Varen som forventet. God og hurtig dialog i løbet af købsprocessem, hvor jeg blandt andet skulle ændre nogle mål.

Fremragende service/vejledning. Vores tilsendte varer er blevet det fineste resultat. Er taknemmelig for at de gør sig umage med produktet og pakker det så ansvarlig ind, når det skal fragtes.

Rammerne var i rigtig fin kvalitet. Dejligt at passepartouten allerede var sat i rammen, så de ikke blev bøjede eller fik slået hjørnerne. Priserne var rigtig gode, og kundeservice svarede hurtigt på... Se mere

Hurtig svar på spørgsmål på jeres hjemmeside og levering til tiden, men ramme var ikke helt pæn i det ene hjørne

1. nr. 2 af de 4 bedste virksomheder i Leverandør af trærammer

Specialrammer er en webshop der specialiserer sig indenfor produktion af rammer til billeder, plakat og lærred. I dag køber man plakater og kunst i alle mulige forskellige formater, og ofte er det svært af finde en standardramme der passer. Vi ønsker, det skal være nemt og let tilgængeligt for dig at købe en ramme i specialmål. Vores udvalg af rammeprofiler er derfor bredt og priserne er altid i orden – ellers giv os et kald. Vi hjælper dig med indramning af billeder i alle størrelser. Listeprofiler kommer typisk hjem fra Italien, hvor vi har udvalgt de flotteste til vores sortiment. Herefter bliver listerne skåret op i mål, og med håndkraft sat sammen til flotte rammer. Vi tilbyder dig rammer i høj kvalitet til fornuftige priser, Danmarks nok bedste kundeservice, og relativ hurtig levering. Har du specialønsker som du ikke kan få indfriet på vores webshop, så kontakt os telefonisk eller via email. Måske kan vi løse opgaven! Vi ses

4,7

Varen som forventet

7. april 2026

Besvarelse fra Specialrammer

Tak for din anmeldelse og tak for handlen. :-)

jeg fik hvad jeg bestilte

jeg fik hvad jeg bestilte, og det levede op til mine forventninger, god service og hurtig levering
mvh. Kirsten

9. marts 2026

Besvarelse fra Specialrammer

Mange tak for de rosende ord og ikke mindst din bestilling. Hav en god dag

Bestilte 5 paspartout på specialmål

Bestilte 5 paspartout på specialmål. Perfekt arbejde, og god indpakning. Meget professionelt.

4. marts 2026

Besvarelse fra Specialrammer

Mange tak for de rosende ord og ikke mindst din bestilling.
Hav en god dag

14. februar 2026

Besvarelse fra Specialrammer

Hej Kristina - ikke helt klar over hvad der menes med din kommentar. Ræk ud, hvis du vil os noget.

Hurtig svar på spørgsmål på jeres…

9. december 2025

Hej Birgitte
Det beklager vi. Hvis du havde rakt ud til os og fortalt os, at varen var defekt, ville vi selvfølgelig have løst problemet. Jeg sender dig en mail.

Fremragende service/vejledning/slutresultat

20. december 2025

Besvarelse fra Specialrammer

Mange tak for din anmeldelse og din handel. Det betyder noget for os.

Hurtigt og billigt, og pænt.

Det var betydligt billigere end alt andet, og det var pænt lavet. Kom hurtigt.

16. oktober 2025

Besvarelse fra Specialrammer

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde vores handel. Det gør en forskel. TAK

Synes ikke at rammerne lever op til…

Synes ikke at rammerne lever op til mine forventninger - kvalitets mæssigt.

21. september 2025

Hej Kamilla
Det er vi kede af.

Vi har sendt dig standardrammer i mindre størrelser i massiv eg. Egetræsprofilerne er i topkvalitet og er samlet af "rigtige mennesker". Vi beklager, hvis der er fejl på dem eller hvis der på anden måde er ting, der er forkerte. Men hvis du ikke mener de lever op til dine forventninger, så kan du jo fortryde sit køb, og sende varen retur.

Du kunne også give os et kald, så vi kan få en snak og måske opklare, hvorfor du ikke er tilfreds.

Men uanset, så tager vi denne anmeldelse til efterretning og må forsøge at forventningsafstemme bedre i fremtiden.

Hav en god dag.

Paspartu

Nemt at bestille paspatou efter målskemaet.
Hurtig levering, meget omhyggelig indpakning, så selv store emner blev leveret skadefri.

22. september 2025

Besvarelse fra Specialrammer

Mange tak for din bestilling og din anmeldelse. Tak fordi du tager dig tid. :-)

Sanne løste en reklamation Super tilfredsstillende

8. oktober 2025

Besvarelse fra Specialrammer

Tak for din handel og ikke mindst den fine anmeldelse trods alt. Det betyder noget.