We hadden gekozen voor een roadtrip voor 5 dagen en 3 bestemmingen. We waren aangenaam verrast. We zijn op locaties geweest waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben Hotels waren zeer goed in... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben net terug van een achtdaagse roadtrip via Srprs.me met drie bestemmingen. Bestemming 1 en 3 waren totaal nieuw voor mij en bestemming 2 was in de buurt van een van mijn favoriete steden. Ik von... Se mere
Virksomheden har svaret
De surprise.me reis was super leuk. We zaten in een prachtig hotel, dichtbij het centrum en naast een metro station zodat alles binnen handbereik was. De vluchten waren ook perfect. We gingen vroe... Se mere
Virksomheden har svaret
Make a date with the unexpected and take a city trip without knowing where exactly it will take you. Take your travel guide, cut it into confetti and completely immerse yourself in the many spontaneous travel moments that are bound to come. This way, any discovery is guaranteed to trigger a WOW moment. On this page you’ll find countless of personal accounts of one-of-a-kind experiences from literally thousands of voyagers who all embraced the srprs.adventure and went for it. Aside from our notorious desk chairs races, usually held during lunch breaks, we seriously work our butts off to deliver an ace product, as well as top notch service. We know we have done our jobs well when we see this shine through in the reviews.
Zekeringsstraat 32B, 1014BS, Amsterdam, Holland
Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We hebben een hele fijne reis gehad, door hoe srprs.me het had geregeld. De bestemming was ontzettend mooi (Ibiza)! Paar kleine aandachtspunten: we vonden het jammer dat we pas een halve dag van tevoren wisten hoe laat we op het vliegveld moesten zijn en moesten toen nog vervoer regelen, aangezien het OV nog niet vóór 5.00 uur rijdt. Daarnaast zaten we bij de terugvlucht niet naast elkaar in het vliegtuig, helaas. Verder vonden we het een super leuke ervaring en zouden we het iedereen aanraden!
We hadden 1 wens en dat was zon... en een week voor ons vertrek werd ons dat ook beloofd met temperaturen rond de 27 graden. En dag voor vertrek werd het opeens 10 graden kouder. En ja hoor aangekomen in Nice hadden we 4 dagen lang regen. Nice staat in oktober ook niet omschreven als zonnig.
Tijdens de onthulling was er een storing en lag de site en de app eruit. Helaas waren ze ook niet bereikbaar op het nood nummer! Dit heeft ons veel stress opgeleverd. Eind van de middag hadden ze pas door dat er een storing was. En via de mail kregen we excuses.
Het hotel was verder prima, maar het was een dure vakantie voor wat je krijgt, ze verdienen er goed aan!
Wij wilden een zon bestemming en waar dat dan zou zijn maakte ons niet uit. Duidelijk aangeven in de aanvraag en ik heb er zelfs nog over gebeld. Wij waren daarom verbaasd dat wij in oktober naar Nice werden gestuurd (niet echt een zon zekere locatie)!
Daarnaast hebben wij de hele week voorafgaande aan onze reis het weerbericht gekregen met alleen maar temperaturen van rond de 27 graden. Op het moment dat wij de bevestiging kregen van hoe laat en waar wij moesten zijn voor ons vertrek kregen wij het juiste weerbericht wat zo'n 10 graden kouder was en met regen! Heel anders dus dan ons al een week lang werd voorgehouden!
Wij waren dus enorm teleurgesteld en hebben niet de vakantie gehad die we aangevraagd hadden.
Leuke locatie en prachtig hotel. Alles was goed geregeld.
Desondanks zondag 6 oktober alles plat lag en wij niet konden onthullen waar we naar toe gingen hebben we op eigen houtje de tickets bemachtigd in Zaventem en zelf een hotel gezocht voor 1 nacht in de hoop iets te vernemen wat ook gebeurde later op de avond. T was iets waar ze ook zelf niets aan konden doen. Excuses werden aangeboden.
We hebben er toch van genoten ‼️ En ook veilig maar met veel turbulentie terug geraakt. Bijna al de vluchten werden gecancelled behalve de onze wegens het slechte weer.
Al bij al tof en veel avontuur en surprises 😆
Goede en persoonlijke service van de SRPRS.me medewerkers. Het gevoel dat je niet weet waar je naartoe gaat is fantastisch. Accomodatie + bestemming waren perfect geschikt voor solo female travel, waar ik om gevraagd had. + Bestemming waar ik zelf nooit aan gedacht had! - wel een pak duurder dan wanneer je het zelf zou regelen.
Op stap met srprs.me
Het werd Wenen
Een fantastische stad , het hotel in een woord geweldig ..
Ik reis deze trip alleen en heb me zo super gevoeld tijdens deze trip.
Het uitzicht vanaf het dakterras van het hotel over de kermis was spectaculair, terwijl alle lichtjes branden en de muziek van de twee DJ’s galmen …
De stad zelf heeft zoveel te bieden dat je van de ene in de andere verbazing loopt
Dus al met al volgend jaar boek ik weer een trip .
Perfect georganiseerde reis naar een plek waar ik zelf nooit opgekomen was (Bologna) maar waar we het enorm naar ons zin hebben gehad! Prima hotel ook.
Was een leuke ervaring met echt een topverblijf.
Wij deden de Glamping met selfdrive. De dag zelf kregen we dan de locatie, wat echt wel een verrassing was.
Het verblijf zelf was perfect in orde, de ligging was wel vnl voor wandelaars en fietsers. Als je dus liever andere dingen doet was het wel minder. Misschien een idee om iets meer vragen te stellen.
Het was best wel prijzig voor wat je uiteindelijk krijgt, maar je krijgt de hele ervaring er ook bij natuurlijk
Voor de eerste keer geboekt bij suprise me. Op plekken geweest waar ik het bestaan niet van wist. Echt een hele leuke ervaring en zeker niet de laatste keer dat we hier boeken.
Dit was al de tweede reis die ik had geboekt via srps.me en het was weer super goed geregeld. Het enige jammer was nu dat ik de informatie pas een paar dagen voor vertrek ontving. Maar in het mailcontact daarover werd ik goed geholpen.
Verder een fantastische bestemming en prachtig hotel! Zeker een aanrader om via hun te boeken.
Zeer duidelijke communicatie, heerlijke plekjes leren kennen door dit concept. Ondertussen al de vierde maal op vakantie en blijven verrast. 🤩
Een reisje van srprs.me: altijd garantie op voorpret! Inmiddels zijn we al zes keer een weekendje weg geweest met srprs.me. De hotels zijn altijd super verzorgd en de plek waar je terecht komt is altijd weer net wat anders dan je dacht. Want natuurlijk zijn we de weken vooraf flink aan het speculeren waar we terechtkomen....
Na 5 vliegreizen nu de roadtrip.
Mijn partner verrast met een roadtrip. Gekozen voor comfort en ontbijt er bij. Ook gevraagd of we uit een andere stad konden vertrekken ivm dat ik nog niet samen woont. Ook had de website mijn steden er uit gegooid om niet naar toe te gaan. Maar de klantenservice heeft het snel opgelost.
En dat kon ook..het spannende moment was eindelijk daar en toen gingen we naar de mooie magische Ardennen. Geweldige b&b en als verrassing ook nog een flesje wijn op de kamer. We hebben genoten. Mooie b&b.
Enige wat minder was dat deze locatie te veel te bieden heeft voor 24 uur.. dus we gaan zeker terug
Na al die jaren nog steeds een fan van srprs me. Maar ik vindt het ook nu wel een stuk duurder dan 7 jaar geleden. En ik mis de dingen zoals de kraskaarten, kaartjes bij thuis komst en zo.
Op vakantie gaan is loslaten, en met srprs.me komt dat vakantiegevoel al van bij het boeken. Het was onze tweede reis met rsprs.me en opnieuw waren de locaties en verblijfplaatsen (we kozen voor plus) picobello. Het smaakt naar meer.

Besvarelse fra srprs.me
Dit was onze 2e keer via srprs.me. Wederom een leuke stedentrip met goed hotel! Waarom geen 5 sterren: beide keren waren de terugvluchten overboekt en dat geeft toch een naar gevoel als afsluiting van een leuke stedentrip.

Besvarelse fra srprs.me
Leuke ervaring om een reis met srprs me te boeken.
Wij kwamen terrecht op een plek wat we zelf nooit zouden bedenken in een mooi natuur gebied maar ook dicht bij een grote stad beter kon niet voor ons!
Hotel was goed, netjes en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Het was een geslaagde ervaring !

Besvarelse fra srprs.me
Behoorlijk teleurgesteld met de accommodatie die uiteindelijk voor ons is uitgekozen. Behoorlijk wat geld betaald voor een accommodatie met een 'speciaal randje'. Bleek weinig speciaals te zijn aan de accommodatie. In ieder geval was het het geld zeker niet waard! Behoorlijk afgezet. Mail gestuurd, maar al een net zo teleurstellende reactie gekregen als de hele reis. Dit was echt een leuk concept (2 x eerder mee weggeweest) maar helaas kunnen ze het niet meer waarmaken. Boek hier vooral niet het is echt zonde van je geld.
Super leuke ervaring, heel fijne reis en bestemming (WENEN) gekregen.
Voor een standaard accomodatie werd ons een heel mooi verzorgd hotel aangeboden. Wij zijn fan
De ervaring met Srprs.me heeft wat ons betreft plussen en minnen. In deze review schrijven we daarom onze bevindingen (hopelijk heb je er iets aan, ook voor Srprs.me zelf 😀).
Allereerst: het verrassinggevoel en de voorpret stemden ons vrolijk: een keer uit je vertrouwde comfortzone. Deels met een (hoge) verwachting en deels voorzichtig afwachten om teleurstelling te voorkomen.
We gaven het platteland op en kozen een autorit (2 tot 4 uur rijden). De app een beetje laat gedownload (week voor vertrek). Een weersverwachting is niet gedeeld (doen ze dat niet bij een autorit?). Ik had het wel verwacht, maar het is geen ramp. Om 00.00 werd de locatie gedeeld.
Bestemming: Venlo. Duur van de autorit was prima binnen de opgegeven tijd. Leuke vakantiebingo en playlist ontvangen (gebruikt!).
Tips voor op de bestemming niet gebruikt. Deze leken vrij algemeen en sloten niet bij onze wensen aan.
Onze bestemming bleek een hotel, wat op zich prima is. Een lichte (of eigenlijk wel grotere) teleurstelling was wel: onze verwachting bij het platteland als voorkeur en de uiteindelijke locatie. Is het platteland? Nee. Is het in de natuur? Ja. Aan de rand van Venlo stond ons hotel. Wij zouden toch meer 'platteland' verwachten, het schept een bepaalde verwachting die niet helemaal uitkwam. Het hotel had ook niet per se een 'wauwgevoel'. Het was oké, maar meer niet. Beetje gedateerd. Ik had gehoopt wel meer verrast te zijn door een bijzonder plekje of een bijzondere accomodatie. Dat je denkt: dit ga ik vaker doen! Helaas was dit voor ons niet het geval. Er gaat, wat ons betreft, ook wel een groot gedeelte van de besteding uit naar andere zaken dan de locatie. Dat is ergens begrijpelijk, maar daarvoor hadden we gehoopt op iets meer 'uitzoekerij' naar de bestemming. We zagen hier in de buurt zoveel leukere stekjes! Mogelijk kan er meer gelet worden op de locatie (is het echt platteland of is het gewoon in de natuur van een stad). Vooralsnog dus nog niet echt voor herhaling vatbaar, maar wie weet in de toekomst.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.