Der gik 14 dage fra jeg bestilte til jeg modtog min wallsticker, hvilket ikke stemmer overens med den lovede leveringstid. Det var yderst besværligt at sætte wallstickeren op, da bogstaverne ikke vill... Se mere

Der må ha været en fejl i jeres maskine da 3 af de ti skyer jeg har bestilt har fået skåret en af de bløde buer af (ligner papiret har været skubbet skævt i maskinen eller lign). Det er for useriøst a... Se mere

Jeg købte en wallsticker til badeværelset. Måden den er rullet sammen på gør at der er er bobler på midten som nok aldrig kommer ud. dette kunne være undgået ved at pakke den anderledes. Fine svar jeg... Se mere

Manglende oplysning om at deres postkassemærkater KUN kan opsættes ved 18 graders varme i deres FB reklamer.

1. Indretningsarkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sohu-wallstickers ejes og drives af Stina Christensen Møller. Sohu-wallstickers er et dansk firma som siden 2013 har designet, produceret og solgt wallstickers online til Danmark, Norge og Sverige via sohu-wallstickers.dk, .com og .se. Kunden er hos os altid i centrum og vi står derfor altid klar til, at hjælpe dig. Det er vigtigt for os, at du som kunde, får en god oplevelse med at, handle hos os. Vi bruger meget tid på at designe og fremstille vores wallstickers, så du modtager en vare som er 100% i orden. For os er kvaliteten alfa omega.

1,9

Under middel

Plakat problem

Har haft store problemer ift at overføre til lærred. Det lykkedes næsten men det tog rigtig lang tid.

Let og pænt

Købt en wallstick til min kommede datters værelse med hendes navn så fint og let at have med og gøre lavet så mit ejet lille præg og pynte den med swroski krystaller :0) vil klart købe igen vis jeg får flere børn :)

31. juli 2015

Hurtig levering, god service og gode produkter! Køber helt sikkert derfra igen. :)

31. juli 2015

Lyn hurtig levering, super produkt

Bestilte min wallstickers den ene dag, fik den leveret den næste dag, lyn hurtig levering, super godt produkt levede fuldt op til mine forventninger, + der var lagt en sød lille prøve ved. Bestilte så en større et par dage efter, der var også en sød lille ekstra sol på, bare fordi jeg havde skrevet om det var muligt i kommentar feltet, super god behandling, et sted jeg gerne handler igen,absolut ikke nødvendigt at bestille på ebay, når vi har sådan en virksomhed herhjemme ;o))

3. maj 2015

skønt

det lever op til ens forventningerne.
Var særlig glad for den hurtige levering, da man hurtigt kunne komme i gang med projektet, og så oveni købet i god kvalitet. Ville ønske at jeg havde flere vægge jeg kunne pynte med deres fede wall-stickers. Er simpelthen blev forelsket. Fantalastisk at man selv kan designe og vælge farver og størrelser på diverse designs og tekster.
kan varmt anbefales og de pifter et ellers kedeligt hjem op til hver en tid, der er noget for en hver smag.
love love love love it....

30. april 2015

Super Tilfreds

Er virkelig super tilfreds med deres produkter. Jeg havde bestilte en kæmpe wallstick. Tror den hedder 80x160 cm. Jeg fik så mange ekstra wallsticks med (5 stk.) så jeg kunne øve mig inde jeg satte den stor op i min stue. Den jeg har bestilt er guld farvet og lever fuldt ud, op til mine forventninger.
Selvfølgelig er det svært at sætte op, fordi wallsticken helst vil blive siddende på papiret. Brugte nok omkring 1 1/2 time på at sætte den op og tror faktisk min wallstick "normalt" er ret svært at sætte op, fordi der er mange forskellige slags skrifttyper og den var delt i 2 stykker fordi den var så stor. Havde seriøst intet og jeg mener INTET problem med at sætte den op, overhovedet. Ikke noget med at det blev skævt, bogstaverne ikke vil klister eller andre komplikationer.
Tror hvis man selv er lidt "nem på fingrene" så lykkedes det.
Nem at finde rundt på hjemmesiden og lækkert med stort farve udvalg. Mange flotte og sjove motiver og dekorationer. Eeelsker alle deres små citater og ikke mindst pandekageopskriften som hænger i mit køkken. Vil helst sikkert gerne handle der igen.
Alt i alt super, godt tilfreds og havde gerne givet mindst 10 stjerner hvis jeg kunne.

27. april 2015

Handler 100 % der igen. Fuldt tilfreds!!!

super service. Er flyttet i ny lejlighed, og havde brug for dekorationer til alle rum. Bestilte søndag aften og kunne afhente varerene på posthuset tirsdag. Fantastiske produkter og kæmpe farveudvalg. Nemt at sætte op på væggen. Dejligt udvalg til børneværelset..... Er fuldt ud tilfreds. Tak til Jer😀. *****

14. april 2015

Dårlig produkt ,mega dårlig service.

Jeg handler aldrig ved dette firma.:(

14. april 2015
Sohu Wallstickers-logo

Besvarelse fra Sohu Wallstickers

Hej Dolly

Vi er kede af du synes, at vores produkt og kundeservice er dårlig. Vi gør meget ud af, altid at yde en god service over for alle vores kunder og vi synes specielt i dit tilfælde at vi har været meget gode. Ud fra de billeder du har sendt til os kan vi desværre se, at du har opsat den skævt på væggen. Da vi synes det er super ærgerligt for dig og at det er meget vigtigt for os, at alle vores kunder får noget ud af det, de køber hos os, har vi ønsket at hjælpe dig. Vi har tilbudt dig penge retur og endda en ny wallsticker ved, at du derimod returnere den wallsticker du var utilfreds med eller i det mindste sendte et billede, hvor den ikke længere hang på væggen. Du har hverken ønsket, at tage den ned eller returnere den og vi har derfor på ingen måde kunne hjælpe dig yderligere.

De bedste hilsner
Sohu-wallstickers