Brought this scooter for my sons birthday, it cost £320, he used it once, the noise comingvfrom the back wheel is unbelievable, l contacted them and they keep sending me videos and links how to fix th... Se mere
Sparkscoot
Se, hvad kunderne siger
DO NOT BUY FROM THESE PEOPLE. THEY HAVE NO FOLLOW-UP CARE EVEN THOUGH THEY OFFER ONE YEAR GUARANTEE. PURCHASED MY SCOOTER IN JANUARY 2025 - DEAD BY JUNE. SO FAR, THEY HAVE ASKED ME TO TRY TO... Se mere
Het bedrijf geeft niet thuis als je het product ongeopend dus niet gebruikt wilt retourneren. Het was zogezegd een spijt aankoop. Bij het aanvragen van een retour ticket snel mailtje ontvangen ,maa... Se mere
6 dagen na bestelling de step binnen gekregen, dpd track and trace was ook prima en correct. Uitpakken en montage was fluitje van een cent, 6 rvs boutjes indraaien en klaar. Meteen goed getest,... Se mere
Andre kiggede også på
Webshop doet aan oplichting
Er gaan diverse zaken verkeerd bij deze webwinkel.
Het duurt als eerste 1,5 week voordat men daadwerkelijk een zending verstuurd.
De klantenservice is slecht bereikbaar en reageert vaak niet op verzoeken.
Bij een retourzending rekenen zij EUR 60 aan retourkosten wat niet toegestaan is onder NL wetgeving bij kopen op afstand.
Klantenservice is erg inflexibel en wil niet meewerken aan oplossingen.
Sterke waarschuwing om hier geen producten te bestellen of bij 1 van hun aanverwante websites.
Tot nu toe zeer tevreden.
Uitpakken en montage was fluitje van een cent, 6 rvs boutjes indraaien en klaar. Meteen goed getest, voelt degelijk aan, zeker niet Chinees. De step trekt snel op en zit binnen no-time aan de topsnelheid van 32 km/h ondanks mijn gewicht van 95kg.
Enige reden van geen 5 sterren: een vergelijkbare e-step is voor een iets lagere prijs te verkrijgen via Nederlandse webshops.
Alle onderdelen zijn overigens te verkrijgen via Ali-express. Complete set van de essentiële electronische en mechanische onderdelen kost 35euro.
Ook ik was in een wellicht misleidende site getrapt, maar de ervaring (tot nu toe) is niets dan positief.
Sparkscoot = oplichters
Sparkscoot = oplichters!
E-step bij dit bedrijf gekocht, omdat ik een positieve review had gezien op Crossrating. Blijkt achteraf dat Sparkscoot zelf achter Crossrating zit. Dubbele misleiding dus. Geen step geleverd gekregen natuurlijk. Eerst allerlei smoesjes en inmiddels laten ze niets meer horen. Achteraf waren er wel allemaal red flags, maar ja, dat is achteraf he....Zo zit Sparkscoot in 4 of 5 Europese landen, ze leveren via Crossrating ook exact dezelfde review in 5 verschillende talen. In Engeland en Duitsland ook vergelijkbare allemaal negatieve reviews op Trustpilot. Wel aangifte gedaan bij de Politie.
Frauduleuze website!!
Blijf ver weg van dit frauduleuze bedrijf!
Zoals onderstaande slechte reviews, leveren ze onfel niet, onwel een namaak Chinese scooter die binnen de kort termijn defect is.
Ze zijn enkel via email beschikbaar en houden je idd aan het lijntje met copy/paste berichten.
Zal overal moegelijk een klacht indienen en rechtsbijstand inschakelen.
Another email to Scoot worst service…
Another email to Scoot worst service I've ever recieved still not resolved they don't work with our sales of goods act laws. I cancelled this order within a few hours of making it. Avoid Avoid Avoid. I wish I had read Trust Pilot before I purchased it.
Dear Spark Scoot.
I am not opening the box. You shipped it without giving me time to change my mind and said I must receive the product before I can return it. You never mentioned costs for returns and I recieved the item immediately meaning you have a UK warehouse. I don't trust that if I use this product and have problems that I will receive any level of customer service. I have no trust in you as a company following your behaviour towards my order delivery and return. I have asked you send me a paid postage return label and as I have not opened or used the item I will not be opening it as I have a feeling you will blame my packaging and say I will not be refunded. I think you run what is a business that makes money on misleading and cheating. customers. Reading your reviews I'm not only one. Trust Pilot have state you asked customers to take their reviews down. Very dodgy. So how can I trust your product and its safety after all this.
I request again please send me a paid for label to be sent to your UK warehouse
E step besteld nooit gekregen nu geen contact meer
E step besteld
Betaald in 3 termijnen
E step zou geleverd zijn maar er is niets geleverd
Er zou voor ontvangst zijn getekend, maar ik heb niets ontvangen en toch zou er getekend zijn voor ontvangst.
Als ze een document hebben waar op staat getekend voor ontvangst dan is dat valsheid in geschrift!
Nu 3 maanden later betaald en nog steeds geen estep.
Er zijn een paar email contact momenten geweest om duidelijk te maken dat ik niets ontvangen heb
Ik een formulier moest invullen van de koerier, in dit geval doe.
Aangeleverde bij sparkscoot
Maar intussen geen reactie meer van support.
Ze hebben op de website geen contact adres, telefoon nummer.
Ik schakel mijn rechtsbijstands Verzekering in om dit verder te onderzoeken.
Advies van mij om hier geen spullen te bestellen.
Mooie aantrekkelijke website.
Maar als je goed de website bekijkt klopt het voor geen meter en staat er niets nuttigs op.
Alleen maar doen alsof ze wat verkopen en mensen bedriegen.
Dieven zijn het.
Hoop dat mensen eerst de resencies lezen voor ze besluiten om over te gaan om te kopen.
Bestel gewoon in een winkel in Nederland niet via een website.
Wat een gezeik!
Een hoop geld kwijt echt een hoop geld....
puur bedrog, e-step zonder merk op
Deze step zijn niet de originele merksteps. Er bleek nergens een logo of reclame op te staan wat al verdacht over komt. De step is na 4 maand al kapot, hij kan niet meer aan gezet worden. Voor herstel kan ik dus nergens terecht want niemand heeft hier wisselstukken voor in België en niemand wil zich hieraan wagen!
Een flop!
Finger weg
Finger weg von diesem unseriösen "chinesischen" Unternehmen. Man findet keine Adresse auf deren Homepage, wohin man das Paket zurück schicken kann. Sie antworten zwar per Mail, aber gehen nicht wirklich auf die Fragen ein. Ich bin leider naiv auf die gut aussehende "deutsche" Seite reingefallen.... Wollte nach einer dreiviertel Stunde wieder stornieren, was jedoch schon nicht mehr möglich war. Wird mir in Zukunft nicht mehr passieren. Jedoch kann ich mit dieser Rezension eventuell andere davon abhalten dort etwas zu kaufen.
Zusatz: beim Fahren auf schön asphaltierten Straßen ist der Roller ok. Bei Unebenheiten eine Katastrophe. Bei Hügel wird er sehr, sehr langsam. Akku hält auch nicht so lange, wie angegeben.
Super Spaß-Fahrzeug
Die Lieferung kam tatsächlich 3 Tage früher als erwartet an! Und die Breite des Lenkers trägt definitiv positiv zum Fahrspaß bei.
Nooit bestellen bij dit bedrijf
Nooit bestellen bij dit bedrijf. Ze houden je aan het lijntje en sturen de producten niet op. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, we houden contact per mail, maar ze antwoorden telkens dat we geduld moeten hebben. Onze bestelling dateert van 24.11.2023, dus ik vind dat we wel geduldig geweest zijn. Nu hebben we klacht ingediend via testaankoop en via FOD economie. Hopelijk krijgen we ofwel ons geld terug, ofwel de levering
Geweldig voor de prijs
Scooter van zeer hoge kwaliteit voor een fractie van de prijs van de meeste gelijkwaardige scooters op de markt.
Ik heb de mijne nu een paar maanden, ik gebruik hem elke dag en het werkt geweldig. Het enige nadeel is dat de batterijduur niet eeuwig meegaat, maar ik ben behoorlijk ver gegaan en ik moet hem nog laten sterven.
Zou het zeker aanbevelen
Step besteld... nooit ontvangen.
Step besteld... geen orderbevestiging, geen mail, niets.
Geen reactie op mijn mail noch op mijn bericht via de contacpagina. Had ik deze reviews eerder gezien, had ik hem niet bij sparkscoot besteld. Hopelijk wordt hij alsnog geleverd of ik ben 380€ kwijt.
Eigenlijk verdienen ze niet eens een…
Eigenlijk verdienen ze niet eens een ster. Op 24/10/2023 step in gebruik genomen. Met volle batterij amper 14 km mee te rijden. Meteen de klantendienst gecontacteerd via e-mail. Houden ons al aan het lijntje sinds 28 oktober. Eerst foto's doorgestuurd.Dan beweerden ze dat de foto's niet van de step waren, etc.... Nu zou ik zelf de batterij uit de step moeten halen en testen met een multimeter!! Contactadres niet te vinden op de website. Dikke bedriegers!!!
Op 1/12 mail mogen ontvangen van sparkscoot met als antwoord op mijn vraag waar ik een reparatieplaats vind:Als u denkt dat er een probleem is met de scooter, ga dan naar een plaatselijke reparatiewerkplaats voor reparatie (zoek het zelf uit!)
Volgens hen is de step in orde.
Na mijn review geen enkele reactie meer....
Dus geld kwijt, garantie lappen ze aan hun laars.....
Order geplaatst en betaald bij sparkscoot
Order geplaatst en betaald. Daarna niets meer. Estep met de naa. Sparkscool. Het enige wat ik heb gekregen is inschrijving nieuwsbrief.
Mailcontact waarin ik heb aangegeven ik niets heb. Blijt vragen naar ordernummer en pagina waarop ik heb besteld.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.