Jeg har prøvet flere trænere og coaches…
Jeg har prøvet flere trænere og coaches gennem tiden – men aldrig fået resultater i nærheden af dem, jeg har fået her.
Listen over, hvad vi har opnået, kunne være lang. Et stort vægttab er faktisk kun én del af historien.
Allerede efter de første 6 måneder havde jeg opnået markant bedre helbred, normalt blodtryk, ingen hovedpine længere og – måske vigtigst af alt – langt mere energi og overskud til mine børn og min hverdag.
Og rejsen fortsætter. Jeg lærer stadig noget nyt hver eneste uge.
Det, der gør forskellen for mig, er, at det her ikke er et quick fix. Det handler om at skabe en livsstil, man faktisk kan holde fast i. Man får tingene ærligt og direkte – ikke pakket ind. Der bliver stillet krav, men man får samtidig den viden, struktur og opbakning, der gør det muligt at lykkes.
Der er intet ved en reel livsstilsændring, der er nemt. Men hvis man oprigtigt vil ændre sit liv og er klar til selv at lægge arbejdet i det, så tror jeg ganske enkelt ikke, man kan få bedre rammer for at lykkes.
For mig har det ændret langt mere end tallet på vægten. Det har ændret min hverdag.
5. september 2026