Spyctive Kinderfeestje Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een geweldig spannend feestje en het contact met de agent maakte het volledig af! Wij hebben G genoten! Onze zoon zag overal verdachten en bleef de agent maar bellen. De kinderen gingen op in het ver... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tegenvaller voor onze jarige. We waren met een groep van 9 jongens van 11 jaar. Telkens kon 1 jongen een puzzel oplossen en 1 kon er meekijken. De andere 7 verveelden zich. De jongens konden zich nie... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles liep zoals in de beschrijving stond aangegeven. Vooraf de route uitgezet kostte 1,30 uur. Kinderfeestje van 11 kinderen waarbij niet iedereen wilde puzzelen en zoeken. Maar juist die kinderen le... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Spyctive Kinderfeestje: een super feestje voor onze dochter die tien werd. Vooraf krijg je een doos met alle benodigdheden voor een top-spionnenfeestje: top secret uitnodigingen, spionboekjes, instruc... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Festbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kinderfeestje thuis voor 7-13 jaar, binnen of buiten. Kinderen gaan tijdens het kinderfeestje thuis een spannende misdaad oplossen met een echte geheim agent.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Het was geweldig!

Het was geweldig!! De meiden hebben genoten en wat een spanning... echt hilarisch ...ook heb ik 1 x de datum moeten laten verzetten wat geen enkel probleem was en heb ik erna nog 1 kindje extra laten toevoegen en kreeg daarbij het extra materiaal gratis toegezonden. Super service!!

Geweldig feestje!

Onze dochter heeft een geweldig feestje gehad samen met haar vriendjes en vriendinnetjes. Het werd pas echt realistisch toen er daadwerkelijk ook een politieauto langs reed.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een ontzettend mooie dag voor onze…

Wat een ontzettend mooie dag voor onze dochter. Alles werd zeer compleet geleverd en ook de medewerkers maakten de feestmiddag voor onze dochter een middag om nooit te vergeten. Zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Super geslaagd feestje gehad

Super geslaagd feestje gehad! Echt een aanrader. Het was ook goed afgestemd op de leeftijd. De kinderen beleefde het spel alsof het echt was.

"We worden achtervolgd!"

Feestje was erg leuk en materiaal zag er netjes en verzorgd uit. De telefoontjes en berichten die je tijdens de missie krijgt waren echt met de stip de sfeer maker. Ze vonden het echt spannend en gingen er helemaal in op (10 jarige jongens). Ze dachten dat ze achtervolgd werden en dat er echt boeven in de buurt waren.
Vind het persoonlijk minder geschikt voor grote groepen kinderen omdat ze dan toch moeilijker hun aandacht erbij kunnen houden.
Tegelijkertijd is het behoorlijk prijzig als je maar een klein groepje kinderen hebt.

Super leuke ervaring

Super leuke ervaring voor zowel de kinderen als de begeleiders. De interactiviteit met de agent van spyctive zorgt voor een erg leuke extra dimensie

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een geweldige ervaring voor ons…

Een geweldige ervaring voor ons allemaal.
De kinderen hebben genoten, vooral heet telefonisch contact met de agent was een succes!! Iedereen die in het park liep was opeens verdacht.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Leuk maar onnodig ingewikkeld

Leuk voor een kinderfeestje! De instructie is echter heel ingewikkeld opgeschreven. Waarom geen filmpje oid? En opgesteld vanuit de kids. Ook het voorwerk voor ouders (uitzetten van een speurtocht) is best wel een klus en soms onnodig ingewikkeld. Contact met de organisatie is lastig.

Aanrader

Goed geregeld, alles snel in huis en een fantastisch kinderfeestje gehad!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Verhaal zat goed in elkaar

Verhaal zat goed in elkaar. Ook erg leuk dat ze gebeld werden en berichtjes kregen. Kinderen vonden het erg leuk, spannend en net echt. Het was alleen wat lang. De aandacht verslapt op een gegeven moment bij tienjarigen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Geslaagd feestje met iets te simpele ontknoping

Wij deden dit feestje voor de negende verjaardag van onze zoon, met 13 kinderen. De voorpret, uitnodigingen en rest van het materiaal erg leuk, ik had de keycoards en pasjes houders bijbesteld. De boekjes en pasjes heb ik zelf deels ingevuld met foto naam en specifieke taak (beetje naar persoon/type toebedeeld). De instructie is helder, het voorbereiden buiten kost wat tijd, het inloggen op de dag zelf ging goed al misten wij de eerste instructie maat dat was met 1 telefoontje naar agent Elly opgelost. De video zelf en de boodschappen via de mobiel vond ik wat amateuristisch, de kids vonden het wel spannend al was de groep eigenlijk te groot om bij elkaar te houden. De opdrachten waren relatief kort en simpel voor 9 jarigen. Het grote gemis was dat er aan het eind geen uitsluitsel kwam over de situatie van ‘de concurrent’, daar bleven ze maar om vragen. Al met al heel geslaagd.

Dank voor de reactie, inderdaad heeft agent Elly dit zo uitgelegd maar (onze) negenjarigen nemen daar geen genoegen mee ;-) zij wilden weten of ze de juiste verdachten (met zwarte Hoodies) hadden gesignaleerd en vroegen om bewijs! Bv in de vorm van een foto. Helaas was dat er niet.

Spyctive Kinderfeestje-logo

Besvarelse fra Spyctive Kinderfeestje

Beste mevrouw Slegers,

Hartelijk dank voor uw review. U geeft aan dat er geen uitsluitsel kwam over de situatie van 'de concurrent'. Wij nemen aan dat u het heeft over de verdachte die ook op zoek is naar de envelopjes. Dit wordt aan het einde van de missie afgesloten door de kinderen te informeren dat alle verdachten zijn opgepakt en de missie geslaagd is. Aangezien alle verdachten zijn opgepakt, is er ook niemand meer op zoek naar de envelopjes. Het is inderdaad jammer als dit niet goed is overgekomen. Als agent Ellie dit had geweten, had zij dit graag uitgelegd aan de kinderen.

Spyctive Misdaadspellen

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Erg goed geregeld en duidelijk…

Erg goed geregeld en duidelijk omschreven.
Leuke opdrachten maar voor de jongens van 7 jaar duurde het net te lang...
Er werd wel goed ingespeeld op wat de jongens vertelde over signalen die ze door de wijk zagen onderweg.
Als onze zoon een paar jaar ouder is gaan er het zeker nog een keer doen!

Spannend en stoer kinderfeestje

-Heel leuk kinderfeestje gevierd met jongens van 8 jaar oud. Ze zaten helemaal in het spel, soms spannend maar het blijft leuk spannend. We hebben er 2 uur over gedaan vanaf het moment dat we naar buiten gingen, ik vroeg me af of dat niet te lang zou zijn maar dat was absoluut niet zo. Alle kinderen bleven geboeid! Het telefonisch contact was helemaal geweldig, maakte het heel ‘echt’. Er is een beetje voorbereiding nodig (wat prima te doen is..) maar dan heb je wel een echt leuk feestje!

17. august 2019