Overkligt bra service och personligt bemötande där man ses som en tillgång till banken och inte en belastning som många stora banker behandlar sina kunder. Kunden i fokus märks verkligen, gjorde valet... Se mere
Virksomheden har svaret
Flyttade från Tanum för 10 år sedan men vägrar bytta bank. Man får lätt tag på någon och dom är alltid trevliga spelare ingen roll hur mycket pengar du har på kontot du blir bemött bra. På toppen av a... Se mere
Virksomheden har svaret
Lätt att få kontakt, att hitta personal och kontaktuppgifter. Lätt skicka meddelanden och mail och man får väldigt bra svar! Bra rådgivning. Känner tillit. Ser stor skillnad mot andra banker som ma... Se mere
Virksomheden har svaret
Man känner sig välkommen och det känns som att ni verkligen vill hjälpa till med privatekonomin. Ni har avsatt bra med tid, ingen stress under ett bokat möte. Det känns inte som att man kommer in o... Se mere
Virksomheden har svaret
Vi är en helt fristående bank som verkar i norra Bohuslän och har kontor i Tanumshede och Hamburgsund. Vi har hög kompetens inom privat-, företag-, placering-, och försäkringsrådgivning, hanterar kontanter och ger tillbaka vår utdelning till samhället i form av sponsring. För att livet i norra Bohuslän ska bli lite bättre helt enkelt. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss.
Affärsvägen 3, 45730, Tanumshede, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Engagemanget hos vår bankkontakt ochh trevligt, kompetent bemötande.

Bra första bemötande
Hjälpsamma och förklarar på ett sätt så att man förstår

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
När man är i behov av att låna pengar av en bank är en Sparbank det bästa alternativet av ideologiska skäl.
Tanums Sparbank uppfyller alla våra kriterier vad gäller ärlighet och service. Det är dessutom fortfarande en riktig bank med öppettider och pengahantering.

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Den personliga servicen är fantastiskt. Lösningsorienterad och kunnig personal som verkligen sätter kunden i fokus. Vi kändes som en del av "familjen" redan från första mötet med Emma S. Tack

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Möjligheten att få personlig service är A och O och det fungerar bra.

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Bra kontakt med personlig bankman
Trevligt bemötande
Kunnig rådgivare

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Enkel att ha att göra med.
För de ärenden jag haft i banken har beslutsvägarna varit korta och raka.
Känns som om den lokala banken vill hjälpa till lite extra.

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Very very rude and bad service. I took all my money out
and went to another Bank
I was not in a great mood that day and was sour
but its all good now

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Med min handläggare känner jag mig trygg. Han förklarar på ett bra sätt och utifrån mitt perspektiv. Det känns bra att ha den kontakten för det skapar en ekonomisk trygghet på en annan nivå än att ”bara ha pengar”.
De är hjälpsamma och proffsiga i kassan också!

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Fick hjälp med allt jag behövde! Bra och trevlig personal!

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Ni har avsatt bra med tid, ingen stress under ett bokat möte.
Det känns inte som att man kommer in och stör i ert arbete när man kommer till kassan. Känslan på andra banker är att ingen vill vara i kassan för det tar tid från annat som är viktigare. Hos er är jag viktig när jag kommer in.

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Möte via teams passar mig perfekt. Får snabbt ta hjälp när jag behöver.

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Upplever att det är lätt att få svar och hjälp de gånger man behöver det. Även trevliga, lättsamma samtal de gånger man behöver ha fysiska träffar.

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Tack Kenth! Gott bemötande och hjälp och svar på våra frågor. Skönt att ni finns! Mvh Lennart och Yvonne

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Exceptionellt otrevligt bemötande! Tänkte föra över mina tillgångar ifrån Gotlands Sparbank då jag flyttat och besökte Sparbanken i Hamburgsund. Jag gick därifrån och kommer aldrig att sätta min fot på denna bank igen! Mitt tips: välj annan bank.

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Bästa banken. Så trevlig och omhändertagande och väldigt kunnig personal. Man känner sig alltid välkommen.

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Personlig kontakt med banken med regelbundna möten
Trevligt bemötande

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Fantastisk service! Finns alltid där om man undrar något. Bara 1 samtal bort.

Besvarelse fra Sparbanken Tanum
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.