Het karton heeft steeds een andere meting. Het iedere onduidelijk hoe je het uiteindelijk moet berekenen. Ik heb 3 pogingen gewaagd met steeds een andere afstand.
Virksomheden har svaret
Ergonomische handvaten gekocht voor mijn fiets. Mooie aanbieding en snel geleverd. Ik ben er echter nog niet van overtuigd dat ze beter zijn dan mijn vorige handvaten. Ik ga de afstelling nog probe... Se mere
Virksomheden har svaret
je kan wat duren eer je iemand aan de lijn krijgt maar eenmaal gelukt dan zijn ze super vriendelijk en behulpzaam
Mooie attributen voor Fietsen die werkelijk ook doen wat erbij staat hoop dat het assortiment nog uitgebreid wordt zoals met zadelpennen.
Virksomheden har svaret
De expert in ergonomische fietsonderdelen en accessoires zoals fietszadels, handvatten, sturen en stuurpennen. SQlab heeft zich gespecialiseerd in de drie contactpunten van de fiets (Handen - Bekken - Voeten). Een fietszadel moet niet alleen perfect passen bij zowel de mannelijke als de vrouwelijke anatomie, maar ook het lichaamsgewicht vanuit medisch oogpunt correct verdelen. De handvatten moeten gevoelloze vingers voorkomen, gemakkelijk en stevig gemonteerd kunnen worden en goed in de hand liggen. Met name onze zadels en ons pasproces, dat de perfecte zadelbreedte bepaalt, hebben ons tot de meest succesvolle zadelproducent gemaakt in tests van fietstijdschriften.
Holland
Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super gemakkelijk en complete set up nu weet je wat je nodig hebt ipv dingen te kopen die niet goed passen of slecht aanvoelen.

Besvarelse fra SQlab Nederland
De mogelijkheid om thuis zelf een zadelmeting te doen is erg prettig.
Het zadel zelf, SQLAB 610 M-D Line Active 2.1 , is voor mij een goede keus. Het zit heerlijk en ik heb minder zadelpijn.
Ook de filmpjes op de site van SQ-Lab en de handleiding zijn een meerwaarde.

Besvarelse fra SQlab Nederland
Snelle afhandeling en snelle levering. Ben alleen nog niet overtuigd of ik echt de goede maat zadel heb gekozen, met het testresultaat...het lijkt me erg smal en voelt wiebelig 🤔

Besvarelse fra SQlab Nederland
Alles prima verlopen met de bestelling. Het zadel voldoet aan mijn verwachtingen

Besvarelse fra SQlab Nederland
Inmiddels 2x een model van SQlabs 621 gehad, zit vorm is erg prettig, alleen 2x is nu de brug al gebroken. deze is makkelijk te vervangen ALS deze los verkrijgbaar zou zijn !!!!!
Is ook voor een prijs van dit zadel, van waardeloze qualiteit !!!!
Maak deze van staal, in de reviews zie ik meer mensen waar de brug van breekt.
En kom niet met een verhaaltje over fiets optillen, ik hoef me fiets nooit op te tillen, of "wat vervelend voor u"
Dus als je mee wilt doen met de grote jongens, Doe er wat aan, maak je product steviger als je deze prijzen hanteert, of lever een brug los, is te vervangen met 1 moer los te draaien, en scheelt een hoop geld.
mvg, R van der Wolf
Door het verhoogde achtersteven wordt je gewicht naar voren gegooid, geolg slapende handen, geen comfort in je bekken en het volle gewicht op het schrotum. Doe maar mijn authentieke model waarop ik al dertig fiets. Ja ik zit bike fitting en de zadel stond horizontaal.

Besvarelse fra SQlab Nederland
Jullie als bedrijf prima De zadels zijn ook goed Maar de bezorging kan beter door de keus te geven voor een afhaalpunt.

Besvarelse fra SQlab Nederland
Helaas, na alle positieve verhalen, houd ik veel zadelpijn met mijn nieuwe zadel, model 621 21cm. Eerst de meetset aangeschaft, op basis daarvan besteld.. Erg jammer.

Echt geeeeen behoefte aan 100 emails om te beoordelen, ga weg

Besvarelse fra SQlab Nederland
De Sqlab 502 active pedalen zijn een onverwacht grote verbetering ten opzichte van de standaard pedalen. Na een paar dagen fietsen bleek dat de afsluitdop van het linker pedaal was verdwenen. De dop dient niet alleen ter bescherming van het lager maar houdt ook de body van het pedaal op z’n plek. Nadat dit probleem gemeld was werd zou een nieuw setje pedalen onder garantie verstuurd worden. Een dag later bleek dit setje al bij de voordeur te liggen.

Besvarelse fra SQlab Nederland
Læs mere om andre typer anmeldelser.