Varen som forventet. God og hurtig dialog i løbet af købsprocessem, hvor jeg blandt andet skulle ændre nogle mål.

Fremragende service/vejledning. Vores tilsendte varer er blevet det fineste resultat. Er taknemmelig for at de gør sig umage med produktet og pakker det så ansvarlig ind, når det skal fragtes.

Rammerne var i rigtig fin kvalitet. Dejligt at passepartouten allerede var sat i rammen, så de ikke blev bøjede eller fik slået hjørnerne. Priserne var rigtig gode, og kundeservice svarede hurtigt på... Se mere

Hurtig svar på spørgsmål på jeres hjemmeside og levering til tiden, men ramme var ikke helt pæn i det ene hjørne

1. nr. 2 af de 3 bedste virksomheder i Leverandør af trærammer

Specialrammer er en webshop der specialiserer sig indenfor produktion af rammer til billeder, plakat og lærred. I dag køber man plakater og kunst i alle mulige forskellige formater, og ofte er det svært af finde en standardramme der passer. Vi ønsker, det skal være nemt og let tilgængeligt for dig at købe en ramme i specialmål. Vores udvalg af rammeprofiler er derfor bredt og priserne er altid i orden – ellers giv os et kald. Vi hjælper dig med indramning af billeder i alle størrelser. Listeprofiler kommer typisk hjem fra Italien, hvor vi har udvalgt de flotteste til vores sortiment. Herefter bliver listerne skåret op i mål, og med håndkraft sat sammen til flotte rammer. Vi tilbyder dig rammer i høj kvalitet til fornuftige priser, Danmarks nok bedste kundeservice, og relativ hurtig levering. Har du specialønsker som du ikke kan få indfriet på vores webshop, så kontakt os telefonisk eller via email. Måske kan vi løse opgaven! Vi ses

4,7

Imponerende

Fik lavet en del passepartouts - det var bare det bedste pris der var at finde på nettet, og de leverede varer var på µm som bestilt.
Og så var der indpakningen - har aldrig fået en vare så flot indpakket!

26. juni 2025

Besvarelse fra Specialrammer

Dejligt, når kunderne er glade og tilfredse. Så hører vi fra dem igen en anden gang. Tak for handlen og din anbefaling.

Flot ramme/god service

Flot ramme - den første jeg fik tilsendt var ikke pakket korrekt og glasset var knust. Fik hurtigt kontakt til hjælpsom medarbejder og fik tilsendt ny ramme på få dage.

12. marts 2025

Besvarelse fra Specialrammer

Dejligt, at få sådan en 5-stjernede, med sådan en oplevelse. Det beviser, at det kan betale sig at være hurtig til at hjælpe.
Tak for stjerner og tak for overbærenhed.

Fremragende kundeservice!

Virkelig lækkert produkt til en rigtig god pris! Fremragende kundeservice i forbindelse med en ændring i afsendelse. Stor anbefaling!

2. marts 2025

Besvarelse fra Specialrammer

Mange tak for anbefalingen - og ikke mindst tak for din bestilling.
På snartligt genhør

Superflot i samlinger og overflade

Superflot i samlinger og overflade. Passpartout flot skåret og rammen leveret i robust indpakning.

11. februar 2025

Besvarelse fra Specialrammer

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt, med tilfredse kunder. På gensyn en anden gang.

Specialbestilling

Tak for produkterne, de passer perfekt!

18. januar 2025

Besvarelse fra Specialrammer

Det er godt! Tak for din anmeldelse og god søndag. Du er altid velkommen tilbage.

Bestilte et passepartout efter…

Bestilte et passepartout efter specialmål. Service var super god og alt var som det skulle være. Bestiller gerne herfra igen

28. januar 2025

Besvarelse fra Specialrammer

Mange tak for dine stjerner og ikke mindst handlen.
Du er meget velkommen tilbage. Tak.

Perfekte rammer

Jeg bestilte rammer med passe partout til speciele mål. De kom hurtigt og er helt perfekt. "Glasset" er lavet af pleksiglass, men det er helt klart som glass. Meget tilfreds :)

15. december 2024

Besvarelse fra Specialrammer

Mange tak for din handel - og også tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt, når vores kunder bruger tid på det - også når de er tilfredse. Håber vi får besøg af dig i webshoppen igen.

Hurtig og godt produkt

19. december 2024

Besvarelse fra Specialrammer

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst handlen. Håber du kommer tilbage en anden gang. God weekend

Godt produkt

10. december 2024

Besvarelse fra Specialrammer

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst handlen. Håber du kommer tilbage en anden gangn.

God og hurtig levering

God og hurtig levering. Forsvarlig emballage. Flotte passepartout rammer og god kvalitet billedramme.

8. november 2024

Besvarelse fra Specialrammer

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder noget for os. God jul og kom snart igen.