Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 42 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkternes kvalitet, især krystallerne, som ofte beskrives som smukke og tro mod billederne på hjemmesiden. Leveringsservicen fremhæves konsekvent som hurtig og effektiv, selv i travle perioder, og mange sætter pris på den omhyggelige og smukke indpakning, der ofte inkluderer personlige hilsner og små overraskelser. Virksomhedens kundeservice og personale roses for deres venlighed, hjælpsomhed og evne til at skabe en god oplevelse. Dog var nogle mennesker utilfredse med, at størrelsen og udseendet på visse krystaller ikke levede op til forventningerne baseret på billederne, og enkelte oplevede problemer med smykker, hvor elastikken sprang eller belægningen forsvandt hurtigt. Derudover nævnte nogle, at de selv skulle betale for returfragt, hvilket de fandt utilfredsstillende.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produktet. Kunderne roser de smukke krystaller, det store udvalg og den... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten. Mange fremhæver den gode kvalitet af krystaller og produkter,... Se mere

Delivery service

Brugere udtrykker stor tilfredshed med leveringsservicen. Kunder fremhæver konsekvent den hurtige levering,... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med servicen. Kunder fremhæver den hurtige, venlige og personlige... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet. Mange roser den hurtige, søde og personlige service, samt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har foretaget mit første køb hos Ditte - kæmpe stort udvalg på hjemmesiden, og super smukke krystaller/sten 🥰 Pakken kom efter kun to dage, trods tilbudstravlhed . Kundeservice var også helt i... Se mere

Jeg har lige modtaget en kæmpe "Sunset Labradorit Freeform krystal" fra Soulful. Sunset Labradorit krystallen er helt fantastisk flot når den står badet i lys og lever fuldstændig op til det viste bi... Se mere

Jeg har handlet hos Soulful i mange år nu, og hver gang er en fantastisk oplevelse! De har de smukkeste krystaller, og det sødeste personale. Kæmpe anbefaling herfra hvis du vil have skønne krystaller... Se mere

Jeg har handlet hos soulful i over 1 år nu og altid været tilfreds! Krystallerne er i rigtig god kvalitet og som på billederne, kundeservicen er i top klasse og leveringen lynhurtig. 😍 Hvis man leder... Se mere

1. nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Stenforretning
  2. nr. 27 af de 87 bedste virksomheder i Smykkeforretning

Soulful er en dansk webshop dedikeret til krystaller, mineraler og smykker af høj kvalitet. Vi udvælger alle vores produkter med stor omtanke, så du får naturens smukkeste skatte hjem – altid med fokus på autenticitet og gode energier. For os handler det ikke kun om smukke sten, men om at skabe en oplevelse, hvor du kan finde ro, balance og inspiration i hverdagen. Vi lægger vægt på personlig service, hurtig levering og en tryg købsoplevelse, så du kan handle med hjertet i centrum. Hos Soulful tror vi på, at krystaller kan være mere end dekoration – de kan være små ankre af nærvær, styrke og magi.

4,8

Svarer typisk inden for 48 timer

Hurtig levering og flot pakket ind.

Hurtig levering og flot pakket ind.
Manglede et armbånd og skrev at det ikke ikke var med i min pakke,fik med det samme et nyt tilsendt. Super kundeservice

27. maj 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din søde anmeldelse. 🥰 Hvor er det godt, at vi hurtigt fik rettet op på fejlen i pakken. 💖

Hurtig og god service - altid en fornøjelse

Jeg har handlet mange gange hos Soulful, og jeg har også lavet en anmeldelse før, men min nyeste oplevelse hos dem, fortjener endnu en. Jeg bestilte varer fra deres nyheder i dag (d. 31/5) ca. kl. 11.20, og en time efter, var pakken allerede klar til afsendelse. Der er altid super god og hurtig service, men det i dag var helt fantastisk. Tak til jer hos Soulful - i gør et super godt stykke arbejde!

31. maj 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din søde anmeldelse (igen 🥰) og de 5 stjerner, det betyder utrolig meget for os. 🫶🏼 Hvor er det dejligt at vi kunne pakke og sende din ordre afsted så hurtigt! 😍

Hurtig levering, god service og skønt sortiment

Jeg bestilte en masse skønne krystaller onsdag aften og fredag eftermiddag var de allerede klar til afhentning i pakkeshoppen🌞

Jeg lavede også en personlig besked på deres hjemmeside til min ordre, og jeg fik alt opfyldt 🌸
Jeg har købt derfra rigtig mange gange netop fordi kvaliteten er så god, servicen er i top og virksomheden hår op i at det er etisk forsvarlige krystaller. Hjemmesiden er også nem at finde rundt i og billederne er så flot taget af deres sortiment🌸

Hilsen en glad og tilfreds kunde 🌞

17. maj 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din søde anmeldelse. 🥰 Det betyder utrolig meget for os at du har altid har haft en god oplevelse ved os, og at vide at vi både kunne opfylde dine ønsker til krystallerne samt sørge for at din pakke blev sendt hurtigt afsted. 😍
Også er vi simpelthen så glade for at høre, at det etiske også betyder meget for dig. 💖🙏

Virkelig skøn oplevelse

Bestilte en Elite Shungit som virkelig er flot og fuld af energi. Elsker den lille detalje med det håndskrevne takkekort.
Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller ved jer

9. maj 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din søde besked og de 5 stjerner. Hvor er det dejligt at du synes om det smukke stykke Elite Shungit du fik, og det håndskrevne kort. 😍

En fantastisk købs & service oplevelse!

Jeg har været så heldig, at kunne købe den smukke grønne aventurin engel. Jeg har både oplevet hurtig levering, jeg bestilte fredag & pakken lå klar til afhentning allerede dagen efter lørdag 😊
Jeg fik også en virkelig god service, med hurtigt svar på en mail af en meget imødekommende person.

& ud over alt dette, så var englen pakket så nensomt ind, både med pap strimler, bobleplast & silkepapir 😁 Der var også et lille håndskrevet kort med, hvilket jeg syntes er så sødt & næstekærligt 🥰

Jeg ville give 10 ⭐️ Hvis jeg kunne & jeg er da helt sikkert opmærksom på kommende Insta opslag til potientielle gaver! 😁

26. april 2024

Besvarelse fra Soulful

Af hjertet tak for din søde anmeldelse og de '10' stjerner, vi er så glade for at høre at både den hurtige levering, vores kundeservice, indpakningen og det håndskrevne kort har bragt glæde hos dig. 🥹🫶🏼 Vi håber at den utroligt smukke engel kommer til at bringe en masse positiv energi, glæde og held til dig. ✨🥰

Som nybegynder valgte jeg at købe den…

Som nybegynder valgte jeg at købe den helt fantastiske flotte Krystalbog. Samt et begynder sæt med krystaller.
I pakke var medsendte en flot bjergkrystal spids. Leveret dagen efter bestillingen. Det er ikke sidste gang der bliver handle hos Soulful. Flere flotte krystaller er lagt i kurven.

19. april 2024

Besvarelse fra Soulful

Tak for din søde anmeldelse og de 5 stjerner. 🫶🏼😍 Vi håber at bogen og de smukke krystaller kommer til at bringe stor glæde på dit nye krystaleventyr 🥰

Rigtig god oplevelse

Rigtig hurtig levering, og krystallerne var så fine! Kommer helt sikkert til at handle der igen!

26. marts 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er vi glade for at du synes om de smukke krystaller, og vil handle ved os igen! 🥰🫶🏼

Der sad batterier i produktet fra start så man hurtigt kunne pakke det op og se virkningen, det er i sig selv et stort plus. Derudover var fulgte der også ekstra batterier med. Det er god service!

25. marts 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. 🌷 Hvor er det dejligt at vores krystal lyskæde har skabt stor glæde, også med de ekstra batterier som følger med. 😍

Pakket med kærlighed

25. marts 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. ✨ Vi gør meget i at pakke hver enkelte ordre med kærlighed, så vi er utrolig glade for at dette kan mærkes. 🥰

Bestillingen er ikke modtaget efter 4…

Bestillingen er ikke modtaget efter 4 uger, trods 200 kr. Flyfragt..

29. februar 2024

Kære Heidi
Som vi også skrev med dig om på mail, var der desværre sket en fejl, så din ordre er blevet sendt med skib til Grønland i stedet for fly. Vi har været i kontakt med PostNord, som oplyser at der kan gå op til 27 hverdage før din pakke er fremme. Så den er på vej. 🙏🌸
Vi garanterer dog ikke på vores hjemmeside at man kan forvente levering med fly til Grønland, da det vurderes fra ordre til ordre. 🥰

Har købt flere gange hos soulful

Har købt flere gange hos soulful. Det er altid en positiv oplevelse, hurtig levering, flot butik at komme komme i samt god og hurtig kundeservice. Køber gladeligt herfra igen

14. marts 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din søde anmeldelse. 🥰
Vi er glade for at du altid har en god oplevelse både med hurtig levering og god kundeservice, samt at du synes om vores showroom. 😍🫶🏼

Bedste sted at købe dine krystaller og andre spirituelle ting!

Jeg elsker Soulful og er derinde og kigge flere gange om ugen!🔮💛

Jeg har siden november sidste år købt både kurser, kort og krystaller, som jeg er utrolig glad for!

Jeg elsker at de skriver personlige breve til en, når man har købt noget📃 Sommetider giver de også en lille gave med, oven i det man har bestilt💜

Er der den mindste fejl, er de så søde og hjælpsomme til at gøre noget ved det, ligeså snart de har tid og mulighed for det✌🏻

Jeg følger dem på Instagram, hvor der er den skønneste energi - både i deres opslag og i deres stories🌞

Jeg går personligt meget op i bæredygtighed, og det er jeg virkelig taknemmelig for at Soulful ligeledes gør🌍 Det var en af de største grunde til at jeg valgte dem i første omgang!

Knus fra et meget glad og tilfreds menneske🌈

22. marts 2024

Besvarelse fra Soulful

Af hjertet tak for din søde anmeldelse. 🙏🩷
Hvor er det dejligt at du er glad for både kurser, kort og krystaller, samt den personlige hilsen til dine ordrer. 🫶🏼 Og hvor er det skønt at høre, at du også kan mærke vores energi på Instagram. 😍 Vi er glade for at du ligesom os, går op i bæredygtighed og at det var en af grundene til at du valgte at købe dine krystaller hos os. 🥰

Glad kunde siden 2019

Glad kunde siden 2019. Jeg køber hos Soulful mere eller mindre hver måned, de fleste af mine krystaller er derfra, og efter at have købt andre steder både her i Danmark og i udlandet kan jeg sige, at kvaliteten, kundeservicen og energien i krystallerne hos Soulful er bare de bedste. Highly recommendable!

7. februar 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din flotte anmeldelse, hvor er vi glade for at du finder vores krystaller og kundeservice bedst. Det betyder virkelig meget for os. 🥰🫶🏼

Et vidunderlige univers!

Et vidunderlige univers!
Selvom jeg har handlet hos dem ad flere omgange, bliver jeg altid overrasket og taknemmelig over hvor mange smukke og enestående krystaller de har. Der er også altid hurtig levering og fantastisk kundeservice!

14. marts 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner. 🩷 Det betyder rigtig meget for os. 🫶🏼 Vi er glade for at du også er vild med vores krystaller. 🥰