Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 42 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkternes kvalitet, især krystallerne, som ofte beskrives som smukke og tro mod billederne på hjemmesiden. Leveringsservicen fremhæves konsekvent som hurtig og effektiv, selv i travle perioder, og mange sætter pris på den omhyggelige og smukke indpakning, der ofte inkluderer personlige hilsner og små overraskelser. Virksomhedens kundeservice og personale roses for deres venlighed, hjælpsomhed og evne til at skabe en god oplevelse. Dog var nogle mennesker utilfredse med, at størrelsen og udseendet på visse krystaller ikke levede op til forventningerne baseret på billederne, og enkelte oplevede problemer med smykker, hvor elastikken sprang eller belægningen forsvandt hurtigt. Derudover nævnte nogle, at de selv skulle betale for returfragt, hvilket de fandt utilfredsstillende.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produktet. Kunderne roser de smukke krystaller, det store udvalg og den... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten. Mange fremhæver den gode kvalitet af krystaller og produkter,... Se mere

Delivery service

Brugere udtrykker stor tilfredshed med leveringsservicen. Kunder fremhæver konsekvent den hurtige levering,... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med servicen. Kunder fremhæver den hurtige, venlige og personlige... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet. Mange roser den hurtige, søde og personlige service, samt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har foretaget mit første køb hos Ditte - kæmpe stort udvalg på hjemmesiden, og super smukke krystaller/sten 🥰 Pakken kom efter kun to dage, trods tilbudstravlhed . Kundeservice var også helt i... Se mere

Jeg har lige modtaget en kæmpe "Sunset Labradorit Freeform krystal" fra Soulful. Sunset Labradorit krystallen er helt fantastisk flot når den står badet i lys og lever fuldstændig op til det viste bi... Se mere

Jeg har handlet hos Soulful i mange år nu, og hver gang er en fantastisk oplevelse! De har de smukkeste krystaller, og det sødeste personale. Kæmpe anbefaling herfra hvis du vil have skønne krystaller... Se mere

Jeg har handlet hos soulful i over 1 år nu og altid været tilfreds! Krystallerne er i rigtig god kvalitet og som på billederne, kundeservicen er i top klasse og leveringen lynhurtig. 😍 Hvis man leder... Se mere

1. nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Stenforretning
  2. nr. 27 af de 87 bedste virksomheder i Smykkeforretning

Soulful er en dansk webshop dedikeret til krystaller, mineraler og smykker af høj kvalitet. Vi udvælger alle vores produkter med stor omtanke, så du får naturens smukkeste skatte hjem – altid med fokus på autenticitet og gode energier. For os handler det ikke kun om smukke sten, men om at skabe en oplevelse, hvor du kan finde ro, balance og inspiration i hverdagen. Vi lægger vægt på personlig service, hurtig levering og en tryg købsoplevelse, så du kan handle med hjertet i centrum. Hos Soulful tror vi på, at krystaller kan være mere end dekoration – de kan være små ankre af nærvær, styrke og magi.

4,8

Svarer typisk inden for 48 timer

Altid en god oplevelse.

Altid en god oplevelse.
Hurtig levering, skønne varer og så sender de altid en fantastisk sødt kort med som takker for ordren.

27. december 2023

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din flotte anmeldelse. 🫶🏼
Vi er glade for at høre at du også er vild med vores produkter, og at du kan lide det håndskrevne kort. 🥰

Tak for jer soulful

Fantastisk service og helt igennem vidunderlige produkter. Jeg har bestilt både krystaller, online kurser og krystalbog af flere omgange og hvergang kommer det med hurtig levering og et fint kort med et stort tak. Hurtigt tilbage melding på spørgsmål og gode råd med på vejen. 5 stjerner til dygtige Ditte og hendes team og en kæmpe anbefaling herfra.

26. december 2023

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for dine skønne ord og 5 stjerner. 🫶🏼🥰 Det er vi SÅ glade for at høre. 🩷

Super servic

Superhurtig kommunikation, forsendelse og ombytning. Virkelig god service +++

29. december 2023

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for dine flotte ord. 🥰🫶🏼

Bedte anbefalinger ✨🤍✨

Bestillingen kom super hurtigt trods Black friday. Krystallerne var virkeligt SÅ SMUKKE ✨💎✨ Og så var de pakket så fint og sirligt ind i hver deres smukkeste silkepapir🤍🩷🤍
Jeg kan også rigtig godt lide Soulfuls fine etik omkring krystallerne✨🤍✨
Så de bedste anbefalinger herfra, hvis du søger en helt særlig gave til en anden, eller vil forkæle dig selv.
Mvh Sanne

24. november 2023

Besvarelse fra Soulful

Tusind tusind tak for din skønne anmeldelse. 🙏🌸 Vi går nemlig meget op i hvor vores krystaller kommer fra og al vores indkøb er fra hjertet, så det er rigtig dejligt at høre at dette anerkendes. 🩷

Lækre varer, det fungerer bare

Lækker hjemmeside. Brugervenlig.
Flotte krystaller. Hurtig levering.
Så glad hver gang jeg modtager krystaller derfra. Ville bare elske at få en lille seddel med på dem hver, med en beskrivelse af deres evner. Får man altid i fysiske butikker. Ville være prikken over i’et.

24. november 2023

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for dine flotte ord. Og tak for din idé med små sedler til hver krystal. 🩷

Kalenderen kom hurtigt og der var en…

Kalenderen kom hurtigt og der var en dejlig personlig hilsen med. Man blev i godt humør af og åbne og læse beskeden 🤗 er absolut ikke sidste gang jeg køber noget hos Soulful.

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din anmeldelse 🥰 Dejligt at høre, at du blev glad for det håndskrevne kort til din ordre. 🩷

Kvalitet og service i top. Fås ikke bedre!

Jeg har kun godt at sige om Soulful. Fantastiske varer i høj kvalitet og super service! Man fornemmer virkelig at der er ildsjæle bag, som både ved en masse om de sten og krystaller de sælger og ud over top-kvalitet også med fokus på bæredygtighed og fairtrade. Jeg har købt fra dem RIGTIG mange gange og er blevet begejstret hver gang. Jeg er storfan :-)

Besvarelse fra Soulful

Tusind tusind tak for din skønne ord. 🩷
Det betyder meget for os, at du også kan mærke vores passion og vores kærlighed til fairtraden. 🥰

Super kvalitet af krystaller!

Først og fremmest er det rigtig god kvalitet, alle de køb jeg har foretaget - og det er ikke få :)
Venlig, hurtig og professionel betjening - et dejligt sted at købe krystaller, både online og fysisk i butikken.

Service i topklasse

Service i topklasse, SÅ hjælpsomme og lynhurtige til at svare både på mail og Instagram. Deres julekalender er eventyrlig smuk og det er deres lamper også - hurtig og nem levering.

19. oktober 2023

Jeg er vild med krystaller

Gode beskrivelser på hjemmesiden. Super fin kvalitet, man forvente lidt “fejl” da det er natur materialer man får - men de er så smukke. Pakket godt ind så der ikke kommer skader under fragt. Og rigtig dejligt at der kommer en personlig hilsen med i pakken - gør det hele mere real. Helt sikkert ikke færdig med at shoppe der

2. oktober 2023

Jeg er kæmpe fan!

Jeg er kæmpe fan!
Soulful levererer altid krystaller af høj kvalitet og energi.
Bredt udvalg, sødt og hjælpsomt personale, fantastiske produkter.

1. oktober 2023

Lys og taknemlig for der findes en sådan forretning✨

Det at handle hos Soulful, har været fyldt af lys og god viden omkring krystallernes egenskaber. Der er en stemning af håb og positiv energi, når man som kunde handler hos Soulful. Jeg har fornyeligt købt et kursus omkring Orakel og Englekort, hvor Ditte guider og fortæller. Jeg er dybt indspireret og meget taknemlig. Jeg føler mig lyst op, af alle de gode indsigter og erfaring, som Ditte kyndigt og ydmygt viderebringer fra hjertet. Der er helt sikkert engle tilstede hos Soulful.
Kh Grete Pedersen, Nygårdsvej 11, 2 th Esbjerg

1. oktober 2023