀
Rigtig fint produkt og hurtig levering
Rigtig fint produkt og hurtig levering. Et minus var at det tilhørende undervisningsmateriale ikke var med i pakken ved leveringen, og jeg derfor skulle bruge tid på at skrive frem og tilbage til Stayinghome. Men nu har jeg så fået et godt produkt, da Stayinghome reagerede hurtigt på min henvendelse.
Forespurgte leveringstid på Messenger…
Forespurgte leveringstid på Messenger inden bestilling - fik hurtigt svar og den korte leveringstid blev overholdt. Og varen er helt som forventet 👍
Fedt med træningsvideoer :-)
Modtaget pakken -fint
Modtaget pakken -fint
Der står i det brev der var vedlagt at jeg vil få tilsendt træningsprogram - det har jeg ikke modtaget
Fantastisk service
Fantastisk service - svarede på mine spørgsmål lynhurtigt, og var behjælpelige med øvelser til elastikkerne. Anbefaler helt klart at handle med dem. :-)
Rigtig god support
Der var nogle problemer fra leverandøren, hvilket gjorde der var laaang ventetid... Dog vil jeg give dem 5 stjerne for fantastisk support, der var nogle mangler i leveringen, hvilket jeg nævnte og fik samme dag sendt manglerne og lidt til (y)
Synes der er virkelig god support, og for prisen får jeg hvad jeg ville forvente, tusind tak for handlen.
Mathias S.
Hurtig levering, men...
Varen blev leveret hurtigt, men jeg var af den opfattelse at der medfulgte en træningsbog. Den er nu elektronisk og vil blive sendt på mail, får jef af vide.
Bogen var identisk med et andet firmas "personal workout guide" og elastikkerne lignede også til at være de samme. Billedet på deres hjemmeside med produktet er nu ændret efter at jeg skrev til dem angående det.
God service, hurtig svar fra kundeservice, og forholdsvis hurtig afsendelse og levering trods omstændighederne.. 👍🏻👍🏻