Super goede service, nieuwe boss gx 10 super tevreden voor het merk. Maar zeker ook voor de service van souman. Verzorg ingepakt pakketje, mooie track and trace via de website zelf.
- Musikbutik
- Guitarbutik
- Udlejning af musikinstrumenter
- Reparation af musikinstrumenter
- Musikinstrumentforretning
- Klaverbutik
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Gelegen aan de A28 nabij Zwolle ligt het grote pand van Muziekhuis Souman! Gevuld met een enorm assortiment piano's, gitaren en andere muziekinstrumenten! Gratis parkeren, makkelijk bereikbaar en een topservice is de standaard die je kunt verwachten!
Rendementstraat 1, 8094RA, Hattemerbroek, Holland
- info@souman.nl
- souman.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Supergoed advies en razendsnel geleverd
Ik zocht een kabel voor mijn elektrische contrabas, "gewone" geven brom. Ik wist niet goed welke te kiezen op de website. Een telefoontje naar Souman leverde supergoed advies op. Meteen online besteld en de volgende dag al in huis. Ik ben helemaal blij met mijn kabel, een tien-plus voor Souman!
Paket is goed aangekomen en sneller dan…
Paket is goed aangekomen en sneller dan verwacht.
Super goede service
Snelle en correcte informatie direct na…
Snelle en correcte informatie direct na de online bestelling. Snelle levering! goede beschermende verpakking.
Goede informatie, snelle levering
Telefonisch en op de website prima informatie. En snel geleverd.
Snelle verzending
Snelle verzending. Alleen DHL heeft er lang overgedaan. Het pakket is wel 3 x teruggegaan naar de regio-opslag. Zaterdagmiddag het keybord kunnen ophalen. Door het vele transport was de verpakking ook beschadigd. Keyboard zelf is onbeschadigd en werkt naar behoren.
Met groet,
Rienus Rozier
Pakket niet ontvangen en kwijtgeraakt…
Pakket niet ontvangen en kwijtgeraakt door PostNL. Muziekhuis Souman heeft uiteindelijk alles opgelost en alsnog een nieuwe piano opgestuurd. Hierna alles in orde. Niks anders dan bewondering voor deze zaak, top service. Ard, dankjewel!
Een no nonsense muziekwinkel
Een no nonsense muziekwinkel, hebben veel tegen een courante prijs. Netjes verpakt en snelle levering.
Prima service
Aanschaf zo geregeld, communicatie prima, snel verzonden en product zoals verwacht! Zeer tevreden. Fantastische versterker de Boss KATANA 100 G3! Buren zijn blij 🙂
Ik had een vraag over levertijd
Ik had een vraag over levertijd, die kwam niet overeen met wat in de advertentie stond. Ik kreeg vrijwel meteen antwoord en jullie hebben het super geregeld.
Mijn bestelling was er de volgende dag .
Snelle levering
Uitstekende service
Het pianoklavier was zeer goed verpakt en is in perfecte staat aangekomen.
Erg prettig geholpen
Erg prettig geholpen, wordt naar je geluisterd; kan iedereen deze winkel aanrader!!
Top Ervaring
Prima service,
Klantvriendelijk.
En zeer behulpzaam.
Muziekhuis Souman is een echte aanrader.