Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een bijzonder goede ervaring, in brede zin, met de door mij bestelde mooie onderzetters van Spiru. Omdat de 2e onderzetter helaas niet bij mij was aangekomen, is deze kosteloos voor een 2e k... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echt snelle levering ! Superfijne producten voor een hele redelijke prijs, affirmatie kaartje was echt leuk! Zo’n vriendelijke benadering van klanten zou ieder bedrijf kunnen hanteren. Vriendelijkhei... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er was iets mis gegaan met mijn bestelling. Ik heb 2 producten niet ontvangen en heb in plaats daarvan 2 hele andere producten ontvangen waar ik niet mee akkoord ging. De klantenservice heeft dit netj... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Meditationscenter

Skrevet af virksomheden

Bewust, authentiek en soms met de hand gemaakt. Producten voor een Zenvol leven! Bij Spiru vind je alles op het gebied van meditatie & yoga. Voor Wierook,Spiritualiteit en Edelstenen

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer veel producten en top kwaliteit…

Zeer veel producten en top kwaliteit aan goede prijzen, uiterst snelle levering TOP👍

30. januar 2025

Namasté Alice 🙏✨

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons assortiment, de kwaliteit en de snelle levering! 😊 We doen ons best om een mooie selectie producten aan te bieden tegen goede prijzen. Dankjewel voor je mooie woorden en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Spiru! 🌸

Goede kwaliteit prijs verhouding

Goede kwaliteit prijs verhouding. Echter zouden jullie de pakketten met een andere bezorger dan post.NL kunnen afhandelen. Maak nog te vaak mee dat ondanks dat ik op het afgesproken adres aanwezig ben, dat mijn pakketten anders dan met hun track and trace wordt overeengekomen, alsnog bij vreemden in de buurt worden achtergelaten?! Over Spiru ben ik absoluut tevreden, maar de naweeën van post.NL zullen mij in de toekomst naar andere aanbieders laten uitwijken die wel via meer punctueel bezorgende koeriers werken. Aftekenen voor bezorging plus identificatie is voor mij bijv. altijd nog een pre...

29. januar 2025

Namasté, 🙏✨

Dankjewel voor je eerlijke feedback! We begrijpen dat het erg frustrerend kan zijn als de bezorging niet volgens verwachting verloopt. Helaas hebben wij geen invloed op de werkwijze van PostNL, maar we willen je geruststellen dat onze klantenservice altijd klaarstaat om te helpen als er iets misgaat met de levering.

In de PostNL-app kun je zelf aangeven waar je het pakket wilt laten bezorgen, bijvoorbeeld bij een pakketpunt of in een pakketbox, zodat je meer controle hebt over de levering. Als er toch iets niet goed gaat, raden we zeker aan om een klacht bij PostNL in te dienen, zodat ze de betreffende bezorger hierop kunnen aanspreken.

We waarderen je tevredenheid over Spiru en hopen je in de toekomst toch weer te mogen verwelkomen! 🌿✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi op tijd geleverd en duidelijke…

Mooi op tijd geleverd en duidelijke website

20. januar 2025

Namasté Debby 🙏✨

Wat fijn om te horen dat je bestelling mooi op tijd is geleverd en dat je onze website als duidelijk ervaart! Daar doen we ons best voor. 💛

We hopen je snel weer terug te zien bij Spiru! 🌿

goede communicatie

goede communicatie , prima kwaliteit van koperen waterflessen, levering binnen tijdvak

23. januar 2025

Besvarelse fra Spiru

Bedankt voor je mooie review! 😊🙏

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie, de kwaliteit van de koperen waterflessen en de snelle levering! ✨💙 We waarderen je vertrouwen in Spiru en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Team Spiru 🍀💫

Alleen maar Spiru voor ons

Alleen maar positieve woorden over de mooiste en beste webshop Spiru.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik en mijn dochter heel tevreden zijn hierover.
Als ik niet weet wat ik mijn dochter moet geven ,dan kan ik haar zeker wel altijd blij maken met een cadeau van Spiru, of dat nu een cadeaubon is of een leuk cadeau. Dat maakt haar niet uit. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze was ook heel erg blij met de trommelstenen kwarts mix die ik haar heb gegeven in een kistje met cadeaubonnen erbij. Deze bewaart ze op een leuk tafeltje met heel veel andere stenen die een betekenis hebben voor haar. Superbedankt voor de fijne service die jullie altijd leveren. Ga zo door.

30. december 2024

Besvarelse fra Spiru

Wat een prachtige review, dankjewel! 😊✨

Zo fijn om te horen dat jij en je dochter zo blij zijn met Spiru. Cadeaus met een mooie betekenis zijn altijd speciaal, en het klinkt alsof de trommelstenen kwarts mix perfect past bij haar verzameling. Een kistje met cadeaubonnen erbij is echt een geweldig cadeau-idee.

Heel fijn dat je zulke positieve ervaringen hebt en dat onze service wordt gewaardeerd. We blijven ons best doen om je altijd blij te maken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sterke energie en snel en goed…

Sterke energie en snel en goed ingepakt.en de stemvorken zijn de perfecte voor mij.dankjewel !!!

26. januar 2025

Dankjewel voor je mooie review, Alex! 😊✨

Wat fijn om te horen dat de energie zo sterk aanvoelt en dat de stemvorken perfect voor je zijn. Ook super dat alles goed en snel is ingepakt. Geniet ervan en bedankt voor je vertrouwen in Spiru!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedrijf met hart en ziel!

Mooi assortiment, een heel fijn contact en een probleem werd ontzettend snel en goed opgelost. Je merkt gewoon de passie die ze hebben voor de artikelen.
Ik vind dit dus echt een topbedrijf.

23. januar 2025

Dankjewel voor je prachtige review, Laura! 😊✨

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment en de service. We doen alles met liefde en passie, en het is geweldig om te weten dat dit voelbaar is. Blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen!

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd, netjes verpakt en dus in goede staat geleverd. Prima.

24. januar 2025

Dankjewel voor je fijne review, Hans! 😊✨

Super om te horen dat je bestelling **mooi op tijd** en in **goede staat** is aangekomen. We doen altijd ons best om alles netjes te verpakken en snel te leveren. Heel fijn dat het goed is bevallen!

zeer goede service

Ik bestelde een aantal zaken en deze zijn zeer vlot hier toegekomen. Ik was ervan verbaasd dat het zo snel zou toekomen. De edelstenen zijn echt prachtig en de uitleg op de website zeer duidelijk. Jammer dat het zo ver is om de winkel te bezoeken

20. januar 2025

Dankjewel voor je mooie review, Laetitia! 😊✨

Wat fijn dat je bestelling zo snel en vlot is aangekomen. We doen ons best om de edelstenen met zorg te selecteren, dus het is geweldig om te horen dat je ze zo prachtig vindt. Ook fijn dat de uitleg op de website duidelijk is.

Spiru is een webshop, dus alles is gemakkelijk online te bestellen. We blijven ons best doen om je de mooiste producten en de beste service te bieden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

GEWELDIG. De communicatie is goed en ze doen dit…

De communicatie is goed en ze doen dit op een leuke en creatieve manier. De producten zijn goed en worden netjes verpakt verstuurd.
Ik heb al tig keren bij ze besteld en er zijn nooit problemen.
Kortom: Geweldig!!

8. januar 2025

Namasté Gabrielle 🙏

Wat een prachtige review, dankjewel! Wat fijn dat je onze communicatie en service zo waardeert, en dat je al zo vaak tevreden bij ons hebt besteld. 🌟 Jij maakt ons helemaal blij!

Een geweldige dag gewenst! 🌸

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Top service!

Alles was heel duidelijk! Kon makkelijk mijn pakketje tracken en het arriveerde snel. In het doosje zat wel een deuk, maar niks ontbrak. Verder ben ik blij met mijn aankoop.

18. januar 2025

Namasté Sky 🙏

Dankjewel voor je fijne review! Wat fijn dat alles duidelijk was en je je pakketje snel kon volgen én ontvangen. Dat maakt ons blij! 🌟

Mocht je ons nog tips willen geven om van 4 naar 5 sterren te gaan, horen we dat graag via klantenservice@spiru.nl! 💌

Geniet van je bestelling en een prachtige dag gewenst! 🌸

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

- alles liep volgens verwachting

- alles ging volgens verwachting
- snelle en degelijke verzending
- kwalitatief in orde

15. januar 2025

Namasté Hans 🙏

Wat fijn om te horen dat alles naar verwachting verliep en dat je tevreden bent over onze snelle verzending en de kwaliteit van onze producten! ⭐

Mocht je nog iets missen of heb je tips om ons van 4 naar 5 sterren te brengen, horen we dat graag via klantenservice@spiru.nl! 😊

Een mooie dag gewenst! 🌟

top bedrijf

top bedrijf! Snel, persoonlijk. Alles wat ik nodig heb, hebben ze!

17. januar 2025

Namasté Erik 🙏

Dankjewel voor je enthousiaste review! Wat fijn dat je zo tevreden bent. Dat maakt ons dag! 🌟

Een mooie dag gewenst! 🌸

2x 5 sterren en 1x 3 sterren

Klantvriendelijkheid. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Producten prima in orde. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maar …., ondanks dat alles volgens de website op voorraad was, 2,5 week moeten wachten op mijn bestelling! 25 december besteld, 11 januari pas geleverd.
Andere webshops leverden rond de feestdagen wel binnen 1 à 2 dagen.
Enorme tegenvaller!

17. januar 2025

Namasté Karin 🙏,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback! We zien inderdaad dat jouw bestelling er langer over heeft gedaan, omdat artikelen bij ons nog niet in het hoofdmagazijn waren op moment van bestellen. Dit kan, zoals op de website vermeld, 1 tot 8 werkdagen duren in zo'n geval.

De pech was echter dat de levering naar ons hoofdmagazijn door de feestdagen er aardig wat langer over deed dan we gewend zijn. En daar ben jij helaas de dupe van geworden.

Nogmaals onze oprechte excuses hiervoor! Dit is natuurlijk niet waar we naar streven en willen voor de klant.

We hopen dat dit in de toekomst niet nogmaals zal gebeuren en we je hopelijk weer terug zien op www.spiru.nl.

Een mooie dag toegewenst! ✨️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb oorbellen besteld waar 1 ervan…

Oorbellen besteld en 1 oorknopje was kapot
Ze hebben gelijk een nieuwe opgestuurd service is uitstekend!

14. januar 2025

Namasté Fay 🙏

Wat fijn dat je onze service zo waardeert, ondanks het kapotte oorknopje! We zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. 🌟

Geniet van je nieuwe oorbellen en een prachtige dag gewenst! 🌸

Betrouwbaar

Betrouwbaar, kwalitatief hoogstaande producten.

14. november 2024

Namasté 🙏

Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn dat je onze betrouwbaarheid en kwaliteit zo waardeert. 🌟

Een fijne dag gewenst! 🌼

Unieke items, goede service

Mooie unieke dingen in de webshop van landen en goede service. Top combinatie! Ik ben heel blij met mijn aankopen!

12. januar 2025

Namasté Petra 🙏

Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn dat je onze items als uniek ervaart en tevreden bent met de service. Dat doet ons echt goed! 🌟

We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en wensen je een prachtige dag toe! 🌸

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sneller levering en material van…

Sneller levering en material van beloofde kwaliteit

12. januar 2025

Namasté Noorte 🙏

Dankjewel voor je mooie review! 🌟

We hopen dat je volop geniet van je aankoop en wensen je een stralende dag toe! 🌼

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.