Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 42 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkternes kvalitet, især krystallerne, som ofte beskrives som smukke og tro mod billederne på hjemmesiden. Leveringsservicen fremhæves konsekvent som hurtig og effektiv, selv i travle perioder, og mange sætter pris på den omhyggelige og smukke indpakning, der ofte inkluderer personlige hilsner og små overraskelser. Virksomhedens kundeservice og personale roses for deres venlighed, hjælpsomhed og evne til at skabe en god oplevelse. Dog var nogle mennesker utilfredse med, at størrelsen og udseendet på visse krystaller ikke levede op til forventningerne baseret på billederne, og enkelte oplevede problemer med smykker, hvor elastikken sprang eller belægningen forsvandt hurtigt. Derudover nævnte nogle, at de selv skulle betale for returfragt, hvilket de fandt utilfredsstillende.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produktet. Kunderne roser de smukke krystaller, det store udvalg og den... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten. Mange fremhæver den gode kvalitet af krystaller og produkter,... Se mere

Delivery service

Brugere udtrykker stor tilfredshed med leveringsservicen. Kunder fremhæver konsekvent den hurtige levering,... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med servicen. Kunder fremhæver den hurtige, venlige og personlige... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet. Mange roser den hurtige, søde og personlige service, samt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har foretaget mit første køb hos Ditte - kæmpe stort udvalg på hjemmesiden, og super smukke krystaller/sten 🥰 Pakken kom efter kun to dage, trods tilbudstravlhed . Kundeservice var også helt i... Se mere

Jeg har lige modtaget en kæmpe "Sunset Labradorit Freeform krystal" fra Soulful. Sunset Labradorit krystallen er helt fantastisk flot når den står badet i lys og lever fuldstændig op til det viste bi... Se mere

Jeg har handlet hos Soulful i mange år nu, og hver gang er en fantastisk oplevelse! De har de smukkeste krystaller, og det sødeste personale. Kæmpe anbefaling herfra hvis du vil have skønne krystaller... Se mere

Jeg har handlet hos soulful i over 1 år nu og altid været tilfreds! Krystallerne er i rigtig god kvalitet og som på billederne, kundeservicen er i top klasse og leveringen lynhurtig. 😍 Hvis man leder... Se mere

1. nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Stenforretning
  2. nr. 27 af de 87 bedste virksomheder i Smykkeforretning

Soulful er en dansk webshop dedikeret til krystaller, mineraler og smykker af høj kvalitet. Vi udvælger alle vores produkter med stor omtanke, så du får naturens smukkeste skatte hjem – altid med fokus på autenticitet og gode energier. For os handler det ikke kun om smukke sten, men om at skabe en oplevelse, hvor du kan finde ro, balance og inspiration i hverdagen. Vi lægger vægt på personlig service, hurtig levering og en tryg købsoplevelse, så du kan handle med hjertet i centrum. Hos Soulful tror vi på, at krystaller kan være mere end dekoration – de kan være små ankre af nærvær, styrke og magi.

4,8

Svarer typisk inden for 48 timer

Jeg har bestilt af flere omgange

Jeg har bestilt af flere omgange. Forskellige krystaller, smykker osv. fine ting, til fornuftige priser, let og gennemskuelig hjemmeside, behjælpelige hvis der er sær ønsker. Ikke mindst en personlig hilsen som man glæder sig til. Jeg er ikke færdig med at handle her!

27. august 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din søde anmeldelse. 🥰 Hvor er vi glade for at du er vild med både krystallerne, vores webshop, kundeservicen og ikke mindst den personlige hilsen i ordren. 🌸

Jeg fik min fine sten

Jeg fik min fine sten. Den var pakket godt ind og var hel og i god stand. Desuden kim den hurtigt frem. Det kan jeg jo godt li 🤗

26. august 2024

Besvarelse fra Soulful

Tak for din anmeldelse. 🌸 Dejligt at dine krystaller kom hurtigt frem - det er næsten også svært at vente, når man først har lagt ordren 😍

Altid en god oplevelse at handle hos…

Altid en god oplevelse at handle hos jer. Flotte krystaller og hurtig og god betjening og en personlig hilsen. Topkarakter herfra .

9. september 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din anmeldelse og 'topkarakter'! 🥰 Hvor er det dejligt, at du har haft en god oplevelse gennem det hele. 😍

Smukke krystaller og fantastisk…

Smukke krystaller og fantastisk kundeservice <3

27. august 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din søde anmeldelse og de 5 stjerner. 🥹🫶 Hvor er vi glade for at høre at du både er vild med vores krystaller og vores kundeservice. 🥰

Kanon kundeservice!

Kanon kundeservice!
Lynhurtig levering af kvalitetskrystaller, som er guddommelig smukke.

Jeg kan ikke sætte en finger på noget der kunne forbedres - en perfekt virksomhed

3. september 2024

Besvarelse fra Soulful

Wow. Af hjertet tak for din super søde anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os! 🥹💖 🙏

God købsoplevelse

God købsoplevelse trods en forkert tilsendt vare. Søde og imødekommende, og hurtig levering 👌

26. august 2024

Besvarelse fra Soulful

Tak for din søde anmeldelse - og dejligt at vi fandt en løsning på problemet. 🥰

Super dejligt sted at handle

Jeg har handle mange gange hos soulful de har de skønneste krystal sten man kan næsten købe sig fattige i de smukke krystal sten for de har tit tilbud på dem. ☺️😉🥰
Også har de en rigtigt god service hvis man har brug for hjælp.☺️🙏jeg kan varmt anbefalede dem jeg ender altid at komme tilbage til dem.☺️🥰🙏💫

20. august 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din søde anmeldelse! 🥹💖 Hvor er vi glade for at du elsker vores krystaller og oplever god service, når du har brug for hjælp. 🥰

Kan varmt anbefales

Hurtig levering og smuk indpakning. Især med den håndskrevne hilsen 😍

30. juli 2024

Besvarelse fra Soulful

Tak for den søde anmeldelse og 5 stjerner. ✨ Hvor er det dejligt at den håndskrevne hilsen bringer glæde. 🥰

Spild af penge

Køber der ikke mere. Mærkelig garanti regel. Hvis elastikken går i stykker er det bare ærgerligt, den kan blive slap. Nej, det er bare ringe kvalitet, jeg har armbånd, som jeg har haft i 15 år, som jeg stadig bruger. Hvis I havde en god kundeservice, var den ombyttet til ny. Disse penge er peanuts for jer. Den skal ikke gå i stykker, når den kun er brugt et par gange

31. juli 2024

Kære Yasmin
Vi er kede af at du har det sådan. 🙏 Som vi også skrev sammen om på mail, er det fordi det snart er 2 år siden at du købte din yndlings ring. Ringen er af elastik og elastikken er sprunget. Elastik vil med tiden blive slidt, dette er helt naturligt med elastiksnor - og især med elastiksnor i fingerringe, hvor ringe bare slides mere som vi bruger hænderne, vasker hænder eller måske bruger cremer. Når det handler om slid på en elastiksnor efter så lang tid, dækker reklamationsretten desværre ikke. 🫶🏼😓

En god oplevelse hver gang! :)

Jeg har handlet flere gange ved Soulful og hver gang er en positiv oplevelse: hurtig levering, godt udvalg og alle krystallerne er så flotte! Jeg har også købt en af deres sticks til røgelse og en af e-bøgerne, begge også nogle gode produkter. Jeg har også fået nogle halskæder derfra i gave fra en veninde.
Man kan sikkert finde krystaller billigere andre steder (har nogle stykker fra et andet sted), men synes pris og kvalitet går hånd i hånd hos Soulful, så vil hellere bestille herfra og vide hvad jeg får.

27. juli 2024

Besvarelse fra Soulful

Af hjertet tak for din søde anmeldelse. 🥰🫶🏼
Hvor er vi glade for at høre, at du kan lide så mange af vores produkter - og at du føler at pris og kvalitet hænger sammen. Vi går nemlig meget op i kvaliteten af vores krystaller samt det etiske i hvor de kommer fra. 🌸

Super Service

Super flotte produkter pakket smukt ind 🤩 tusind tak! Og hurtig levering, fik mine smukke krystaller allerede dagen efter min bestilling 😍

24. juni 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din søde anmeldelse! 🥰 Dejligt at høre at du kunne lide din ordre, og at leveringen var så hurtig! 😍

Fik en gave og ombytningen gik super

Fik en gave, hvor armbåndene ikke var store nok, havde en længere og god dialog med Lærke. Vi fik fundet ud af størrelserne og Lærke sendte straks de nye armbånd og en returlabel. Betalte for en fragt, ja betalte selv for fragten, men det gjorde ikke noget , for jeg fik hurtigt armbåndene da vi fandt størrelse og den gode service vejede op for de lidt ekstra udgifter der er når butikken ikke lige er i nærheden. Vil helt sikkert kigge på soulful hjemmesiden næste gang jeg skal have eller give armbånd eller andet krystal/perleagtigt. Tak Lærke…

26. juni 2024

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. 🥰
For at sikre at vores produkter er på lager, ombytter vi ikke, hvorfor man under normale omstændigheder skal sende produkterne retur og derefter vil få pengene refunderet til det kort, som blev brugt til købet. Men da din situation var lidt speciel, var det dejligt at dig og Lærke kunne finde en god løsning. 🙏 Vi er utroligt glade for at du vil bruge os en anden gang. 🌸

Altid god kundeservice og smukke krystaller!

Altid god kundeservice når der er nogle spørgsmål eller problemer, der svares med det samme.
Kvaliteten på produkterne er rigtig gode og smukke og der sendes altid en sød besked med i hver pakke. Har lidt igennem flere år og altid været glad og tilfreds!
Det en fantastisk side man hurtigt kan købe sig fattig på, med alle de skønne ting

13. juni 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din søde anmeldelse. 🥰 Hvor dejligt at høre, at du synes vores kundeservice er god og at du altid hurtigt får svar på dine spørgsmål. 🌸 Vi er så glade for at du har handlet ved os i flere år - tak for det! 🥰🙏

Vi elsker Soulful

Vi elsker Soulful! Selvom vi jo ved hvad vi bestiller, så er det altid en overraskelse at åbne pakken, fordi alle krystaller er unikke og smukke. Og det er de altid fra Soulful - smukke!
I dag har vi blandt andet modtaget en aura kvarts spids i pink - den sidste til samlingen, og absolut den smukkeste. Vi var så heldige at den var v formet, og min 8 årige søn, som pakken var til, var ovenud lykkelig. Jeg en smule misundelig fordi den ikke var til mig.
Jeg elsker det håndskrevne kort der altid medfølger, og indpakningen er smuk og enkel.
Vi handler ofte hos Soulful, og det bliver vi ved med. Der er super god service, og hurtig levering. Vi håber på en dag, at kunne besøge deres smukke butik, som dog kræver at vi krydser Danmark, så den oplevelse har vi stadig til gode.
Mange hilsner og på gensyn fra Oscar og Anja.

27. maj 2024

Besvarelse fra Soulful

Tusind tak for din skønne anmeldelse. 🥹💖 Hvor er vi glade for at høre at I både er vilde med vores krystaller, indpakningen, det håndskrevne kort og vores service. 🫶🏼 Vi stod også selv længe og beundrede Aura Kvarts spidsen, så vi er utroligt glade for at denne unikke v-formede spids havnede det helt rigtige sted. 🥰 Vi håber meget I en dag vil besøge os. 🌸