staatsloterij.nederlandseloterij.nl Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Al een flink aantal jaar abonnee en doe dus ook mee met club staatsloterij: zowel met mijn staatsloterij, 1 heel lot en 3 straatjes vijfjes, als met de club staatsloterij, niks bijzonders gewonnen. B... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

sinds dat ze digitaal verkopen nooit meer iets gewonnen, toen er gewoon bij de sigarenwinkel gekocht werd veel prijzen gewonnen uitslag lijkt gemanipuleerd wat met computers een koud kunstje is, ben... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb per ongeluk een abonnement afgesloten en dit binnen één minuut weer opgezegd. Ik was ingelogd op hun site dus ze hadden al mijn gegevens waardoor met een paar klikken een abonnement was afgeslo... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het is in deze digitale tijd erg makkelijk om slechts een trekking te doen in onverkochte loten. De sukkels die online, via de winkel of met abonnement een lot kopen zijn bij voorbaat kassa voor de lo... Se mere

Du bør vide

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

59 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Staatsloterij zijn oplichters

Veel geld weggegooid.
Ik had ontzettend veel loten en hoopte op een leuke prijs om nog iets leuks te doen met mijn terminale vrouw.

Resultaat: NIETS gewonnen.
Ik was geschokt en ontgoocheld.
Had ruim 700 loten. En mijn vrouw pleegde zelfmoord.

De Staatsloterij meent zelf niks fout te doen. Dit is een louche, oplichtersclub.

Ze suggereren eerlijk te zijn (dat je bij een trekking aanwezig kan zijn) en dat de computer het lot bepaalt.

Zelfs geen € 500 of € 1000 gewonnen met zoveel loten.

Oplichten mag niet maar als je de Staatsloterij bent wordt het gedoogd en door de Staat oogluikend toegestaan (wellicht gaat een deel ook naar de schatkist).

10. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Staatsloterij is gewoon legale mafia…

Staatsloterij is gewoon legale mafia die onder supervisie van de overheid onze eigen burgers mag oplichten.
Denk aan de bewezen oplicht praktijken met de extra gecreerde loten die onmogelijk verkocht hadden kunnen worden, en die wel zorgen dat de jackpot en ook alle andere prijzen de kans reduceren naar vrijwel nihil.
Veroordeeld door de rechter en na meer dan 10 jaar mogen ze zich "schoonwassen"door inlassen extra trekking waarbij gedupeerden worden afgekocht door meerdere "gratis"loten i.p.v. een schadevergoeding betaling.
In ons geval hadden ze 2000 euro schadevergoeding moeten betalen, waar ze dus vanaf kwamen door 3 loten t.w.v. 45 euro uit te geven?
Dus i.p.v. een veroordeling hoeven ze alleen maar 1 kans op een prijs weg te geven, die ook nog vanwege het hoge aantal "gratis" loten allemaal in 1 maand werden meegetrokken, dus de kansen drastisch lager waren dan in de reguliere trekking?
En zonder bewezen feiten denk ik dat het genereren van extra loten om de prijzen kans te verminderen nog steeds plaatsvindt...
Overheids gereguleerde oplichting ....

28. september 2023

Slechte organisatie

Ze blijven je lastig vallen met telefoontjes. Ondanks dat je meerdere malen hebt aangegeven dat ze niet moeten bellen. Heel vaak bellen ze meerdere keren per dag. Klantenservice geeft geen gehoor en je hebt niks aan die mensen. Het is echt belachelijk waar ze mee bezig zijn. Ze nemen niemand serieus.

24. juli 2024

verkeerde maand

Wanneer je een lot voor september wilt bestellen wordt dat in eerste instantie geaccepteerd. Maar bij het afrekenen spring deze weer terug naar de maand augustus. Hoe kan dat?????????????????

21. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het is een smerig bedrijf dat alleen…

Het is een smerig bedrijf dat alleen uit is op winst. Ik speel al 15 jaar mee met 5 stuks 1/5 vijfde loten en het is altijd totaal 3,50 of soms helemaal niets. Als dat zo 15 jaren achtereen gaat moet je toch achter je oor gaan krabben of dit wel deugt. Ik vind het een smerig bedrijf geworden nadat ik iedere maand automatisch wilde meespelen met 3 vijfjes en er prompt 140 euro van mijn rekening werd afgeschreven. Paar mensen gesproken daar bij staatsloterij, maar de moraal daar is dat die net zo rot en asociaal zijn als de beheerder van deze staatsloterij.

13. juli 2024

Trekking 10-7-2024

Trekking 10-7-2024 . Circa 22.15 gekeken via de site, 1 lot (1/5) was nul, de andere 20 euro. Bij incasseren bleek het eerste lot 2 euro, de ande nul. Gebeld naar 070. Bleek dat de site op 22.58 uur was geüpdated. Nu zijn dezelfde lot van nul 2 euro en de 20 euro 0 euro. Op ons aanbod, stuur effe 2 lootje totaal 7 euro kon men niet ingaan ........ kennelijk te zielig. Okay, 20 euro, maar je zal maar een grote prijs gewonnen denken te hebben ........ Afijn, wij hoeven niet meer te kijken, de staats zal nooit meer wat aan ons verkopen.

11. juli 2024

Mij niet bellen

Ik ben gebeld door iemand namens de staatsloterij. Wanneer ik volgende maand mee speel krijg ik een gratis lot. Als antwoord krijg ik dat ik het kan stoppen wanneer ik wil. Na 67 jaar weet ik dat alleen de zon gratis is en ook dat is in Nederland niet zeker. Ik zie dit als aanzetten tot gokken. Ik bepaal zelf wanneer ik mee speel en hoe. Wanneer iemand nee zegt is het nee en wanneer ik aangeef dat ik hierover niet gebeld wil worden en een antwoord krijg "dat IK zeker niet meer gebeld zal worden". Weten dat hij hiermee de fout in is gegaan nog snel zij excuses aanbied. Helaas heb ik mijn straatje 1/5 voor vanavond al besteld.

10. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inmiddels ben ik 14 (!) e-mails en 3…

Inmiddels ben ik 14 (!) e-mails en 3 weken verder om mijn bankrekeningnummer te wijzigen. Wat een amateuristische organisatie. Stellen continue dezelfde vragen. Alsof in een paar dagen tijd mijn geboortedatum veranderd zou zijn? Of stellen de verkeerde vragen via de e-mail. Bijv de laatste 5 cijfers huidige rekening en volledig nummer huidige rekening. Vervolgens de reactie krijgen dat de laatste 5 cijfers niet overeenkomen met mijn oude nummer. Nee, dat klopt, want dat vraag je ook niet. Vervolgens corrigeer je het, krijg je 6 e-mails later weer dezelfde verkeerde vraag. Zo heb ik er nog wel een paar. Ongelooflijk ergerlijk en echt vreselijk dom. Het gaat om het wijzigen van een bankrekeningnummer, ik vraag ze niet om een handleiding om een raket te bouwen.

26. juni 2024

Puinhoop

Speel al jaren mee met maandelijkse trekking met 2 vaste lotnummers middels een abonnement .Wilde 1 juli trekking toevoegen heb hierover telefonisch contact gehad. Dame in kwestie snapte er niets van en heeft hele abonnement om zeep geholpen. Mijn vaste lotnumners zijn weg en ik krijg nummers toegewezen. Daarna nog enkele malen contact gehad maar niemand die me kon helpen. Laatste reactie was : Dan heeft u pech gehad !. Waar zijn ze mee bezig.

7. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze liegen en ze schrijven geld af na opzegging

Ik had mijn abonnement opgezegd, schrijven ze toch weer geld af. Ik neem contact op, er wordt gezegd dat ik 'wel moet betalen'. Ik boek onmiddelijk de incasso terug en vertel ze dat, hun antwoord: "Dat is helemaal prima".

Die opmerking dat ik moest betalen was dus een keiharde leugen.

15. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Doe al meer dan 50 jaar mee en nooit iets!!!

Doe al meer dan 50 jaar mee aan de Staatsloterij! De hoogste prijs die ik in 1985 heb gewonnen is fl. 260. Daarna altijd héél kleine prijsjes af en toe. Die prijzen vallen altijd daar, maar NOOIT hier! Je zou toch denken dat je in 50 jaar!!! wel eens een grotere prijs zou winnen????????

10. juni 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

NIET AAN BEGINNEN !! …

Onzettend gemeen van de staatsloterij om mij te bellen op de 11e en dan vervolgens terwijl ik al abononee speler ben nog meer meuk aan te smeren ik denkende dat ik een mooi bedrag gewonnen had !! ….

Niet aan beginnen grootste onzin kans dat je wint nog kleiner dan dat je nu dood neer valt terwijl je dit bericht leest !
Ze zijn ook grote oplichters toevallig is het altijd 1 abo speler en 1 persoon die zijn of haar lot in de winkel gekocht heeft die wint ….

Nooit 2 abo spelers of 2 winkel spelers hmmmmm oplichters !!

11. maj 2024

Ik wacht al 4 weken op mijn geld

Ik wacht al 4 weken op mijn geld. Blijkbaar duurt het 2.5 weken om een rekeningnummer aan te passen en dan nog 2 weken (minimaal) om het over te maken. Dit duurt werkelijk bij geen enkel bedrijf zo lang als bij de Staatsloterij. NIET AAN BEGINNEN!

8. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waarom verlies ik al 60 jaar bij de…

Waarom verlies ik al 60 jaar bij de staats loterij of we nu 10 straatje per maand kopen straat hele kopen boulevard mee doen met 10 loten, NOG NOOIT eigen geld gewonnen, worden we nu echt geflest, kom niet met het verhaal je moet geluk hebben, in al die jaren en al die trekkingen nooit iets ja zoals de laatste tijd maximaal 10,00 op een straatje vijfjes en 50,00 op een straat helen loten maar elke maand zwaar verlies.

11. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op het is net geen oplichting.....

Mensen trap er niet in als je benadert wordt door de Staatsloterij/ of de Lotto/de postcode loterij etcetera etcetera..... Ze beloven van alles maar..... Maar ze komen niets na....
Ik zou 1 maand gratis mee spelen
Maar ik heb het nergens terug kunnen vinden helaas.... Ja dat ze €20 gaan afschijfen...... Nee ik ben echt klaar met de zo genaamde nette staatsbedrijfen😡🤬!!!!!

27. januar 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.