Trampoline besteld. Lange levertijd 8-10 werkdagen en weinig tot geen communicatie over de levering. Opeens melding dat er een pakket kwam en paar uur later binnen. Product is prima, handleiding is mi... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vroeger veel bestel .tegewoordig mega mega slecht .jas van 140 tetug gerstuurd maandags al onvangen . Bewijs van post nl en hun zeggen we hebben nog biks ontvangen .we zin al 2 weken veder en nog gee... Se mere
De reviews zeggen denk ik al genoeg.. Al meer dan een week op mijn bestelling aan het wachten terwijl er bij stond dat het binnen 1 tot 3 werkdagen binnen zou zijn. Geen reactie op mijn mailtjes.
Ik heb weliswaar enkele weken moeten wachten op mijn bestelling, maar onderzoek leerde dat dit niet aan Sport-Korting lag, maar dat de bezorgdienst steken had laten vallen. Zij hebben zich verexcusee... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Sport-Korting - Voordelige Sportkleding van topmerken Wij houden van sport. En van goede prijzen! Daarom bieden we je op Sport-Korting een enorm assortiment geselecteerde sportkleding en accessoires voor onverslaanbaar lage prijzen. We hebben alles wat je sportieve hart sneller doet slaan, van antislipschoenen en bijpassende sportkleding tot fanartikelen van je favoriete club!
Kontaktoplysninger
Gustav-Adolf Ring 7, 04838, Eilenburg, Tyskland
- 0049 3423 70070
- contact@sport-korting.nl
- sport-korting.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Untrustworthy and unreliable
Untrustworthy and unreliable. No tracking details received and no response to my emails querying this issue
Na het lezen van de negatieve recensies, voor ons wel positieve ervaring
Pas na voor de eerste keer besteld te hebben, las ik de negatieve recensies over bezorging en de producten. Hoopte maar dat het goed zou gaan. Bezorging via GLS met Track&Trace verliep prima. Ook de artikelen helemaal goed. Dus voor ons 5 sterren.
Prijs kwaliteit is geweldig
Prijs kwaliteit is geweldig, het bestelproces is ook prima. Alles keurig ontvangen. Enige punt van aandacht is de levertijd. Duurt soms wat lang voor de bestelling er is.
Nooit meer!! Niets ontvangen en geen contact mogelijk!
Grote bestelling gedaan en al betaald, helaas nog steeds niets ontvangen en krijg geen reactie op mails, telefoon wordt niet beantwoord!!
Super slecht Sport-korting en Sportspar!! Nooit meer!
Pas op!!
2 broeken besteld van Gstar, volgens maat van Gstar. Alleen bij aankomst in NL broeken veel te klein. Lijkt nep!!
Op mails wordt niet gereageerd. Kosten retourzenden zijn voor eigen kosten. €11,00!!
Dit was een eenmalige ervaring voor ons.
Snelle levering en goed product voor…
Snelle levering en goed product voor een hele goede prijs,thnx
Prima webshop
Mooie en duidelijke en mooie website met veel aanbiedingen en erg snelle levering TOP
Mooie aanbiedingen
Mooie aanbiedingen. Proces verloopt klantvriendelijk.
Me encantan las ofertas
Me encantan las ofertas, puedes conseguir muy buenas ofertas en ropa de marca. Envios correctos y rapidos.
Lastima que muchas ocasiones ofertas de mercancia que te interesa no tiene descuentos en el mismo momento y comprando por separado hay que pagar los gastos de envío cada vez.
Mercancías de “lujo” hay dudas si es autentica. Una prenda de marca mas lujoso tenia bastante mal aspecto y me dijeron que era falsificacion china mal hecha (yo no se, no veo las diferencias)
Y antes de comprar, mirar bien la política de devolucion. No es igual que otras tiendas web y te puedes llevar una sorpresa de pagar los portes de devolución etc. Es la política de la empresa y bien mencionado. Por eso pueden trabajar con precios tan bajos.
fijne webwinkel
Hele fijne webwinkel met een snelle service en mooie duurzame kleding. Altijd fijn om hier te bestellen.
Leuke prijzen
Leuke prijzen, goede kwaliteit, snelle levering.
Al diverse kledingstukken en schoenen besteld.
Retourneren op eigen rekening
Bestelling snel ontvangen
Kwaliteit is prima en conform de omschrijving
Maar:
Als het niet past moet je zelf de retour kosten betalen. In mijn geval was het 13 euro omdat de winkel in Duitsland is gevestigd.
Dus ik durf niks meer te bestellen.
Goede webshop met mooie aanbiedingen
Goede webshop met mooie aanbiedingen. Helaas paste ik de schoenen niet die ik had besteld maar dat is het risico van online kopen. Zodra ik weer een mooie aanbieding tegenkom dan ga ik zeker weer overwegen om te bestellen.
Mooie artikelen ,voordelig
Mooie artikelen ,voordelig, goede kwaliteit
uitstekende sport webshop
Veel keuze en dat voor lage prijzen en de kwaliteit is ook nog eens goed
Mooie producten voor een goede prijs
Mooie producten voor een goede prijs. Wellicht tip om maattabellen per kledingstuk op de website te zetten. Veel keuze en leuke merkartikelen.
nou de kleding was voor de prijzen heel…
nou de kleding was voor de prijzen heel mooi .alleen ik zou als nieuwe klant bij de 2de besteling .een vocher krijgen van 5 euro ik heb 2 weken gemaild .en krijg ik een mail elke keer dezelde kan een paar munten duren .nooit gehad .dat vind ik jammer .maar goed .ik heb niet alle kleding kunnen uitpakken .het is voor mijn man .en die is nog niet thuis .maar wel gekeken en gevoeld aan het stof .ik vind het mooi
Retourneren 10 euro
Duurde lang voordat het binnen was, product zag er minder goed uit dan op de Website en terugsturen bleek ruim 10 euro te kosten.

Besvarelse fra Sport-Korting.nl
Product in de aanbieding gekocht
Product in de aanbieding gekocht, heel goedkoop en echt top kwaliteit ! Niet verwacht, product was ook binnen 2 dagen binnen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.