SQQUADD Bamboo Wear Anmeldelser 329

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima service. Had onderbroeken besteld die een maatje te klein waren, maar na retour gezonden te hebben kreeg ik de juiste maat retour ( duur 8 dagen). Alleen her retour proces is erg juridisch, re... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel goede kwaliteit boxers. Ik kwam toevallig op de website terecht. Zocht al langer naar passend ondergoed voor een actieve levensstijl zonder storende naden of brandplekken. De lange pijpen krullen... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Boxershorts zitten zalig. Kousen zijn wat te lang/hoog. Spijtig dat er geen naadloos ondergoed voor vrouwen bestaat en er zeer weinig keuze aan vrouwen- en meisjeskousen is. Kortingen zijn misleiden... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lekker zittende mooie heren onderbroeken gekocht. Prijs kwaliteit verhouding is prima en ook levering was snel. Ga zeker daar meer kopen. Sqquadd ga zo door 👌 Zeer tevreden koper Christian

Virksomhedsoplysninger

1. Tøjbutik
  2. Børnetøjsbutik
  3. Herretøjsbutik
  4. Undertøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

Skrevet af virksomheden

SQQUADD Bamboo Wear levert bamboe sokken, bamboe ondergoed en bamboe t-shirts van hoogwaardige kwaliteit voor dames, heren en kinderen. Het gehele assortiment wordt van 100% bamboe touw gemaakt. Waarom bamboe? Omdat bamboe een heerlijk draagcomfort biedt en een sterk ademende werking heeft. Dit geeft onze bamboe boxershorts en t-shirts zowel een zijdezacht gevoel als een ijzersterke basis. De bamboe sokken zitten direct stevig om je voeten en beschermen je voeten tegen zweet, geur en schimmels. Door de open structuur van bamboe vezels, zijn de bamboe sokken, bamboe boxershorts en bamboe t-shirts in de zomer erg verkoelend en in de winter heerlijk warm. Bescherm jouw lichaam met bamboe sokken, bamboe t-shirts of bamboe ondergoed van SQQUADD Bamboo Wear.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering, sokken van goede kwaliteit.

27. maj 2025

Beste CK Leenders,

Dank voor de 5-sterren en jouw positieve review over onze diensten en bamboe producten.

Geniet van de bamboe sokken! En blijf ons vooral volgen voor de laatste nieuwtjes en beste deals.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Mèh!

De boxers zitten goed, begrijp me niet verkeerd. Het is alleen jammer dat er met nepkorting wordt gewerkt. 30% op de normale prijs zetten is geen korting.

10. juni 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste Casper,

Dank voor je review. Wij werken met basis prijzen voor onze bamboe producten. En bij acties hanteren wij kortingspercentages op deze basis prijzen. De hoogte van de kortingen scheelt per actie. Daarom is het advies om ons altijd te blijven volgen voor de beste deals. :-)

In ieder geval goed om te horen dat je tevreden bent over de boxershorts. Geniet er van!

Top kwaliteit

Top kwaliteit

Beste Rene,

Dank voor de 5-sterren!

Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze bamboe producten. Geniet er van.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geleverd en heel erg tevreden met…

Snel geleverd en heel erg tevreden met de pasvorm en kwaliteit

Beste Hayo,

Dank dat jij je ervaringen met onze diensten en producten hier deelt. We hechten veel waarde aan goede kwaliteit van onze bamboe producten. Mooi om te lezen dat jij dat ook zo ervaart.

Geniet er van!

We gaan onze bamboe boxershorts uitbreiden met nieuwe kleuren. Blijf ons daarom vooral volgen!

Heerlijk

Zitten heerlijk voelt nauwelijks of je ondergoed draagt.

Beste S.T. Arnoud,

Dank voor je review en goed om te horen dat je tevreden bent over onze bamboe boxershorts. Geniet ervan.

Wij gaan onze collectie boxershorts uitbreiden met nieuwe kleuren. Blijf ons daarom volgen voor de laatste nieuwtjes en beste deals.

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering

Beste Aart,

Goed om te horen dat je het pakket snel en correct hebt ontvangen. En dank dat jij je positieve ervaring met onze service hier deelt.

Geniet van de bamboe producten!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

6. maj 2025

Beste Sjakkie,

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze bamboe producten. En we zijn dan blij dat je tevreden bent over de kwaliteit.

Geniet ervan, maar ook van het draagcomfort.

Gewoon

Gewoon, in orde.

6. maj 2025

Beste Rein,

Dank voor de 5 sterren. En fijn om te horen dat we alles goed in orde hebben. :-)

Geniet van de bamboe producten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Besteld en de volgende dag al in huis

Besteld en de volgende dag al in huis, met goede informatie tussendoor.
En ook nog mooi product.

29. april 2025

Beste Fred,

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten. En dank dat je dat hier deelt.

Alles klopt.

Alles klopt.

14. april 2025

Beste L. Andrieu,

Gelukkig klopt alles! En ben je ook tevreden over onze producten en diensten. Geniet er van en veel draagplezier!

Prachtige boxershort

Vind de sqquadd boxershort geweldig zitten en blijven uitstekend in kleur ook

2. april 2025

Beste Hans,

Dat horen we graag. Dank voor het delen van jouw ervaring met onze bamboe boxershorts. Geniet er van.

Issue netjes opgelost

Het bedrijf heeft netjes gehandeld bij een verkeerde levering. Issue is netjes op gelost. Prima service.

25. marts 2025

Beste FP,

Iedereen kan fouten maken, maar een goede afhandeling vinden wij belangrijker. En gelukkig hebben we je naar tevredenheid kunnen helpen. Dank dat je dat hier deelt.

Geniet van de bamboe producten en vooral van het mooie weer vandaag. Fijn weekend!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele mooie producten tshirts en…

Hele mooie producten tshirts en ondergoed met een snelle levering.

27. marts 2025

Beste Henk,

Een mooie review. En bedankt dat jij je positieve ervaringen met onze bamboe producten en onze service hier deelt. Dat is ook leuk voor andere mensen die dit lezen.

Heel veel draagplezier en goed weekend!

Goede en snelle afhandeling

Goede en snelle afhandeling.
Toppie

27. marts 2025

Beste Martin,

Wij vinden het belangrijk om een goede service te verlenen aan onze klanten. Fijn om te horen dat jij dat ook zo ervaart en dank voor het delen. Zo weten we dat we op de goede weg zitten.

Ook de kwaliteit van onze bamboe producten vinden wij belangrijk. Hopelijk ben je hier ook tevreden over.

Geniet van de bamboe producten en van het mooie weer vandaag!

Zit lekker!

Zit lekker!

19. marts 2025

Beste Thijs,

Dank voor je review. Kort en duidelijk!
Geniet van de bamboe producten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede afhandeling en fijne producten

Goed bestelproces waarbij je duidelijk op de hoogte gehouden wordt over de status van je bestelling. De boxershorts en het t-shirt zijn van goede kwaliteit en zitten heerlijk.

13. marts 2025

Beste Izzy,

Dank voor je mooie review. Zo weten we dat we op de goede weg zitten met onze service en bamboe producten.

Veel draagplezier en fijn weekend.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De sokken zitten erg goed

De sokken zitten erg goed. Goed dat de maar 3 maten verschil zit in de sokken. Ipv 40 tot en met 45.

26. februar 2025

Beste Klant,

Dank voor je review. En goed om te lezen dat je tevreden bent. Geniet er van!

Fijn om te dragen

Fijn om te dragen
Snel geleverd. Aanrader!

28. februar 2025

Beste L. van Veen,

Fijn dat jij je ervaringen met onze bamboe producten hier deelt. Daar zijn we blij mee. Ook met een tevreden klant!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, kwalitatief goede items

Snelle levering, goede communicatie en kwalitatief goede items

25. februar 2025

Beste Anne,

Dank voor de 5-sterren! We zijn blij dat je tevreden ben over onze service en bamboe producten.

Blijf ons vooral volgen via onze nieuwsbrief of social media kanalen, dan mis je de laatste nieuwtjes en beste deals niet!

Veel draagplezier en we zien je graag terug op onze webshop.

Team SQQUADD

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.