Hei Martin,
Takk for at du gir oss en vurdering:-)
Jeg ønsker å svare på noen av poengene dine:
1: Bikefinderen skal sitte i styret fordi det er der den er designet for å plasseres. Det er også viktig at når man monterer trackeren så må man montere den slik at "opp" peker opp. Dette fordi at du skal få best mulig sporing. Ellers er det ikke sikkert at du får like god sporing på GPS, GSM og Bluetooth.
2: Lyd på app. Takk for tips, dette kan vi selvsagt se nærmere på,
3: Lokasjon av sykkel, det du beskriver her, at appèn gir deg en annen lokasjon, som er litt utenfor sykkelen din sin rekkevidde er fordi du ser på GPS sporingen. For å finne riktig lokasjon brukes ulik teknologi, som fanger opp signaler rundt deg. Så om det er noe i nærheten som sender signaler, så kan appèn bruke disse signalene for å finne riktig lokasjon. Skru av GPS så ser du ikke disse signalene. Det slår ikke ut på noe varsel.
4: Appèn melder om at du bør lade ved 40%. Det er fordi at dersom sykkelen din blir stjålet, så bør bikefinderen din ha nok strøm for at "sporingsmodus" skal fungere. Dette moduset for å finne stjålet sykler, og sender signaler konstant, noe som krever mer strøm.
5: Asleep, dette er litt nytt. Kontakt oss, vi vil gjerne høre mer.
6: Batteriet ditt skal holde i 8 uker etter det er ladet helt opp.
7: Bikefinderen er laget for alle sykler, men ikke moped og motosykkel.
8: Vi håper du vurderer vårt produkt om du har en dyr sykkel. Med vårt produkt får du med markedets billigste og beste forsikring, og vi bistår deg ved tyveri som en del av avtalen.
Ønsker deg mange fine dager på sykkelen,
- Team Bikefinder