Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag var väldigt skeptisk till att börja med denna produkt efter att ha läst alla kommentarer. Men mot all förmodan så gav jag det en chans och jag måste verkligen säga att jag inte förstår mig på alla... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Dom ringde mig och sålde in en trygghetsknapp vilket jag egentligen inte var jätte intresserad utav, men vi testade 3 stycken till alla i familjen. Och WOW jag kan faktiskt förmedla att detta är något... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

skam och sk.i.t företag som lurar unga, min dotter blev lurdad och fick betala i 2 år , har sagt upp den och de har scamat henne på någon sätt så hon ska fortsätta trots att hon avslutade den, de svar... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag delar de andra negativa kommentarerna. Nu äntligen gått två år för kunna avsluta avtalet. Företaget erbjuder mig förnya avtalet med lägre pris. Jag kan säga att om det så endast kosta 10kr i månad... Se mere

2,6

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Sämsta företaget

Sämsta företaget. Lovar en grej från början och håller aldrig det. Även om du har skriftlig bevisning att de har lovat något så står de ej för det. De kommer förstöra ditt kreditvärdering. Kundtjänsten kommer ej svara på ditt egna nummer till slut för att du ber dem om överskridandet av ditt kontrakt. Har behövt ringa från mitt jobb nummer, för på något miraklet sätt så svarar de aldrig på mitt personliga. För göra en slutfaktura för att bli av med dem. Ja, och knappen fungerar knappt. Så lycka till om ni har råkat skriva på kontrakt hos dem.

10. september 2023

Besvarelse fra SoSafe International AB

Tack för din feedback. Vi på SoSafe strävar alltid efter att leverera den bästa möjliga servicen till våra kunder, och det är beklagligt att du upplevt några problem med vår tjänst.

Vi tar din oro på stort allvar och vill gärna hjälpa till att lösa eventuella frågor eller problem du stött på. Vänligen kontakta oss via e-post på Support@sosafe.se med detaljer om ditt ärende så ska vi göra vårt bästa för att bistå dig.

När det gäller våra öppettider för kundtjänst, kan jag bekräfta att vi har öppet mellan 10-16 med lunchstängt mellan 12-13. Om du har försökt kontakta oss utanför dessa tider kan det vara anledningen till att du inte fått svar. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan ha orsakat.

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din feedback och ge oss möjligheten att förbättra vår service. Vi ser fram emot att höra från dig och att kunna hjälpa till på bästa möjliga sätt.

Skitonödig

Skitonödig, de höjde räkningen och gick emot avtalet som jag skrev på, tvingar mig sedan att betala räkningar i ett helt år för att ”ångerrätten” som ligger på 14 dagar passerat med riverty som vill att jag ska logga in utan att ha en registreringsknapp och bara kan betala räkningen efter att ha fått en extra påminnelseavgift på 60kr varje månad! Detta medans jag tydligt sagt åt skitjäveln att jag ej har inkomst, så då är det föräldern med cancer som får betala :) och när man väl ringt kundservice så säger de att jag inte kan avregistrera mig men att jag automatiskt ska sägas upp efter ett år (spoiler alert: det har de inte gjort) och jag har aldrig använt knappskitn under den tiden och låter mig själv hellre bli skjuten tre gånger än o använda den. Jag vet fn inte ens vart knappen ligger, så förstår ej hur de kan tvinga mig betala 200 spänn i nästan 2 år OCH ATT JAG INTE KAN BLI AV ME ABPNNEMANGET???

träffar jag killen som tvingat på mig den här skiten (han sa att det skulle kosta mig 22 kr per månad och det stod i avtalet oxå) så ska jag köra en vattenmelon i röven på honom

6. april 2024

Hej Pelin,

Jag tog en närmare titt på din kundprofil och kan konstatera att inga prisökningar har skett gällande ditt avtal med oss på SoSafe, och vi har inte heller några avtal på 22 kr per månad. Om din betalning är sen så adderar vår faktureringspartner Riverty en förseningsavgift på 60 kr.

När det gäller ångerrätten följer vi den svenska distansavtalslagen och har en ångerperiod på 14 dagar. Jag förstår inte riktigt vad du menar med att vi inte håller det vi lovar, men du är välkommen att kontakta oss via e-post på support@sosafe.se så kommer vi att assistera dig med alla dina frågor och funderingar.

Tjänsten har en bindningstid på 24 månader, och vi har inte förnyat något avtal utan din tillåtelse. Vi har också en uppsägningstid på 1 månad för våra avtal. Om du vill säga upp tjänsten, vänligen kontakta oss via e-post på support@sosafe.se så kommer vi att hjälpa dig med det.

Vår kundtjänst har öppet mellan 10-16 med lunchstängt mellan 12-13. Om du har försökt kontakta oss utanför dessa tider kan det vara anledningen till att ditt samtal inte har kommit fram. Vi ber om ursäkt för eventuella missförstånd och hoppas kunna lösa dina frågor och bekymmer så fort som möjligt.

Hemskt företag

Hemskt företag, dem lurar en som bara den!!!!
Tyckte det lätt bra men sen efter första fakturan ringde jag och ville avbryta och då säger den att jag skrivit på en 2 års kontrakt!!! Vilket jag aldrig ens hörde om!! Så fått betala detta nu i 2års tid!!

6. marts 2024

Besvarelse fra SoSafe International AB

Tack för att du delade din erfarenhet med oss. Vi är ledsna att höra att du känner dig besviken över din upplevelse med våra tjänster.

Vi vill gärna ta reda på mer om din situation och hur vi kan hjälpa till. Om du vill diskutera ditt ärende eller om du har några frågor eller funderingar, är du välkommen att kontakta oss via e-post på support@sosafe.se. Vi står redo att assistera dig med allt du behöver.

Dom lurar er.

Börja absolut inte prenumerera på SoSafe eller nånting, dom har lurat skiten ur mig. För några månader sen så va jag och min vän i ett centrum då vi möter på en ung kille och tjej som börjar prata med oss om knapparna, hur dom fungerar osv osv och nämner ingenting om något avtal eller nånting, idag 29 februari fick jag hem en faktura från dom på 398kr plus 79kr i moms? Jag har inte gått med på nåt avtal eller liknande, jag har mailat dom och förklarat situationen och hoppas dom löser de här för jag ska inte betala nånting.

29. februar 2024

Hej Ellinor,

Tack för att du delar din oro med oss. Vi vill betona att vi strävar efter att vara så transparenta som möjligt i våra interaktioner och avtalsvillkor.

Vi förstår att det kan finnas missförstånd och vi är här för att hjälpa till att lösa situationen för dig. Om du har några frågor eller funderingar angående fakturan eller något annat ärende, är du välkommen att kontakta oss via e-post på support@sosafe.se. Vi kommer att göra vårt bästa för att assistera dig.

Sosafe

Blev också lurad

Blev också lurad. Sa upp det i tid , innan restiden gått , men då påstod de att jag skrivit i fel chatt som ej var aktiv just då och har därför fått betala i 2 år. Allting har varit super otydligt och så himla frustrerande för en student att betala detta belopp. Skall anmäla.

29. februar 2024

Blev lurad jag med

Blev lurad jag med. har betalat en hel del efter ett år så fick man sms att man har fått påminnelse utan att man ens har fått förta fakturan. Det är nåt skum med det här. Får kontakta polisen och frågar.
Skulle behöva få kontakt med alla som har blivit lurad.

26. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Detta va det sämsta min dotter kunde…

Detta va det sämsta min dotter kunde ansluta sig till. Det är att kasta ut 150 kronor i månaden! Som är dessutom bindande i 2 år. (Hon va dessutom under 18 år när hon skrev på) Om det ens fungerar.. nej detta är att lura människor. Det var svårt att få kontakt med någon på företaget, killen som fick min dotter att skriva på har dessutom slutat. Jag säger bara en sak TÄNK er för innan ni skriver på detta och varför ni gör det. Och varför man ska ha detta abonnemang. Det är ju inte kopplat till polisen utan till någon annan som är ansluten till samma app! Det tog 8 månader för att kunna säga upp det sen tvungen att fortsätta betala fram till april i år för något min dotter aldrig kommer att nyttja.

7. januar 2024

Helt värdelösa

Helt värdelösa

Fortsätter skicka fakturor till mig även fast mitt abonnemang gick ut för ett halvår sen

Fått bekräftat av sosafe vid fyra tillfällen att mitt konto är avslutat och inga fler fakturor ska komma men lik förbannat får jag fortfarande det varje månad och får inkassokrav?!

Helt otroligt värdelösa

15. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra produkt

Bra produkt, väldigt trevlig samt bra bemötande via kundservicen. Väldigt bra produkt som måste lanseras i samhället

29. november 2023

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.