Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hadden gekozen voor een roadtrip voor 5 dagen en 3 bestemmingen. We waren aangenaam verrast. We zijn op locaties geweest waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben Hotels waren zeer goed in... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben net terug van een achtdaagse roadtrip via Srprs.me met drie bestemmingen. Bestemming 1 en 3 waren totaal nieuw voor mij en bestemming 2 was in de buurt van een van mijn favoriete steden. Ik von... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De surprise.me reis was super leuk. We zaten in een prachtig hotel, dichtbij het centrum en naast een metro station zodat alles binnen handbereik was. De vluchten waren ook perfect. We gingen vroe... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Behoorlijk teleurgesteld met de accommodatie die uiteindelijk voor ons is uitgekozen. Behoorlijk wat geld betaald voor een accommodatie met een 'speciaal randje'. Bleek weinig speciaals te zijn aan de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Make a date with the unexpected and take a city trip without knowing where exactly it will take you. Take your travel guide, cut it into confetti and completely immerse yourself in the many spontaneous travel moments that are bound to come. This way, any discovery is guaranteed to trigger a WOW moment. On this page you’ll find countless of personal accounts of one-of-a-kind experiences from literally thousands of voyagers who all embraced the srprs.adventure and went for it. Aside from our notorious desk chairs races, usually held during lunch breaks, we seriously work our butts off to deliver an ace product, as well as top notch service. We know we have done our jobs well when we see this shine through in the reviews.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een geweldige B&B accomodatie…

Het was een geweldige B&B accomodatie met een erg behulpzame gastvrouw Miriam.
Zeker een aanrader.

30. juni 2023

Hi Johan!

Bedankt voor je review. Wat super om te horen dat jullie accommodatie met gastvrouw Miriam zo goed is bevallen! Graag zien we je terug bij een volgende toffe srprs.trip!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alles was heel erg goed geregeld en…

Alles was heel erg goed geregeld en hebben er een top vakantie aan over gehouden!!

26. juni 2023

Hi Valerie!

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat jullie een ontzettend leuke vakantie hebben gehad. Graag zien we je snel terug voor een nieuwe srprs.trip!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel leuk! Ga zeker weer boeken!

Super duidelijk bij boeken, geen onverwachte extra kosten. Super spannend afwachten en een fantastische bestemming waar ik zelf nooit heen zou zijn gegaan, maar nu iedereen aanraad. Spoiler, ik zal hem op het eind van de review noemen...
Hotel was midden in het centrum vlak bij de hoofdwinkelstraat. Super leuk boutique hotelletje met heel nette kamers en super ruime badkamers. Onze kamer had zelfs een balkon en keek uit op een heerlijk levendige straat.
Spoiler: Onze bestemming was Sofia

4. oktober 2022

Hé Valerie!

Bedankt voor je review. Super om te horen dat de stad Sofia aan jullie verwachtingen heeft voldaan! We willen je graag in de toekomst weer verrassen met een nieuwe bestemming!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De voorpret was net zo leuk als de reis!

Oké, bijna net zo leuk, dan. Zó spannend om niet te weten waar je naartoe gaat. Wekenlang hebben we bijna elke dag gegokt wat het zou worden. Bilbao, Gdansk, Cardiff? Who knows? Wij in ieder geval niet. Tot op het vliegveld: Berlijn! Wat een geweldige stad en wat een geweldige trip! Alles was goed geregeld: de vluchten, het hotel en de reistips. Zeker voor herhaling vatbaar!

5. juli 2023

Hi Robin!

Bedankt voor je review. Wat super om te horen dat de stad Berlijn zo goed is bevallen! Het is altijd leuk om alvast te beginnen met de voorpret en te raden waar je naartoe gaat. Graag zien we je snel terug bij een volgende verrassingsreis!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Booked a trip in the UK with our pet - terrible experience

Booked a trip in the UK with our pet. Sent to a city centre (And it was one of the places we listed that we DIDN'T want to go to). Hotel charged us for the pet despite us already paying the extra to srprs.me, they did refund us in the end but was extra hassle contacting them to get it sorted out.

The cost of this trip was £300, the hotel actually cost them £180 as we were given the bill on checking out due to the mess up over the pet charge.

AVOID - all they do is book a room and then 'surprise' you with the destination on the app and charge a grossly inflated price, they literally do nothing else.

Honestly just ask a friend to book you a trip and not tell you where you are going until the day before, you'll get much better value and won't be sent somewhere you asked not to go to!

17. februar 2023

Hi Jennie,

Thank you for taking your time to share your feedback with us! We find it very unfortunate that you are dissatisfied with your srprs.trip. We have searched with a lot of passion and enthusiasm for your destination and accommodation.

We have already contacted you about the price. The price of your srprs.trip was based on the average price of the available accommodations at the time of booking. In the end you pay for the total package and for the trip that is taken over by a travel organization.

Unfortunately, you had to pay for the dog, but we already talked to you about the issue and offered a refund.

We still hope that you had a nice time in Birmingham!

Kind regards,

srprs.me

Super - Srprs.me

De pret begon al bij het invullen van de mogelijkheden op de srprs.me app. Met welk vervoer wil je reizen en landelijk of stedelijk. Zelfs de mogelijkheid om steden/landen uit te sluiten. Handig als je niet weer naar dezelfde plaats toe wilt. Na de boeking afwachten in spanning en het aftellen kan beginnen. Echt leuk eerst dat er iets gevonden is, dan de weersverwachtingen, dan de bestemming en later de accommodatie. Nou, vertrekken maar. Terecht gekomen in een super B&B neusje van de zalm. Vriendelijke host die je op weghelpt in de omgeving en tips voor goede restaurantjes. Ik kan alleen maar zeggen EEN AANRADER. Ik ga zeker vaker op deze manier een trip maken. Ik vond het geweldig dat je niet weet waar je precies terechtkomt en dat het allemaal voor je wordt uitgezocht. Relax je vakantie begint al als je een boeking op de srprs.me app hebt gedaan.

17. juni 2023

Hé Jolanda!

Bedankt voor je review. Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie srprs.trip zo goed is bevallen! Je enthousiasme spoort ons zeker aan om de volgende keer weer een toffe reis voor je te organiseren!

Blij verrast!

Wij hadden een cadeaubon ontvangen van Srprs.me en wisten niet wat we moesten verwachten. Heel erg leuk de spanning vooraf ook en het aftellen! We kwamen op plekken die wij echt nooit zelf zouden uitkiezen maar waar we enorm genoten hebben. Hele leuke hotels hadden wij. Zeker een aanrader. Wellicht dat we binnenkort nog een keer met onze kindjes boeken... Die willen dit ook graag een keer meemaken!

9. juni 2023

Ouderwets wezen stappen!

Leuke stad als surprise, leuk hotel ook gerund door studenten en we hebben een avond heerlijk ouderwets kunnen stappen! Handig waren de tips die je per mail krijgt nadat je surprise onthuld is, zo kun je gelijk de highlights bekijken en beleven. 1 kritiekpuntje: We zaten met het hotel net buiten de stad en net te ver lopen van het centrum.

3. juni 2023

Hi Mariska!

Bedankt voor je review. Super om te horen dat de stad Leeuwarden jullie zo goed is bevallen! Graag zien we je terug bij een nieuwe srprs.trip!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Derde keer was weer scheepsrecht!

Voor derde keer een reis met destination unknown geboekt en wederom een verrassende bestemming; Nice. Zou nooit onze eerste keuze hebben dus des te leuker. Nice bleek een verrassend leuke interessante stad waar we de vijf dagen goed doorgekomen zijn. Zoals altijd hoef je nergens aan te denken op vliegveld want na de spannende onthulling krijg je de boarding pass in je mail en stap je zo het vliegtuig in. Geen stress over plekken want die staan ook al vast. Hotel was ook weer meer dan prima. Geen grote kamer, maar hey je bent er nauwelijks, maar centraal op 50 meter van de promenade en dikke 5 minuten lopen van de oude stad. Perfect dus! We hebben niet voor niets al drie van dit concept gebruik gemaakt, zijn fan! Op naar vierde keer

8. maj 2023

Hé Audrey!

Bedankt voor je review. Wat super om te horen dat de bestemming Nice jullie verwachtingen heeft overtroffen! Ook leuk om te lezen dat onze services positief bij jullie heeft uitgepakt. Graag zien we je snel terug bij de vierde srprs.trip om je weer te mogen verrassen!

Srprs.me did it again!

Al twee keer heb ik mij laten verrassen door srprs.me en over beide keren ben ik onwijs tevreden. Ook de verschillende vriendinnen die mee geweest zijn, zijn het met mij eens: dit moeten we gauw nog eens doen! De eerste keer zijn we via een bucketlist trip in Madrid gekomen en de tweede keer via een ‘normale’ Europa reis in Kopenhagen!

Van begin tot onthulling is het allemaal goed geregeld en opbouwende spanning, je krijgt mailtjes/meldingen over vluchttijden, koffer afmetingen, het weerbericht en dan uiteindelijk de aftelklok naar je bestemming en je hotel. Het onthullen gaat via de app van srprs.me wat bij mij heel soepel ging en hier heb ik geen problemen mee ervaren.

Na de onthulling krijg je direct een mail met informatie over je bestemming, je hotel, eventueel je boardingpass en leuke tips en bezienswaardigheden om te gaan zien en doen!

Er wordt voor je ingecheckt waar mogelijk zodat je meteen door kan naar de security. Ik heb dit jaar van te voren contact gehad met srprs.me omdat je op Schiphol een tijdslot kan reserveren tegenwoordig en ook dat werd snel en zonder problemen voor ons geregeld.

Wij hebben beide keren voor ‘comfort’ kamers gekozen en dit is ons goed bevallen. Hotels hadden een goede ligging en waren makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Kamers waren ook onwijs mooi.

Kortom: van begin tot eind een mooi verzorgde reis (alleen de transfer van vliegveld - hotel en de invulling van je dagen moet je zelf doen). Onwijs goed geregeld en een dikke aanrader! Ik zat van de week al weer op de website om een nieuwe datum te zoeken voor de volgende trip ;). Dankjewel srprs.me voor al twee onvergetelijke stedentrips en op naar meer!

16. maj 2023

Hi Kim!

Bedankt voor je ontzettend leuke review. Super om te horen dat je genoten hebt van de reizen en onze services. We zoeken inderdaad goede accommodaties uit om alles tip top in orde te maken! Je enthousiasme spoort ons zeker aan om in de toekomst wederom een toffe srprs.trip voor je te organiseren, graag tot snel!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Te duur, kwaliteit voldoet niet aan wat je betaalt

Idee: te gek. Jaren geleden ook een heel toffe Srprs me ervaring gehad met een trip naar Marseille.

Uitvoering deze keer zeer matig en teleurstellend.
Ik gaf €875 uit voor 3 nachten (2 personen), met de wens om landelijk te zitten en een ‘special’ accommodatie, op maximaal 4 uur rijden van huis inclusief hond.

We gaan dit weekend naar Vaals, Zuid-Limburg – wat we fantastisch vinden. Maar we zitten in een Van der Valk hotel in Vaals (dus in een dorp), wat ik niet landelijk vind (maar misschien is mijn verwachting van landelijk dan verkeerd).

Er is niks mis met Van der Valk, ik boek het zelf ook graag, maar het is niet echt ‘special’, toch? En het ‘ergste’ is dat ik €875 heb betaald voor die drie overnachtingen, waar je normaal gesproken als je het zelf boekt zo’n €500 aan kwijt zou zijn. Je krijgt bij je trip een PDF met een aantal tips voor de omgeving en een Google Maps kaart met hotspots – overigens niet gepersonaliseerd maar voor elke klant die hierheen gaat hergebruikt.
Marge pakken snap ik totaal, maar zoveel marge voor zó weinig werk voor de klant vind ik niet OK.

We hebben meteen contact gezocht met Srprs me en we kregen terug dat dit het concept is en dat ze hier dus niks mee konden om ons tegemoet te komen. Ik had voor maar liefst €875 (wat ik echt veel geld vind) gewoon iets specialers verwacht, bijvoorbeeld een tof boshuisje of een echt bijzondere landelijk locatie.

25. maj 2023

Hi Cynthia,

Bedankt voor de review!

We vinden het heel vervelend dat je je srprs.reis zo hebt ervaren. We hebben via de mail al contact gehad met een uitleg over hoe de prijs tot stand is gekomen. Hopelijk hebben we je hiermee voldoende kunnen informeren. We hopen natuurlijk dat je alsnog een fijne tijd hebt gehad op de bestemming!

Groetjes, srprs.me

Op verrassingsreis met srprs.me

Als je niet weet waar je op vakantie wilt of je van verrassingen houdt, dan is Srprs.me een aanrader! Met het vliegtuig, de auto of de trein, ... reis naar een onbekende bestemming en geniet. Je krijgt informatie over de bestemming zodra je vertrokken bent zodat je de bezienswaardigheden en mooie plekjes leert kennen. Accommodatie altijd in orde!

2. maj 2023

Hi Loes!

Bedankt voor je review! Wat ontzettend leuk om je positiviteit te horen met name tot onze trips. Hopelijk hebben je genoten op srprs.trip en zien we je snel terug!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Top ervaring met srprs.me!

Wij boekten een stedentrip bij srprs.me, in de formule van 2 steden in 8 dagen. Het was een hele fijne ervaring om helemaal verrast te worden en ons te laten onderdompelen in een nieuwe stad.
Alles was piekfijn geregeld, alle info kwam tijdig en correct via de srprs-app en/of mail. Ook op voorhand hadden we nog wat vragen, en die werden vlot behandeld via mail.
Een ideale trip voor al wie niet '100% voorbereid' op vakantie wil, en graag dingen ter plaatse ontdekt.

27. april 2023

Hi Bernard!

Bedankt voor je review. Super om te horen dat jullie zo genoten hebben van de toffe steden! We zien je graag terug bij een nieuwe srprs.trip!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verrassingen zijn zo leuk!

Het is zó leuk om ‘s morgens nog niet te weten waar je ‘s avonds zult zijn.
Je verwachting en controle even loslaten.
Srpr.me zorgt er wel voor dat je op een verrassende plek terecht komt!

2. maj 2023

Hi Debora!

Bedankt voor je review. Wat ontzettend leuk om te horen dat je ons toffe concept zo waardeert! We kijken er naar uit om je opnieuw te verrassen!

Altijd goed bij srprs.me

Altijd goed bij srprs.me! Verrassende plaatsjes, verrassende verblijfslocaties. Al meedere keren geboekt. Altijd goede tot zeer goede hotels. Kortom, echt waar voor je geld. Als je van verrassingen houdt: hier boeken!

15. april 2023

Zorgeloos een verrassing tegemoed

De verrassing op zich was al leuk en spannend. Eerst de luchthaven, dan het weer, en net voor het vertrek je bestemming :)
De boardingpassen waren er al bij, als je dus enkel een handbagage had, kon je zo doorlopen naar de security.
Toen we aankwamen, was het eerste wat we deden naar de info balie gaan, om ons openbaar vervoer naar het centrum uit te zoeken (1 bus en 1 metro). Aangekomen in het centrum merkten we op dat we pal in het centrum lagen. Het appartement was super groot, mooi, onderhouden en als rugleider had ik geen zere rug tijdens de nacht. Toen we opnieuw vertrokken, hadden we ook een mail gehad met alle vluchtgegevens en de boardingpassen. Dus opnieuw poepsimpel en kei tof!
Het enige minpuntje was dat we niet wisten waar we de bagage zouden laten overdag. Maar dit hebben we online uitgezocht.

4. april 2023

Hé Natascha!

Bedankt voor je leuke reactie en feedback! Ontzettend leuk om te horen dat jullie reis zo goed bevallen is. Graag zien we je terug op een nieuwe toffe srprs.trip!

Nice was nice.

De voorgestelde locatie en het hotel waren top. Alle voorbereiding was helemaal correct uitgevoerd. Fijn om alles uit handen te kunnen geven en te weten dat het goed komt.

4. april 2023

Afzetterij

We hadden een cadeaubon van 200 euro.
Voor een autovakantie, waarbij we twee nachtjes weggingen, hebben we ongeveer 330 euro moeten betalen.
Kortom: 130 euro opleg.

De bestemming: Hasselt. Zeker niet wat we gehoopt hadden, maar dit is het concept dus namen we vrede mee.

Wat voor ons niet tolereerbaar is, is dat er een hotel geboekt werd t.w.v. 80 à 90 euro per nacht als je zelf zou boeken. Niet bepaald het meest aangename hotel, zeker niet volgens wat wij betaalden...

Kortom: we hebben 330 euro betaald, voor iets t.w.v. 180 euro.

Je kan het nog kaderen: de personeelskost, de infrastructuur, ... van srprs.me betaal je ook mee.

Maar die service hebben we niet echt gemerkt. Gaat dit dan om een PDF waarop de bezienswaardigheden van Hasselt worden opgelijst? Toch wel de volle 4 à 5 punten die je in 2 minuten googlen terugvindt? Of de app die constant blokkeert? Of de klantenservice die met bepaalde variabelen geen rekening kan houden gezien de boekingen last minute zijn (kortom: hoogstwaarschijnlijk nog goedkoper dan wat je als particulier zou betalen?)

We kunnen niet anders dan concluderen dat dit gehele concept pure diefstal is. Hoe moet je een brutomarge van 80-100% anders noemen?

Nooit meer.

8. april 2023

Hoi Hanne,

Bedankt voor de feedback en vervelend om te lezen dat de srprs.trip geen fijne ervaring heeft opgeleverd. De prijs die jullie hebben betaald via onze website wordt gebaseerd op de gemiddelde prijs van beschikbare accommodaties op het moment van boeken, én de vraag hiernaar op de gewenste reisdata.

Wat betreft de service, jammer dat jullie dit zo hebben ervaren. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk te assisteren waar nodig en onze reizigers met een fijn gevoel op trip te laten gaan!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De eerste keer dat we dit met…

De eerste keer dat we dit met vriendinnen deden. Voor herhaling vatbaar. We hebben genoten van onze trip en alles was goed geregeld. Je krijgt ruim op tijd alles doorgestuurd en 3 u voor we gingen opstijgen kregen we onze bestemming doorgestuurd. Op de vakantieplaats was ook alles goed geregeld, goed hotel en vlakbij het centrum waar we moesten zijn. Kortom, een zeer leuke vakantie gehad.

27. marts 2023

Spannend!

Erg leuk om mee te maken, je hebt geen idee waar je terecht komt. Alles is prima geregeld, keurig hotel in Madrid. Vlucht perfect vanaf Schiphol. Al met al een top ervaring, zou het zo weer doen! Dikke aanrader!

20. marts 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.