Soldfy Anmeldelser

1. Elektronikfirma

Soldfy er en ledende forhandler av IT-produkter i Norge. Vi har et omfattende utvalg av telefoni, forbrukerelektronikk, datamaskiner og spill med raske leveranser og en av de laveste prisene på markedet. Ved spørsmål kan du alltid henvende deg til vår kundeservice – Velkommen til Soldfy.no! Soldfy er en del av RESTOREIT Norge som er registrert i det Norske Handelskamre og Næringsforeninger med organisasjonsnummer: NO 924 517 603 MVA

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hei,

Vi er overlykkelige over å lese din 5-stjerners anmeldelse! Takk for de fine ordene og for at du støtter produktet/tjenesten vår. Vi setter stor pris på tilbakemeldingene dine, og vi jobber alltid for å forbedre oss.

Sanjid-Soldfys kundestøtteteam

Rask respons og levering.

7. september 2023

Hei,

Vi er veldig glade for å høre at du hadde en utmerket opplevelse med våre produkter og tjenester. Din 4-stjerners anmeldelse er et stort løft for moralen vår, og vi er utrolig takknemlige. Vi bestreber oss på å tilby produkter og tjenester av høy kvalitet, og det er virkelig givende å få så positive tilbakemeldinger fra våre verdsatte kunder. Kundestøtteteamet vårt jobber utrettelig for å sikre en best mulig kundeopplevelse, og vi setter stor pris på rosen din.

Hurtig og greit

20. august 2023

Hei,

Vi er takknemlige for tilbakemeldingen din. Det er en glede for oss å gi kundene våre best mulig service. Vi er glade for at du er fornøyd med vår service og våre produkter. Takk igjen for din 5-stjerners anmeldelse og for at du er kunde hos oss.

Besvarelse fra Soldfy

Vi er takknemlige for tilbakemeldingene dine. Det er en glede for oss å gi kundene våre best mulig service. Vi er glade for at du er fornøyd med vår service og våre produkter. Takk igjen for din 5-stjerners anmeldelse og for at du er kunde hos oss.

Kjære Khabat pour,
Utilstrekkelig problemløsning: Vi beklager at vi ikke har vært i stand til å løse problemet ditt på en tilfredsstillende måte. Kundestøtteteamet vårt bestreber seg på å finne effektive løsninger på alle kundehenvendelser, og vi beklager at dette ikke var tilfelle for deg. Vi setter pris på muligheten til å rette opp situasjonen ved å innhente mer spesifikke opplysninger om problemet ditt og arbeide for å finne en løsning som oppfyller dine forventninger.
Med vennlig hilsen,
Teamet for kundestøtte

Alt er bra

Alt er bra, ingen problemer!

15. januar 2023

Besvarelse fra Soldfy

Vi er takknemlige for tilbakemeldingene dine. Det er en glede for oss å gi kundene våre best mulig service. Takk igjen for din 5-stjerners anmeldelse og for at du er kunde hos oss.

Rask og god service

8. januar 2023

Ekspederes hurtigt og fint

Varer helt efter beskrivelsen, hurtig ekspedition. Perfekt.

Enkel, præcis og konkurrencedygtig

Enkel, præcis og konkurrencedygtig løsning. Leverancen tog nogle dage, men alt i alt var det dét værd. Kan anbefales .

1. december 2022

Det fungerede fint

Det fungerede fint, kom efter 5 dage

Kære Emma Schjerning,

Vi er taknemmelige for din feedback. Det er en fornøjelse for os at levere det bedst mulige til vores kunder. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og produkter. Vi værdsætter din mening, og vi er altid på udkig efter måder at forbedre os på. Tak igen for din 3-stjernede anmeldelse og for at være vores kunde.

Soldfys kundesupportteam

Jeg har bestilt høre telefonerne for…

Jeg har bestilt høre telefonerne for næsten 10 dage siden, men indtil videre er den stadig kun på vej til Bring.

Kære Caroline Therkelsen,

Tak for din tilbagemelding. Vi forstår godt, at du er utilfreds med leveringstiden. Din feedback hjælper os med at forbedre vores service for alle. Vi undskylder for ulejligheden. Vi vil undersøge dette nærmere og tage skridt til at sikre, at dette ikke sker igen. Tak for din forståelse.

Soldfys kundesupportteam

godt indkøb

Jeg fik 2 stk. af Logitech computermus i rigtig god pris , dem er jeg meget glad for . 4 stjerne give jeg kun pga. en dårlig oplivelse med Bring .

Besvarelse fra Soldfy

Vi er takknemlige for tilbakemeldingene dine. Det er en glede for oss å gi kundene våre best mulig service. Takk igjen for din 4-stjerners anmeldelse og for at du er kunde hos oss.

Vis anmeldelser på alle sprog. (164 anmeldelser)