Het karton heeft steeds een andere meting. Het iedere onduidelijk hoe je het uiteindelijk moet berekenen. Ik heb 3 pogingen gewaagd met steeds een andere afstand.
Virksomheden har svaret
Ergonomische handvaten gekocht voor mijn fiets. Mooie aanbieding en snel geleverd. Ik ben er echter nog niet van overtuigd dat ze beter zijn dan mijn vorige handvaten. Ik ga de afstelling nog probe... Se mere
Virksomheden har svaret
je kan wat duren eer je iemand aan de lijn krijgt maar eenmaal gelukt dan zijn ze super vriendelijk en behulpzaam
Mooie attributen voor Fietsen die werkelijk ook doen wat erbij staat hoop dat het assortiment nog uitgebreid wordt zoals met zadelpennen.
Virksomheden har svaret
De expert in ergonomische fietsonderdelen en accessoires zoals fietszadels, handvatten, sturen en stuurpennen. SQlab heeft zich gespecialiseerd in de drie contactpunten van de fiets (Handen - Bekken - Voeten). Een fietszadel moet niet alleen perfect passen bij zowel de mannelijke als de vrouwelijke anatomie, maar ook het lichaamsgewicht vanuit medisch oogpunt correct verdelen. De handvatten moeten gevoelloze vingers voorkomen, gemakkelijk en stevig gemonteerd kunnen worden en goed in de hand liggen. Met name onze zadels en ons pasproces, dat de perfecte zadelbreedte bepaalt, hebben ons tot de meest succesvolle zadelproducent gemaakt in tests van fietstijdschriften.
Holland
Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima serice, mooie producten, website is wat minder.
Snelle respons op vragen

Besvarelse fra SQlab Nederland
Duidelijke site met goede uitleg. Informatief. En ik ben zeer geslaagd. Tot nu toe dik tevreden met de zadel.

Besvarelse fra SQlab Nederland
Ik ben er echter nog niet van overtuigd dat ze beter zijn dan mijn vorige handvaten. Ik ga de afstelling nog proberen te veranderen/verbeteren. Een handleiding erbij zou beter zijn. Nu moet ik gokken.

Besvarelse fra SQlab Nederland
SQlab Ergolux 601 voor een citybike online aangeschaft. Deze blijkt helemaal niet te passen op een gangbare fiets met zadelpen wat niet vermeld staat op de website. Het tel. nr van SQlab 010-3403510 wordt bij herhaling helemaal niet opgenomen ook niet na 10 uur 's ochtends (wegens ongewone drukte kunnen wij de tel. niet opnemen..). De website verwijst naar o.a. de vakantiefietser om het zadel te monteren. Als je die belt krijg je te horen dat het maar raar is dat je hun belt want zij doen helemaal geen stadsfietsen...
Geen zadel kopen bij SQlab voor je gewone citybike dus.
Vervolg: het zadel blijkt inderdaad wel door de gewone fietsenmaker gemonteerd te kunnen worden, niet de hele zadelpen verwijderen maar alleen het zadel zelf is de oplossing.
Wat betreft het telefoonnummer: indien men niet in staat dan wel bereid is om de telefoon op te nemen zou dit nummer niet op de website vermeld mogen worden dit wekt verkeerde verwachtingen bij de aanschaf.
Wat betreft de vakantiefietser: het lijkt mij dat er eerst wordt overlegd voordat je een specifieke fietsenmaker op een website vermeld, het contact met deze fietsenmaker was beslist onaangenaam.

Besvarelse fra SQlab Nederland
Ongelooflijk slecht bedrijf. 3x mail gestuurd, vele malen gebeld en nooit iemand aan de lijn gekregen. Voicemail inspreken is niet mogelijk. Totaal geen service bij problemen. Uiteindelijk na vele weken een mail gehad dat ze voor garantie mij naar SQlab verwijzen. 🤔 met wie bel en mail ik dan?? sqlab.nl. wie is dit dan? 2x kapot zadel binnen paar jaar en Totaal geen gehoor.

Besvarelse fra SQlab Nederland
The order arrived next day, but it's more important that SQ labs even produces these products and thinks of people and ergonomics of biking. Not many manufacturers have large backsweep angle bars

Besvarelse fra SQlab Nederland
Alles duidelijk aangegeven, snelle verzending en keurig verpakt

Besvarelse fra SQlab Nederland
De bestelling is keurig op tijd en netjes afgeleverd

Besvarelse fra SQlab Nederland
Snelle reactie, vraag goed uitgezocht en met een prima antwoord gekomen.

Besvarelse fra SQlab Nederland
Innerbarends 410/402 besteld voor mijn E-MTB, na goede ervaring met een eerder paar op mijn MTB. Zeer goede grip en controle, ontspannend voor mijn polsen. Bestellen en leveren ging probleemloos. Heel tevreden.

Besvarelse fra SQlab Nederland
Snelle en vlotte service...inderdaad is de kniepijn weg met de nieuwe klikpedalen. Heerlijk!

Besvarelse fra SQlab Nederland
Snelle en makkelijke bestelling en levering. Zooltjes zitten goed

Besvarelse fra SQlab Nederland
Trappers doen wat ze moeten doen,handleiding zou nuttig zijn

Besvarelse fra SQlab Nederland
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.