Vi har altid gode oplevelser med Spira forsikring. Fra første kontakt møder vi kompetente og imødekommende medarbejdere, som hurtigt besvarer vores spørgsmål og giver grundig rådgivning. Vi føler... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Spira Forsikring hed før Gartnernes Forsikring. Vi er et kundeejet forsikringsselskab med et stort, grønt hjerte og begge ben på jorden. Det har vi haft siden 1908. Hos os får du forsikringer i øjenhøjde, fair priser og personlig, professionel rådgivning. Vi går meget op i, at vi altid er nemme at få fat på, og vi tager dig og dine behov alvorligt og personligt. For os handler forsikring om meget mere end bare ting og penge. Vi er her for dig hele vejen – også hvis uheldet er ude. Hos os er du en del af et kundeejet fællesskab. Det betyder, at du – og alle vores andre kunder – hver især ejer en lille smule af os. Og, at overskuddet går til at udvikle os, så vores forsikringer, priser og service konstant forbedres – til gavn for alle. Vi er ikke større end, at vi altid har tid til dig. Om du ringer til os, skriver eller får besøg af din forsikringsrådgiver, bliver du mødt af mennesker, der interesserer sig for dig og taler i et sprog, du forstår.
Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Sammenlignet med mit tidligere forsikringsselvskab har Gartnernes Forsikring opført sig som en sankt.
De sender kun regninger de skal og til de rigtige modtagere, de gør et ekstra forsøg på at være hjælpsome og man har en fast kontakt person frem for at man ringer ind og en tilfældig person i et telefon center svare.

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Imødekommende og meget hjælpsomme rådgivere.

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Første kontakt til, og med Gartnernes forsikring har været en rar oplevelse. Kort og godt.
Nu har vi lavet skiftet.

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Super servicer fra deres assurandør Henrik Nygaard som altid er informativ og løsnigsorienteret. Derudover altid en kompetent og. venlig behandling når man ringer

Super forsikring
Nemme at få fat i 👍
Speciel Brian som er assurandør er super god til at rådgive om hvad man skal vælge af forsikringer

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Jeg har kun haft gode oplevelser med gartnernes forsikring, uanset om der har været en skade eller indbrud eller der bare skulle laves en ekstra forsikring, så har de været klar til at hjælpe og når jeg ringer til min egen forsikrings mand Henrik Nygaard så er han klar til at hjælpe og vejlede med det samme så jeg kan kun anbefale at man snakker med Henrik og får skiftet til gartnernes forsikring så er man ihvertfald i sikre hænder

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Følte at han var meget ærlig omkring dækning og pris , ikke noget med at presse mig til noget.
God oplevelse med Henrik Nygård.

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Vi har desværre haft en vandskade i vores hus, men når man har Gartnernes Forsikring går det overraskende godt. Vi er super glade for den hjælp, vejledning og sagsbehandling som vi har modtaget.
Altid har der været gode svar og hjælp og det gælder faktisk altid, når vi henvender os.
Vi kan varmt anbefale Gartnernes forsikringsselskab.

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Jeg har fået god behandling af garthnernes forsikring efter jeg kom til skade

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
God og hjælpsom rådgivning og som altid skarpe priser - jeg kan kun anbefale Gartnernes Forsikring

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Meget kompetent, målrettet og omhyggelig rådgivning. Henrik stillede relevante spørgsmål for at afdække vores forsikringsbehov. Han er en meget sympatisk person og har stor indsigt i forsikrings spørgsmål.

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Super god dialog og gennemgang af dækninger med rådgiver. Der blev sat god tid af til at gennemgå det detaljeret, så man har et komplet overblik over policerne.

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Jeg kan varmt anbefale Gartnernes Forsikring GS, selvom jeg ikke er gartner har jeg samlet alle mine forsikringer hos dem. Deres priser er konkurrencedygtige og deres service er i top. Et stort tak skal lyde til Henrik Nygaard for at hjælpe godt igang og for det personlige engagement. Han er fornøjelig at tale med :-)
Super team, super anbefaling!

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Kan varmt anbefale Gartnernes Forsikring, jeg er mangeårig kunde og har altid været tilfreds! :)

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Dette er uden lige, Danmarks bedste forsikringsselskab. Min familie og jeg er super glade for at have mødt Henrik Nygaard, der kom ud på vores adresse og hjalp os med at gennemgå alle de tilbud han havde forberedt, både til vores virksomhed og til vores privatliv. Det er 2 år siden og hver gang vi ringer, ved han hvem vi er. Vi føler os hørt og føler os super godt behandlet. Priserne er super fair og vi bliver altid mødt på et personligt plan af ham. Han er meget faglig dygtig og samtidig helt nede på jorden.
Det er en fornøjelse at give vores hermed største anbefaling.

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Jeg har fået den mest fantastiske service og vejledning i mine forsikringer af Henrik Nygaard. Her var der tid til at få forklaringer og gennemgå alt samt få en god forståelse i sine forsikringer.
Jeg anbefaler klart at blive kunde hos Gartnernes forsikring :-)

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Det er et virkelig godt forsikringsselskab. Hurtig og god sagsbehandling. Priserne er også meget rimelige.

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Jeg har adskillige gange oplevet god personlig hjælp fra Gartners. Jeg bliver altid mødt med hjælpsomhed og ønske om at være behjælpelig - også når skaden er sket. Det har i den grad imponeret mig... Aller bedste anbefalinger herfra...

Besvarelse fra Spira Forsikring GS
Pga virkelig dårlig service hos Alka , fik jeg anbefalet Gartnernes Forsikring. Jeg fik yderst god service og en forståelse fra Herbert D. Der med det samme lavede et forsikringstilbud og løste det med det samme! Tusind tak for effektiv samtale, og god kundeservice! Helt klart varme anbefalinger herfra