Prima service. Had onderbroeken besteld die een maatje te klein waren, maar na retour gezonden te hebben kreeg ik de juiste maat retour ( duur 8 dagen). Alleen her retour proces is erg juridisch, re... Se mere
Virksomheden har svaret
Heel goede kwaliteit boxers. Ik kwam toevallig op de website terecht. Zocht al langer naar passend ondergoed voor een actieve levensstijl zonder storende naden of brandplekken. De lange pijpen krullen... Se mere
Virksomheden har svaret
Boxershorts zitten zalig. Kousen zijn wat te lang/hoog. Spijtig dat er geen naadloos ondergoed voor vrouwen bestaat en er zeer weinig keuze aan vrouwen- en meisjeskousen is. Kortingen zijn misleiden... Se mere
Virksomheden har svaret
Lekker zittende mooie heren onderbroeken gekocht. Prijs kwaliteit verhouding is prima en ook levering was snel. Ga zeker daar meer kopen. Sqquadd ga zo door 👌 Zeer tevreden koper Christian
Virksomheden har svaret
SQQUADD Bamboo Wear levert bamboe sokken, bamboe ondergoed en bamboe t-shirts van hoogwaardige kwaliteit voor dames, heren en kinderen. Het gehele assortiment wordt van 100% bamboe touw gemaakt. Waarom bamboe? Omdat bamboe een heerlijk draagcomfort biedt en een sterk ademende werking heeft. Dit geeft onze bamboe boxershorts en t-shirts zowel een zijdezacht gevoel als een ijzersterke basis. De bamboe sokken zitten direct stevig om je voeten en beschermen je voeten tegen zweet, geur en schimmels. Door de open structuur van bamboe vezels, zijn de bamboe sokken, bamboe boxershorts en bamboe t-shirts in de zomer erg verkoelend en in de winter heerlijk warm. Bescherm jouw lichaam met bamboe sokken, bamboe t-shirts of bamboe ondergoed van SQQUADD Bamboo Wear.
Postbus 7015, 5980 AA , Panningen, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra SQQUADD Bamboo Wear
Fijnste sokken die ik ooit gehad heb. Goed dicht geweven en de teennaad heb helemaal geen last van. Dit was nodig na een operatie aan mij voet.

Besvarelse fra SQQUADD Bamboo Wear
Moeilijk bereikbaar materiaal is wel van kwaliteit

Besvarelse fra SQQUADD Bamboo Wear
Snel geleverd, goede kwaliteit, alleen ik had de sokken iets dikker verwacht

Zeer tevreden koper Christian

Besvarelse fra SQQUADD Bamboo Wear
Goede spullen. Goede klantenservice.
Ik ben wel erg benieuwd of het wel echt een veel duurzamer product is dan zijn katoenen equivalent. Want dat blijft erg vaag.

Besvarelse fra SQQUADD Bamboo Wear
Dik tevreden met de shirts. Fijne kwaliteit. Zacht, stevig en geen label in de kraag. Ook de lengte maat is prima. Ik ben zelf 1,85m lang. Shits komen uitstekend uit de was.
Ik heb een sixpack gekocht om te proberen. Inmiddels 12 shirts extra bij besteld.

Besvarelse fra SQQUADD Bamboo Wear
Zitten heerlijk. Helaas laten naden los en ontstaan er gaten in de boxershort. Vooral de grijze heb ik er nog maar 1 van over. Ze hebben destijds wel netjes nieuwe opgestuurd maar hierbij ook weer hetzelfde probleem. Bij de zwarte onderbroeken laat de boxershort bandnaden nu los.

Besvarelse fra SQQUADD Bamboo Wear
Bestelling snel ontvangen .en van goede kwaliteit. Sokken voelen heel prettig aan!

Besvarelse fra SQQUADD Bamboo Wear
Perfecte pasvorm slimfit tshirts, lekker zacht en van mooie kwaliteit. Alles snel geleverd

Besvarelse fra SQQUADD Bamboo Wear
Mooie gemakkelijk zittende pasvorm.
Een aanmerking.
De rand bovenaan de short krult bij het aandoen.

Besvarelse fra SQQUADD Bamboo Wear
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.