Heb me al zeker 10 keer agemeld via de reclame mail die jullie nog steeds sturen. Jullie blijven maar doorgaan. Alleen daarom al zal ik nooit meer iets bij jullie kopen. Gewoon a sociaal wat jullie... Se mere

Ik heb bij Soliver een warme donsjas gekocht Info over het materiaal: • tof:nylon Vulling:dons en veren • Voering:voering van taf • Warmteklasse:zeer warm MATERIAALSAMENSTELLING Bovenmateri... Se mere

Al jaren bij s'Oliver besteld. Tegenwoordig hebben ze de logistiek niet goed meer voor elkaar. Levering duurt erg lang, het verwerken van retouren nog veel langer. Het blijkt dat een retour eerst naar... Se mere

Maandag bestelling gedaan, voornamelijk om hemd die ik zaterdag nodig had. 2/4 werkdagen verzending, staat vermeld, dus kan geen probleem zijn, denk je dan. Doch 5 dagen en blijft in voorbereiding sta... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Børnetøjsbutik
  3. Haute couture-butik
  4. Herretøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

Order fashion and accessories for women, men and children in the s.Oliver online shop with free shipping. New styles every day!

1,7

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

60 euro aan broeken uitgegeven

60 euro aan broeken uitgegeven, na 8 dagen wachten nog steeds niks ontvangen. klantenservice gebeld, krijg je een man aan de telefoon met een lijkt wel bijna vervormde stem. Hoop nutteloze informatie als je naar het product vraagt, geeft aan dat de verzendtijden in Duitsland niet zoals in Nederland zijn (Onzin, koop vaker bij webshops uit Duitsland en dit is altijd netjes binnen 3 a 4 werkdagen geleverd). dit aangegeven, verteld de beste meneer dat het pakketje nog in duitsland bij hun ligt. komt dan met een stom technisch praatje over verzend codes. gevraagd of het mogelijk is om gebruik te maken van herroepingsrecht, gaat hier totaal niet op in. nog een keer gevraagd, geeft vervolgens aan dat dit niet mogelijk is omdat het al besteld is? Ik moest maar nog een extra week wachten tot dit geleverd werd. Aangegeven dat internet er vol mee staat dat S.oliver er om bekend staat om aan het lijntje te houden en dat er niks komt. geeft dan aan dat dat niet waar is en dat ze altijd alles netjes leveren. terug gereageerd met: waarom zijn mijn spullen dan nog niet geleverd? draait hier opnieuw om heen en luistert totaal niet naar wat je zegt, onbeschoft. hierdoor sarcastische opmerking geplaatst en meneer kon zo zijn werk niet uitvoeren. kortom laatste keer s. Oliver, kansloos dit.

10. juni 2017

Webshop met minimaal orderbedrag om te bestellen??

Ik was goed op weg om een bestelling te plaatsen bij deze webshop maar wat schertste mijn verbazing? Er verscheen een pop-up tijdens het afrekenen "u heeft nog niet het min. orderbedrag van 24 euro bereikt". Ik begrijp heel goed dat je onder een bepaald bedrag verzendkosten moet betalen maar uberhaupt een min. orderbedrag vragen om zaken te kunnen ontvangen is echt niet van deze tijd. Toen ik de klantenservice hierover belde en vroeg waarom ik hier niet eerder van op de hoogte werd gesteld in het proces, kreeg ik als antwoord: "dit staat bij onze veelgestelde vragen" en "we kunnen hier niets aan veranderen". Ik ken niemand die eerst de Q&A-pagina bekijkt voordat hij gaat shoppen? Helaas! Ik was bereid verzendkosten te betalen, nu zijn ze een hele order kwijt.

19. juli 2016

slecht!

Zelfde ervaring. Ze maken een verzendbewijs bij tnt aan en vervolgens komt er niets. Niet aan beginnen!

28. september 2015

Waardeloos

Ik wacht ruim twee weken op mijn bestelling maar heb nog niets ontvangen. Eerder gemaild met de vraag waar mijn bestelling blijft, vanwege drukte kon het langer duren. Dag later mail ontvangen met mededeling dat pakket is verstuurd met een link naar post NL. Leugen! Datum is twee keer verschoven en nu ik weer kijk blijkt dat het pakket niet eens is ontvangen door post NL. Kortingscodes van 10% biedt weinig troost, bestellen doe ik daar niet meer!

28. september 2015

Slechte ervaring, slecht service

5-8 bloesje besteld bij s.Oliver.nl. Op 6-8 verzendbevestiging via mail ontvangen dat ik binnen 3-5 werkdagen mijn bestelling zou ontvangen.
Na 5 werkdagen niets ontvangen. Klantenservice gebeld. Ik moest nog even geduld hebben, want er was iets fout gegaan bij de vervoerder van de pakjes, maar de bestelling kwam nu echt mijn kant op. Na 2 dagen nog niets ontvangen. Gemaild naar klantenservice, maar geen antwoord terug. Dag erop maar weer gebeld. Ze zouden nu echt uitzoeken hoe het zat met mijn bestelling, maar weer hetzelfde verhaal. Mijn bestelling kwam na wat vertraging nu echt mijn kant op. Maar helaas, er kwam niets. Weer gebeld, weer een niet echt geloofwaardig antwoord meer. Twee dagen later weer gemaild. Nu wel een keer direct antwoord terug. Pakjes waren mogelijk naar België gegaan. Maar zouden nu teruggebracht worden naar Nederland en daar via Post.NL weer verder verstuurd worden. Dus in alle voorafgaande contacten met de klantenservice ben ik gewoon voorgelogen met het verhaal dat de bestelling wat vertraging had opgelopen, maar nu echt mijn kant op kwam. Drie dagen later nog steeds niets!!!. Weer gemaild, maar nu wordt er weer in alle talen gezwegen. In totaal al twee weken aan het wachten op de bestelling. Voor al het ongemak wel een waardebon voor 10€ bij volgende bestelling gekregen, maar die volgende bestelling komt er echt nu niet meer.

19. august 2015

soliver

Leuk aanbod. Als je echter iets wilt terugsturen wordt dat door DPD opgehaald. Daar kan geen tijd voor worden gegeven. Ik heb 2 keer een hele dag gewacht. (van 8.00-19.00) Het pakket ligt hier nog, ze kwamen nl. niet op de afgesproken dagen. (???) Je mag dan zo'n duur 0900 nr. bellen waar je te horen krijgt dat je nog een dag kunt gaan wachten of er iemand het pakket komt halen. Daar heb ik heus geen tijd voor. Ik heb na lang zeuren een adres in Duitsland gekregen waar ik het heen kan sturen. Sjonge. Als je zo weinig interesse in je klanten hebt gaan ze elders kopen lijkt me. Kopen op internet doe je omdat het makkelijk is. Als je een retour-regeling aanbiedt, doe het dan een beetje normaal. Ik vind het helemaal niet erg er wat moeite voor te doen, maar dit gaat natuurlijk nergens over. UPDATE: Ik wacht ondertussen al een week of 7 op de terugbetaling van mijn retour. UPDATE 2: Ik heb meerdere mails moeten sturen, maar.....Na een week of 9 heb ik dan toch eindelijk m'n geld retour.

2. februar 2012