Muziekhuis Souman Anmeldelser 1.586

4,9

Ik zocht een kabel voor mijn elektrische contrabas, "gewone" geven brom. Ik wist niet goed welke te kiezen op de website. Een telefoontje naar Souman leverde supergoed advies op. Meteen online besteld... Se mere

Snelle verzending. Alleen DHL heeft er lang overgedaan. Het pakket is wel 3 x teruggegaan naar de regio-opslag. Zaterdagmiddag het keybord kunnen ophalen. Door het vele transport was de verpakking... Se mere

Super goede service, nieuwe boss gx 10 super tevreden voor het merk. Maar zeker ook voor de service van souman. Verzorg ingepakt pakketje, mooie track and trace via de website zelf.

Pakket niet ontvangen en kwijtgeraakt door PostNL. Muziekhuis Souman heeft uiteindelijk alles opgelost en alsnog een nieuwe piano opgestuurd. Hierna alles in orde. Niks anders dan bewondering voor dez... Se mere

1. Musikbutik
  2. Guitarbutik
  3. Udlejning af musikinstrumenter
  4. Reparation af musikinstrumenter
  5. Musikinstrumentforretning
  6. Klaverbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gelegen aan de A28 nabij Zwolle ligt het grote pand van Muziekhuis Souman! Gevuld met een enorm assortiment piano's, gitaren en andere muziekinstrumenten! Gratis parkeren, makkelijk bereikbaar en een topservice is de standaard die je kunt verwachten!

4,9

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Top service!

Ik had een prachtige Del-Tone Stratocaster gezien op de website van Souman, vervolgens heb ik hun gecontacteerd via whatsapp, en hebben ze me een collectie gedetailleerde foto’s van de gitaar gestuurd. Aangezien de afstand tot de winkel voor mij ver was, heb ik er tegen mijn principes in voor gekozen om ze online te bestellen. Een half uur na mijn aankoop werd ik telefonisch gecontacteerd door hun, met de vragen welke snaren ik op de gitaar wilde, en hoe ik ze afgesteld wilde hebben. Wat een service!
De dag erna heb ik de gitaar, heel goed verpakt, al mogen ontvangen. Perfect naar wens afgesteld! Dankjewel muziekhuis Souman! En tot een volgende keer 😉

15. januar 2026

Top Tier Guitar Dealer

Bought an ultra-premium acoustic guitar from Souman (remotely from Germany). Had super quick, direct and helpful exchange with the owner, who sent pics and answers near instantly and was very welcoming to close the sale. This is the place you should take your hard-earned cash to trade against good guitars. 5/5 would buy again (and might do).

22. december 2025

Super service!

Super service!! Roland toetsenbord besteld en was alleen in wit beschikbaar i.p.v. zwart zoals gewenst. Ze hebben direct bij Roland een nieuwe besteld en kreeg deze in dezelfde week nog geleverd. Staat nu aangesloten en werkt perfect. Veel dank aan Geurt

18. december 2025