Sparbanken Tanum Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Overkligt bra service och personligt bemötande där man ses som en tillgång till banken och inte en belastning som många stora banker behandlar sina kunder. Kunden i fokus märks verkligen, gjorde valet... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Flyttade från Tanum för 10 år sedan men vägrar bytta bank. Man får lätt tag på någon och dom är alltid trevliga spelare ingen roll hur mycket pengar du har på kontot du blir bemött bra. På toppen av a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lätt att få kontakt, att hitta personal och kontaktuppgifter. Lätt skicka meddelanden och mail och man får väldigt bra svar! Bra rådgivning. Känner tillit. Ser stor skillnad mot andra banker som ma... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Man känner sig välkommen och det känns som att ni verkligen vill hjälpa till med privatekonomin. Ni har avsatt bra med tid, ingen stress under ett bokat möte. Det känns inte som att man kommer in o... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bank
  2. Pengeautomat
  3. Juridisk rådgivning
  4. Sparekasse

Skrevet af virksomheden

Vi är en helt fristående bank som verkar i norra Bohuslän och har kontor i Tanumshede och Hamburgsund. Vi har hög kompetens inom privat-, företag-, placering-, och försäkringsrådgivning, hanterar kontanter och ger tillbaka vår utdelning till samhället i form av sponsring. För att livet i norra Bohuslän ska bli lite bättre helt enkelt. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

59 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bankbytet

Att byta bank var nog mer arbete än vad vi väntat oss. Vi har fått mycket bra hjälp från banken, så trots allt har det gått väldigt bra.

2. september 2024

Besvarelse fra Sparbanken Tanum

Skönt att höra att det gått bra och att du är nöjd med ditt bankbyte! 😃 Tack för din recension! //Josefin på banken

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Positivt och proffsigt bemötande från…

Positivt och proffsigt bemötande från personal
En VD som är nöjd med sin månadslön och tar inte ut provision och bonus.
Mycket got omdöme i norra Bohuslän från privat personer, företagare och föreningar.
Har en ovanligt och positiv socialverksamhet med sina kunder

29. oktober 2024

Vilka fina ord! Tack för din recension, Arne :) //Josefin på banken

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastiskt bemötande av banken…

Fantastiskt bemötande av banken (Katrin) till mig som kund. Är super nöjd

16. september 2024

Besvarelse fra Sparbanken Tanum

Vad roligt att höra! Detta ska vi hälsa till Katrin :) Tack för din recension! //Jossan på banken

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ett bra möte

Trevligt bemötande vid första personliga mötet. Tydliga, begripliga svar på mina frågor. Ett bra möte!

21. oktober 2024

Kul att höra! Tack för din recension :) //Josefin på banken

Bästa smidigaste banken

Lätt att nå sin kontaktperson som alltid tar sig tid o hjälper en med stort som smått

31. juli 2024

Kul att höra! Tack för din fina recension :) //Josefin på banken

Supertrevliga och hjälpsamma

Alla är supertrevliga och vill hjälpa dig på bästa sätt.

15. juli 2024

Tack för den fina recensionen! :) //Josefin på banken

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Banken räntepolitik har mer att önska

Bankens räntepolitik har mer att önska. Oerhört långsam aktivitet på banken när räntor skall sänkas de gick flera veckor efter riksbanken sänkt sin styränta. Som svar på detta så hade de med lagar och regler att göra. Dalslands sparbank reagerade bara några dagar efter riksbankens beskad. Vilka lagar menar Tanumssparbank. Ljuger dom? Eller drar dom bolånekunderna på pengar? Hur många miljoner i ränteintäckter tjänade banken på att inte agera så skyndsamt som andra banker har gjort!!!! Är detta Rätt ska de vara så!!!!?

8. maj 2024

Hej Krister.

Hur lång tid det tar innan en sänkning eller höjning slår igenom kan variera lite från gång till gång. En förklaring är lagar och regler. Som exempel är vi skyldiga att annonsera ränteändringar i media och innan annonsen når allmänheten får vi inte avslöja de nya räntenivåerna. Tanken är att alla ska få informationen på samma gång men ibland kan det göra att det tar någon dag extra innan ändringen slår igenom. Men det är bara en sak, det är mycket som styr.

Sparbankerna är fristående och tar egna beslut lokalt så det är inte säkert att det ser likadant ut hos alla Sparbanker. Denna gång valde vi att inte följa riksbankens rakt av och sänkte räntan mer på utlåning än inlåning.

Huruvida det är positivt med en snabb sänkning beror dessutom på vem du frågar. Alla med större lån ser givetvis fram emot räntesänkningar men vi har även många kunder som är jätteglada över att det äntligen finns sparränta.

Ränteförändringar är komplext men vi lovar att vi gör så gott vi kan.

Önskar dig en fin dag
// Carolina på banken

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Flyttade bankärenden till Tamums sparbank

Flyttade bankärenden till
Tanum. Fungerade bra. I övrigt inget större erfarenhet av deras tjänster så långt.

8. april 2024

Besvarelse fra Sparbanken Tanum

Hej John-Erik! Tack för din recension :) Jag hoppas vi får några fler stjärnor i betyg när du fått lite mer erfarenhet av våra banktjänster! Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss :) Mvh Josefin på banken

Alltid bra mottagen

Alltid bra mottagen, bra service.

5. februar 2024

Kul att höra Kristian! Tack för din recension :) //Josefin på banken

Trygghet och service

Känner mig trygg och får den hjälp jag behöver.

30. april 2024

Underbart att höra! Tack för din recension :) //Josefin på banken

Toppen bank

Lätt att navigera på banken via internet trevligt bemötande på fysiska banken

24. april 2024

Kul att höra Maja! Tack för din recension :) //Josefin på banken

Professionellt och välkomnande

Professionellt och korrekt bemötande. Snabb handläggning.

5. april 2024

Kul att höra Helena! Tack för din recension :) //Josefin på banken

Bra service

Bra service, personligt bemötande. Mänsklig och gedigen personal. Det mesta går att lösa, och banken visar intresse för mig som kund!

14. marts 2024

Besvarelse fra Sparbanken Tanum

Vilken fin recension! Tack så mycket och kul att höra att du är nöjd! :) //Jossan på banken

Lätt att få kontakt

Bra rådgivning. Känner tillit. Ser stor skillnad mot andra banker som man knappt kan komma i kontakt med och som har starkt begränsade öppettider. Sparbanken slår dem med hästlängder.

Hemsidan är jag dock inte så nöjd med. Är inte i närheten av Avanza.

24. januar 2024

Tack Monica för din fina recension och feedback :) //Josefin på banken

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk rådgivning och alltid ett…

Fantastisk rådgivning och alltid ett öppen öra.
Ingen problem alls angående lånet och försäkringar.

Tack för allt Emma!

21. december 2023

Kul att höra! Tack för din recension :) //Jossan på banken

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag tycker att det har blivit sämre när…

Jag tycker att det har blivit sämre när man ska betala räkningar, det gamla systemet var bättre och så kunde man dessutom många fler räkningar.

23. januar 2024

Besvarelse fra Sparbanken Tanum

Hej Gun! Tack för din feedback. Om det är betalningsvyn i internetbanken/appen du menar är vi tacksamma om du vill skicka in denna under "Lämna Feedback" när du är inloggad i internetbanken eller appen. Då hamnar infon direkt hos vår IT-leverantör :) Mvh Josefin på banken

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.