SQQUADD Bamboo Wear Anmeldelser 329

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima service. Had onderbroeken besteld die een maatje te klein waren, maar na retour gezonden te hebben kreeg ik de juiste maat retour ( duur 8 dagen). Alleen her retour proces is erg juridisch, re... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel goede kwaliteit boxers. Ik kwam toevallig op de website terecht. Zocht al langer naar passend ondergoed voor een actieve levensstijl zonder storende naden of brandplekken. De lange pijpen krullen... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Boxershorts zitten zalig. Kousen zijn wat te lang/hoog. Spijtig dat er geen naadloos ondergoed voor vrouwen bestaat en er zeer weinig keuze aan vrouwen- en meisjeskousen is. Kortingen zijn misleiden... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lekker zittende mooie heren onderbroeken gekocht. Prijs kwaliteit verhouding is prima en ook levering was snel. Ga zeker daar meer kopen. Sqquadd ga zo door 👌 Zeer tevreden koper Christian

Virksomhedsoplysninger

1. Tøjbutik
  2. Børnetøjsbutik
  3. Herretøjsbutik
  4. Undertøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

Skrevet af virksomheden

SQQUADD Bamboo Wear levert bamboe sokken, bamboe ondergoed en bamboe t-shirts van hoogwaardige kwaliteit voor dames, heren en kinderen. Het gehele assortiment wordt van 100% bamboe touw gemaakt. Waarom bamboe? Omdat bamboe een heerlijk draagcomfort biedt en een sterk ademende werking heeft. Dit geeft onze bamboe boxershorts en t-shirts zowel een zijdezacht gevoel als een ijzersterke basis. De bamboe sokken zitten direct stevig om je voeten en beschermen je voeten tegen zweet, geur en schimmels. Door de open structuur van bamboe vezels, zijn de bamboe sokken, bamboe boxershorts en bamboe t-shirts in de zomer erg verkoelend en in de winter heerlijk warm. Bescherm jouw lichaam met bamboe sokken, bamboe t-shirts of bamboe ondergoed van SQQUADD Bamboo Wear.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede pasvorm en kwaliteit.

Goede pasvorm en kwaliteit.

24. november 2025

Beste John,

Dank dat jij je ervaringen hier deelt. En goed om te horen dat je tevreden bent over onze bamboe producten. Geniet er vooral van.

Tip: december is voor iedereen een feestmaand. Dus hou je mail goed in de gaten. ;-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijnste sokken die ik ooit gehad heb

Fijnste sokken die ik ooit gehad heb. Goed dicht geweven en de teennaad heb helemaal geen last van. Dit was nodig na een operatie aan mij voet.

21. november 2025

Beste Linda,

Dank voor de 5-sterren! En natuurlijk mooi om te horen dat je tevreden bent over onze bamboe sokken. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en blijven hard werken aan het steeds verbeteren van onze bamboe producten.

Geniet er van en veel draagplezier!
Ow ja, december is feestmaand! Dus hou je mail goed in de gaten. ;-)

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Te langere levering, meer als een week,moeilijk bereikbaar

Moeilijk bereikbaar materiaal is wel van kwaliteit

18. november 2025

Beste Jacques,

Allereerst goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze bamboe producten. Geniet er vooral van.

Wij doen dagelijkse verzenden via onze partner PostNL. Rond deze periode merken we veel drukte door de feestdagen en hoge kortingen. Het komt dan wel eens voor dat het langer duurt voordat een pakket wordt geleverd. Hier hebben we zelf helaas geen invloed op.

Laat het ons gerust weten als een bestelling niet is aangekomen, dan kunnen we met je meekijken. Je kunt ons het beste bereiken via info@sqquadd.com. Wij reageren altijd op mails.

Dank voor je geduld.

Beste Jasper,

Dank voor de 5-sterren!

Ook fijn om te horen dat klanten tevreden zijn over onze webshop en service. Wij doen dagelijkse leveringen vanuit ons magazijn in Nederland en kunnen dus snel leveren.

Hopelijk ben je ook tevreden over de bamboe producten. Geniet er in ieder geval van.

Goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit, alleen ik had de sokken iets dikker verwacht

7. oktober 2025

Beste Ids,

Dank voor je positieve review en de 5-sterren. Wellicht dat we in de toekomst meer informatie kunnen geven over bijvoorbeeld de dikte van de sokken op onze webshop. Dan krijgt de klant een beter beeld van het product, voordat deze wordt aangeschaft. We nemen dit mee.

In ieder geval veel draagplezier en geniet van de kwaliteit van de bamboe sokken!

zeer goede kwaliteit

7. oktober 2025

Beste Arnoud,

Dank voor de 5-sterren! En goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze bamboe producten. Geniet er van!

En veel draagplezier.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie en lekker zittende kleding

Zeer tevreden koper Christian

23. juni 2025

Beste Christian,

Dank voor je mooie bericht. Daar worden wij blij van. Nieuwe fans hebben wij er altijd graag bij. Je bent altijd welkom op onze webshop. En voor de laatste nieuwtjes en beste deals kan je ons volgen op Facebook en Instagram. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan mis je zeker niets!

Geniet van de boxershorts!

Gewoon goed.

Goede spullen. Goede klantenservice.

Ik ben wel erg benieuwd of het wel echt een veel duurzamer product is dan zijn katoenen equivalent. Want dat blijft erg vaag.

16. juni 2025

Beste Tim,

Dank voor je positieve reactie. En geniet van de bamboe producten.

Op onze site vind je informatie over hoe onze bamboe producten worden geproduceerd en welke voordelen bamboe heeft ten opzichte van andere stoffen. Lees het gerust eens door. En je mag ons altijd mailen als je nog vragen hebt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dik tevreden met de shirts.

Dik tevreden met de shirts. Fijne kwaliteit. Zacht, stevig en geen label in de kraag. Ook de lengte maat is prima. Ik ben zelf 1,85m lang. Shits komen uitstekend uit de was.
Ik heb een sixpack gekocht om te proberen. Inmiddels 12 shirts extra bij besteld.

13. august 2025

Beste Anno,

Naast kwaliteit vinden wij comfort ook erg belangrijk. Daarom hebben we ervoor gekozen om geen labels in de kraag (of ergens anders) te plaatsen. Kan soms best irritant zijn. En we hebben ervoor gekozen om de T-shirts iets langer te maken dan de standaard lengtes. Zo blijft ie ook goed in de broek zitten.

Dank voor de 5 sterren. En veel draagplezier.

Top artikel!

12. august 2025

Beste Ivo,

Dank voor de 5 sterren en goed om te horen dat je tevreden bent over onze bamboe artikelen! Binnenkort komen er nieuwe kleuren bij. Blijf ons volgen.

Geniet van het draagcomfort.

Goede levering

Goede levering, fijne sokken.

13. august 2025

Beste M.W. Roest van Weeren,

Dank voor de 5 sterren! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de bamboe sokken. Dat horen we graag.

Draag 'm met veel plezier!

Beste A.J.P. de Hoop,

Goed om te horen! Dank dat jij je positieve ervaringen met onze bamboe producten en service hier deelt.

Veel plezier met de bamboe producten, geniet er van!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Gaten ontstaan

Zitten heerlijk. Helaas laten naden los en ontstaan er gaten in de boxershort. Vooral de grijze heb ik er nog maar 1 van over. Ze hebben destijds wel netjes nieuwe opgestuurd maar hierbij ook weer hetzelfde probleem. Bij de zwarte onderbroeken laat de boxershort bandnaden nu los.

12. august 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste Karel,

Goed dat jij je ervaringen hier deelt. Dit helpt ons om onze producten te blijven verbeteren. We nemen dit mee.

En uiteraard jammer dat de bamboe producten niet geheel hebben voldaan aan jouw verwachtingen, ondanks dat we een nieuwe set hebben toegestuurd.

Blijs ons vooral volgen voor nieuwe of verbeterde producten.
In ieder geval veel draagplezier.

Fijne shirts

Fijne shirts.
Goede kwaliteit

1. august 2025

Beste Bram,

Dank voor je positieve review. We zijn er blij mee. Binnenkort wordt de voorraad weer aangevuld en komen er een nieuwe kleuren boxers en sokken bij.

De onderbroeken zitten lekker

De onderbroeken zitten lekker. Dus die claim komt uit.

6. august 2025

Beste Ronald,

Goed om te horen dat onze claim bevestigd wordt door klanten. Geniet er van en veel draagplezier!

We gaan binnenkort uitbreiden met een nieuwe kleur boxershort. Blijf ons volgen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling snel ontvangen .en van goede…

Bestelling snel ontvangen .en van goede kwaliteit. Sokken voelen heel prettig aan!

24. juli 2025

Beste Eveline,

Dank voor het delen van jouw positieve ervaringen met onze service en bamboe producten. Jij tevreden, wij tevreden! :-)

Veel draagplezier.

Perfecte pasvorm slimfit tshirts

Perfecte pasvorm slimfit tshirts, lekker zacht en van mooie kwaliteit. Alles snel geleverd

4. juni 2025

Beste Tom,

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze nieuwe bamboe t-shirts. Dat horen we graag en dank voor de 5-sterren.

Wij doen dagelijkse leveringen vanuit ons kantoor en magazijn in Nederland. Daarom kunnen we snel leveren.

Veel draagplezier.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gewoon alles was zeer corect en goede…

Gewoon alles was zeer corect en goede kwaliteit.

2. juni 2025

Beste Henri,

Dank voor de 5-sterren! En fijn dat jij je positieve ervaringen met onze bamboe producten en diensten hier deelt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie gemakkelijk zittende pasvorm.

Mooie gemakkelijk zittende pasvorm.
Een aanmerking.
De rand bovenaan de short krult bij het aandoen.

11. juni 2025

Beste Harrie,

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze bamboe boxershorts. En dank voor de aanmerking. Dit nemen we zeker mee. Goede feedback helpt ons om onze producten en diensten verder te verbeteren voor onze klanten.

Team SQQUADD

Læs mere om andre typer anmeldelser.